TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen op afspraak
U bevindt zich in:
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews

LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 420 reviews
3399,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Beste TV die je kan kopen in 2021.
 | 13-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Design
  • Geluid
  • App-ondersteuning
  • Functionaliteiten
  • Minpunten
  • Prijs vergeleken met Q-LED, maar is ook geen eerlijke vergelijking.
Deze televisie nu twee weken in bezit en wat een fantastisch apparaat. Lange tijd dit product in de gaten gehouden en uitvoerige reviews erover gelezen, en heb nu eindelijk een mooie deal kunnen sluiten met PlatteTV. Zat voornamelijk te twijfelen tussen de 55inch variant en de 65 inch variant, want mijn kijkafstand is slechts 3,5 meter. Maar nu de 65 inch er staat, kan ik absoluut beamen dat de televisie erg goed staat bij het interieur en hij is absoluut niet te groot! Ik zou als ik de keuze opnieuw zou moeten maken, wederom kiezen voor de 65 inch. Beeldkwaliteit is uiteraard onevenaarbaar vergeleken met andere televisies (Q-LED, LED). Ook het geluid is erg goed, bevat een goeie bass voor een televisiespeaker en stemmen zijn ook erg helder. Het is zeker niet noodzakelijk om een soundbar eraan toe te voegen. Ik heb de combinatie gehoord met een Sonos Arc, en uiteraard is dat geluid wel next level (maar dat mag ook voor 900 euro extra). TV bevat alle smart applicaties die je maar kan bedenken en alles werkt feilloos. Ook voor gaming bevalt de TV erg goed, ik kwam hiervoor van een 24inch monitor en was bang dat ik niet overweg zou kunnen met het formaat bij shooters, maar de overgang gaat erg gaat soepel. Geen enkele vertraging merkbaar. De televisie is echt een aanrader voor iedereen die erover zit te denken om een nieuwe TV te kopen. Beste kwaliteit die je kunt krijgen, en met goed zoeken vaak ook nog een acceptabele prijs.
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Mooi design, beeld en geluid
 | 12-02-2021
  • Pluspunten
  • Mooi beeldkwaliteit en ideaal voor gamen ps4 dankzij extra videokaart en de hdr
  • Prima geluid
  • Mooi design
  • Bedieningsgemak
  • Met een juiste muurbeugel van vogels strak tegen de muur
  • Minpunten
  • Niet gevonden
Voor ons de opvolger van de de b9 variant....de verschillen tussen de b9 en cx zijn klein maar met name de processor is sneller...TV ideaal voor playstation...middels a ex eenvoudig koppeling met de soundbar....voldoende aansluitmogelijkheden voor andere apparaten. Usb ook en speelt veel bestanden af zonder tussenkomst van extra apparaat als een mediaplayer. Indien geen gebruik van soundbar geven de speakers in tv ook al een tevreden geluid.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Prima TV voor deze prijs
 | 11-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Opties
  • Vormgeving
  • Samenwerking met randapparatuur
  • Geluid
Gewoon een prina TV, zeer goede beeldkwaliteit Goed geluid ruime keus in opties om alles naar wens af te stellen.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Heerlijk kijken en genieten van de prachtige beelden.
 | 11-02-2021
  • Minpunten
  • geen
Was al overtuigd van de kwaliteit in de woonkamer. Nu ook in de slaapkamer prachtig beeld!
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
 
 | 11-02-2021
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
uitstekende TV prachtig beeld
 | 10-02-2021
  • Pluspunten
  • beeld is super!
  • zelf eenvoudig uit de doos te monteren en op te stellen
  • degelijke zware voet
ik gebruik deze tv via een versterker waardoor ik het geluid (dat ook erg goed is maar niet zo goed als via een volwaardige versterker met 4 boxen en central speaker en een subwoofer). Hier is ook mijn UltraChrome cast in gestoken. Dat gaf wat ingewikkelde problemen bij het afstellen want beide afstandbedieningen wilden elkaar uitschakelen. t werkt inmiddels. via de ultrachoomcast kan ik YouT. clips en films in 4K+ op het scherm krijgen en dat ziet er geweldig uit, geluid van de provider (TV) en andere bronnen w.o. Spotify blijft dan via de receiver/amplifier lopen. Geweldig Dat is wat ik wilde.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Geweldige OLED TV met super beeld én geluid!
 | 10-02-2021
  • Pluspunten
  • Erg mooi beeld
  • Zwart is ook echt zwart
  • Super geluid voor zo een dunne tv
  • Mooi vormgeving
  • Minpunten
  • Bediening vereist gewenning
Heb de TV nu bijna drie weken in bezit en ben erg onder de indruk van het super beeld, super geluid en geweldige vormgeving. Het enige waar ik aan moet wennen is de bediening omdat je de afstandsbediening als een soort muis gebruikt maar dat is een detail. Ik had hiervoor een Panasonic Plasma TV en de upgrade van Full HD naar 4k is echt bizar en van harte aan te raden!
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prima vervanger van onze oude plasma tv
 | 10-02-2021
Wij hebben enkel maar mooie woorden voor de beeldkwaliteit van de LG en de installatieservice. van PlatteTV. De Tv is samengebouwd met een Sonos Arc via de Vogel\'s NEXT 7346 OLED muurbeugel. Onze oude B&O speakers zijn door middel van de Sonos Port gekoppeld. Alles functioneert prima!
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een echte aanrader!
 | 10-02-2021
  • Pluspunten
  • Hoogste kwaliteit
  • Mooie vorm
  • Super beeld
  • Slimme OS
  • Minpunten
  • Dun en zware scherm
Het beeld is super scherp met uitstekend kleuren en prachtige zwarten/contrast. De TV was zeer makkelijk om in te stellen en er was geen behoefte aan het beeld te moeten hercalibreren. Ik moet eerlijk zeggen dat ik bijna geen aandacht aan het geluid gaaf, omdat ik al een soundbar te staan had. Het enige klacht heeft te maken met hoe dun het scherm is - enerzijds super gaaf te zien, anderzijds maakte ik me groten zorgen tijdens installatie. Uiteindelijk was het niet moeilijk en als dit het enige klacht is, kan je wel geloven dat het echt een aanrader is!
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Echt super goed
 | 09-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Genoeg ingangen(hdmi-usb-ethernet enzovoorts)
  • Standaart
  • Minpunten
  • Reflectie
Ik vind het een heel fijn product de interface werkt goed het beeld is echt gewoon prachtig het geluid is best fijn voor gewoon tv geluid verder heel snel met reactie geven op allerlei opdrachten En maar 1 minpunt is dat er met veel licht een beetje last kan hebben van reflexie Maar ik zou het product zeker aanraden
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Beste aankoop in mijn leven !
 | 09-02-2021
  • Pluspunten
  • Snel
  • Design
  • Vlot
  • Scherp prachtig kleurrijk beeld
  • Als game en film fan super toestel
  • Minpunten
  • Scherm is heel heel dun voorzichtig zijn instalatie
Super snel Gemakkelijk Vlot
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastische strakke TV met voor onze woonsituatie juiste formaat!
 | 08-02-2021
  • Pluspunten
  • formaat - vormgeving
  • beeldkwaliteit
  • geluid
TV in gebruik sinds eind januari jl. en voldoet volledig aan onze verwachtingen. Qua formaat, beeld en geluid.
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
super TV
 | 07-02-2021
Deze TV bevalt zo goed dat ik dezelfde week een zelfde type voor mijn (oudere) ouders heb gekocht. Mijn vader zit met tranen in zijn ogen nu youtube af te struinen. Zeker als hij beelden uit zijn verleden nu heel mooi kan bekijken.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Goed beeld, zeer snelle bezorging.
 | 07-02-2021
  • Pluspunten
  • Helder en mooi beeld
  • Goede en natuurlijke kleuren
  • Zwart en wit goed uitvergroot
  • Mooie vormgeving
  • Minpunten
  • Afstandsbediening iets te ingewikkeld
  • Geen uitgebreide gebruiksaanwijzing erbij
  • Bent verplicht om het van internet af te halen
Mooi beeld en vormgeving, afstandsbediening had iets simpeler gekund. Even moeten zoeken naar de juiste en natuurlijke afstelling. Verder een top apparaat.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch apparaat
 | 06-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Ondersteuning van laatste technieken
  • Minpunten
  • Kan me voorstellen dat het beeld kan spiegelen bij kamers met veel licht. Zelf geen last van.
Onze oude Samsung 46" led tv uit 2010 vervangen met deze prachtige televisie. Heb hem nu enkele weken, maar ben nog iedere keer onder de indruk van deze tv. Iedere keer een wow moment. Kleuren zijn super mooi, hdr en dolby vision geven de kleuren ontzettend mooi weer en zwart is echt zwart. Ook vind ik het menu en de afstandsbediening erg fijn werken. De afstandbediening kan als pointer gebruikt worden waardoor je als een muis op je tv kunt navigeren. Ik las wat negatieve reacties over het geluid, maar zelf vind ik het geluid super goed. In sommige gevallen klinkt het wat minder, maar dat ligt volgens mij niet aan de tv, maar aan het filmpje. Bij dolby atmos geluid komt het geluid erg goed de kamer in en zit er zelfs een meer dan behoorlijke bas in het geluid. Kortom top apparaat en terecht tv van 2020.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top tv en dito service
 | 05-02-2021
Zeer mooie tv. Platter dan dit wordt het natuurlijk niet. Geluid is voor een tv ook erg goed vind ik (dolby atmos) Service , advies en vooral de pricing vanuit platte tv mag er ook zijn.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtig natuurlijk beeld
 | 04-02-2021
  • Pluspunten
  • Natuurlijk beeld
  • Bediening gemak
  • Veel mogelijkheden
  • Super mooie lage voet
  • Uren ontspannen tv Kijken
  • Minpunten
  • Geen
Prachtig natuurlijk beeld. Belangrijk is de energiebesparing op uit te zetten anders is het beeld wat lusteloos. Beeld is niet schreeuwerig fel daardoor uren ontspannen kijken mogelijk. Elke ingang is individueel naar smaak in te stellen Stand levendig behoorlijk helder. Ik heb de standaard instelling op ongeveer 10 procent minder ingesteld als de stand levendig. Geluid is OK. En genoeg mogelijkheden en duidelijk menu daardoor fijn bediening gemak. Zeer goed vind ik de mooie lage voet waardoor het ook met voet zeer strak uitziet. Fantastische TV
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
TV met schitterend beeld en een heel goede geluidskwaliteit. Vele mogelijkheden keuze programma\'s
 | 03-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Mogelijkheden keuze programma's
Formidabele aanwinst
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastische tv
 | 03-02-2021
  • Pluspunten
  • mooi strak design
  • beeldkwaliteit is top en instelbaar
  • geluidskwaliteit is top en instelbaar
  • super veel apps staan er standaard op
  • makkelijk te installeren
  • Minpunten
  • tot nu toe geen
Prachtig mooie tv. De tv is ontzettend dun en met een strak design. De tv was makkelijk te installeren. De afstandsbediening is even wennen, na altijd een ouderwetse met knopjes te hebben gehad. Er zitten ontzettend veel functies op. Zo fijn dat alle apps erop staan en je er door even in te loggen (voor sommige is een abonnement nodig) meteen gebruik van kan maken. Wij zijn tevreden!
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super tv mooi beeld goed geluid ,
 | 02-02-2021
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Goed geluid
  • Web os werkt als een trein
  • Mooie poot
  • Minpunten
  • Mooi beeld vergt wel wat aanpassingen in het menu
  • De nl versie heeft geen analoge aansluiting voor oude consloles
Tv aan geschaft via live chat dit ging makkelijk ! Tv ontvangen en er erg blij mee kwa beeld ook het geluid met films is prachtig op geluid modus bioscoop met bas boester er bij aan met muziek weergave heeft hij het iets lastiger om de tonen fijn weer te geven tonen te hart zang te verweg of andersom op een andere instelling bij the voice merkten we het erg op! Verder had ik een on effen heit in het scherm dit gemeld bij platte tv , waar op ik gelijk tips Kreeg om het op te kunnen lossen helaas werkte dit niet en vandaag krijg dan ook een nieuwe op Gestuurd van platte tv en word de oude weer meegenomen ! Top geregeld door platte tv en fijn om Serieus genomen te worden en niet met een kluitje het riet in gestuurd !
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews