U bevindt zich in:
LG OLED77C9 Reviews

LG OLED77C9 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 57 reviews
6484,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Tv kent een enorm bedieingsgemak.
 | 25-11-2019
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Design
Plat en strak design. Groot bedieningsgemak met laserpointer afstandsbediening.
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Voortreffelijke tv in één woord
 | 25-11-2019
  • Pluspunten
  • Gebruikers handleiding in het menu
  • Strakke vormgeving
  • Zeer dun
  • Eenvoudige gebruiksgemak
  • Zeer scherp beeld
Een perfecte tv, zeer mooi design en beeld kwaliteiten zeker met het zogenaamde zwart wit effect waarbij het geluid ook goed is.
LG OLED77C9 Reviews
LG OLED77C9 Reviews
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Voortreffelijk in één woord
 | 25-11-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijke bediening
  • Gebruikers handleiding in het menu
  • Perfecte beeld kwaliteit
  • Goed geluid
  • Zeer dun
  • Minpunten
  • Door de vele mogelijk heden een extra afstandsbediening erbij
Zeer mooie tv goed design en voortreffelijke beeldkwaliteiten zeker met het zogenaamde zwart wit effect, in één woord helemaal top!!
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Superbeeld en Super tv
 | 25-11-2019
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super mooie Tv
 | 25-11-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • bediening
  • Netflix knop
fantastische beeldkwaliteit
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een geweldige tv die voldoet aan mijn verwachtingen
 | 25-11-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Uitstraling
  • Minpunten
  • Afstandsbediening
Een ding is wel erg jammer, de afstandsbediening neemt ook de aansturing van de mediabox van KPN over maar helaas kun je geen teletekst activeren met de afstandsbediening en ben je verplicht om de KPN afstandsbediening erbij te gebruiken alleen voor teletekst. Bijgevoegde foto, is een tijdelijke opstelling er komt een voorzetwand waar de tv komt te hangen.
LG OLED77C9 Reviews
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
De betere keus in zijn prijsklasse!
 | 24-11-2019
  • Pluspunten
  • Snelheid beeldverwerking
  • HDR kleuren
  • Afwerking
  • Mooi totaal beeld
  • Bedieningsmogelijkheden / duidelijk
  • Minpunten
  • Fabrieks af niet 100% de juiste kleuren
  • Iets kort snoer / niet afneembaar
Prachtige beeldkwaliteit, bewegingsscherpte is prima. Ik als "plasma" liefhebber ben hier nogal gevoelig voor, maar de LG stelt mij niet teleur. Scherpe beelden en zeer prettige afstandsbediening met zijn scroll wieltje.... Ik ben wel even bezig geweest om de kleuren wat aan te passen, zo uit de doos staat alles te BLAUW en koud, instelling Expert (lichte kamer) en HDR effect waren in mijn ogen de prettigste opties! Geluid van de TV is verder prima, Ook voor de gamer is dit toestel met zijn snelle verwerking een must!!!
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een geweldig mooi en groot beeld maar ook het geluid is subliem goed!
 | 23-11-2019
  • Pluspunten
  • Veel groter beeld
  • Geluid is geweldig; geen versterker bij nodig
  • Minpunten
  • Zijn er gelukkig niet; ik ben super tevreden
Ik ben er echt op vooruit gegaan. Blij dat ik deze aankoop heb gedaan. Op proef heb ik nou trouwens Netflix voor 1 maand met daar als abonnement de BESTE instelling; speciaal voor deze OLED Televisie. Echt nu een kleine bioscoop thuis. Top.
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtig beeld
 | 19-11-2019
  • Pluspunten
  • Super beeld zwart is zwart
  • Makkelijke afstandsbediening snel
  • Mooi design
  • Goed geluid bij de E9 iets beter maar acceptabel
  • Zwaar statief erg stabiel op standaard
  • Minpunten
  • Kan als hem hebt op de standaard niet volledig tegen de muur
Na een Philips Oled gehad te hebben is dit product boven mijn verwachting, top beeld zonder vertraging en veel diepte. En veel meer bediening’s gemak
LG OLED77C9 Reviews
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
geweldig produkt, geen vervormingen zoals ik bij samsung had.
 | 18-11-2019
ontzettend mooi strak beeld. rustige scherpe weergave, mooie kleuren
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Helemaal te gek
 | 17-11-2019
  • Pluspunten
  • Kleuren komen tot zijn recht
  • Geluid
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geen
De beeldkwaliteit is loepzuiver. Mooie donkere kleuren en heldere accenten. Kleuren komen compleet tot zijn recht. Het geluid is goed en vol. De bediening is simpel en wijst vanzelf. Prijskwaliteit verhouding is top.
LG OLED77C9 Reviews
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
mooi helder en rustige look
 | 15-11-2019
  • Pluspunten
  • mooi helder
  • rustig scherm
  • weinig rand waardoor echt vullend.
  • echt plat
  • Minpunten
  • te weinig wattage voor de grote van tv van geluid
Ik heb deze tv besteld om presentaties op het werk te laten zien en uiteraard bij voetbalwedstrijden of schaatswedstrijden samen te kunnen kijken. ;-) Met z\'n allen om een kleine laptop als het spannend wordt of om info te delen die voornaam is. Zo hebben vele er profijt van. de tv wordt gebruikt door alle collega\'s
LG OLED77C9 Reviews
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Perfect
 | 15-11-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • TV en Horizon mediabox te combineren
  • Minpunten
  • Geen
Prima product, prima beeld en geluid. Voorheen een 49 inch Philips TV (PUS) . Heel erg last van banding. Deze LG top kwaliteit waarmee ik als voetbal liefhebber weer zonder irritatie een wedstrijd kan kijken
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
mooi toestel dat speelt zoals gewenst
 | 13-11-2019
  • Pluspunten
  • mooi plat
  • mooie kleuren
  • bij prijs
  • Minpunten
  • geluud mischien iet te min bij rumoerige kinderen
geweldige platte tv,niet te geloven dat daar zo een mooi beeld uitkomt
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prachtige TV met geweldig bedieningsgemak
 | 10-11-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Magic Remote
  • WebOS
  • Prijs
  • Minpunten
  • TV hangt vervan de wand
  • Screensaver niet instelbaar
We hebben de LG OLED55C9PLA nu een week in huis. Wat een geweldige TV! Allereerst het beeld. OLED maakt de belofte waar. Het beeld is superscherp, bewegingen zijn vloeiend en de kleuren en het contrast zijn ongeëvenaard. Zwart is echt zwart en dat scheelt heel veel. Het andere enorme pluspunt is gebruiksgemak. Dit begint al bij de installatie. Het proces is zo makkelijk dat je geen handleiding meer nodig hebt. De TV leidt je door het proces heen. Abonnementsdiensten worden automatisch herkend. Alles van Ziggo werd direct geïnstalleerd, zonder dat je handmatig iets moet instellen. Wij maken voor ons Ziggo abonnement gebruik van een CI+ module i.p.v. een mediabox. Bijkomend voordeel: De TV ondersteunt ook alle interactieve functies van Ziggo. (Noot: voor pauzeren van live TV moet je wel een USB opslagapparaat aansluiten. Het grootste gemak komt van de Magic Remote. Deze is naast een gewone afstandsbediening ook een aanwijzer, zodat je al richtend je keuze kunt maken. De interface van de TV is hier uiteraard feilloos op aangepast. Je krijgt een melding wanneer een specifieke app of omgeving dit niet ondersteunt. De Magic Remote is ook heel eenvoudig in te stellen als afstandsbediening voor eventuele randapparatuur. De TV draait op WebOS, wat snel en intuïtief werkt. Een aantal apps - waaronder uiteraard Netflix - is standaard geïnstalleerd. (Netflix heeft zelfs een eigen knop op de Magic Remote) Overige apps zijn makkelijk te vinden in de LG app store. Er is meer dan voldoende opslagruimte op de TV om de gewenste apps te installeren. Voor wat betreft het geluid: Het zit er op en klinkt niet slecht voor een TV, maar wij hebben toch direct onze eigen home cinema set aangesloten. Ook het aansluiten van randapparatuur - inclusief het koppelen van de Magic Remote - gaat erg eenvoudig. De TV heeft 3 HDMI aansluitingen, waaronder een HDMI ARC voor het aansluiten van een soundbar of home cinema set. Heeft de set (zoals bij ons) geen HDMI, dan is er ook een optische uitgang. (Noot/tip: Kies in dat geval bij het installeren van de randapparatuur voor "soundbar" in plaats van "home cinema". Dit omdat er onder home cinema geen optische keuze is en onder soundbar wel.) Zijn er dan geen minpunten? Ja, toch wel. Het beeldscherm is extreem plat, maar een paar milimeter. Hang je de TV met een beugel aan de muur, dan komt het scherm toch op ruim 6 cm van de muur te hangen. Dit komt doordat de kast waar de elektronica, speakers e.d. in zitten vrij dik ik en je de wandbeugel aan die kast moet monteren. Een ander minpuntje vind ik de screensaver. Wanneer we via de radio app (niet standaard geïnstalleerd) muziek luisteren, gaat na enkele minuten de screensaver aan. Deze is niet in te stellen. Op zich vind ik de standaard screensaver (vuurwerk) prima, maar het tekstblok in beeld met de boodschap dat ik op een willekeurige knop moet drukken om het scherm weer in te schakelen zou ik graag uit willen zetten. Maar al met al hebben we geen seconde spijt van onze aankoop. Het is een geweldige TV en bij PlatteTV.nl kregen we deze voor een scherpe prijs.
LG OLED77C9 Reviews
LG OLED77C9 Reviews
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goede keuze gemaakt.
 | 07-11-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • beeldkwaliteit
  • design
  • prijs
  • Minpunten
  • geen
Na lang wikken en wegen toch gekozen voor de LG OLED65C9.Hadden voor de LG van 2018 willen gaan ,maar na veel zelf rondkijken en advies toch de LG van 2019 gekozen.Hier helemaal geen spijt van,perfect beeld,heel goed geluid wat me 100% meeviel,geen soundbar voor nodig. Wel 4K kabel aangeschaft.
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prachtig beeld en een goed geluid!
 | 06-11-2019
Een aanwinst zowel in beeld als geluid! Ook de grootte is voor mij prima. Ik had eerst een 40 beeld , maar met deze 55 inch kijk en beleef je het programma of film totaal!
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
brilliant piece of hardware and software
 | 06-11-2019
  • Pluspunten
  • Image quality
  • WebOS
  • Processing power
  • Ease of use
  • UI
  • Minpunten
  • Mounting Setup
  • Expensive
It\'s just amazing. Doesn\'t come cheap, but the quality of the OLED panel is beyond anything I have seen so far. In pitch darkness, you can truly appreciate it. The interface is also very intuitive and an improvement over the past versions by far
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Wat een top TV bij de top(pers) van PlatteTV
 | 05-11-2019
  • Pluspunten
  • Kleur
  • Veel instelmogelijkheden
  • Bedieningsgemak
  • Aansluitmogelijkheden
  • Zeer indrukwekkende prestaties
  • Minpunten
  • Mijn vrouw vind de TV erg groot
  • Veel instelmogelijkheden
Na tot volle tevredenheid diverse opvolgende Panasonic TV\'s te hebben gehad, wilde ik nu gaan voor een OLED. Bij de zoektocht naar een OLED TV lag mijn focus ook weer op een Panasonic. Echter, en bezoek aan het Nijmeegse filiaal van PlatteTV en het perfecte advies van verkoper Michael, maakte dat ik toch de switch maakte naar deze LG OLED559CPLA. Nu ik deze TV in huis heb kan alleen maar zeggen, wauw wat een geweldige TV met waanzinnige kleuren! Instellen is ondanks de vele keuzeopties een makkie. Het instellen van de LG I.c.m. de bijgeleverde afstandbediening werkt zeer prettig en intuïtief. Kortom, een OLED TV die de perfectie benaderd. Los van deze TV wil ik ook het team van PlatteTV en dan in het bijzonder Michael voor de begeleiding bij het keuzetraject, Michiel voor de geweldige interventie op de prijsvorming en Mart voor de vakkundige en enthousiaste manier waarop de TV werd bezorgd en opgebouwd, een groot compliment maken. Of de volgende TV weer een LG wordt staat nog niet vast. Waar ik deze koop dus wel. PlatteTV, jullie hebben er een tevreden en vaste klant bij.
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fenomenaal!
 | 05-11-2019
  • Pluspunten
  • Prachtig levendig beeld
  • Goed geluid, ook zonder extra instalaties
  • Design staat goed in elke kamer
  • De prijs meer dan waard
  • Minpunten
  • Zo dun dat die fragiel lijkt
LG is duidelijk de voorloper op het gebied van TV. De C9 biedt alles wat je nodig hebt: fenomenaal mooi beeld, goed geluid (ook zonder soundbar), uitgebreide functies en een intuïtief besturingssysteem. Ik ben blij dat ik de extra uitgave gedaan heb voor een OLED TV.