U bevindt zich in:
LG OLED77C8P Reviews

LG OLED77C8P REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 341 reviews
8499,-
6246,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED77C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een geweldige aankoop
 | 17-01-2019
  • Pluspunten
  • Mooie kleuren
  • Goed geluid
  • Dun scherm
  • Minpunten
  • Sprake sturing doet niet altijd wat ik wil
Een geldige smart tv, met echt super beeld kwaliteit en een super geluid. Elke cent waard!
LG OLED77C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
op en top produkt
 | 16-01-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • gebruiksgemak
  • vormgeving
  • Minpunten
  • nog niet echt gevonden
verbluffende beeldkwaliteit geluid als in de cinema
LG OLED77C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtig TV en fantastische service van PlatteTV
 | 16-01-2019
  • Pluspunten
  • Zwartwaarden
  • WebOS
  • HDR
  • Design
  • Minpunten
  • Truemotion
Na lang wikken en wegen tijdens een actie deze TV aangeschaft. Een flinke investering maar geen seconde spijt. Het beeld is prachtig met name de zwartwaarden waar OLED natuurlijk om bekend staat. Geluid is erg goed voor een platte TV, maar gebruik zelf een soundbar met sub. Enige minpuntje is dat het beeld soms iets schokkerig is. Helaas na een week een dode pixel in het scherm, maar kon binnen een dag een vervangend toestel halen in de winkel! Hele fijne en vriendelijke service!
LG OLED77C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
het is een top produkt
 | 16-01-2019
  • Pluspunten
  • alles
mooie tv echt zwart is ook echt zwart mooie detailering
LG OLED77C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
een zeer platte tv met uitstekende beeld en geluid kwaliteit.
 | 16-01-2019
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • zeer plat
  • makkelijke bediening
  • Minpunten
  • met de ziggo afstandsbediening niet kunnen scrollen door de zenders
na aanschaf makkelijk te installeren en af te stemmen. en de tv is ook makkelijk in gebruik.
LG OLED77C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtig beeld, ook van dichterbij!
 | 16-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit (ook van dichterbij)
  • Prettige afstandsbediening
  • Gebruiksvriendelijk menu
  • Hoge reactiesnelheid in het menu
  • Minpunten
  • Ontbreken van ingebouwde Chromecast in het menu
  • Geluidskwaliteit
Mooi vormgegeven tv die een even zo goed beeld geeft! Naar mijn smaak zelfs nog beter dan de Sony 65AF8 waarmee ik hem bij Plattetv in de winkel heb vergeleken. Ondanks dat de voet helemaal past in het design, had deze naar mijn mening wel van ander materiaal (aluminium?) gemaakt mogen worden. Zeker voor een tv in deze prijsklasse. Anderzijds, de tv zal misschien in de meeste gevallen aan de muur worden opgehangen waardoor de voet niet gemonteerd wordt en een mooiere/duurdere voet wellicht voor veel mensen overbodig zou zijn. Het geluid van de tv is duidelijk minder dan bijvoorbeeld een Philips in dezelfde prijsklasse of de eerder genoemde Sony welke is voorzien van een goede speaker met twee subwoofers achter de tv en bekend staat om het betere geluid. Persoonlijk heb ik dit opgelost door een goede soundbar onder de tv te hangen. Ik ben van mening dat het toepassen van een soundbar voor alle Platte tv's de beste oplossing is als je gesteld bent op goed geluid bij het kijken van bijvoorbeeld een mooie film of natuur documentaire.
LG OLED77C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super beeld en goed geluid
 | 15-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Menu
  • Remote control
  • Minpunten
  • Anntenne ingang wijst naar achter
LG heeft weer een super product gemaakt, met een fantastisch beeld en een echt goed geluid. een soundbar is wat mij betreft overbodig. Installeren is een fluitje van een cent, de menu's zijn logisch en alles werkt precies zoals je verwacht. De TV is met de remote control werkelijk op alle mogelijke manieren te bedienen (heel eenvoudig) er is hier echt over nagedacht. Platte TV heeft mijn bestelling keurig netjes laten bezorgen (de doos is namelijk niet echt klein te noemen).
LG OLED77C8P REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Geweldig beeld, cinematische ervaring
 | 13-01-2019
  • Pluspunten
  • OLED beeldscherm
  • Zwart is zwart
  • Tv start snel op
  • Smart gedeelte is intuïtief
  • Mooie vormgeving, dun scherm
  • Minpunten
  • Zelf plaatsen van de TV waarbij scherm beetje “wobbelinb” aanvoelde doordat het scherm bovenin maar een paar cm dik is
De 65 inch is echt een eye catcher ... maar wanneer je het OLED beeld ziet op zijn allerscherpst ben je echt verkocht! Ik kijk met heel veel plezier al het 4K content wat op YouTube staat. Het beeld heeft een supercontrast doordat zwart ook echt zwart is en het daardoor lijkt alsof er meer diepte in zit. Het “smart” gedeelte vind ik heel intuïtief werken en alles is met een druk op de knop ingesteld. Een pluspunt vond ik het feit dat je TV in je netwerk ook direct je media servers detecteert en dus gelijk overal on kan. In combinatie met de magic remote afstandsbediening is het echt een feestje om de TV te bedienen. Over het geluid van de TV zelf kan ik niets zeggen omdat ik een Sonos soundbar ervoor heb staan in combinatie met de Sonos subwoofer. De combinatie van het grote scherpe scherm in combinatie met de Sonos geeft echt een bioscoop ervaring.
