TIP! Advies én korting van 100 specialisten
U bevindt zich in:
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews

LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 506 reviews
2799,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super TV!
 | 09-06-2021
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Beste aankoop
 | 24-05-2021
  • Pluspunten
  • zeer mooi beeld
  • goed geluid
  • snelle software
  • aangename afstandsbediening
  • voor mij het perfecte formaat
  • Minpunten
  • vooralsnog geen
Ik had dit toestel reeds geruime tijd op het oog, nu tot aankoop overgegaan. De tv heeft een mooie vormgeving, de voet uit geborsteld metaal zorgt voor een mooie uitstraling. De software reageert heerlijk snel, de Magic Remote is ook zeer handig en went snel. Ik kon gelijk de tv-decoder bedienen zonder nog iets te hoeven instellen. Kleuren en zwartwaarden zijn subliem, ik zie details die ik vroeger nooit opmerkte.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi beeld en simpel gebruiksgemak.
 | 24-05-2021
  • Pluspunten
  • Dunne rand rondom scherm
  • Makkelijk in gebruik
  • Afstandsbediening werkt handig
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Standaard vind ik persoonlijk iets minder mooi.
De tv komt goed verpakt en compleet aan. Boekje werkt prettig en alles is vrij snel duidelijk. De tv stelt zich zelf snel in , daardoor kun je gelijk genieten van je lievelings film in top kwaliteit.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Erg goed
 | 23-05-2021
Mooie makkelijk te gebruiken TV
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Top televisie voor de next gen consoles (Xbox series x / PS5)
 | 19-05-2021
  • Pluspunten
  • perfect voor next gen consoles
  • 120hz met 4k resolutie
  • zeer goede zwartwaarden
  • perfecte kleuren
  • Minpunten
  • geluid kan beter
  • minder geschikt om aan de muur te hangen
  • kans op pixel burn in (zelf geen problemen mee)
Ik heb deze Televisie aangeschaft om het maximale uit mijn xbox series x te halen. Dit is goed mogelijk doordat deze tv 120hz met een resolutie van 4k aan kan. Door het Oled paneel zeer goede zwartwaarden en een perfect kleurencontrast.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prima toestel
 | 17-05-2021
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Redelijk goed geluid
  • Minpunten
  • geen 3D.
Ben heel tevreden met het toestel.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Uitstekende tv, grote vooruitgang met de vorige!
 | 15-05-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Design
  • Gebruiksgemak
  • Snelheid software
  • Geluid
  • Minpunten
  • Een nieuw model is altijd net weer beter
  • Eigenlijk geen minpunten
Ik wilde specifiek een oled van LG, en ben blij dat ik hiervoor gekozen heb. Het design is super strak, net als het beeld. Ook het geluid is ook boven verwachting, zelfs zonder soundbar, maar voor de volledige beleving zijn extra speakers wel aan te bevelen. Met de dunste beugel van Vogel hangt hij vlak tegen de muur aan, super tevreden mee!
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
De service prima, tv top en heel gemakkelijk allemaal.
 | 14-05-2021
  • Pluspunten
  • Service
  • Bezorging
  • Product
  • After sale
Tv is een mooi ding, goed beeld en geluid. Handig in te stellen. Afstandsbediening is erg handig en fijn voor gebruik.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Prachtige TV
 | 14-05-2021
  • Pluspunten
  • Beeld!
  • Vlotte processor
  • Minpunten
  • Geluid
Wat een beeld! De kleuren spatten ervan af en HDR is super. Alleen in zeer lichte omstandigheden is het HDR effect minder dan dat het met een LCD TV zou zijn, daarom een net niet perfecte score. Het geluid heeft opvallend goede lage tonen maar dat is duidelijk ten koste gegaan van de middentonen en dat is echt een grote fout. Hierdoor zijn stemmen erg slecht te verstaan. Aansluiten op een externe geluidsinstallatie is het devies. Webos werkt aardig maar de apps vallen soms wat tegen.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie levendige kleuren
 | 13-05-2021
  • Pluspunten
  • Mooie kleuren
  • Scherp beeld
  • Snel aan
  • Minpunten
  • Afstandsbediening lastig functies zoeken
  • Geen switchknop voor vorige gebruikte zender
Hele mooie kleuren en strak beeld. Afstandbediening is lastig...soms erg veel zoeken. Het had wat logischer en duidelijker gekund. We hopen dat deze tv langer meegaat dan dan de Samsung die we hadden.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Haarscherp beeld en zwart is echt zwart
 | 11-05-2021
  • Pluspunten
  • Haarscherp beeld
  • Diepzwarte beelden
  • Mooie kleuren
  • Minpunten
  • Ik moet nog even wennen aan de pointer
  • Geluid is mwah
Hele fijne tv!
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Geweldige TV voor een uitstekende prijs
 | 10-05-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • HDMI 2.1
  • Geschikt voor PS5 & Xbox Series X
  • Minpunten
  • Lompe, brede voet
  • Onhandige doos
Dit is hét model dat je moet hebben als je de nieuwste specs wilt. Zeker voor de next gen consoles is dit hét scherm wat je in huis moet hebben. De magic remote ben ik niet zo\'n fan van, maar een oude afstandsbediening van LG werkt ook prima op deze TV. Let wel op: snijd de bovenkant van de doos NIET open bij het uitpakken. Kijk vooral ook installatievideos op YouTube om de voet gemakkelijk te installeren. De voet is nogal lomp van stuk, dus houd daar rekening mee als je \'m op een tv kastje wilt zetten. Zelf heb ik een nieuwe voet gekocht.
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Top aankoop.
 | 08-05-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Vormgeving: grote voet (dus ga nog een wallmout halen)
Geen moment spijt van gehad.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Waanzinnig goede tv
 | 07-05-2021
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Erg mooi beeld
  • Heel goed geluid in de tv
  • Goede smart bediening
  • Makkelijk te installeren
Ik heb de tv nu 2 maanden in huis,maar nog geen dag spijt van gehad dat ik deze gekocht heb. Het is elke keer weer een feestje om naar deze tv te kijken. Ben ook erg goed geholpen door de medewerker die me deze tv verkocht.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldig deze TV!
 | 05-05-2021
  • Pluspunten
  • Zeer scherp beeld
  • Prima geluid
  • Zwart is ook echt zwart
  • Minpunten
  • Spiegeling, maar te beperken in onze ruimte
Deze TV overtreft alle verwachtingen. 4K HDR is echt een verademing. Ik raad deze TV zeer aan en de service van PlatteTV is erg goed, en het zijn erg vriendelijke mensen
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
De perfecte tv, voor de perfecte prijs en aangekocht met de beste service van Platte TV.
 | 04-05-2021
  • Pluspunten
  • Design
  • Gebruiksgemak
  • Beeld en kleur
  • Aangeboden apps
  • Afstandsbediening
  • Minpunten
  • Geen
Zeer mooi beeld, mooie snelle overgang van de levendige beelden, strakke vormgeving, makkelijk te installeren, goed geluid, geen moment spijt van deze aankoop.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
echt een super TV, alleskunner die je positief verrast in beeldkwaliteit en bedieiningsgemak
 | 03-05-2021
  • Pluspunten
  • kwaliteit beeld
  • bedieningsgemak met name door cursor
Blij verrast door deze LG, door de enorme keuze afgegaan op recensies bij deze tv, misschien vooraf nooit gedacht een LG te kiezen maar blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Bediening en mogelijkheden zijn enorme pluspunten, beeldkwaliteit is fantastisch maar dat zal met andere merken allemaal wel dicht bij elkaar liggen tegenwoordig. Geen minpunten die genoemd kunnen worden, Platte TV heeft alles netjes en stipt verwerkt/bezorgd......Kortom; DIK tevreden !!!
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Toptoestel
 | 03-05-2021
  • Pluspunten
  • super helder beeld
  • eenboudige bediening en makkelijk in te stellen
  • plat
  • prima geluid
  • smart
  • Minpunten
  • toch iets? op de achterzijde aangeven hoe lang de schroeven moeten zijn om een beugel aan te schroeven
Heerlijke TV, met ongelooflijk mooi beeld en geluid. Zeer veel waar voor je geld. Makkelijk in de bediening met handige afstandsbediening... die je wel even onder de knie moet krijgen. Vooral bij bedieningen van dropdown lijstjes :P (scrollwieltje wel of niet handig). Hij is mooi plat, dus hangt nu mooi strak tegen de muur!
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch apparaat!
 | 30-04-2021
  • Pluspunten
  • Super dun
  • Design
  • Minpunten
  • Grote voet
Na jaren van tweedehands televisies nu eens een nieuwe gekocht. Wat een geweldig apparaat! Icm ziggo is het gelukt om televisie zonder een externe decoder of ci+ module te kijken, waardoor alles eenvoudig met een afstandsbediening te gebruiken is.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super mooie tv.
 | 29-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Design
  • Geluid
Erg mooie tv, nog mooier dan ik in eerst instantie dacht, levering van de tv was wat minder maar de tv zelf is onwijs goed.
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews