TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen op afspraak
U bevindt zich in:
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews

LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 420 reviews
3399,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Topkwaliteit voor een mooi prijs.
 | 02-02-2021
  • Pluspunten
  • Installatie vrij eenvoudig
  • Perfect beeld in 4K
  • Handige afstandsbediening
  • Spraakbesturing
  • Geluid is prima
  • Minpunten
  • Verschil in volume tussen YouTube en Tv zenders
Installatie van deze OLED tv was vrij simpel, binnen 10 minuten tv kijken. Even zoeken naar alle instellingen, maar die zijn goed te vinden. Ik ben erg blij met de beeldkwaliteit, vele malen beter dan de oude Sony Bravia, maar die was ook 12 jaar oud. Fijn dat er veel instellingen zijn m.b.t. het geluid. Ook het koppelen met een bluetooth koppelen is voor handig, ben slechthorend. Jammer dat je de naam niet kunt veranderen van de bluetooth devices. Met 2 koptelefoons van hetzelfde type is het zoeken naar welke je nu in je handen hebt. Opvallend is dat het volume bij YouTube veel groter is dan bij de tv zenders.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Een prima TV prachtig beeld en mooie vormgeving.
 | 01-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Heel veel mogelijkheden
  • Mooie en sierlijke voet
  • Minpunten
  • Soundbar niet te plaatsen
  • Netsnoer erg kort
We hebben de TV nu een kleine week. en zijn uitermate tevreden. We kwamen van een LG plasma tv. Weliswaar 11 jaar oud maar nog steeds een heel goed beeld. We hadden geluid van een Bose Acoustimas-systeem. Dus de vraag was wel hoe is het geluid van de nieuwe TV. Wel prima. Dat is maar goed ook want het plaatsen van een soundbar zou een probleem opleveren. Deze zou namelijk gedeeltelijk voor het beeld staan. We hebben de TV laten installeren. Dat ging ook prima. We hebben een heel goede en prettige uitleg gekregen. Wij zijn blij.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
geweldig
 | 01-02-2021
Zeer mooi tv , geweldig beeld. goed geholpen door Bakur alles netjes geregeld.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mijn verwachtingen overtroffen
 | 01-02-2021
  • Pluspunten
  • Haarscherp beeld in 4K met HDR
  • Dolby Atmos met E-ARC ondersteuning
  • Heerlijke afstandsbediening
  • Kwaliteit interne geluidsboxen
  • Design (beeldscherm is 2 pinpasjes dik)
  • Minpunten
  • Geen
Voordat ik deze TV kocht was ik in het bezit van een LCD-LED Samsung Smart TV uit 2013. Destijds was dat het neusje van de zalm. Ik wilde na 8 jaar een upgrade en na veel research en vergelijkingen kwam ik uit bij een Samsung QLED of een LG OLED. Uiteindelijk de knoop doorgehakt en gegaan voor deze LG OLED 55 inch TV. Met name omdat deze TV diverse awards heeft gewonnen en door Gamekings als ideale gaming-tv is uitgeroepen. De TV heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Haarscherp beeld in 4K met HDR, flinterdun beeldscherm, uitstekend contrast, heerlijke afstandsbediening die als een soort computermuis werkt, WIFI werkt vele malen sneller, Dolby Atmos en E-ARC ondersteuning, Apple Airplay en zo kan ik nog wel even doorgaan.... Alles zit er op en aan. Deze TV is future-proof en ik kan de TV iedereen aanbevelen. Wat ik ook fijn vindt aan deze TV is dat als je op je Playstation speelt, de TV automatisch overschakelt naar \'game-modus\' voor de beste beeldervaring. Voor het eerst kan ik spelen met HDR ondersteuning en ik merk zelfs op een Playstation 4 al een enorm verschil ten opzichte van mijn Samsung uit 2013. Wat mij bovendien verbaasde is de kwaliteit van de interne geluidsboxen. Niet dat je het kunt vergelijken met een externe speakerset, maar voor een TV is deze bovengemiddeld goed. Contact en levering via Plattetv.nl beviel uitstekend!
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
De LG OLED55CX6LA is een uitstekende tv.
 | 31-01-2021
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Snelle bewegingen zonder haperen
  • Zwart is ook zwart
  • Deze afmeting is perfect op 2.5m
  • Minpunten
  • Geluid had beter gemogen
Ik heb de tv nu al een aantal weken in bezit en ben er tot nu toe erg tevreden mee. In het begin was het echte zwart even wennen en leek het beeld erg donker ik heb dit met de verschillende beeld instellingen naar wens ingesteld nu is het beeld perfect voor mij. Ik raad deze tv aan om zijn goede beeld kwaliteit/eigenschappen.
