Winkels extra lang open tijdens BTW Dagen - Bekijk de openingstijden
Winkels extra lang open tijdens BTW Dagen - Bekijk de openingstijden
U bevindt zich in:
LG OLED77C9 Reviews

LG OLED77C9 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 195 reviews
5999,-
4957,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Eerst een andere tv aangeschaft, maar de beeldkwaliteit was matig. Ga je voor top beeldkwaliteit, kies dan deze tv! Waanzinnig beeld!
 | 20-01-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluidskwaliteit (voor een tv)
  • Minpunten
  • Uitpakken en voet installeren is onduidelijk aangegeven
Eerst een andere tv aangeschaft, maar de beeldkwaliteit was matig. Ga je voor top beeldkwaliteit, kies dan deze tv! Waanzinnig beeld! Hier krijg je geen spijt van, dit is om je vingers bij af te likken. goede service van PlatteTV om mijn andere tv om te ruilen.
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Veel kijkplezier, blij met de koop
 | 20-01-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Minpunten
  • Meerdere aansluitingen achter de tv en niet 1 draadje gekoppeld aan een kastje met div aansluitingen
Prima beeld!
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige ervaring!
 | 20-01-2020
  • Pluspunten
  • Super scherp en helder beeld
  • Handige remote met aanwijzer
  • Erg mooi geluid
  • mini jack Koptelefoonaansluiting aan de achterzijde
  • Dolby Atmos, HDR
  • Minpunten
  • Voor mij geen
Ik was lang erg tevreden met mijn oude Toschiba regza lcd tv met name om de zeer natuurgetrouwe kleuren. Ik vond een gewone led tv nog steeds niet voldoen aan mijn eisen, de kleuren waren mijn inziens te fel en vond de scherpte ook niet zo mooi en kreeg vaak pijn aan mijn ogen. Ik ben zelf hoog sensitief en ook heel precies en zie en hoor dingen die andere mensen vaak ontgaan. Hierdoor stel ik hoge eisen aan een product. Toen ik bij iemand thuis Langere tijd naar een LG Oled tv had zitten kijken was ik helemaal om! Wat een fantastische scherpte, Natuurlijke kleuren, echt diep zwart en Rood. Geen overdreven "oranje" gezichten ongeacht welke beeldinstelling je kiest. Ook het geluid (wat in de winkel niet zo mooi klonk) bleek thuis werkelijk fantastisch! Bij sommige muziek of films verplaatst het geluid zich door de kamer en blijf voor de tv hangen of halverwege de kamer hangen. Het komt er helemaal uit en verplaatst zich dus rond. Helaas wordt nog lang niet alles in 4k Uitgezonden en dan toch valt mij de beeldkwaliteit ook zeker niet tegen. Uiteraard is een 4k opname veel mooier en toen ik 4 K Hdr opnames bekeek op YouTube kon ik mijn ogen niet geloven. Wat een ongelofelijke scherpte diepte en kleuren pracht! Als ze ooit zo op tv uit gaan zenden wil je nooit meer anders kijken :) De maat van de tv (55inch) leek mij even wennen omdat deze wat groter is dan mijn oude tv die 43inch betrof. Achteraf geen enkel probleem! Het staat zelfs fantastisch vanwege zijn erg mooie strakke design, maar ook als de tv aan staat is het door de scherpte en het rustige kijken geen enkel probleem. Je kunt er zelfs vrij dicht opzitten en dan blijft het toch nog mooi. Zelf zit ik 3,5 meter van het scherm af. Wel moesten mijn ogen ongeveer een week wennen aan het beeld omdat het toch even anders kijken is. Eenmaal gewend wil ik nooit meer anders! De smart remote met de handige aanwijzer, en het eenvoudige menu waren voor mij ook een rede om voor een LG toestel te kiezen. Met een woord een geweldig toestel! Tv kijken is voor mij nu een waar genot. Ben helemaal blij als eindelijk de tv weer aan mag!!
LG OLED77C9 Reviews
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch!
 | 19-01-2020
  • Pluspunten
  • Superieure beeldkwaliteit
  • Goed geluid
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Eenvoud connectiviteit
  • HDR
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden!
Na het vergelijken van meerdere merken en types en het lezen van allerlei reviews ben ik uiteindelijk uitgekomen op deze televisie. Wat een fantastisch beeld! En ook het geluid verraste ons. Het was wel even zoeken naar de optimale beeldinstellingen, maar op het internet zijn veel tips te vinden. Nu maar hopen dat er snel meer 4K content wordt aangeboden door de kabelproviders!
