TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen op afspraak
U bevindt zich in:
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews

LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 420 reviews
3399,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Levensechte beeldkwaliteit die je kamer binnennkomt
 | 16-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Strak design
  • Veel apps beschikbaar
  • Minpunten
  • Schakelt niet volledig uit
  • Gevoelige afstandsbediening
  • Geen draaivoet
De beeldkwaliteit laat niets te wensen over. Afhankelijk van je eigen voorkeur genieten we van onze favoriete series en films (welke sommigen opnieuw bekeken worden). Zelfs onze hond is onder de indruk van het levensechte beeld (zie foto) De geluidskwaliteit is ook top hoewel we nog zoekende zijn bij de muziekprogramma\'s om daar de juiste balans te vinden. Zeker bij de AI instelling lijkt de zang tijdens de Voice of H. te leiden onder het schakelen naar het commentaar. Het bedieningsgemak is prima; makkelijk schakelen tussen de vooraf geïnstalleerde apps. Maar we missen de fastforward en rewind knoppen bij Netflix en Amazon en hadden liever ook gezien dat we de TV volledig uit konden zetten hoewel we begrijpen dat in de stand-by modus allerlei checks worden uitgevoerd. Misschien uitschakelen na deze checks? Bovendien moeten we leren dat de afstandsbediening heel snel geactiveerd. Tot slot; gezien het strakke design blijft de omvang van de TV nagenoeg beperkt tot het formaat van het scherm. Ondanks dat we 7 inch meer scherm hebben, is het aantal cm in de breedte slechts met 6 cm toegenomen. Als we nog een minpuntje mogen benoemen in de categorie slakken en zout: we missen een klein beetje een draaivoet om de TV een paar graden te draaien.
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top apparaat
 | 15-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Apps
  • Uitstraling
Zeer tevreden over deze aankoop. Top Tv prachtig beeld en makkelijk te bedienen
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top-tv
 | 15-01-2021
  • Pluspunten
  • Snelheid
  • Beeld
  • Minpunten
  • Complexe voet
Geweldige tv met een fantastisch helder beeld. Amper merkbare opstarttijd, snelle schakeling tussen verschillende bronnen.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtige tv met super scherp beeld, heb er zelfs geen bril meer voor nodig.
 | 14-01-2021
  • Pluspunten
  • Snel doorschakelen
  • Scherp beeld
  • Mooie kleuren
  • Prima geluid
  • Minpunten
  • Ingeplugde koptelefoon schakelt tv geluid uit
Prima tv, snel te schakelen , super scherp beeld en mooie natuurgetrouwe kleuren. Heel tevreden.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super scherp en stijlvol
 | 14-01-2021
  • Pluspunten
  • WebOS
  • Scherm
  • HDMI 2.1 / eARC
  • Magic Remote
  • Minpunten
  • Voet te laag ivm soundbar
  • Voet extreem diep / TV ver van de muur
Geweldige TV met zeer mooie kleuren en contrast. Veel aansluitingen en de software herkent veel zelf (bijvoorbeeld soundbar), zodat je via de Magic Remote makkelijk andere apparaten kan aansturen. De interface werkt snel en intuïtief. Snel schakelen tussen Netflix en Disney+: ja. Nadelen: te lage en te brede voet.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Geweldige investering om de beste films en shows te bekijken
 | 14-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Gebruikersvriendelijkheid
  • Duidelijk menu
  • Dun maar stabiel
  • Minpunten
  • Geluid
Erg blij met deze televisie. Ik wilde na jaren series op de laptop kijken eens investering in een goede smart-tv. Na lang inlezen besloten dat het sowieso een OLED tv moest worden. Na wat experts beluisteren en wat lezen via tweakers deze LG aangeschaft. Erg onder de indruk van het geweldige beeld. Heel gebruiksvriendelijk ook. Vormgeving is gewoon strak en mooi, geen overdreven gedoe. Alleen het geluid zonder boxen is natuurlijk niet optimaal. Maar daarvoor ga ik binnenkort een mooi geluidssysteem aanschaffen. Erg blij mee, met deze TV!
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige TV en geleverd voor een zeer aantrekkelijke prijs.
 | 14-01-2021
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Geluid goed maar misschien nog een soundbar
  • Mooi ontwerp
  • Minpunten
  • geen
Eerst veel testen gelezen en deze kwam als beste uit de beoordeling
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige TV en geleverd voor een zeer aantrekkelijke prijs.
