U bevindt zich in:
LG OLED77C9 Reviews

LG OLED77C9 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 332 reviews
4999,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top TV
 | 04-06-2020
  • Pluspunten
  • prachtig beeld
  • simpel menu
  • vormgeving
  • ideaal qua grootte
  • remote
De TV is alles wat ik er van verwachtte. Strakke vormgeving, makkelijk menu (zelfs ik was er zo in thuis), schitterend beeld en dat allemaal voor een goede prijs die zelfs nog beter werd na onderhandeling met Platte TV. Super tevreden
LG OLED77C9 Reviews
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Uitstekend!
 | 04-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • HDMI 2.1
  • Gemak
  • OLED
  • Minpunten
  • Angst voor inbranden
Een zeer uitstekend TV, waarvan de TV speakers erg goed zijn, maar gebruik het liefst een soundbar. Beeld is uitstekend, het mooist is dat het future proof is voor de nieuwe consoles.
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Nooit meer terug naar (Q)Led!
 | 02-06-2020
  • Pluspunten
  • Beelkwaliteit is subliem
  • Zeer soepele software
  • Doet het ook prima in een lichte omgeving
  • HDMI 2.1
  • zwart is ook echt zwart
  • Minpunten
  • Kort netsnoer
Mooi vorm gegeven televisie die wel een tweede persoon benodigd heeft voor plaatsing. Software op het toestel voelt goed aan zonder enige vertraging met veel instelmogelijkheden. Middels standaard instellingen is deze televisie binnen 30 minuten gereed voor gebruik, wil je het meeste eruit halen dan is het raadzaam hier wat meer over op te zoeken. Persoonlijk heb ik de helderheid terug geschroefd omdat het standaard er net even wat "te veel" uit springt. Qua geluid kan ik niet direct oordelen daar het geluid via mijn 5.1.2 atmos set word verwerkt, doorgifte word dan ook door HDMI ARC gerealiseerd die direct alle apparaten zonder tussenkomst detecteert. Daarnaast is het goed om te vermelden dat dit een van de weinige televisie\'s op de markt is met volwaardige HDMI 2.1 poorten. Weergave van het toestel is uitmuntend, grote was eerst even wat overweldigend (komende van een 48") maar kan je vertellen dit is na een uurtje kijken geheel gewend. Scherpte, kleurechtheid en vooral zwart is dermate goed dat er hier nooit meer een (Q)Led televisie in komt. Let wel dat het scherm redelijk wat licht kan weerkaatsen wegens de glossy finish, in direct zonlicht is dus geen goede opstelling. Wel kan ik zeggen dat verder een lichte kamer geen enkel probleem is voor dit toestel! Als ik dan toch een minpunt moet benoemen is dat het korte stroomsnoer. Deze is, zeker als je hem op hangt, net even aan de korte kan en kan overigens ook niet losgekoppeld worden. Stekker is groot en rond dus je zit al snel met een wat dikkere verlengkabel!, houd hier rekening mee.
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top televisie.Boven verwachting
 | 31-05-2020
  • Pluspunten
  • geluid
  • beeldkwaliteit
  • tv ziet er mooi uit
Zelfs als hij uit staat is hij mooi. Je ziet dan 1 zwarte glasplaat. Ik heb hem aan een beugel hangen je moet het wel 2 man doen.
LG OLED77C9 Reviews
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Reviews liegen niet, LG voldoet aan verwachting
 | 29-05-2020
  • Pluspunten
  • Eenvoudige aansluiting
  • Subliem beeld
Na veel onderzoek uiteindelijk gekozen voor de LG. Platte TV maakte er een mooie prijs van waar ik geen nee tegen kon zeggen. LG voldoet volledig aan mijn verwachtingen ook al is het TV geluid matig. Een must om hem aan te sluiten op een goede cinema receiver zoals Denon. Dolby vision, HDR en Atmos werken prima zeker in verbinding met Apple TV 4K! En omdat dit 2019 model nauwelijks afwijkt van het 2020 model is de veel lagere prijs mooi meegenomen! Hulde ook voor de snelle service en levering van Platte TV!
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super beeld, makkelijk bediening alleen scherm is gevoelig voor schade
 | 29-05-2020
  • Pluspunten
  • Super beeld
  • Handige afstandbediening
  • Snel
  • Minpunten
  • Korte netsnoer
  • TV is zo dun dat het fragiel aanvoelt
Beeld is super, zwart is echt zwart. Heel veel details die je op een normale tv niet ziet. Afstandbediening is ook handig, we gebruiken voor alle randapparaturen een afstandbediening! Apps e.d. Worden snel opgestart. Enige minpunt wat ik kan vinden is de korte netsnoer, die is belachelijk kort. En TV is zo dun dat het erg fragiel oogt. Je kan TV niet goed vastpakken voor bv draaibeugels.
LG OLED77C9 Reviews
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldig toestel
 | 29-05-2020
  • Pluspunten
  • Snelle service
  • Vriendelijk
  • Mooi beeld kwaliteit
  • Geen buitenlands toestel
  • Minpunten
  • Nog geen kunnen vinden
Prachtig toestel na een paar mailtjes met Tim over en weer was het snel geregeld. Bedankt!!
LG OLED77C9 Reviews
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
OLED en 4k is gewoon subliem
 | 27-05-2020
  • Pluspunten
  • 4k én OLED is een geweldige combinatie
  • Bediening met de afstandbediening
  • Snelheid van ingebouwde computer
  • Apple Airplay standaard ingebouwd
  • Snelle WiFi verbinding
  • Minpunten
  • Ik hoor slechte verhalen over software updates
  • Het geluid is zo goed dat mijn 5.1 set eigenlijk niet meer hard nodig is
Mijn oude tv was nog helemaal fantastisch, zeker voor een ouderwetse LED-tv met meerdere dimming zones en allerlei features die prima voldeden. Helaas was het maar een full-HD (1080p) tv, en de content is tegenwoordig makkelijk verkrijgbaar (zelfs op Youtube) als 4k beeld. Dus het werd tijd voor iets nieuws. OLED is met name verrassend indrukwekkend, en niet te vergelijken met QLED; die laatste is gewoon inferieur. Voor deze prijs en deze hoge kwaliteit is dit een aankoop waar ik absoluut geen spijt van heb of krijg!
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Deze tv overtreft onze verwachting.
 | 26-05-2020
  • Pluspunten
  • Superscherp beeld
  • Lijkt haast 3D
Superscherp beeld. Lijkt haast 3D. Deze tv overtreft onze verwachting. Mooi Design
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Super tv
 | 26-05-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Uiterlijk
  • Minpunten
  • Geen
Deze tv aangeschaft als vervanger voor de LG OLED55, deze was nog geen jaar oud, maar ik wilde toch iets groters. Tot nu toe nog geen dag spijt gehad. Wat een schitterend beeld, elke dag weer genieten.
LG OLED77C9 Reviews
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Kadootje aan mijzelf.
 | 25-05-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Menu
  • Aansluiten
  • Minpunten
  • Wel wat beeldreflectie.
Mooie tv. Aansluiten 10 minuten. Alles werkt. Updates komen vanzelf. Menustructuur makkelijk te begrijpen.
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super goed geholpen bij platte tv.nl
 | 24-05-2020
  • Pluspunten
  • Alles wat wij zoeken in een tv
  • Minpunten
  • Niet
De LG oled 55 c9 is een prachtig toestel, die onze verwachting heeft overtroffen
LG OLED77C9 Reviews
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastisch beeld, de wereld komt zo werkelijk je huis binnen
 | 23-05-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Minpunten
  • Van tv met de muisfunctie naar scroller
Geweldig, beste aankoop in corona-tijd. Waar wij niet weg kunnen, brengen we de wereld scherp en helder naar ons toe. Elke dag verrassen we ons weer over de beeldkwaliteit
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
De ultieme tv voor de kritische kijker!
 | 23-05-2020
  • Pluspunten
  • Diep zwart
  • Dunne rand
  • Makkelijk menu
  • Minpunten
  • nog niet gevonden
Na lange zoektocht zocht ik een tv om mijn Panasonic neoplasma te vervangen. Ik zocht een tv welke ik kon kalibreren. Vond altijd de lcd en oled vaak niet mooi genoeg om mijn geliefde plasma te vervangen met zijn prachtige natuurlijke weergave. Na vele reviews gelezen te hebben gekozen voor de LG C9. En erg blij mee. Prachtig diep zwart en natuurlijke weergave. Ik gebruik de Dolby Vision modus omdat ik alles via de Apple TV doet en deze zelf aangeeft dat dit de beste modus is. De weergave is prachtig natuurlijk, niet overdreven scherp.
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Maakt alle verwachtingen 100% waar!
 | 22-05-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Design
  • Prijs
  • Minpunten
  • Geluidskwaliteit
Ik ga hier heel kort over zijn! Deze TV maakt alle verwachtingen en recensies waar die er te lezen zijn. Zeker als je de verhouding prijs/kwaliteit pakt. Het design is geweldig, de kwaliteit van het beeld is genieten en het gebruiksgemak om te switchen tussen apps en televisies is heerlijk. Even wennen is het gebruik van de afstandsbediening, die fungeert als muis/toverstok om de verschillende functies te bedienen op de TV. Enige minpunt dat ik heb, en dat is eigenlijk onterecht, is het geluid. Dit is ook niet waar je de aankoop van een TV op baseert. Soundbar er bij en je hebt een waar thuis bioscoop. Grappig is wel dat zodra je muziek luistert via Spotify het geluid van de TV zich \'\'aanpast\'\'
LG OLED77C9 Reviews
LG OLED77C9 Reviews
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Maakt alle verwachtingen 100% waar!
 | 22-05-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Gebruiksgemak
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top televisie
 | 20-05-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Apps
  • Design
De kwaliteit van het scherm is echt fantastisch. De apps voor onder andere Videoland Netflix werken heel makkelijk. Het geluid is heel erg goed. Al met al een aanwinst voor de kamer
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige Tv
 | 18-05-2020
  • Pluspunten
  • perfecte beelkwaliteit
  • bedieningsgemak
  • mooi design
  • Minpunten
  • geen
Een fantastische Tv met vele mogelijkheden alle apps die werken prima ! spraakbesturing
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Perfecte Tv ik ben er heel blij mee uitstekende beeldkwaliteit
 | 18-05-2020
  • Pluspunten
  • vriendelijk personeel
  • niks op aan te merken op deze tv
  • Minpunten
  • geen
  • geen
  • geen
  • geen
  • geen
Ik had voorheen een een Samsung curved led tv die 7 jaar oud was het toestel was ik nog wel tevreden mee was al wel 4 k maar had nog nog geen HDR ! Ik ben nou heel tevreden met de nieuwe Oled tv LG OLED55C9 en de beeld kwaliteit is super !
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Schitterende TV, elke euro waard!
 | 18-05-2020
  • Pluspunten
  • Geweldig beeld
  • Goed geluid (voor een interne speaker)
  • WEBOS werkt perfect
Na veel wikken en wegen, surfen op internet en reviews lezen en kijken kwam ik uit op de OLED TV\'s van LG. Ik wilde eerst voor de C8 serie gaan, maar via PlatteTV.nl kreeg ik een mooie deal voor de C9. Na een prima contact en een snelle levering, kon ik de TV snel in gebruik nemen., Het installeren van de voet was nog wat ingewikkeld en het zetten van de TV moest met z\'n tweeën. Verder is het een kwestie van plug en play. Ook ruim mogelijkheden om instellingen naar jouw hand te zetten met het prima werkend webOS. Netflix, Disney+ maar ook films van een externe harde schijf.... alles werkt moeiteloos en perfect!! Voor mij jammer dat T-mobile (nog) niet goed werkt met LG, waardoor ik nog een extra afstandsbediening nodig heb. Ik zit zo\'n 5 meter van mijn TV en dan is 65" echt perfect. Ik ben blij dat ik voor dit formaat heb gekozen.