U bevindt zich in:
LG OLED77C9 Reviews

LG OLED77C9 REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 43 reviews
6499,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prachtige TV met geweldig bedieningsgemak
 | 10-11-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Magic Remote
  • WebOS
  • Prijs
  • Minpunten
  • TV hangt vervan de wand
  • Screensaver niet instelbaar
We hebben de LG OLED55C9PLA nu een week in huis. Wat een geweldige TV! Allereerst het beeld. OLED maakt de belofte waar. Het beeld is superscherp, bewegingen zijn vloeiend en de kleuren en het contrast zijn ongeëvenaard. Zwart is echt zwart en dat scheelt heel veel. Het andere enorme pluspunt is gebruiksgemak. Dit begint al bij de installatie. Het proces is zo makkelijk dat je geen handleiding meer nodig hebt. De TV leidt je door het proces heen. Abonnementsdiensten worden automatisch herkend. Alles van Ziggo werd direct geïnstalleerd, zonder dat je handmatig iets moet instellen. Wij maken voor ons Ziggo abonnement gebruik van een CI+ module i.p.v. een mediabox. Bijkomend voordeel: De TV ondersteunt ook alle interactieve functies van Ziggo. (Noot: voor pauzeren van live TV moet je wel een USB opslagapparaat aansluiten. Het grootste gemak komt van de Magic Remote. Deze is naast een gewone afstandsbediening ook een aanwijzer, zodat je al richtend je keuze kunt maken. De interface van de TV is hier uiteraard feilloos op aangepast. Je krijgt een melding wanneer een specifieke app of omgeving dit niet ondersteunt. De Magic Remote is ook heel eenvoudig in te stellen als afstandsbediening voor eventuele randapparatuur. De TV draait op WebOS, wat snel en intuïtief werkt. Een aantal apps - waaronder uiteraard Netflix - is standaard geïnstalleerd. (Netflix heeft zelfs een eigen knop op de Magic Remote) Overige apps zijn makkelijk te vinden in de LG app store. Er is meer dan voldoende opslagruimte op de TV om de gewenste apps te installeren. Voor wat betreft het geluid: Het zit er op en klinkt niet slecht voor een TV, maar wij hebben toch direct onze eigen home cinema set aangesloten. Ook het aansluiten van randapparatuur - inclusief het koppelen van de Magic Remote - gaat erg eenvoudig. De TV heeft 3 HDMI aansluitingen, waaronder een HDMI ARC voor het aansluiten van een soundbar of home cinema set. Heeft de set (zoals bij ons) geen HDMI, dan is er ook een optische uitgang. (Noot/tip: Kies in dat geval bij het installeren van de randapparatuur voor "soundbar" in plaats van "home cinema". Dit omdat er onder home cinema geen optische keuze is en onder soundbar wel.) Zijn er dan geen minpunten? Ja, toch wel. Het beeldscherm is extreem plat, maar een paar milimeter. Hang je de TV met een beugel aan de muur, dan komt het scherm toch op ruim 6 cm van de muur te hangen. Dit komt doordat de kast waar de elektronica, speakers e.d. in zitten vrij dik ik en je de wandbeugel aan die kast moet monteren. Een ander minpuntje vind ik de screensaver. Wanneer we via de radio app (niet standaard geïnstalleerd) muziek luisteren, gaat na enkele minuten de screensaver aan. Deze is niet in te stellen. Op zich vind ik de standaard screensaver (vuurwerk) prima, maar het tekstblok in beeld met de boodschap dat ik op een willekeurige knop moet drukken om het scherm weer in te schakelen zou ik graag uit willen zetten. Maar al met al hebben we geen seconde spijt van onze aankoop. Het is een geweldige TV en bij PlatteTV.nl kregen we deze voor een scherpe prijs.
LG OLED77C9 Reviews
LG OLED77C9 Reviews
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goede keuze gemaakt.
 | 07-11-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • beeldkwaliteit
  • design
  • prijs
  • Minpunten
  • geen
Na lang wikken en wegen toch gekozen voor de LG OLED65C9.Hadden voor de LG van 2018 willen gaan ,maar na veel zelf rondkijken en advies toch de LG van 2019 gekozen.Hier helemaal geen spijt van,perfect beeld,heel goed geluid wat me 100% meeviel,geen soundbar voor nodig. Wel 4K kabel aangeschaft.
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prachtig beeld en een goed geluid!
 | 06-11-2019
Een aanwinst zowel in beeld als geluid! Ook de grootte is voor mij prima. Ik had eerst een 40 beeld , maar met deze 55 inch kijk en beleef je het programma of film totaal!