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wij zijn nog nooit zo blij geweest met ons nieuwe tv.
 | 31-01-2021
  • Pluspunten
  • Super mooie beeld
  • Afstandsbediening zeer handig
  • Geluid is zeer mooi
  • Tv ziet er ook echt mooi strak uit
  • Zeer slimme tv
  • Minpunten
  • Als men kinderen heeft vind ik hem niet echt heel stabiel staan
Zeer mooie tv met mooie beeld en geluid Ook super handige afstandsbediening en een slimme tv de tv is gwn echt een aanwinst Vind wel als men kinderen heeft dat het wel handig is om hem aan de muur te monteren op de tafel is het best wel wankeling
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een topper in TV-wereld
 | 30-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeldscherm (bioscoopkwaliteit)
  • Uitstekend geluid
  • Ultra dun beeldscherm
  • Prima kijkhoek
  • Gebruiksvriendelijke afstandsbediening
  • Minpunten
  • bekabeling TV
De OLED48CX6LB (2020) is in een woord fantastisch, het beeld is natuurlijk zuiver alsof je in de bioscoop zit. Het geluid is uitstekend en het toestel heeft een super dun beeldscherm al met al kan ik zeggen dat de OLED48CX6LB (2020) een futuristische uitstraling heeft. Ik kan elke TV-liefhebber de OLED48CX6LB (2020) aanraden! Klein minpuntje, de HDMI aansluitingen bevinden zich aan de linker zijkant van het toestel waardoor de snoeren zichtbaar zijn. Op de folieverpakking is een energielabel geplakt die aangeeft rood G? Zowel consumentenbond als LG geven de TV energielabel A.
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Magisch
 | 29-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Minpunten
  • Aanbod AppStore
Oké, mijn oude tv was dan ook 10 jaar oud (Sony Bravia met een full HD scherm van 102 cm) en daarom is het verschil natuurlijk groot; maar wat een magisch scherm heeft deze Lg televisie. Prachtige beelden, snelle verbinding naar mijn nieuwe Xbox en handige smart tv instellingen. Wel balen dat de eigen software van LG lang niet zoveel apps ondersteund (geen ziggo bijvoorbeeld)
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Prima tv met prachtig beeld en geluid
 | 29-01-2021
  • Pluspunten
  • Formaat afmetingen
  • Mooi beeld
Mooi helder en goed beeld.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Fantastische OLED TV (maar let op: geen DTS)
 | 28-01-2021
  • Pluspunten
  • Fantastisch 4k beeld
  • Superdunne tv
  • Goed geluid (naar beter met soundvar uiteraard)
  • Mooie vormgeving
  • Groot (!)
  • Minpunten
  • Geen DTS-ondersteuning
  • Lage standaard (past geen soundbar onder)
Na online advies te hebben gekregen, waarvoor mijn danl aan Ralph van PlatteTV, heb ik deze tv besteld. Levering was 2 dagen later. Bezorging was prima en op het afgesproken tijdvak. Maar hallo, deze 65 inch tv is wel flink! Installatie is redelijk simpel, maar je moet het wel met z\'n tweeën doen (met name het tillen). Setup gaat ook relatief simpel, zorg wel dat je hdmi-kabels hebt! De afstandbediening werkt goed en intuïtief, maar moest ik wel even aan wennnen, omdat het een \'aanwijzer\' is. Het beeld is fan-tas-tisch. Gebruik niet de standaardmodus, maar ga voor de expertmodus of filmmodus. Ik heb geen soundbar, maar het geluid is best goed voor zo\'n platte tv. Alleen: de tv heeft geen DTS (geluidscodex die veel door blue ray gebruikt wordt), ook geen pass through. Dat betekent dat als je audiobron DTS is, er geen (enkel!) gelyid uit je tv komt, ook niet via een aangesloten soundbar (zeggen andere reviewers). Je kunt dit alleen omzeilen als je het geluid via een andere audiobron laat lopen, via de tv is dit niet mogelijk. Dat is mijn zwaarste minpunt en ik hoop ten zeerste dat LG dit gaat herstellen met een firmware update. Qua vormgeving vind ik het een minpuntje dat de standaard waarop de tv rust vrij laag is. Dat betekent dat er geen soundbar onder past. Als je de tv aan de muur hangt, maakt dit weinig uit. Voor mij was dit een goede aankoop, want deze tv heeft geweldig beeld, oled is prachtig, geluid is goed (afgezien van DTS-ondersteuning).
