TIP! Advies én korting van 100 specialisten
U bevindt zich in:
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews

LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 506 reviews
2799,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige tv!
 | 04-04-2021
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Makkelijk menu
  • Minpunten
  • Het geluid is wat minder
Gekocht voor de ps5 en ben heel erg blij met mijn keuze! Een echte aanrader!
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige mooie tv
 | 04-04-2021
  • Pluspunten
  • Mooie kwaliteit
  • Mooi design
  • Duidelijke interface
  • Makkelijke bediening
  • Minpunten
  • Geen
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Absolute aanrader
 | 03-04-2021
  • Pluspunten
  • Haarscherpe kleuren
  • Vol geluid met diepe lage tonen
  • Simpele en handzame afstandsbediening
  • Echt plat....
  • Minpunten
  • Ziggo on demand start niet altijd gemakkelijk op
  • Soms pas na meerdere pogingen ziggo on demand
Mijn nieuwe LG OLED 55CX 6LA (2020) overtreft werkelijk al mijn verwachtingen. Natuurlijk had ik vooraf de reviews gelezen maar de eerste ervaringen overtroffen deze verwachtingen ruimschoots. Puur kijkgenot en uitermate gemakkelijke bediening. Ook mijn complimenten aan het personeel van Platte TV. Prima vrijblijvend en deskundig advies. Ik ben ook zeer te spreken over de levering en installatie van de tv. De bezorger/ installateur nam alle tijd om het geheel duidelijk toe te lichten. Heel prettige dienstverlening. Dank daarvoor.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Wat een fantastische tv
 | 01-04-2021
  • Pluspunten
  • Fantastisch beeld, formule 1 in 4K wauw
  • Superdun scherm
  • Prachtige vormgeving
  • Simpel te bedienen
  • Minpunten
  • Geen
Super beeldweergave, al weer een prima aankoop bij platte tv
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Gewoon een super TV
 | 01-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geen
De TV voldoet aan alle verwachtingen en was supersnel geleverd.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
prachtige tv met mooi beeld en geluid
 | 01-04-2021
anders altijd Samsung gehad nooit iets anders ne LG ben zeer tevreden over dit merk
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Hele fijne tv met eenvouudige bediening
 | 01-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geen
Supef
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Van bestelling met uitleg over het produkt tot levering.....Precies zoals verwacht. Helemaal TOP.
 | 31-03-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Levering
  • Installatie
  • Goed produkt
  • Levertijd
  • Minpunten
  • Geen
  • Geen
  • Geen
Top
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Voldoet boven verwachting goed
 | 31-03-2021
Altijd Samsung gehad nu naar een LG en hij is boven verwachting zeer goed ik kan LG aanbevelen
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Meer dan tevreden over deze tv
 | 30-03-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Formaat
  • Design
Sinds kort hebben wij deze tv in ons bezit, we vinden hem fantastisch.. Supermooi scherm, lekker formaat en makkelijk te bedienen..
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie tv met een prachtig helder en strak beeld en geluid.
 | 27-03-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bediening met afst.bediening!
  • Design,staat prachtig in de kamer.
  • Minpunten
  • Geen minpunten.
Na overleg met Ivo deze LG gekocht,prima keuze. Echt genieten na onze Sony Bravia lcd televisie. Hebben nu zoveel meer helder beeld en geluid. Hebben spijt dat we deze LG niet eerder aangeschaft hebben!. Volgende aankoop zal ook zeker weer bij platte tv zijn!.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooi design,prachtig beeld en goed geluid.We zijn er erg blij mee.
 | 27-03-2021
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Mooi en goed geluid
  • Zwart is ook echt zwart!..
  • Minpunten
  • Geen
Heel mooie tv,veel waar voor een redelijke prijs. Kwamen na enig overleg met Ivo tot de keuze voor deze tv. Een gouden greep gezien de optimale beeldkwaliteit,en zwart is ook ECHT ZWART zoals ook wordt beweerd in de advertenties etc. Zijn er heel blij,het is echt genieten... Dank nogmaals voor de prima begeleiding door Ivo!. Volgende aankoop is weer bij platte tv!.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Fantastische TV
 | 26-03-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Vormgeving
  • Makkelijke bediening
  • Ultra dun scherm
  • Zwart is zwart
  • Minpunten
  • Geluid maar is niet echt een minpunt omdat er toch een soundbar komt
Wij hebben deze televisie gekocht ter vervanging van onze Panasonic TX-50CX680E die we overigens ook hadden gekocht bij Platte TV in 2015 Wij hebben ons laten adviseren door Michael en die heeft eerst naar onze wensen geluisterd en daarna heeft hij ook nog enkele alternatieven voorgesteld, maar wij zijn uiteindelijk toch gegaan voor de LG. We hebben ook nog de Sonos Arc soundbar gekocht maar die was helaas nog niet leverbaar, maar die hebben we wel beluisterd in de winkel en volgens Michael is dat een goede keus geweest De beeldkwaliteit is echt verbluffend en de kleuren spatten echt van je scherm. Je kunt zelf heel veel zelf instellen in de verschillende menu\'s van de TV. Wij hebben ervoor gekozen om de TV te laten installeren en dit is vakkundig gedaan door Onno, waarbij ik ook nog allerlei nuttige informatie kreeg. Ook Onno gaf aan dat de keuze voor de Sonos Arc een hele goede keus is. De Magic Remote afstandsbediening is echt geweldig. We hopen straks de bioscoop ervaring thuis te mogen ervaren als de soundbar is aangesloten.(eventuele Sonos Subwoofer volgt) De bediening in de winkel en service van Platte TV Nijmegen zijn echt geweldig
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top scherm met prima geluid
 | 24-03-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Vormgeving
  • Gewicht
  • Dikte van het scherm
  • HDMI 2.1
  • Minpunten
  • Geluidskwaliteit kan beter
Heel blij met deze TV. Hiervoor hadden wij een Panasonic Plasma 42" TV, wat 7 jaar geleden ook echt een top toestel was. Als ik hem hiermee vergelijk is het een wereld van verschil qua beeldkwaliteit, wat logisch is (HD naar UHD), maar qua geluid vond ik persoonlijk de Panasonic beter. De apps op de TV zelf zijn helemaal top, ze zijn snel en de beeldkwaliteit is stukken beter dan via mijn KPN kastje en dus gebruik ik altijd de interne apps. Ik ben nog een beetje aan het spelen met het integreren van de TV in ons domotica systeem, maar die krijg ik nog niet zo 1 2 3 aan de praat. Kortom, top beeld, acceptabel geluid en goede smart functionaliteit.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een goede tv met uitgebreide functies. Erg dun en super beeld kwaliteit
 | 24-03-2021
  • Pluspunten
  • Erg mooi en dun
  • Haarscherp beeldkwaliteit
  • HDMI 2.1 4K 120Hz
  • Makkelijk te bedienen
  • Snelle en stabiele software (web os 5.0)
  • Minpunten
  • Geluidskwaliteit is goed maar kan beter.
  • Weinig informatie over installatie tv voet.
  • Voet net iets te laag voor een soundbar
Prachtig model, zowel design als kwaliteit. Makkelijk te bedienen. Zeer tevreden met deze aankoop en ook zeker een aanrader voor als je net iets meer wilt dan een doorsnee oled tv.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Een verrassend scherp beeld, zeker in 4K kwaliteit.
 | 23-03-2021
  • Pluspunten
  • Gemakkelijke bediening
  • Scherp beeld op juiste afstand
  • Apps standaard beschikbaar
  • Minpunten
  • Dichtbij wat vlekkerig
Een mooie beeld- en geluidsbeleving. Dichterbij het toestel is het beeld iets vlekkeriger.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldig beeld
 | 21-03-2021
  • Pluspunten
  • diepzwart beeld
  • mooi design
  • Minpunten
  • grote voet/standaard aan de achterzijde
Fantastische tv en met het Oled scherm perfect diepzwart beeld. Om de echte beleving te hebben moet je toch echt een soundbar of surround geluidsinstallatie erop aansluiten. Ook de afstandsbediening werkt perfect, apps zoals Netflix en Disney+ werken vlekkeloos. Enige nadeel vind ik de voet van de TV die aan de achterkant redelijk groot is. Als je hem niet met een beugel strak aan de muur hangt, maar op een tv meubel neerzet dan staat hij toch iets van 25 cm. vanaf de muur en dat is weer zonde als je zo\'n plat scherm hebt.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Een top tv!
 | 21-03-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Gebruiksvriendelijk
  • Dun scherm
  • Minpunten
  • Nog niet kunnen ontdekken.
Fijne, mooie TV met helder beeldscherm.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Pracht televisie voor de liefhebber
 | 21-03-2021
  • Pluspunten
  • Prachtige TV
  • Vlotte installatie
  • Super snelle levering
  • Linkt perfect met mijn Arcam
  • Minpunten
  • Oppassen om hem vast te nemen nadat hij uit de doos is
  • Heeft geen Scart aansluitingen
Ik kom van een 50 inch plasma tv, dus weliswaar is het verschil aanzienlijk. De helderheid en kleur intensiteit zijn indrukwekkend. De bediening gaat vlot en je moet geen 50 menu\'s overlopen voor de eerste installatie. Ook de link met andere apparaten loopt uitermate vlot, waardoor we niet meer alle afstandsbedieningen nodig hebben. Geeft mijn Dali Dolby Atmos installatie eindelijk het beeld dat het verdient.
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima toestel
 | 21-03-2021
  • Pluspunten
  • Plat aan de muur
Prachtige tv prima aankoop zeer tevreden