LG OLED77C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfecte TV
 | 13-01-2019
  • Pluspunten
  • Haarscherp beeld
  • Minpunten
  • Geen
Prima aankoop. Heel mooi beeld en geluid. Gemakkelijk te installeren.
LG OLED77C8P REVIEWS
productRatingStar-35 7 / 10
Goed product, wij zijn tevreden
 | 13-01-2019
  • Pluspunten
  • Mooi helder scherm
  • Minpunten
  • Ethernet aansluiting zit erg omhandig als je de Tv aa de muur hant, dan heb je een speciale gehoekte aansluitng nodig
  • Iden bij de digitale audio aansluiting
Geluid gaat via mijn bose systeem, daarom geen mening
LG OLED77C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Top TV
 | 13-01-2019
Heel goede TV mooie kleuren. Geen mening over het geluid ivm soundbar
LG OLED77C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Topklasse product, wat een kijk/luisterplezier
 | 13-01-2019
  • Pluspunten
  • beeldscherpte
Wat een fantastische tv. Maakt alle beweringen waar!!!!!
LG OLED77C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige aankoop !
 | 13-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Mijn home cinema Bose 123 kan ik niet aansluiten
Wat een verschil met mijn "kleine" vorige tv. Niet alleen is de beeldkwaliteit fantastisch ook het geluid valt mij reuze mee. Voor mij een feest om naar te kijken, net of je bij je zelf op visite bent !
LG OLED77C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Ultra fantastische kwaliteit
 | 13-01-2019
  • Pluspunten
  • Contrast
  • Helderheid
  • Geluid (zonder soundbar)
  • Internet interface
  • Aansluiting
  • Minpunten
  • Positie kabel aansluiting (dikkere kabel aansluiting steekt verder uit , verticaal aansluit punt had beter geweest)
Tv is prachtig, zweeft aan de muur en door OLED zijn kleuren levensecht, zwart is echt zwart en contrast is verbluffend. Soms zelfs teveel contrast (sommige gezichten wil je niet zo scherp zien) bediening is super makkelijk en magic remote werkt heel natuurlijk
LG OLED77C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Deze OLED is in 1 woord fantastisch!
 | 13-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Design
  • Smart TV
  • Minpunten
  • Geen
Geweldige TV, in het begin moest ik er even aan wennen en spelen met wat instellingen maar nu zijn we super tevreden en is deze OLED een muts voor het oog:) Echte aanrader voor iedereen
LG OLED77C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super kwaliteit beeld , strakke uitstraling en makkelijk te bedienen
 | 12-01-2019
  • Pluspunten
  • Strak design
  • Zeer helder beeld .
  • Handige afstandbediening.
  • Goed formaat , niet te groot
  • Minpunten
  • Met voet iest minder mooi
  • Geen
Mooi helder beeld , iets natuurlijker dan Samsung , maar smaken verschillen . Handige apps en fijne afstandbediening met aanwijzer op.het scherm . Snel via de wifi op het internet
LG OLED77C8P REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Fantastisch beeld
 | 12-01-2019
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld.
  • Geluid is boven verwachting.
  • Mooi dun.
  • Minpunten
  • Reflecties meer dan bij ledtv.
Ga je voor het beste beeld, dan is dit je tv. Zeker met cashback.
LG OLED77C8P REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
100% tevreden
 | 12-01-2019
  • Pluspunten
  • Dizein
  • Beeld
  • Kleur
  • Form
  • Alles
  • Minpunten
  • Geluid
Perfect .. dat heb ik echt verwacht van LG
LG OLED77C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Goede tv voor een goede prijs , uitstekende service ook van plattetv
 | 12-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeldweergave is super mooi zeker in uhd
  • Gebruiksgemak
  • Veel mogelijkheden
  • Minpunten
  • Geluid is beter als de tv op de voet staat
  • Volledig potentieel pas echt benut als de content ook in de hoge kwaliteit beschikbaar is ( maar hier kan LG niks aan doen)
Tv voldoet aan de verwachtingen , beeld en geluid zijn perfect , helaas is het aantal 4K content nog laag , maar verder wel een hele mooie diepe weergave van kleuren , de magic remote is even wennen , maar werkt super , ook webOs is gebruiksvriendelijk , als ik dan toch een minpunt moet zeggen dan is het enigste dat de voet van de tv wel degelijk het geluid naar voren richt en als de televisie hangt dat het volume dan iets omhoog moet , maar verder een tevreden gebruiker
LG OLED77C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Gewelig mooi beeld en Design.
 | 12-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bedieningsgekak
  • Design
Super mooie Oled met fanbtatisch beeld en bedieningsgemak. Bijna geen rand om dit toestel en dat maakt hem zo mooi zelfsals die uit staat. Een echte aanrader wat mijn betreft.. Bij Platte TV netjes en correct geholpen en levering zoals afgesproken. Gelukkig zijn dit soort bedrijven er ook nog..