U bevindt zich in:
LG OLED77C9 Reviews

LG OLED77C9 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 335 reviews
4999,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie strakke oled, makkelijk in de bediening
 | 07-07-2020
  • Pluspunten
  • Bediening
  • Strak
  • Beeld
  • Prijs
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Mooie strakke oled. Geluid weet ik niet omdat Ik de sonos beam er gelijk op heb aangesloten. De lg is zeer makkelijk in de bediening. Beeld is mooi. Je ziet natuurlijk eerst in de winkel zelf dat ze het beeld constant op 4K filmpjes laten zien. Op de normale zenders zie je toch sterk het verschil. Maar desalniettemin is het mooi beeld!
LG OLED77C9 Reviews
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Geweldige tv een genot om te kijken.
 | 04-07-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bedieningsgemak
  • Geluid
  • Zwarte kleur weergave
  • Handige afstandbediening
Lang nagedacht over aanschaf. Maar met deze tv is het een genot om te kijken en luisteren. Kan geen nadeel opnoemen alleen maar positief. Beeld is geweldig en geluid is goed.
LG OLED77C9 Reviews
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Nu met 95 had ik het echt eerder moeten doen
 | 03-07-2020
Heel goed, een geweldige verbetering TOP
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Perfect scherm
 | 27-06-2020
  • Pluspunten
  • echt mooie kleuren
  • uitstekend geluid
  • heel mooi formaat
  • prachtig smalle rand
  • Minpunten
  • geen
Uitstekend scherm en wat ons betreft een top TV. Het geluid is beter dan ik had verwacht en de kleuren zijn echt prachtig.
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Uitstekend
 | 26-06-2020
  • Pluspunten
  • Audio weergave is voortreffelijk
  • Bedieningsgemak moet nog wennen
  • Minpunten
  • Radio weergeven (tv uitzetten)
  • Losse sound bar ervoor belemmerrd het ytv geluidd
  • Erg veel mogelijkheden
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
De LG55C9 is een prachtige TV met een zeer mooi beeld. Geluid is optimaal. De tv is gewoon Top.
 | 25-06-2020
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geen
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Top!
 | 23-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • Geluid
Erg blij met deze aankoop. Het beeld is schitterend en heeft een goede kwaliteit.
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ik ben zeer tevreden met dit product.
 | 23-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeld uitstekend
  • Geluid prima
  • Bediening prima
  • Voldoende hdmi en usb poorten
LG Oled tv brengt de beeld echt tot leven. Geluid qualiteit is prima. Bediening is overzichtelijk. Wifi en bluetooth werken prima.
LG OLED77C9 Reviews
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
FANTASTISCH
 | 23-06-2020
  • Pluspunten
  • Kijkhoek
  • Minpunten
  • Reflecties (maar went wel na een paar dagen)
Wat kan je zeggen over zo\'n prachtige TV. Ik heb heel veel reviews gelezen en gekozen voor de C9. Het geeft een prachtig beeld en de zwartwaarden / kleuren zijn SUPER. De interface is snel. Het is een complete TV. Met elke TV zal je overdag altijd wat last hebben van reflecties. Misschien doordat zwart echt zwart is heb je hier iets meer last van, maar ben daar nu aan gewend.
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
 
 | 22-06-2020
Eigenlijk wou ik geen nieuwe tv kopen, maar was ik toch stiekem aan het kijken voor een nieuwe tv voor de aankomende next gen Ps5.Uiteindelijk voor de eerste keer bij een platte tv Filliaal beland en ik kan niet anders zeggen voortreffelijk geholpen en een mooie inruiling van onze huidige LG. Over de 55 inch LG C9 Oled. Wat een prachtig scherm prima advies en keus!
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect scherm
 | 22-06-2020
  • Pluspunten
  • mooie kleuren
  • goed geluid
  • mooie dunne rand
  • Minpunten
  • geen
Uitstekende TV
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Prachtige TV en goed beeld, maar slecht geluid
 | 21-06-2020
Beeld is prachtig, maar de geluidskwaliteit is beneden peil voor een TV van die prijs.
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldig
 | 21-06-2020
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Instellingen zijn duidelijk en makkelijk
  • Alle apps die je nodig hebt staan er tussen
  • Minpunten
  • Geen kodi (web os)
  • Met Pass-Through heb je een vertraging op dolby atmos.