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima televisie en een mooie korting ontvangen van Platte TV
 | 27-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Aansluitmogelijkheden
  • Prijs
Erg fijne TV met veel mogelijkheden. Het bedieningsgemak is erg goed door de magic remote (cursor) en voice-control. Het bestellen was erg makkelijk en Platte TV heeft een mooie deal voor mij kunnen maken.
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima televisie en een mooie korting ontvangen van Platte TV
 | 27-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Aansluitmogelijkheden
  • Prijs
Erg fijne TV met veel mogelijkheden. Het bedieningsgemak is erg goed door de magic remote (cursor) en voice-control. Het bestellen was erg makkelijk en Platte TV heeft een mooie deal voor mij kunnen maken.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie oled tv in mooie maat
 | 26-01-2021
  • Pluspunten
  • Maat tv 48 inch
  • Beeldkwaliteit
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geluid
Bijzonder mooie oled tv in 48 inch. Beeldkwaliteit prima,geluid zo beter kunnen maar prima
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
De top!!!!
 | 25-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Functies
  • Bediening
  • Prijs
  • Minpunten
  • Geen
Wat een geweldige tv is dit van LG. Super beeld en een geweldig geluid. Makkelijk in bediening en voo met technische nieuwtjes.
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Erg blij met het advies en de tv van plattere.
 | 24-01-2021
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldig toestel
 | 24-01-2021
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeldkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Minpunten
  • Koppelen afstandsbediening met Decoder
Erg fijne en mooie tv. Haarscherp beeld. Makkelijk in gebruik. Zit nog wel een beetje te stoeien met de universele afstandsbediening.
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Top apparaat!
 | 24-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • OS en apps
  • Minpunten
  • Geluid
  • Voet is wat diep
Van tevoren heb ik mij flink in zitten lezen over welke oled het beste zou passen bij mijn overige hardware zoals de ps5 en stadia. Deze oled stond steevast bovenaan. Vanaf de dag van binnenkomst is het al genieten van top beeld. De tv wordt veel gebruikt voor de ps5, Amazon, Disney en Netflix en bij alle diensten geniet je van 4k hdr kwaliteit. Het menu vereist wat gewenning. Ook voor iemand die veel verschillende soorten hardware gebruikt. Uiteindelijk voelt het na een tijdje behoorlijk intuïtief. Geluid is ok maar ook niet meer dan dat. Ik verwacht binnen niet al te lange tijd een soundbar toe te voegen aan mijn setup. Installatie is altijd spannend bij een nieuw duur product maar was goed te doen. De voet is wel heel diep waardoor de tv zo\'n 20 cm van de muur af staat.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
goede prijs/kwaliteit verhouding
 | 24-01-2021
  • Pluspunten
  • vormgeving zeer mooi
  • geen (weinig) weerspiegeling
  • beelden mooi
  • Minpunten
  • gras (groen)in de voetbalstadions onnatuurlijk
mooie TV voor een goede prijs
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Absolutely astonishing image with attention to Audio as well
 | 23-01-2021
  • Pluspunten
  • Image quality
  • Software
  • Straming apps availability
  • Minpunten
  • No good support from Google Home
This TV is a great choice for an OLED Tv. Coming from an LED one, I am so happy with the choice I made. The quality of the image and the depth of the colors is great. Next to it, the Software is easy to use and it supports the most common streaming apps, where you can also find really high quality movies. I could not try this out with a BluRay player, but it would probably give its best. Audio is rather fine: of course it is not as good as with a Soundbar but when I tried turning off my Sonos Playbar and check the TV speaker, I was pleasantly surprised that quality was not too much worse. Of course the Playbar offers better audio still, but it comes not for free either. One downside worth mentioning is that the LG ThinQ service cannot be linked with Google Home in the Netherlands, so that it is not possible to control the TV via Google Home. The TV itself, though can be controlled via phone (with a dedicated app) and can be used to trigger the Google assistant. All in all I am extremely happy with my purchase.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Een van de weinige beschikbare 48 inch Oled technologie TVs, qua prijs kwaliteit echt een topper
 | 23-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Vlotte koppeling met soundbar
Een van de weinige beschikbare 48 inch Oled technologie TVs, qua prijs kwaliteit echt een topper