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
brilliant piece of hardware and software
 | 06-11-2019
  • Pluspunten
  • Image quality
  • WebOS
  • Processing power
  • Ease of use
  • UI
  • Minpunten
  • Mounting Setup
  • Expensive
It\'s just amazing. Doesn\'t come cheap, but the quality of the OLED panel is beyond anything I have seen so far. In pitch darkness, you can truly appreciate it. The interface is also very intuitive and an improvement over the past versions by far
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Wat een top TV bij de top(pers) van PlatteTV
 | 05-11-2019
  • Pluspunten
  • Kleur
  • Veel instelmogelijkheden
  • Bedieningsgemak
  • Aansluitmogelijkheden
  • Zeer indrukwekkende prestaties
  • Minpunten
  • Mijn vrouw vind de TV erg groot
  • Veel instelmogelijkheden
Na tot volle tevredenheid diverse opvolgende Panasonic TV\'s te hebben gehad, wilde ik nu gaan voor een OLED. Bij de zoektocht naar een OLED TV lag mijn focus ook weer op een Panasonic. Echter, en bezoek aan het Nijmeegse filiaal van PlatteTV en het perfecte advies van verkoper Michael, maakte dat ik toch de switch maakte naar deze LG OLED559CPLA. Nu ik deze TV in huis heb kan alleen maar zeggen, wauw wat een geweldige TV met waanzinnige kleuren! Instellen is ondanks de vele keuzeopties een makkie. Het instellen van de LG I.c.m. de bijgeleverde afstandbediening werkt zeer prettig en intuïtief. Kortom, een OLED TV die de perfectie benaderd. Los van deze TV wil ik ook het team van PlatteTV en dan in het bijzonder Michael voor de begeleiding bij het keuzetraject, Michiel voor de geweldige interventie op de prijsvorming en Mart voor de vakkundige en enthousiaste manier waarop de TV werd bezorgd en opgebouwd, een groot compliment maken. Of de volgende TV weer een LG wordt staat nog niet vast. Waar ik deze koop dus wel. PlatteTV, jullie hebben er een tevreden en vaste klant bij.
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fenomenaal!
 | 05-11-2019
  • Pluspunten
  • Prachtig levendig beeld
  • Goed geluid, ook zonder extra instalaties
  • Design staat goed in elke kamer
  • De prijs meer dan waard
  • Minpunten
  • Zo dun dat die fragiel lijkt
LG is duidelijk de voorloper op het gebied van TV. De C9 biedt alles wat je nodig hebt: fenomenaal mooi beeld, goed geluid (ook zonder soundbar), uitgebreide functies en een intuïtief besturingssysteem. Ik ben blij dat ik de extra uitgave gedaan heb voor een OLED TV.
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top TV. Basis functies makkelijk en snel ingesteld
 | 04-11-2019
  • Pluspunten
  • Schitterend beeld
  • HD programma’s ook erg goed in beeld
  • Veel aansluitmogelijkheden
  • Goed geluid
  • Handige afstandsbediening
  • Minpunten
  • Google assistant instellen niet mogelijk
  • Beeld en geluid niet synchroon met Ziggo next
  • Handleiding te summier
Deze TV is het vlaggeschip van LG, dan mag je er ook veel van verwachten. Dat is ook het geval. Er is veel in te stellen en daar zit dan ook de uitdaging. De handleiding geeft hierin onvoldoende ondersteuning
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super tv
 | 04-11-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Gemak
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Minpunten
  • Helaas nog geen koppeling met Google home.
Er gaat een nieuwe wereld voor je open, wat een beeld. Was al hd gewend maar dit slaat alles.
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige beeldkwaliteit en geluid
 | 03-11-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Mooi geluid
  • Schilderij/ gallery modus
  • Bedieningsgemak
  • Superdun scherm (geen randen)
  • Minpunten
  • Problemen met de t mobile tv box
Erg blij met deze aankoop. Een heel helder scherm en het geluid is ook erg mooi
LG OLED77C9 Reviews
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Hele upgrade vanaf een 10 jaar oude plasma tv
 | 02-11-2019
  • Pluspunten
  • Zwart is zwart
  • Sjiek afgewerkte rand
  • Prachtige kleuren en diepte
  • Dolby vision voegt echt onderdelen toe
  • Minpunten
  • Alleen uit de doos halen is niet makkelijk
Zwart is zwart en de kleuren springen eruit. Bedienings gemak is fantastisch ons kind van 4,5 had na 10 min de tv door. Verder hangt hij prachtig aan de muur met de beugel van vogel. Het geluid vind ik niet tegenvallen maar ga denk ik toch maar op zoek naar een soundbar erbij.
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Het beeldformaat in combinatie met de helderheid en contrast is geweldig.
 | 02-11-2019
  • Pluspunten
  • Helderheid
  • Contrast
  • Gemak v.d. Afstandbediening
  • Goed in te stellen naar persoonlijke voorkeur
  • Minpunten
  • Bij monteren aan de muur kan is het geluid bij praatprogramma’s iets minder goed
Zeer tevreden met de kleuren en scherpte van het beeld Met de afstandbediening kan je moeiteloos navigeren.
LG OLED77C9 Reviews
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een openbaring om zó televisie te kijken.
 | 02-11-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeveving
  • Voet
  • Scherpte
  • Kleuren
  • Energieverbruik
  • Minpunten
  • geen
  • geen
  • geen
  • geen
  • geen
Als vroegere kleurentelevisie specialist (technicus) is het een openbaring wat LG gepresteerd heeft met hun OLED geheim. In vergelijking met Samsung, Sony etc. wordt de keus wel erg makkelijk......
LG OLED77C9 Reviews
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Super beeld voor een mooie prijs
 | 01-11-2019
  • Pluspunten
  • Groot
  • Mooie Kleuren
  • Fijne afstandsbediening
  • Minpunten
  • geluid out of sync problemen
Heerlijk grote TV met prachtig beeld, Volop extra functies, Mooie kleuren, Diep zwart en lekker snel opgestart. Fijne afstandsbediening met veel mogelijkheden in eARC.
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Prachtige TV
 | 31-10-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Uiterlijk
  • Minpunten
  • Hoge aankoopprijs
Wij hebben ongeveer een maand geleden de LG oled 65 inch aangeschaft bij jullie na kundig advies over de livechat . Wij zijn zeer goed geholpen en het advies was geweldig . wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe TV prachtig beeld . goed geluid een mooie eyecatcher in huis . waar we veel plezier aan beleven .
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Briljant!
 | 30-10-2019
  • Pluspunten
  • Ultraplat design
  • Indrukwekkend fraai beeld
  • Simpel, maar uitgebreid interface
  • Werkt uitstekend samen met Ziggo Mediabox Next
  • Minpunten
  • Wat korte netstroomkabel, maar ach...
Uiteindelijk gekozen voor de opvolger van de vorig jaar bekroonde C8 en het mag geen verbazing wekken dat ook de C9 inmiddels is herkend als beste OLED tv voor 2019. Een verschrikkelijk strak design (bijna angstwekkend dun) en een waanzinnig mooi beeld. 4K is overweldigend. De standaard kalibratie is al erg goed, maar probeer ook eens de instellingen die op Internet te lezen zijn. Bij mij leverde dat een nog beter resultaat op. Kortom, een topproduct, kwalitatief en prijstechnisch.
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige TV, zowel met als zonder beeld.
 | 29-10-2019
  • Pluspunten
  • Zeer scherp beeld
  • Kleuren worden erg natuurlijk weergegeven
  • Mooi vormgegeven tv
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Korte aansluitsnoer
Zeer scherp en kleurneutraal beeld. Plezierig om naar te kijken. Toestel op zich is al mooi on naar te kijken. Strak en eenvoudig.
LG OLED77C9 Reviews
LG OLED77C9 Reviews
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
geweldige tv!
 | 26-10-2019
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • vormgeving
  • Minpunten
  • kanaalafstemming
Prachtig!
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Alles goed
 | 25-10-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
Het is een perfecte tv er is volgens mij geen betere
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Top TV
 | 22-10-2019
  • Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Mogelijkheden
  • Minpunten
  • Tot op heden geen Google assistent in de Benelux
  • Mogelijkheden om de Tv op te nemen in je smart home zijn zeer/extreem beperkt
  • Koppeling met Sonos Beam via HDMI ARC werkt (voorlopig?)niet. Optisch wel.
  • Magic Remote (middels Simplink) biedt beperkte aansturing andere apparatuur
Mooi product. In nieuwstaat gekocht voor weinig. (Doos was open geweest). Goede service en vriendelijk geholpen. Er miste een zakje met bouten om de TV te monteren. Die wilde Platte TV wel opsturen of ik mocht het zelf aanschaffen en declareren. Ik krijg de TV alleen niet lekker horizontaal op mijn Vogel EFW6345 beugel, daar moet ik nog mee stoeien. Zal het dan toch de grootte van de TV zijn die roet in het eten gooit?
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie strakke kleuren beeld en design toestel top
 | 18-10-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Design
  • Gebruiksgemak
  • Minpunten
  • Pointer kan beter
Weer een prachtige tv van LG