U bevindt zich in:
LG OLED77C9 Reviews

LG OLED77C9 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 57 reviews
6484,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top TV. Basis functies makkelijk en snel ingesteld
 | 04-11-2019
  • Pluspunten
  • Schitterend beeld
  • HD programma’s ook erg goed in beeld
  • Veel aansluitmogelijkheden
  • Goed geluid
  • Handige afstandsbediening
  • Minpunten
  • Google assistant instellen niet mogelijk
  • Beeld en geluid niet synchroon met Ziggo next
  • Handleiding te summier
Deze TV is het vlaggeschip van LG, dan mag je er ook veel van verwachten. Dat is ook het geval. Er is veel in te stellen en daar zit dan ook de uitdaging. De handleiding geeft hierin onvoldoende ondersteuning
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super tv
 | 04-11-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Gemak
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Minpunten
  • Helaas nog geen koppeling met Google home.
Er gaat een nieuwe wereld voor je open, wat een beeld. Was al hd gewend maar dit slaat alles.
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige beeldkwaliteit en geluid
 | 03-11-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Mooi geluid
  • Schilderij/ gallery modus
  • Bedieningsgemak
  • Superdun scherm (geen randen)
  • Minpunten
  • Problemen met de t mobile tv box
Erg blij met deze aankoop. Een heel helder scherm en het geluid is ook erg mooi
LG OLED77C9 Reviews
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Hele upgrade vanaf een 10 jaar oude plasma tv
 | 02-11-2019
  • Pluspunten
  • Zwart is zwart
  • Sjiek afgewerkte rand
  • Prachtige kleuren en diepte
  • Dolby vision voegt echt onderdelen toe
  • Minpunten
  • Alleen uit de doos halen is niet makkelijk
Zwart is zwart en de kleuren springen eruit. Bedienings gemak is fantastisch ons kind van 4,5 had na 10 min de tv door. Verder hangt hij prachtig aan de muur met de beugel van vogel. Het geluid vind ik niet tegenvallen maar ga denk ik toch maar op zoek naar een soundbar erbij.
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Het beeldformaat in combinatie met de helderheid en contrast is geweldig.
 | 02-11-2019
  • Pluspunten
  • Helderheid
  • Contrast
  • Gemak v.d. Afstandbediening
  • Goed in te stellen naar persoonlijke voorkeur
  • Minpunten
  • Bij monteren aan de muur kan is het geluid bij praatprogramma’s iets minder goed
Zeer tevreden met de kleuren en scherpte van het beeld Met de afstandbediening kan je moeiteloos navigeren.
LG OLED77C9 Reviews
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een openbaring om zó televisie te kijken.
 | 02-11-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeveving
  • Voet
  • Scherpte
  • Kleuren
  • Energieverbruik
  • Minpunten
  • geen
  • geen
  • geen
  • geen
  • geen
Als vroegere kleurentelevisie specialist (technicus) is het een openbaring wat LG gepresteerd heeft met hun OLED geheim. In vergelijking met Samsung, Sony etc. wordt de keus wel erg makkelijk......
LG OLED77C9 Reviews
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Super beeld voor een mooie prijs
 | 01-11-2019
  • Pluspunten
  • Groot
  • Mooie Kleuren
  • Fijne afstandsbediening
  • Minpunten
  • geluid out of sync problemen
Heerlijk grote TV met prachtig beeld, Volop extra functies, Mooie kleuren, Diep zwart en lekker snel opgestart. Fijne afstandsbediening met veel mogelijkheden in eARC.
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Prachtige TV
 | 31-10-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Uiterlijk
  • Minpunten
  • Hoge aankoopprijs
Wij hebben ongeveer een maand geleden de LG oled 65 inch aangeschaft bij jullie na kundig advies over de livechat . Wij zijn zeer goed geholpen en het advies was geweldig . wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe TV prachtig beeld . goed geluid een mooie eyecatcher in huis . waar we veel plezier aan beleven .
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Briljant!
 | 30-10-2019
  • Pluspunten
  • Ultraplat design
  • Indrukwekkend fraai beeld
  • Simpel, maar uitgebreid interface
  • Werkt uitstekend samen met Ziggo Mediabox Next
  • Minpunten
  • Wat korte netstroomkabel, maar ach...
Uiteindelijk gekozen voor de opvolger van de vorig jaar bekroonde C8 en het mag geen verbazing wekken dat ook de C9 inmiddels is herkend als beste OLED tv voor 2019. Een verschrikkelijk strak design (bijna angstwekkend dun) en een waanzinnig mooi beeld. 4K is overweldigend. De standaard kalibratie is al erg goed, maar probeer ook eens de instellingen die op Internet te lezen zijn. Bij mij leverde dat een nog beter resultaat op. Kortom, een topproduct, kwalitatief en prijstechnisch.
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige TV, zowel met als zonder beeld.
 | 29-10-2019
  • Pluspunten
  • Zeer scherp beeld
  • Kleuren worden erg natuurlijk weergegeven
  • Mooi vormgegeven tv
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Korte aansluitsnoer
Zeer scherp en kleurneutraal beeld. Plezierig om naar te kijken. Toestel op zich is al mooi on naar te kijken. Strak en eenvoudig.
LG OLED77C9 Reviews
LG OLED77C9 Reviews
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
geweldige tv!
 | 26-10-2019
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • vormgeving
  • Minpunten
  • kanaalafstemming
Prachtig!
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Alles goed
 | 25-10-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
Het is een perfecte tv er is volgens mij geen betere
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Top TV
 | 22-10-2019
  • Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Mogelijkheden
  • Minpunten
  • Tot op heden geen Google assistent in de Benelux
  • Mogelijkheden om de Tv op te nemen in je smart home zijn zeer/extreem beperkt
  • Koppeling met Sonos Beam via HDMI ARC werkt (voorlopig?)niet. Optisch wel.
  • Magic Remote (middels Simplink) biedt beperkte aansturing andere apparatuur
Mooi product. In nieuwstaat gekocht voor weinig. (Doos was open geweest). Goede service en vriendelijk geholpen. Er miste een zakje met bouten om de TV te monteren. Die wilde Platte TV wel opsturen of ik mocht het zelf aanschaffen en declareren. Ik krijg de TV alleen niet lekker horizontaal op mijn Vogel EFW6345 beugel, daar moet ik nog mee stoeien. Zal het dan toch de grootte van de TV zijn die roet in het eten gooit?
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie strakke kleuren beeld en design toestel top
 | 18-10-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Design
  • Gebruiksgemak
  • Minpunten
  • Pointer kan beter
Weer een prachtige tv van LG
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Kwaliteits TV met prachtig beeld en geluid
 | 13-10-2019
  • Minpunten
  • Aansluiting koptelefoon op lastig te bereiken plaats
Deze TV is een kwalitatief hoogstaand staaltje beeld- en geluidtechniek. Bediening is snel uitgevonden want boekjes kijken doe ik vooraf nooit en was nu ook niet nodig. Ik ben zéér tevreden en geniet erg van deze TV. Het is samen met de eveneens aangeschafte LG Sounbar SL9YG inclusief 2 draadloze achter satellietspeakers en de draadloze woofer een ware bioscoop. Deze 4K TV en soundbar die beiden de nieuwste video en audio standaarden dolby vision en dolby atmos ondersteunen is werkelijk fantastisch.
LG OLED77C9 Reviews
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een plaatje aan de muur
 | 12-10-2019
Super kwaliteit , mooie heldere kleuren. we twijfelde tussen de 55 en 65 inch, maar toch blij dat we voor de 65 inch zijn gegaan
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
MooiE vormgeving en perfect beeld
 | 28-09-2019
  • Pluspunten
  • OLED beste beeld
  • Makkelijke bediening
  • Koppeling met TvDecoder en afstandsbediening
  • Prijs bij PlatteTv gunstig
  • Minpunten
  • Super dun scherm, extra voorzichtig met ophangen
  • Niet alle functies beschikbaar van decoder op afstandsbediening
  • Geef functie voor Google Assistent in NL taal
Dit toestel aangeschaft bij PlatteTV vanwege gunstige prijs en goede referenties. Tv zou geleverd worden op afgesproken dag. Netjes een sms gehad hierover maar door onbekende redenen ging het niet door. Contact gezocht met vervoersbedrijf zonder resultaat en PlatteTV ingelicht, na aandringen van mijn kant heeft dit bedrijf het weer naar tevredenheid opgelost. Pluim voor dit bedrijf hoe ze het opgelost hebben. Aanrader voor iedereen.
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
mooie en vooral goede tv
 | 14-09-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • vooral strak en mooi
  • Minpunten
  • geen papieren gebruiksaanwijzing
Onlangs bij Platte tv deze tv gekocht had wel mijn twijfels omdat ik al wat ouder ben maar aangezien het prijsverschil met mijn plaatselijke tv winkel toch maar gedaan wat achterna goed uitpakte De bode bracht de tv de volgende dag en we hebben hem samen uit de doos gehaald dit om te kijken of hij niet beschadigd was wat uiteraard niet het geval was met behulp van mijn buurman de voet gemonteerd en de tv op de tv tafel geplaatst toen het folie van het scherm gehaald en de gratis gekregen Ziggo module geplaatst Na diverse instellingen zoals taal,land enz. begon de tv automatisch de tv kanalen via de kabel te zoeken we hadden toen beeld en prachtig beeld onder het genot van een biertje samen van het beeld genoten het geluid van deze tv is redelijk misschien toch een soundbar kopen maar eerst even rustig aan de tv is niet goedkoop maar toch goede keus gemaakt jammer dat er geen papieren gebruiksaanwijzing bij zit zit in het geheugen van de tv
LG OLED77C9 Reviews
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastisch goede TV
 | 05-08-2019
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Kijkhoeken
  • weergave details
De beeldkwaliteit van de strak gevormde TV is erg goed inclusief de kijkhoeken. Alle details zijn goed zichtbaar. Ook het geluid vind ik voor een TV goed. Het gebruik van de afstandsbediening is even wennen, maar functioneert goed. Jammer dat er 3 vookeursknoppen zijn voor Netflix, Rakuten en Amazon. Dus ook hier slaat de commercalisering steeds verder toe.
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super tv
 | 29-07-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • WebOs
  • Design
  • Makkelijk te installeren
  • Minpunten
  • Apple AirPlay?
Al een tijd fan van de LG televisies met baanbrekende OLED technologie waardoor superieure beeldkwaliteit. Mooie design en makkelijke interface.