TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen op afspraak
U bevindt zich in:
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews

LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 420 reviews
3399,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastische tv
 | 02-03-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • HDMI 2.1
  • Afstandsbediening
  • Minpunten
  • Geluid kan beter
Afstandsbediening was effe wennen. Maar mooie tv. Geluid is voor mij niet belangrijk. Daar is de surroundset voor.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Prima tv
 | 02-03-2021
  • Pluspunten
  • Zeer mooi beeld
  • Goed geluid
  • Zeer veel mogelijkheden
  • Minpunten
  • Geen
Heb deze nu 4 dagen in huis en wij zijn er zeer tevreden mee prima beeld en geluid.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Het geld helemaal waard :)
 | 02-03-2021
  • Pluspunten
  • super mooi beeld, vooral de zwartwaarden
  • afstandsbediening pakte automatisch de topbox van Ziggo op
  • LG heeft een VR app (voor aanschaf TV)
  • optische aansluiting voor externe audio
  • gebruiksgemak (tv denkt mee)
  • Minpunten
  • blijft een flinke investering
Heb wel lang moeten nadenken voordat ik deze tv kocht, maar ben nu wel super blij. Zwartwaarden zijn echt ongekend mooi. Hoge framerate was voor mij de doorslag, maximaal genieten op mijn xbox nu. Blij dat er ook eindelijk een 48inch versie is. pro tip: als je vooraf met de LG app in je woonkamer zit, kan die een voorbeeld geven van hoe de tv er uit ziet straks. Vooral fijn als je twijfelt welk formaat je wilt.
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Life is good with LG :-)
 | 02-03-2021
  • Pluspunten
  • Picture quality
  • Viewing angle
  • Minpunten
  • when tv placed on a tv stand, there is no place for soundbar to be kept under the tv
OLED TV at its full glory! If you have the budget to step up from LED, please do it ! LEDs are good if you are in a budget but OLED is another world/heaven. There is a big difference in quality & viewing angles etc; LG makes the oled units & supplies to Sony etc; so LG are the pioneers in making OLED and it shows in their TV Amazing colors, sharpness & great viewing angles; LG CX ticks all boxes for amazing TV viewing experience; Life is good for sure :-)
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect
 | 01-03-2021
  • Pluspunten
  • Geweldig beeld! Wat je mag verwachten van OLED
  • Makkelijk in gebruik
  • Mooi design
  • Gewoon kopen
  • Minpunten
  • Gewoon niks
Aanrader voor iedereen die nog twijfelt over een OLED tv!!
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtige beeld en geluids weergave
 | 28-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Bedienings gemak
  • Levering
  • Minpunten
  • Geen
Voldoet meer als ruimschoots aan de verwachtingen
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een kijk ervaring!!
 | 26-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Strak design
  • Dolby vision/ Dolby Atmos/ filmmaker mode
  • Gamen in 4K/120hz
  • Uitstekende en snelle service van plattetv.nl
  • Minpunten
  • Te lang getwijfeld over de aankoop! Hadden we veel eerder moeten aanschaffen
Na goed rondkijken en vergelijken toch de stap gemaakt naar een Oled televisie! We zijn gegaan voor de LG cx 55, na het installeren stelde we ons zelf de vraag waarom we hebben getwijfeld en vergeleken! Wat is dit voor een waanzinnige tv ervaring! Nu begrijp ik ook beter waarom LG steeds tijdens de reclame vermeld Life’s Good! Het is inderdaad stukken beter met deze LG CX oled televisie! Het strakke design is ongezien en de beeldkwaliteit is een streling voor het oog! En dan nog maar te zwijgen over de mogelijkheid van Dolby vision en Dolby atmos te kunnen gebruiken wat die tevens automatisch inschakelt als deze content beschikbaar is Dit is een hele nieuwe tv ervaring! Met de setting filmmaker mode heb je de nijging niet meer naar de cinema te hoeven want die heb je zonet in huis gehaald! We hebben de tv na 2 weken aan de muur bevestigd en als je dan gebruik maakt van de screensaver heb je ook nog eens een echte Rembrandt in huis hangen! De tv wordt voornamelijk gebruikt voor series op Netflix, sport maar ook voor te gebruiken met de Xbox series x, ik hoef jullie waarschijnlijk niet te vertellen wat voor een ervaring dit is? Met de 120hz en zeer lage ms van 1 is dit ook een totaal nieuwe uitstekende ervaring! Laat het voor ons duidelijk zijn dat er hier niets anders meer binnen komt! Wat ons zeker ook over de streep heeft getrokken is de uitstekende klantenservice, zeer behulpzaam en zeer snel en de mooie deal die we hebben mogen ontvangen bij het inruilen van ons oud toestel! Dit is wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar!
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Fijne TV na de nodige instellingen
 | 26-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Magic Remote
  • Gebruiksgemak
  • Stijlvol
  • Minpunten
  • Reflectie
  • Beeld instelling aanvankelijk lastig vinden
Ik heb wel redelijk wat moeten aanpassen om het beeld naar wens te maken. De instellingen zijn gelukkig erg uitgebreid, maar de plek waar sommige instellingen staan is wel even zoeken. Als je het eenmaal weet is het allemaal goed te doen. Als alles naar wens is ingesteld is het beeld wel heel erg goed. De upscale van SD en HD materiaal is verbazend goed. Echt 4K materiaal spat van het scherm. Een tip is wel om de meeste AI foefjes van de TV uit te schakelen, doet meer kwaad dan goed. Ook moet je de helderheid aardig opkrikken voor een lichte ruimte. Onze TV heb ik aangesloten op een AVR, maar het TV geluid dat ik heb gehoord was goed. Ook mede dankzij de voet die het geluid naar voren projecteert. Aan de wand zou het minder zijn wellicht. Het bedieningsgemak, los van de instellingen, is super! Gelukkig nog een \'ouderwetse\' ab met de meest gangbare knoppen er op. Sowieso is de magic remote van LG een top ding. We gebruiken hem ook voor de audio en de settopbox. Eindelijk maar 1 afstandsbediening op tafel. De reflectie is echt wel een dingetje. Voor aankoop gaf een medewerkster van deze site duidelijk aan dat dit een erg reflecterend scherm was, super netjes van haar. Ik heb zelf de keus gemaakt er toch voor te kiezen omdat onze ramen op het noorden staan en deze zich aan de zijkant van de TV bevinden. Bij direct zon inval zou ikzelf wel kijken naar een ander model, wellicht QLED o.i.d. Al met al een hele fijne TV met een ontzettend goede beeldkwaliteit en goede Web OS interface. Absoluut een aanrader, maar reflectie wel goed in je keuze mee nemen.
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Want een fantastische TV is dit.
 | 25-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bedieningsgemak
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Geen
Dit is een geweldige aanwinst. Na installatie, direct al onder de indruk van de prestaties van deze TV. De kleuren zijn echt prachtig en zwart is inderdaad ook echt zwart. Bovendien is het geluid boven verwachting goed.
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Top service Top tv
 | 25-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geen
Geweldig beeld
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
 
 | 23-02-2021
super televisie, schitterend beeld en mooi geluid. goede en snelle service.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prachtig beeld
 | 23-02-2021
  • Pluspunten
  • OLED
  • Dun scherm
  • Soepele software
  • Veel apps
  • Mooie metalen voet
  • Minpunten
  • Grote voet aan achterzijde
  • Moet met 2 personen geïnstalleerd worden
Mooie tv met geweldig beeld door het OLED paneel. Het scherm is super dun en heeft een metalen voet waardoor de tv er extra mooi uit ziet. De tv staat wel ver van de muur door de grotere voet aan de achterzijde.
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastisch
 | 22-02-2021
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • gemakkelijke installatie
  • geluid
  • beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • magic remote
Wilde eigenlijk geen grote TV (max. 42") maar OLED is niet kleiner te krijgen. Maar valt niet op. TV is mooi dun en bijna geen rand.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Erg blij met onze nieuwe tv, gaat jarenlang plezier van komen.
 | 22-02-2021
  • Pluspunten
  • Zwart is ook echt zwart
  • Goed design
  • dun frame
  • Afstandbediening hoeft niet moelijk omhoog omdat soundbar ervoor staat
  • Minpunten
  • installeren is wat makkelijker met zijn 2en, vanwege omvang en gewicht
Wij zijn er blij met onze nieuwe TV. Films, series en gamen is een ware beleving geworden. Zwart is echt zwart, waardoor contrast super scherp is. Mijn vriendin zei ook toen we talkshow keken dat het leek alsof we erbij waren, omdat de gezichten super scherp zijn. Wat voor mij ook erg fijn is, omdat ik meestal de afstandsbediening beheers is dat de soundbar, niet hinderlijk in de weg zit als ik van kanaal wil wisselen o.i.d. Bij mij vorige tv\'s en wat ik van vrienden ervaar is dat bij veel tv wel het geval.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig beeld en tv
 | 22-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • 65inch aanrader
Super mooi en strak beeld. Geluid is prima. Een aanrader hoor! Jari heeft mij perfect geholpen! Hele goede service!
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige TV
 | 19-02-2021
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Zwart is zwart
  • Geweldig voor gaming
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Glossy afstandbediening
Heel erg tevreden over deze tv. Ik gebruik hem voornamelijk om op te gamen maar ook voor films is die natuurlijk prachtig. Voor gamen werkt die dan ook geweldig en zijn de kleuren erg mooi. Doordat het OLED is zijn bewegingen ook erg vloeiend en is zwart echt zwart. Ook de HDR is erg mooi op deze TV en geluid is niet verkeerd voor ingebouwde speakers. Er zit ook een hoop goede functies ingebouwd voor films maar ook voor gaming zoals ALLM, VRR, Freesync en zelfs G-sync.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een super mooie tv met alles er op en er aan!
 | 15-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Strakke design
  • Afstandsbediening gemak
  • Minpunten
  • Niets
Sinds een week eigenaar van deze prachtige televisie. Een genot om naar te kijken en te luisteren. Heel blij met deze aankoop!!
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top tv
 | 14-02-2021
  • Minpunten
  • Voedingskabel niet los te maken van de tv
Geweldige tv zit ook prima geluid in alleen gebruik ik zelf mijn harman kardon set. Enige minpuntje is dat de voedingskabel niet los kan van de tv wat het wegwerken van de voeding door een gootje best lastig maakte. Maar samen met de monteur van platte tv toch gelukt. Top service.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Uitstekend
 | 14-02-2021
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bediening
  • Overzicht
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Waaaaaaaauuuuuw, wat een beeld !!!!!
 | 13-02-2021
  • Pluspunten
  • Haarscherp 4k beeld
  • Makkelijke a.b. met pointer
  • redelijk geluid
  • goede service
  • Minpunten
  • De aansluitpunten aan de achterzijde hadden meer naar het midden mogen zitten. vanaf de zijkant zie je de draden zitten...
In eerst instantie een Sony TV aangeschaft, echter we konden niet wennen aan het beeld en bovendien was de kijkhoek slecht. Toen de portemonnee maar getrokken en deze Oled tv aangeschaft. Wel een stuk duurder, maar z\'n geld dubbel en dwars waard. Het beeld straalt uit alsof je er zelf bij bent. Het geluid is redelijk, maar wij gebruiken een soundbar, dus voor ons niet van belang. Wel even een paar dagen met de instellingen gerommeld, maar dan heb je ook iets. Ik gebruik de expert beeldmodus met wat persoonlijke aanpassingen. Een tip voor huidige en toekomstige gebruikers, kijk een sop you tube bij tips and tricks voor dit toestel. Dan zie je wat verborgen leuke dingen die je kunt doen met je a.b. Het omruilen van de TV bij platte TV ging heel soepel, dus ook voor hun een pluim. Kortom mensen, gewoon doen...
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews