U bevindt zich in:
LG OLED77C9 Reviews

LG OLED77C9 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 332 reviews
4999,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Perfect scherm
 | 27-06-2020
  • Pluspunten
  • echt mooie kleuren
  • uitstekend geluid
  • heel mooi formaat
  • prachtig smalle rand
  • Minpunten
  • geen
Uitstekend scherm en wat ons betreft een top TV. Het geluid is beter dan ik had verwacht en de kleuren zijn echt prachtig.
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Uitstekend
 | 26-06-2020
  • Pluspunten
  • Audio weergave is voortreffelijk
  • Bedieningsgemak moet nog wennen
  • Minpunten
  • Radio weergeven (tv uitzetten)
  • Losse sound bar ervoor belemmerrd het ytv geluidd
  • Erg veel mogelijkheden
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
De LG55C9 is een prachtige TV met een zeer mooi beeld. Geluid is optimaal. De tv is gewoon Top.
 | 25-06-2020
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geen
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Top!
 | 23-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • Geluid
Erg blij met deze aankoop. Het beeld is schitterend en heeft een goede kwaliteit.
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ik ben zeer tevreden met dit product.
 | 23-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeld uitstekend
  • Geluid prima
  • Bediening prima
  • Voldoende hdmi en usb poorten
LG Oled tv brengt de beeld echt tot leven. Geluid qualiteit is prima. Bediening is overzichtelijk. Wifi en bluetooth werken prima.
LG OLED77C9 Reviews
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
FANTASTISCH
 | 23-06-2020
  • Pluspunten
  • Kijkhoek
  • Minpunten
  • Reflecties (maar went wel na een paar dagen)
Wat kan je zeggen over zo\'n prachtige TV. Ik heb heel veel reviews gelezen en gekozen voor de C9. Het geeft een prachtig beeld en de zwartwaarden / kleuren zijn SUPER. De interface is snel. Het is een complete TV. Met elke TV zal je overdag altijd wat last hebben van reflecties. Misschien doordat zwart echt zwart is heb je hier iets meer last van, maar ben daar nu aan gewend.
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
 
 | 22-06-2020
Eigenlijk wou ik geen nieuwe tv kopen, maar was ik toch stiekem aan het kijken voor een nieuwe tv voor de aankomende next gen Ps5.Uiteindelijk voor de eerste keer bij een platte tv Filliaal beland en ik kan niet anders zeggen voortreffelijk geholpen en een mooie inruiling van onze huidige LG. Over de 55 inch LG C9 Oled. Wat een prachtig scherm prima advies en keus!
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect scherm
 | 22-06-2020
  • Pluspunten
  • mooie kleuren
  • goed geluid
  • mooie dunne rand
  • Minpunten
  • geen
Uitstekende TV
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Prachtige TV en goed beeld, maar slecht geluid
 | 21-06-2020
Beeld is prachtig, maar de geluidskwaliteit is beneden peil voor een TV van die prijs.
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldig
 | 21-06-2020
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Instellingen zijn duidelijk en makkelijk
  • Alle apps die je nodig hebt staan er tussen
  • Minpunten
  • Geen kodi (web os)
  • Met Pass-Through heb je een vertraging op dolby atmos.
Eerst wil ik kwijt dat de service in de vestiging van Amsterdam geweldig is. De tv is prachtig mooi en er is weinig in te stellen voordat alles werkt en goed is. LG heeft pixel refresh en shift waardoor inbranden bijna niet meer voor kan komen. De PlayStation 4 pro ziet er prachtig uit en ik heb nooit geweten dat games er zo mooi uit kunnen zien op een tv. Ook films op Netflix en Disney+ met dolby vision zien er prachtig uit op deze tv.
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige TV voor een geweldige prijs!
 | 12-06-2020
  • Pluspunten
  • Hoogstaande beeldkwaliteit
  • Schitterend design
  • Veel instelmogelijkheden
  • Minpunten
  • Geen
Ik ben zeer onder de indruk van beeldkwaliteit maar ook de geluidkwaliteit is prima. Het design is strak, zeker als je hem aan de muur bevestigd. Streamen met Airplay gaat ook geweldig. Tot nu toe een zeer blije gebruiker van deze LG TV. Uiteindelijk zal ik ook zeker een Soundbar gaan aanschaffen om het plaatje helemaal compleet te maken.
LG OLED77C9 Reviews
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Tv kijken 2.0
 | 11-06-2020
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • mooie vormgeving
  • Gebruikersgemak
  • Verassend vol geluid voor zo'n platte tv
  • Minpunten
  • geen
Wat een heerlijke tv is de LG C9! Prachtige vormgeving, enorm gebruikersvriendelijk, verassend goed geluid en voor OLED presteert hij ook verassend goed in lichte kamers. De Sonos Arc en de E-arc functionaliteit van deze tv, zorgen voor de perfecte combinatie
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Wat een bizar goed beeld!!
 | 10-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit, WAUW!
  • Vormgeving
  • Extra opties zoals Apple TV etc
  • Uitgebreide instelling mogelijkheden
  • Minpunten
  • Wel erg uitgebreide instelling mogelijkheden.
  • Korte stroomkabel
Ik ben verschrikkelijke tevreden met mijn nieuwe OLED! Geluid kan ik weinig over zeggen, want ik luister via een home cinema set. Ik vind de instellingen af en toe wel een doolhof, maar heb via internet de perfecte beeldinstelling gevonden. Bizar mooi beeld! Erg onder de indruk.
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Wat een geweldige tv!
 | 10-06-2020
  • Pluspunten
  • Deskundig geholpen bij PlatteTV
  • Beeld
  • Gebruiksgemak
  • Geluid beter dan verwacht
  • Minpunten
  • We balen nu dat we zo lang gewacht hebben om deze tv aan te schaffen
In de winkel van PlatteTV in Eindhoven werden we op een prettige wijze deskundig geadviseerd. Uiteindelijk kwamen we bij deze tv uit. We hadden nog geen smart tv maar na een paar dagen ging het als vanzelf. Het beeld is een genot om naar te kijken. Soms lijkt het of je 3D zit te kijken zo levensecht is het. Het geluid valt zeker niet tegen maar we hebben er de Sonos ARC bij besteld, die komt vandaag. Ook hebben we een chromecast erbij gekocht. Wat een genot, we streamen zelfs films die we afspelen op een macbook naar de tv via chromecast. Zelfs die films zien er op deze tv beter uit. Wat een genot!
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige TV , maar het geluid is oke
 | 10-06-2020
Top
LG OLED77C9 Reviews
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prachtig beeld, bediening is wennen
 | 09-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Zwartwaarden
  • Minpunten
  • Bediening
Het is alweer een enorme vooruitgang van een 40" LED tv naar dit, er zat dan ook 10 jaar tussen. De kleuren en zwartwaarden zijn fantastisch. Bediening is wat wennen en wat ik een nadeel vind is dat als je de Netflix app pauzeert met de Magic Remote, Netflix weer begint met spelen wanneer de Magic Remote opgepakt wordt, zou graag zien dat het afspelen pas begint nadat er op Play gedrukt is. Geluidskwaliteit an sich is weinig mis mee, best een volle bas en helder geluid, maar ik blijf bij mijn home cinema setup voor geluid.
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig apparaat, zowel beeld als geluid.
 | 09-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Eenvoudige bediening.
  • Probleemloze installatie
  • Koppeling tussen TV/Netflix/internet werkt naadloos.
  • Minpunten
  • Nog niet kunnen ontdekken
Zoals uit de tests ook al naar voren kwam is er op moment In deze prijsklasse geen betere tv op de markt.
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Schitterende oled tv
 | 09-06-2020
  • Pluspunten
  • Super beeld
  • Prima geluid
  • Remote
  • Stijlvol design
  • Veel “expert” instellingen mogelijk
Wat een prachtig beeld. Sinds kort een trotse bezitter van deze tv. Kom van een lg van 7 jaar geleden af en dit is echt een wereld van verschil. Super scherp beeld, ook nog eens goed geluid uit zo dunne tv. Films kijken in HDR -4K is echt een genot.
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Waanzinnig mooi scherm
 | 08-06-2020
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld.
  • Super dun scherm.
  • Veel ondersteuning (Chromecast, Airplay, Netflix, Amazon, etc)
  • Minpunten
  • Pointer in de afstandbediening is even wennen.
De afgelopen weken heb ik mij verdiept in de zoektocht naar een nieuwe tv. Omdat ik van een Panasonic plasma af kom zijn zwartwaarden en ghosting belangrijke punten. Dan is de keus voor OLED al snel gemaakt. Na installatie kan ik maar één ding over dit scherm zeggen; wow! Wat een fantastisch beeld. Na een beetje spelen met de instellingen wordt het alleen maar beter. Natuurlijk ziet 4K er fantastisch uit, maar ook HDR en zelfs SDR (gewoon tv kijken) zien er goed uit. Meestal is het geluid van een tv niet top, maar ook dat is mij niets tegen gevallen. Nee het niet hetzelfde als een losse versterker met set, maar zeker niet slecht. Alles bij elkaar absoluut een aanrader. De aanschaf heb ik gedaan in winkel Utrecht waar ik door Danny ben geholpen. In tegenstelling tot veel andere winkels heeft het personeel hier duidelijk wel kennis van zaken en staat je enthousiast te woord. Door het goede advies en de klantvriendelijke benadering (tot aan de auto) dan ook gelijk tot aanschaf over gegaan.
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastisch beeld, goed geluid en alleen het ophangen/aansluiten was even een puzzeltje
 | 04-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Afstandsbediening
  • HDMI 2.1 (toekomstige consoles)
  • Als de tv hangt is de tv minimalistisch en is er geen LG logo te zien
  • Minpunten
  • Voet is te groot
Nu een paar weken een trotse bezitter van de LG OLED55C9. Nu de TV hangt en alle kabels weggewerkt zijn is het een nette TV die mooi opgaat in het geheel. De bediening is eenvoudig en erg intuïtief. Ook het switchen tussen apps gaat snel en wordt binnen no-time een gedachteloze actie. Persoonlijke aanrader: hang de tv op! De voet is aan de voorkant relatief kort, maar aan de achterkant bijna overdreven. Kabels zijn dan wel weg te werken, maar niet de moeite waard van de standaard. Ook zou de voet helpen bij het beter naar voren richten van het geluid, maar als je de tv ophangt gebeurt dat automatisch. Tip: koop een kabelgoot van een paar euro bij een doe-het-zelf-zaak en laat de kabel management “systemen” van 40+ euro links liggen.
LG OLED77C9 Reviews