Eerst wil ik kwijt dat de service in de vestiging van Amsterdam geweldig is. De tv is prachtig mooi en er is weinig in te stellen voordat alles werkt en goed is. LG heeft pixel refresh en shift waardoor inbranden bijna niet meer voor kan komen. De PlayStation 4 pro ziet er prachtig uit en ik heb nooit geweten dat games er zo mooi uit kunnen zien op een tv. Ook films op Netflix en Disney+ met dolby vision zien er prachtig uit op deze tv.
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige TV voor een geweldige prijs!
 | 12-06-2020
  • Pluspunten
  • Hoogstaande beeldkwaliteit
  • Schitterend design
  • Veel instelmogelijkheden
  • Minpunten
  • Geen
Ik ben zeer onder de indruk van beeldkwaliteit maar ook de geluidkwaliteit is prima. Het design is strak, zeker als je hem aan de muur bevestigd. Streamen met Airplay gaat ook geweldig. Tot nu toe een zeer blije gebruiker van deze LG TV. Uiteindelijk zal ik ook zeker een Soundbar gaan aanschaffen om het plaatje helemaal compleet te maken.
LG OLED77C9 Reviews
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Tv kijken 2.0
 | 11-06-2020
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • mooie vormgeving
  • Gebruikersgemak
  • Verassend vol geluid voor zo'n platte tv
  • Minpunten
  • geen
Wat een heerlijke tv is de LG C9! Prachtige vormgeving, enorm gebruikersvriendelijk, verassend goed geluid en voor OLED presteert hij ook verassend goed in lichte kamers. De Sonos Arc en de E-arc functionaliteit van deze tv, zorgen voor de perfecte combinatie
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Wat een bizar goed beeld!!
 | 10-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit, WAUW!
  • Vormgeving
  • Extra opties zoals Apple TV etc
  • Uitgebreide instelling mogelijkheden
  • Minpunten
  • Wel erg uitgebreide instelling mogelijkheden.
  • Korte stroomkabel
Ik ben verschrikkelijke tevreden met mijn nieuwe OLED! Geluid kan ik weinig over zeggen, want ik luister via een home cinema set. Ik vind de instellingen af en toe wel een doolhof, maar heb via internet de perfecte beeldinstelling gevonden. Bizar mooi beeld! Erg onder de indruk.
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Wat een geweldige tv!
 | 10-06-2020
  • Pluspunten
  • Deskundig geholpen bij PlatteTV
  • Beeld
  • Gebruiksgemak
  • Geluid beter dan verwacht
  • Minpunten
  • We balen nu dat we zo lang gewacht hebben om deze tv aan te schaffen
In de winkel van PlatteTV in Eindhoven werden we op een prettige wijze deskundig geadviseerd. Uiteindelijk kwamen we bij deze tv uit. We hadden nog geen smart tv maar na een paar dagen ging het als vanzelf. Het beeld is een genot om naar te kijken. Soms lijkt het of je 3D zit te kijken zo levensecht is het. Het geluid valt zeker niet tegen maar we hebben er de Sonos ARC bij besteld, die komt vandaag. Ook hebben we een chromecast erbij gekocht. Wat een genot, we streamen zelfs films die we afspelen op een macbook naar de tv via chromecast. Zelfs die films zien er op deze tv beter uit. Wat een genot!
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige TV , maar het geluid is oke
 | 10-06-2020
Top
LG OLED77C9 Reviews
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prachtig beeld, bediening is wennen
 | 09-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Zwartwaarden
  • Minpunten
  • Bediening
Het is alweer een enorme vooruitgang van een 40" LED tv naar dit, er zat dan ook 10 jaar tussen. De kleuren en zwartwaarden zijn fantastisch. Bediening is wat wennen en wat ik een nadeel vind is dat als je de Netflix app pauzeert met de Magic Remote, Netflix weer begint met spelen wanneer de Magic Remote opgepakt wordt, zou graag zien dat het afspelen pas begint nadat er op Play gedrukt is. Geluidskwaliteit an sich is weinig mis mee, best een volle bas en helder geluid, maar ik blijf bij mijn home cinema setup voor geluid.
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig apparaat, zowel beeld als geluid.
 | 09-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Eenvoudige bediening.
  • Probleemloze installatie
  • Koppeling tussen TV/Netflix/internet werkt naadloos.
  • Minpunten
  • Nog niet kunnen ontdekken
Zoals uit de tests ook al naar voren kwam is er op moment In deze prijsklasse geen betere tv op de markt.