 | 14-01-2021
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Beste TV van 2020
 | 14-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit - ongekende contrastwaardes
  • Zeer goed gelud ondanks zeer plat design
  • Afstandsbediening hoeft niet op de tv gericht te worden (Niet IR)
  • Mooi design door lage voet die meegeleverd wordt
  • Lage inputlag voor gaming (6 Ms bij 4K @ 120HZ)
  • Minpunten
  • Kans op inbranden
  • OLED is nog steeds wat minder fel qua belichting dan topklasse LCD schermen (HDR komt minder goed tot zijn recht)
  • De voet is achter de tv wel diep waardoor de TV niet heel dicht op de muur kan staan (20 cm)
Ik heb mijn 55" LG OLED ingeruild voor deze C serie 65" van LG omdat ik een groter scherm wilde. Ondanks dat het beeld groter is is de tv nog scherper en rijker qua kleuren dan mijn vijf jaar oude LG. Doordat de meegeleverde voet wat lager is is de tv qua hoogte maar marginaal hoger dan zijn voorganger. Het geluid van de TV is erg vol en voor normale tv is het niet noodzakelijk om een soundbar aan te schaffen, voor films en gaming is dit wellicht wel aan te raden. Voor gaming is deze TV uitgeruist met 4 HDMI 2.1 aansluitingen waarmee de TV het meest geschikt is voor gebruik met de nieuwe generatie game consoles. De antireflectie op deze tv is sterk verbeterd ten opzichte van de voorgaande jaren. Wellicht is voor een kamer die altijd erg licht is door zonlicht een QLED net wat beter maar voor alle andere situaties zou ik altijd deze OLED aanraden. De afstandsbediening is erg fijn en hoeft niet perse in de richting van de TV gericht te zijn wat erg fijn is als er weleens iets op de tafel tussen de TV en de bank staat die soms het signaal kunnen blokkeren, deze remote heeft geen infrarood en heeft daar geen last van. Wel oppassen met statische beelden, logo\'s en knopjes in applicaties, als deze fel oplichten kunnen ze na lang gebruik inbranden.
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Dit is gewoon - op alle punten denk uj de beste TV anno Januari 2021 die je kunt kopen
 | 14-01-2021
  • Pluspunten
  • Diepe kleuren Realistisch
  • Zwart en Witte kleuren niet te fel
  • Top geluid
  • Snell elevering
  • Hele mooie en makkelijk te bedienen menu en togenag via een knop naar Netflix
  • Minpunten
  • Door groote van scherm en glanzend scherm kan het sommige mensen storen dat in een lamer met veel licht het beeld als een spigel kan gaan werken - maak kamer wat donkerder als je last hebt van de binnenkomend elicht maar op schaal van irritiatie is het wel heel laag. Stort mij persoonlijk niet.
  • weet niet hoe je het helemaal kan uitschakelen - altijd op standby
Mooi 65 inch - kwalitatief beste product OLED. Goede dientsverlening van PlatteTV. Goede jongens - denken mee en goed advies.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super snelle TV, Vlotte besturing, fantastisch beeld, Topper.
 | 13-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Internet makkelijk te bedienen
  • Snel
  • Apps makkelijk te installeren
  • Minpunten
  • Geen
Brengt precies wat de testen zeggen. Fantastisch beeld. Alles functioneert zeer goed. Goede aanrader van Platte TV.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Zeer fijne tv.
 | 13-01-2021
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Makkelijk te bedienen
  • Snel
  • Prima design
Het is een uitstekende tv.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prima TV, zeer mooi beeld, goed eigen geluid
 | 13-01-2021
  • Pluspunten
  • Zeer mooi beeld
  • Goed geluid, geen soundbar gebruikt
  • Goede smart functies
  • Goede webshop
  • De volgende dag geleverd
  • Minpunten
  • 65 inch type moet je met 2 man opbouwen
  • Opbouw handleiding kon beter
Prima TV, zou hem zo weer kopen.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Waanzinnig TV. Afstelling neemt wat tijd
 | 13-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Afstand bediening
  • Geluid via 5.1 sound system
  • Afwerking
  • Afhandeling platte TV
  • Minpunten
  • Aansluiting HDM1. Kabel zichtbaar
  • Juiste afstelling beeld (duurt wat langer)
Zeer mooie TV. Mooi beeld echter instellen met de juiste beeld instelling kost wat tijd. Na 2 weken nog steeds zoekende. Geluid gaat via Sony 5.1 sound system via ARC out. Werkt allemaal super. De bediening is soepel.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Waanzinnig TV
 | 13-01-2021
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Puur kijkgenot
 | 13-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bediening
  • Voorgeïnstalleerde APP's
  • Geluid (voor zo een platte tv)
  • Minpunten
  • Nog geen gevonden
Na veel te hebben rondgekeken en lezen van revieuws voor de LG gegaan. Goed geholpen door de verkoper van PlatteTV en zeker geen spijt van deze aankoop.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Uitstekend product
 | 13-01-2021
  • Pluspunten
  • Uitstekend beeld
  • Geluid is conform verwachting
  • Mooie vormgeving
  • Gemakkelijke installatie
  • Minpunten
  • niet onderkend
Voldoet aan verwachtingen
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtige tv!
 | 12-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
Van een 55inch OLED naar een 65 inch overgestapt. TV is makkelijk en snel te bedienen. Beeldkwaliteit is geweldig, ook bij het gamen.
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldig apparaat!
 | 11-01-2021
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Goed geluid
  • Makkelijke installatie
  • Minpunten
  • Scherm reflecteert
Een prima beeldkwaliteit en het geluid is boven verwachting. Wel aangesloten op de soundbar voor muziek. Ik twijfelde tussen 50” en 55 “. Met de 55” heb ik de juiste keuze gemaakt.
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Perfecte TV, fantastisch beeld
 | 11-01-2021
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Goed geluid
  • Simpele installatie
  • Veel opties
  • Minpunten
  • Kan niet strak tegen de muur staan
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews