TIP! Advies én korting van 100 specialisten
U bevindt zich in:
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews

LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 506 reviews
2799,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Perfect
 | 29-04-2021
Het is jammer dat je niet via Google kunt muziek draaien
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Perfect
 | 28-04-2021
  • Pluspunten
  • 120hz
  • HDR
  • Instant Game response
Perfect TV, top of the line for gaming. Nice ultra-thin design, 120hz, HDR, instant game response, HDMI 2.1 on all ports. Magic remote has a nice voice search.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Perfect
 | 28-04-2021
  • Pluspunten
  • 120hz
Perfect TV
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Wat een fantastische televisie!
 | 25-04-2021
  • Pluspunten
  • Het beeld is super scherp
  • Magic remote werkt super intuïtief en is super handig
  • Design ziet er strak uit
  • Minpunten
  • Het geluid is niet fantastisch
Wat een top televisie! Na een eenvoudige installatie kan je snel aan de slag. Met alle beschikbare apps (YouTube, Netflix & Disney) is er altijd wel wat leuks te zien. Wat gelijk opvalt is het strakke design met aan de bovenkant een bizar dun scherm (komt immers toch bij PlatteTV vandaan). De bijgeleverde afstandsbediening (magic remote) is niet moeders mooiste maar werkt wel enorm fijn. Doordat je sturen met \'beweging\' (denk aan de Wii) beweeg je super makkelijk door de verschillende menu\'s. Het geluid wat uit de televisie komt is niet verkeerd maar helaas niet voldoende voor een echte thuisbioscoop ervaring. Al met al een goede aankoop, zeker een aanrader dus!
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig strak design en beeld
 | 25-04-2021
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Interactief
  • Mooi beeld
  • Minpunten
  • Geen
Makkelijk bedienbare tv. Prima beeldkwaliteit.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
goede oled tv voor betaalbare prijs
 | 24-04-2021
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • goed af te stellen
  • geluid goed
  • mooie tv
  • Minpunten
  • optical werkt niet op kenwood sterio geen ontvangst
  • jammer dat ik met optical niet kan aansluite vorige sony 4k wel
prima tv
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-35 7 / 10
Prima tv
 | 23-04-2021
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Beste tv ervaring ooit (voor mij, uiteraard)
 | 22-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Kleur
  • HDR+
  • zwart is zwart
  • helderheid
  • Minpunten
  • geluid Out Of Sync van sommige apps
  • PostNL Extra@Home is een aanfluiting
OLED is zo mooi qua verschil tussen zwart en wit/kleur. Ik heb na 12 jaar afscheid genomen van mijn Philips 9 serie met ambilight. De LG is onvoorstelbaar beter met kleur diepte, contrast, scherpte etc.......Toch mis ik ambilight een beetje. Ondanks de 65 inch viel mij de grootte erg mee toen ik hem plaatste op het tv/audio meubel.. De hoeveelheid instellingen voor beeld is enorm...pffff. Enigste probleem waar ik mee worstel is de Out Of Sync geluidsproblemen met het geluid van Prime Video en Youtube met de build in LG apps. Maar ik ben als een kind zo blij met de aankoop. Zeker omdat Platte TV de laagste prijs garantie heeft waargemaakt....TOP Platte TV!!!
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig toestel
 | 22-04-2021
  • Pluspunten
  • Enorm mooi beeld
  • Goed vol geluid
  • Mooie vormgeving
  • Makkelijk instelbaar
Prachtig toestel met prachtig beeld en geluid.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-35 6,8 / 10
Mooie platte tv met een super beeld
 | 21-04-2021
  • Pluspunten
  • Super beeld
  • Veel mogelijkheden
  • Goede prijs
  • Minpunten
  • Geen handleiding
Mooie platte tv met een super beeld. Ontzetten veel mogelijkheden.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Een geweldige tv verkocht door een super bedrijf
 | 14-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeld super
  • Model gestroomlijnd
  • Magic remote helemaal top
  • Platte tv.nl geweldig
  • Minpunten
  • Geen
Ben lang aan het dubben geweest om deze aankoop te doen, is toch best een behoorlijk bedrag. Ik had een LG Nano 816, de 49 inch. Na korte tijd ging ik me ergeren aan het backlight bleeding. Maar mede door een super inruilprijs ben ik uiteindelijk overstag gegaan voor de LG Oled cx in de maat 48 inch. Ook gelijk het totale pakket erbij gekocht. De tv is vakkundig opgehangen aan een beugel van Vögel en keurig geïnstalleerd. Mijn ervaring met Platte tv.nl is alleen maar positief. Ook de geduldige Daniël (de verkoper die ik regelmatig aan de telefoon had) helemaal super. En natuurlijk de tv...super beeld en zeker geen spijt van, een totaal andere kijk ervaring dan voorheen, veel beter.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Heel tevreden met onze tv
 | 13-04-2021
  • Pluspunten
  • Heel scherp beeld
  • Mooi ontwerp
  • Makkelijke bediening
Zeer tevreden. Erg mooi beeld. Ontwerp van de tv is super strak.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
De beste 55 inch OLED tv van 2020
 | 13-04-2021
  • Pluspunten
  • Interface
  • Alle mogelijkheden van AirPlay 2 tot customizable interface
  • Beeldkwaliteit
  • Ontwerp
  • Afstandsbediening
  • Minpunten
  • Geen
Gebruikersvriendelijke interface en snelle processor in combo met het prachtige en ultra dunne OLED scherm zorgen voor een top ervaring.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Het ultieme beeld op dit moment.
 | 13-04-2021
  • Pluspunten
  • beste beeld van dit moment
  • UHD (4K) HDR is fantastisch
  • zwart = zwart
  • 120Hz! Zeer soepel beeld als je input ook 120Hz is.
  • Ook uit is het een mooie tv.
  • Minpunten
  • niet heel goed in veel omgevingslicht (zonlicht)
  • geluid niet fantastisch (maar kom op, dat regel je los van de tv)
  • OLED slijt, brandt in, maar gelukkig niet snel
  • Smart-gedeelte TV wil data buiten de EU sturen
Verschrikkelijk... door deze TV wil ik alleen nog maar UHD HDR beeldmateriaal kijken! Voor deze tv leek dat me onzin, maar dat is het absoluut niet. Wat een fantastisch beeld geeft deze OLED tv van LG. Het is op dit moment het beste beeld wat je (betaalbaar) in huis kan halen. Totdat microled gemeengoed wordt, is deze TV niet te verslaan. Wauw! Nou kom ik van een 32 inch LCD tv, dus het is sowieso een flinke upgrade, maar ik ben blij met de gemaakte keuze. De momenteel gesloten bioscopen kan ik nu iets beter missen. Het geluid van de tv zelf is nou niet bepaald denderend te noemen, maar met zo\'n tv zorg je natuurlijk ook voor een aparte geluidsinstallatie (alhoewel mijn huidige soundbar ook niet fantastisch is). Ik overweeg oprecht de 48 inch variant van deze tv als pc monitor aan te schaffen. Het is een veelzijdig apparaat en momenteel dé heilige graal voor film-, foto- en gameliefhebbers!
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Zeer tevreden, ook met de service van PLatteTV!
 | 12-04-2021
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • lage inputlag voor gaming
  • apps werken snel
  • voor iedere omstadigheden aparte beeldinstellingen te creëren
  • super contrast
Zeer mooi beeld dat de verwachtingen overtreft. Bedieningsgemak is ook goed.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prima TV met superieur beeld
 | 12-04-2021
  • Pluspunten
  • prachtig beeld
  • mooie vorm
Zeer tevreden. Enige probleem is dat het volume van de aangesloten Denon Receiver niet op het TV scherm wordt weer gegeven. We zoeken nog naar een oplossing.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
fantastische tv!
 | 11-04-2021
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • vormgeving
  • internet tv
  • makkelijke installatie en opstart
  • heel grote kijkhoek
  • Minpunten
  • de voet is best diep achter de tv, staat dus wat ver van de muur
  • geen surround geluid
Schitterend beeld, zeer fraaie vormgeving en best goed geluid. 48 inch is voor onze kamer al heel groot, dat was best even wennen, maar het is een fantastische tv. Zeer goede service en levering door Platte TV. Wij zijn erg tevreden!
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige TV maar met een stevig prijskaartje
 | 09-04-2021
  • Pluspunten
  • Scherp
  • Dun
  • Snelle interface
  • Minpunten
  • Prijs
Na enkele jaren geleden een \'normale\' LG LED TV te hebben gekocht en me dagelijks te hebben moeten ergeren aan de zwartwaarden en \'lichtbalken\' en vlekken van de backlight toch maar een OLED gekocht. TV is super dun, heeft bijna geen rand en is een stuk sneller dan mijn oude TV.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Perfect
 | 08-04-2021
  • Pluspunten
  • Onderhandeling prijs
  • Supermooie beeld
  • Lg bood perfecte service voor geluid.
  • Snel geleverd
  • Handige afstandsbediening
  • Minpunten
  • Instelling geluid even lastig
Echt een mooi ding. Geluid via arc was even flink prutsen maar werkt helemaal.
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super toestel!
 | 06-04-2021
  • Pluspunten
  • Algemene kwaliteit
  • Super dun scherm
  • Eenvoudige installatie
  • Aansluit mogelijkheden
  • Interactie met andere apparaten
  • Minpunten
  • Geen
Steeds fan geweest van LG, dit is mijn eerste OLED en ben er aangenaam van verrast! De Smart Remote is zeker een plus.
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews