TIP! Advies én korting van 100 specialisten
U bevindt zich in:
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews

LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 353 reviews
3999,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Beeldscherm
 | 20-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Afstandsbediening
  • Menu
  • Minpunten
  • Geluid is matig
  • Koppeling met Sonos gaat zeer moeizaam
Beeld kwaliteit is super scherp. De vele instellingen geeft je veel keuze maar daar kan je ook keuze stres van krijgen.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtige tv met een fantastisch beeldkwaliteit
 | 20-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Prijs/ kwaliteit
  • Minpunten
  • Geluid
Het beeldkwaliteit is werkelijk fantastisch. Als je je er wat in gaat verdiepen dan kun je met de uitgebreide range aan instellingen het nog meer eigen maken. Het installeren vergt even wat oefening maar gelukkig kan je altijd weer terug naar fabrieksinstellingen als het niet goed gegaan is. Minpuntje is het geluid uit de tv. Dit is naar mijn mening erg blikkerig. Ik heb de soundbar van LG er bij aangeschaft (LG DSN4) wat een wereld van verschil maakt een erg makkelijk te installeren is. Al met al een geweldige tv voor een zeer schappelijke prijs.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer tevreden over mijn aankoop
 | 20-01-2021
  • Pluspunten
  • Strak tegen de muur
  • Minpunten
  • Jammer dat ik met de afstandsbediening niet ook aale functies van Ziggo kan gebruiken
Mooie strakke TV
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Tevreden over
 | 20-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Minpunten
  • Prijs
Kleuren zeer goed,
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Gewoon de best geteste 4K TV
 | 19-01-2021
  • Pluspunten
  • Glashelder beeld
  • Handige afstandsbediening
  • Simpel in te stellen
  • Gewoon goed bedrijf PlatteTV
  • Minpunten
  • Eigenlijk geen enkele
Prima bedrijf die PlatteTV en ook gewoon de goedkoopste
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prima bedrijf, prima TV
 | 19-01-2021
  • Pluspunten
  • Prima nee
Goede service van Platte TV en ook gewoon de goedkoopste
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Beeldkwaliteit is een verademing met wat we hadden.
 | 19-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Design
  • Bezorging was top
Vorige maand de TV aangeschaft op aanraden van een vriend en totaal geen spijt van. De TV zelf heeft naar mijn mening een mooi design en het beeld in 4K is nog mooier.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige TV
 | 18-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bediening
Heel mooi helder beeld, prima geluid en makkelijke bediening dus ik ben zeer tevreden met deze TV.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Juist prijs / kwaliteitverhouding
 | 18-01-2021
  • Pluspunten
  • Natuurlijke kleuren
  • reageert snel opstarten en zappen
  • werkt met beweging
  • smart menu werkt vlot
  • smeert lichtreflecties weinig uit
  • Minpunten
  • kijkhoek
Mooi scherm met voor ons de perfecte afmeting. Uit een test in de consumentenbond kwam dit toestel er als beste uit. Daarom ben ik me gaan oriënteren en kwam bij platte tv uit. Vervolgens goed geholpen en zeer tevreden over hun advies en de uiteindelijke afhandeling en levering. Daarnaast grappig dat je tv ook als schilderij kan fungeren. (zie foto\'s)
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Beste OLED van het moment!
 | 17-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit zeer goed, ook bij veel licht
  • Bediening van tv erg makkelijk
  • Apps makkelijk te instaleren, zoals netflix
  • Onboard geluid ook van goede kwaliteit
  • Dun
  • Minpunten
  • Externe soundbar aansluiten vergt even goed zoeken in de opties, tenzij je soundbar ook LG is.
Ik beveel dit product aan op basis van onderstaande punten. Op dit moment de beste keus prijs/ kwaliteit. Geschreven januari 2021.
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig
 | 17-01-2021
Wat een fantastische tv. Supermooi beeld een mooi geluid. Een echte aanrader. Erg blij mee.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Mooie vooruitgang, na 10 jaar op een 37" lcd te hebben gekeken.
 | 17-01-2021
  • Pluspunten
  • Prijs-kwaliteit
  • Fijne afstandsbediening en tv-menu duidelijk
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Aanrader voor wie een 55" of groter niet wil of kwijt kan. OLED is heel rustig en scherp kijken, dit toestel is in gamemodus ook top om op te gamen. Prijs-kwaliteit erg gunstig.
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
In 1 woord zul je bedoelen, SUPER!
 | 17-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Zaken welke de tv automatisch regelt
  • Geluidskwaliteit
  • Minpunten
  • Nog niet kunnen vinden
Veel eerder moeten doen, super beeldkwaliteit, makkelijk te bedienen en heel veel zaken regelt de tv automatisch, SUPER!
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Levensechte beeldkwaliteit die je kamer binnennkomt
 | 16-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Strak design
  • Veel apps beschikbaar
  • Minpunten
  • Schakelt niet volledig uit
  • Gevoelige afstandsbediening
  • Geen draaivoet
De beeldkwaliteit laat niets te wensen over. Afhankelijk van je eigen voorkeur genieten we van onze favoriete series en films (welke sommigen opnieuw bekeken worden). Zelfs onze hond is onder de indruk van het levensechte beeld (zie foto) De geluidskwaliteit is ook top hoewel we nog zoekende zijn bij de muziekprogramma\'s om daar de juiste balans te vinden. Zeker bij de AI instelling lijkt de zang tijdens de Voice of H. te leiden onder het schakelen naar het commentaar. Het bedieningsgemak is prima; makkelijk schakelen tussen de vooraf geïnstalleerde apps. Maar we missen de fastforward en rewind knoppen bij Netflix en Amazon en hadden liever ook gezien dat we de TV volledig uit konden zetten hoewel we begrijpen dat in de stand-by modus allerlei checks worden uitgevoerd. Misschien uitschakelen na deze checks? Bovendien moeten we leren dat de afstandsbediening heel snel geactiveerd. Tot slot; gezien het strakke design blijft de omvang van de TV nagenoeg beperkt tot het formaat van het scherm. Ondanks dat we 7 inch meer scherm hebben, is het aantal cm in de breedte slechts met 6 cm toegenomen. Als we nog een minpuntje mogen benoemen in de categorie slakken en zout: we missen een klein beetje een draaivoet om de TV een paar graden te draaien.
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top apparaat
 | 15-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Apps
  • Uitstraling
Zeer tevreden over deze aankoop. Top Tv prachtig beeld en makkelijk te bedienen
LG OLED77CX6LA (2020) Reviews
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top-tv
 | 15-01-2021
  • Pluspunten
  • Snelheid
  • Beeld
  • Minpunten
  • Complexe voet
Geweldige tv met een fantastisch helder beeld. Amper merkbare opstarttijd, snelle schakeling tussen verschillende bronnen.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtige tv met super scherp beeld, heb er zelfs geen bril meer voor nodig.
 | 14-01-2021
  • Pluspunten
  • Snel doorschakelen
  • Scherp beeld
  • Mooie kleuren
  • Prima geluid
  • Minpunten
  • Ingeplugde koptelefoon schakelt tv geluid uit
Prima tv, snel te schakelen , super scherp beeld en mooie natuurgetrouwe kleuren. Heel tevreden.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super scherp en stijlvol
 | 14-01-2021
  • Pluspunten
  • WebOS
  • Scherm
  • HDMI 2.1 / eARC
  • Magic Remote
  • Minpunten
  • Voet te laag ivm soundbar
  • Voet extreem diep / TV ver van de muur
Geweldige TV met zeer mooie kleuren en contrast. Veel aansluitingen en de software herkent veel zelf (bijvoorbeeld soundbar), zodat je via de Magic Remote makkelijk andere apparaten kan aansturen. De interface werkt snel en intuïtief. Snel schakelen tussen Netflix en Disney+: ja. Nadelen: te lage en te brede voet.
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Geweldige investering om de beste films en shows te bekijken
 | 14-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Gebruikersvriendelijkheid
  • Duidelijk menu
  • Dun maar stabiel
  • Minpunten
  • Geluid
Erg blij met deze televisie. Ik wilde na jaren series op de laptop kijken eens investering in een goede smart-tv. Na lang inlezen besloten dat het sowieso een OLED tv moest worden. Na wat experts beluisteren en wat lezen via tweakers deze LG aangeschaft. Erg onder de indruk van het geweldige beeld. Heel gebruiksvriendelijk ook. Vormgeving is gewoon strak en mooi, geen overdreven gedoe. Alleen het geluid zonder boxen is natuurlijk niet optimaal. Maar daarvoor ga ik binnenkort een mooi geluidssysteem aanschaffen. Erg blij mee, met deze TV!
LG OLED77CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige TV en geleverd voor een zeer aantrekkelijke prijs.
 | 14-01-2021
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Geluid goed maar misschien nog een soundbar
  • Mooi ontwerp
  • Minpunten
  • geen
Eerst veel testen gelezen en deze kwam als beste uit de beoordeling