TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen op afspraak
U bevindt zich in:
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews

LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 420 reviews
3399,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een superscherm voor die prijs!
 | 23-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit!
  • Bedieningsgemak
  • Aansluitmogelijkheden
  • Design
  • Geluid
Een zeer goed TV scherm met een superscherpe beeldkwaliteit. Persoonlijk vind ik het met kop en schouders boven een vergelijkbaar product van Samsung uitsteken. Ook het geluid voor een TV van deze dikte is zeer goed te noemen. De bediening is dik in orde. De TV staat bij oudere mensen welke zeer goed overweg kunnen met de eenvoudige en duidelijke bediening.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooiste tv die ik gezien heb
 | 23-01-2021
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Veel instellingen
  • Mooi design
  • Heel erg goed geluid voor een tv
Prachtige tv met een heel mooi beeld. Heel veel instellingen die per source of app afzonderlijk in te stellen zijn. Bediening met de magic remote is ook heerlijk en eenvoudig. Beste oled tv wat mij betreft!
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer mooi beeld!
 | 22-01-2021
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Fijn menu
  • Genoeg aansluit mogelijkheden
  • Mooi model
  • 120Hz
  • Minpunten
  • Reflectie kan lastig zijn
Mooie televisie die precies aan mijn volwachtingen voldoet. Prachtig beeld, eenvoudige bediening met toch veel opties.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
 
 | 22-01-2021
  • Pluspunten
  • Dun
  • Kwaliteit goed
  • Makkelijk te bedienen
  • Ik ben erg verrast
Wauw wat een mooie tv , zo dun ,kwaliteit is geweldig
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Dit is zonder twijfel de beste TV. En de beste plek om hem te kopen.
 | 22-01-2021
  • Pluspunten
  • Oled kraakhelder scherm
  • Supermooi surround sound
  • Flinterdun scherm
  • LG remote is mega handig
  • Webos biedt meer mogelijkheden dan tizen en android
  • Minpunten
  • Letterlijk geen
Naa heel veel onderzoek, wikken en wegen is dit de beste TV op dit moment. Kraakhelder beeld en geluid. Webos systeem past perfect bij mijn behoefte en de reden dat ik toch voor LG ben gegaan is het splinterdunne scherm maar vooral de LG remote. Hierdoor gebruik je de afstandsbediening als muis waardoor je supersnel en makkelijk je tv als verlengstuk gebruikt om het internet te gebruiken. Ik ben megablii met deze aankoop. Ik ben geholpen door Ralf. Ralf is een medewerker van PlatteTV en hij heeft mij met veel plezier en humor geholpen en geadviseerd! Ik heb dit als zeer prettig ervaren. Daar bovenop heeft hij me een prijs aangeboden die geen enkele andere winkel of webwinkel me kon bieden. Ik heb de beste deal gehad. Ralf voor jou een 10+
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Next-gen tv op zijn best
 | 21-01-2021
  • Pluspunten
  • Sublieme beeldkwaliteit
  • Strakke vormgeving
  • Geluid ondanks platte scherm, uitstekend.
  • HDMI 2.1 ( toekomstbestendig voor PS5 )
  • Minpunten
  • Geen
Als je opzoek bent naar een échte Next Gen tv, zoek niet langer. Je weet niet wat je overkomt. Lang getwijfeld tussen een OLED vs QLED maar wat ben ben ik blij dat ik voor OLED ben gegaan. Vormgeving, beeldkwaliteit, geluid, alles klopt. Ook toekomstbestendig door de HDMI port 2.1. Als je voor het eerst een 4K HDR filmpje kijkt via YouTube weet je niet wat je overkomt. Stond met mijn mond open vol van verbazing, wauw. Het is een grote investering maar dan heb je ook wat. Service van Platte tv is ook super, live chat werkt uitstekend. Bij aflevering erg goed geholpen door medewerker S.K. Erg vriendelijk en heeft nog een mooie deal voor mij geregeld met 2 jaar garantie bovenop de 3 die ik al had.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
DE referentie voor oled schermen!
 | 21-01-2021
  • Pluspunten
  • kleuren out of the box goed gecalibreerd
  • super slim design
  • oled technologie vs LCD LED
  • HDMI 2.1
  • GSYNC / FREESYNC
  • Minpunten
  • prijzig
Eénmaal je een oled scherm hebt gehad kan je eigenlijk niet meer terug. HEt grote verschil zie je vooral bij donkere beelden/stukken waar je bij een LCD precies een waas layer ziet. Deze TV is echt prachtig van beeld en future proof gezien de verschillende (tot voor kort) nog vrij unieke features. Denk maar aan HDMI 2.1 dat toch van belang is bij de next gen consoles alsook de audio liefhebbers voor uncompressed ATMOS pass through, echt genieten. Hiernaast vooral voor de gamers de features zoals GSYNC en FREESYNC echt top!
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Beeldscherm
 | 20-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Afstandsbediening
  • Menu
  • Minpunten
  • Geluid is matig
  • Koppeling met Sonos gaat zeer moeizaam
Beeld kwaliteit is super scherp. De vele instellingen geeft je veel keuze maar daar kan je ook keuze stres van krijgen.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtige tv met een fantastisch beeldkwaliteit
 | 20-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Prijs/ kwaliteit
  • Minpunten
  • Geluid
Het beeldkwaliteit is werkelijk fantastisch. Als je je er wat in gaat verdiepen dan kun je met de uitgebreide range aan instellingen het nog meer eigen maken. Het installeren vergt even wat oefening maar gelukkig kan je altijd weer terug naar fabrieksinstellingen als het niet goed gegaan is. Minpuntje is het geluid uit de tv. Dit is naar mijn mening erg blikkerig. Ik heb de soundbar van LG er bij aangeschaft (LG DSN4) wat een wereld van verschil maakt een erg makkelijk te installeren is. Al met al een geweldige tv voor een zeer schappelijke prijs.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer tevreden over mijn aankoop
 | 20-01-2021
  • Pluspunten
  • Strak tegen de muur
  • Minpunten
  • Jammer dat ik met de afstandsbediening niet ook aale functies van Ziggo kan gebruiken
Mooie strakke TV
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Tevreden over
 | 20-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Minpunten
  • Prijs
Kleuren zeer goed,
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Gewoon de best geteste 4K TV
 | 19-01-2021
  • Pluspunten
  • Glashelder beeld
  • Handige afstandsbediening
  • Simpel in te stellen
  • Gewoon goed bedrijf PlatteTV
  • Minpunten
  • Eigenlijk geen enkele
Prima bedrijf die PlatteTV en ook gewoon de goedkoopste
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prima bedrijf, prima TV
 | 19-01-2021
  • Pluspunten
  • Prima nee
Goede service van Platte TV en ook gewoon de goedkoopste
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Beeldkwaliteit is een verademing met wat we hadden.
 | 19-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Design
  • Bezorging was top
Vorige maand de TV aangeschaft op aanraden van een vriend en totaal geen spijt van. De TV zelf heeft naar mijn mening een mooi design en het beeld in 4K is nog mooier.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige TV
 | 18-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bediening
Heel mooi helder beeld, prima geluid en makkelijke bediening dus ik ben zeer tevreden met deze TV.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Juist prijs / kwaliteitverhouding
 | 18-01-2021
  • Pluspunten
  • Natuurlijke kleuren
  • reageert snel opstarten en zappen
  • werkt met beweging
  • smart menu werkt vlot
  • smeert lichtreflecties weinig uit
  • Minpunten
  • kijkhoek
Mooi scherm met voor ons de perfecte afmeting. Uit een test in de consumentenbond kwam dit toestel er als beste uit. Daarom ben ik me gaan oriënteren en kwam bij platte tv uit. Vervolgens goed geholpen en zeer tevreden over hun advies en de uiteindelijke afhandeling en levering. Daarnaast grappig dat je tv ook als schilderij kan fungeren. (zie foto\'s)
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Beste OLED van het moment!
 | 17-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit zeer goed, ook bij veel licht
  • Bediening van tv erg makkelijk
  • Apps makkelijk te instaleren, zoals netflix
  • Onboard geluid ook van goede kwaliteit
  • Dun
  • Minpunten
  • Externe soundbar aansluiten vergt even goed zoeken in de opties, tenzij je soundbar ook LG is.
Ik beveel dit product aan op basis van onderstaande punten. Op dit moment de beste keus prijs/ kwaliteit. Geschreven januari 2021.
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig
 | 17-01-2021
Wat een fantastische tv. Supermooi beeld een mooi geluid. Een echte aanrader. Erg blij mee.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Mooie vooruitgang, na 10 jaar op een 37" lcd te hebben gekeken.
 | 17-01-2021
  • Pluspunten
  • Prijs-kwaliteit
  • Fijne afstandsbediening en tv-menu duidelijk
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Aanrader voor wie een 55" of groter niet wil of kwijt kan. OLED is heel rustig en scherp kijken, dit toestel is in gamemodus ook top om op te gamen. Prijs-kwaliteit erg gunstig.
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
In 1 woord zul je bedoelen, SUPER!
 | 17-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Zaken welke de tv automatisch regelt
  • Geluidskwaliteit
  • Minpunten
  • Nog niet kunnen vinden
Veel eerder moeten doen, super beeldkwaliteit, makkelijk te bedienen en heel veel zaken regelt de tv automatisch, SUPER!