LG OLED77C9 Reviews
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische tv !
 | 19-01-2020
  • Pluspunten
  • Alles
  • Minpunten
  • Kan niets bedenken
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige tv
 | 18-01-2020
  • Pluspunten
  • Superstrak beeld
  • Mooie vormgeving
  • Zwart is ook echt zwart.
  • Scherpe prijs
  • Super plat
  • Minpunten
  • Geen
  • Geen
  • Geen
  • Geen
  • Geen
Wat een adembenemend mooi beeld ,nu 2 weken in huis, had ik veel eerder moeten doen. Kortom een geweldige tv voor een super scherpe prijs.
LG OLED77C9 Reviews
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Tevreden
 | 18-01-2020
Tevreden
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Iedere keer weer genieten van de prachtige beleving
 | 17-01-2020
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • vorm
Erg mooi rank model, uitstekende beeldkwaliteit en prima geluid.
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Wat een beest van een tv!
 | 17-01-2020
  • Pluspunten
  • Scherp
  • Helder
  • Snel
  • Strak
Scherp, snel. Bediening is even wennen maar daarna als een trein.
LG OLED77C9 Reviews
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Beste aanschaf sinds tijden
 | 16-01-2020
  • Pluspunten
  • beeld
  • vormgeving
  • mogelijkheden
  • Minpunten
  • tot nu toe geen enkele
Wat een geweldige tv is dit!! Mooi beeld en volop mogelijkheden. Geluid zonder home cinema set is ook goed, maar gebruik liever de set voor het vollere geluid. Daarnaast goede service in de winkel in Amsterdam. Was zo tevreden dat ik een week later een TV muurbeugel voor Oled tv\'s daar heb gekocht.
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldig
 | 16-01-2020
  • Pluspunten
  • Geen
Wauw wat een mooie tv. Ik kan wel zeggen dat ik nu echt de tv heb waar ik heel lang naar zoekt was. Er zitten zoveel opties/ instellingen op daar moet je gewoon ff voor gaan zitten en bekijken wat voor jou het beste werkt.
LG OLED77C9 Reviews
LG OLED77C9 Reviews
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Mooi beeld en geluid
 | 16-01-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • mogelijkheden
  • Minpunten
  • nog niet ondekt.
Mijn eerste oled tv, ik heb deze genomen omdat ik een zeer mooie prijs hebt gekregen bij Plattetv.nl. Ik had hiervoor een Qled tv gekocht bij bcc van Samsung, ik heb 1 keer terug gebracht omdat hij een donkere balk onderop het scherm had. Wordt ook wel genoemd bleding. Nieuwe tv gehad en had het zelfde mankement. dus mijn geld terug gekregen. bleek dat in de winkel alle types er last van hadden. Dus daarom ben ik over gestapt naar Oled en natuurlijk via plattetv.nl Beste en vriendelijkste winkel van Nederland..
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Beter dan verwacht
 | 16-01-2020
  • Pluspunten
  • Scherm: OLED ,dun (1mm ), beste beeldkwaliteit verkrijgbaar
  • Audio: goed voor ingebouwde speaker, voldoende bas, compleet weggewerkt en niet zichtbaar
  • Gamers input: t/m 4K bij 120Hz via HDMI 2.1. Leuk voor
  • Gebruiksgemak apps: ingebouwde Netflix, Spotify, YouTube
  • Gebruiksgemak afstandsbediening: heeft pointer, d-pad, instelbare snelknoppen
  • Minpunten
  • Multi Display laat op één scherm enkel live tv toe en op de andere enkel HDMI. Geen apps of 2x HDMI tegelijk. Op oudere WebOS software kon dit blijkbaar wel
  • Dode pixel garantie begint pas bij 4 dode pixels. Dit lijkt de industrie standaard en gelukkig geen last van, maar wel jammer dat dit kan gebeuren
  • Tweede scherm functie voor pc heeft video vertraging zelfs met netwerk kabels
Ik verwachtte alle pluspunten zoals onderstaand genoemd. Wat mij verraste waren opties zoals: 1. Multi Display waarmee je in split screen live tv kan kijken en een console via HDMI input kan zien. Mogelijk kan je met converter 2x HDMI zien (kom op LG, de live TV markt krimpt al jaren) 2. Je telefoonscherm kan je makkelijk weergeven via de Miracast functie op je telefoon 3. Werkt draadloos als tweede scherm voor je pc via je modem. Wel loopt soms de video achter op de audio zelfs met netwerk kabels. Niet ideaal voor video\'s dus, wel prima voor werk. Ook heeft de muis wat vertraging. 4. Ingebouwde google cast functie. Geen Chromecast nodig dus!
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig beeld en mooie vormgeving strakke TV
 | 15-01-2020
Goede prijs/kwaliteit
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastische beeldkwaliteit met een uitmuntend constrast
 | 15-01-2020
  • Pluspunten
  • Subliem beeld
  • Onovertroffen zwartwaarden
  • Prachtig contrast
  • Zeer goede afstandsbediening
  • Gebruiksvriendelijke smart functies
  • Minpunten
  • Redelijk geluid
Deze oled televisie voldoet aan al mijn verwachtingen. De beeldkwaliteit is onovertroffen. Onze vorige televisie, een Panasonic Viera plasma televisie had al prachtige zwartwaarden en een groot contrast, maar de zwartwaarden, het contrast en ook de kijkhoek van deze LG oled zijn werkelijk subliem. Het geluid is redelijk voor een televisie met ingebouwde speakers, maar ik heb toch maar weer ons mediacenter aangesloten voor een betere geluidservaring. De bediening van de televisie met de LG afstandsbediening is zeer intuïtief en eenvoudig. Ook het gemak waarmee je kunt schakelen tussen bijvoorbeeld gewoon televisie kijken, Netflix kijken of Spotify luisteren is heel prettig. De afstandsbediening was ook eenvoudig aan het mediacenter te koppelen waardoor de bediening nog makkelijker wordt. De Dolby Atmos en HDR weergave van bijvoorbeeld Netflix is ook prachtig om te zien. Ik heb de televisie met een zwenkbare muurbeugel aan de muur bevestigd. Doordat de televisie heel dun is moet deze wel voorzichtig aan de onderkant vastgepakt worden om gedraaid te worden. Maar door de uiterst dunne schermranden lijkt het beeld nu wel te zweven als de televisie aan staat.
LG OLED77C9 Reviews
LG OLED77C9 Reviews
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top tv voor goede prijs.
 | 14-01-2020
  • Pluspunten
  • Bediening
  • Beeldkwaliteit
Zeer gebruiksvriendelijke tv. Simpele installatie met prachtig beeld. Service van Plattetv.nl winkel in Naarden was top. Zeer vriendelijk en hulpvaardig. Ook de medewerker die hielp om de tv in de auto te leggen.
LG OLED77C9 Reviews
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige TV, prachtig beeld, beste tv aanschaf ooit!
 | 14-01-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeld
  • Minpunten
  • De "voet"installatie had iets beter omschreven kunnen worden. Dit via Youtube gedaan.
Eenvoudige installatie, wel even bezig geweest voor de juiste beeldinstellingen. Maar daarna is het genieten van al het mooie wat deze tv dagelijks laat zien. Prijs/kwaliteit verhoudingen is goed.
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super TV met prachtig beeld
 | 13-01-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Ontwerp
  • Geluidskwaliteit
  • Minpunten
  • Geen
Heb hem nu een aantal weken in bezit en ik moet zeggen dat ik nog geen moment spijt heb gehad van deze aankoop. De beeldkwaliteit is veel beter dan mijn 11 jaar oude Sony Lcd tv. Zwart is ook echt zwart en de lelijke ghosting die in het zwart van mijn oude tv verscheen is voorgoed verleden tijd. Het beeld is super strak. De 4k resolutie die deze tv heeft is fenomenaal. Bij de 4k films die bijv. op You Tube staan valt je mond echt open. De bediening met de afstandsbediening is heel simpel en intuïtief. Heb hem aan de muur met een Vogels 405 thin. Hij hangt dan 6 cm van de muur en ziet er superstrak uit. Geluidskwaliteit is echt meer dan voldoende. Soundbar is wat mij betreft niet nodig. Al met al een tv die zijn geld zeker waard is.
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige TV
 | 13-01-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Scherpte
  • Diep zwart
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Niet
Het is een geweldige TV qua beeld, contrast, diep zwart, vormgeving en geluid.
LG OLED77C9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Hele fijne televisie
 | 13-01-2020
Afgelopen week (zondag) een LG OLED televisie gekocht bij Plattetv.nl. Hierbij hebben wij gebruik gemaakt van de chatservice, waarmee wij een flinke korting kregen op de aanschafprijs (tip!!). Het was ook gelijk mogelijk de tv op te halen in de winkel in Amsterdam. Prettige winkel en we werden gelijk geholpen door een vriendelijke medewerker. De TV aangeschaft, netjes met hulp van de medewerker in de auto geladen, direct thuis aangesloten en deze werkt prima. Kortom, tot nu toe, zeer tevreden over de TV en de aanschaf via Plattetv.nl