U bevindt zich in:
LG OLED77C8P Reviews

LG OLED77C8P REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 504 reviews
6999,-
3995,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED77C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Genot om naar te kijken
 | 20-07-2019
  • Pluspunten
  • zeer mooi beeld
  • goed in te stellen
  • Internet wifi erg goed
  • Minpunten
  • geluid is minder
Tot nu toe uitstekend heb alleen problemen gehad dat de Ziggo kaart verouderd was dus koop die er meteen bij scheelt een hoop stress.
LG OLED77C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super tv mooi beeld zeer strak geluid ook super goed mooie Bas er in
 | 17-07-2019
LG OLED77C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
is een prachtig product
 | 14-07-2019
  • Pluspunten
  • alles goed
  • Minpunten
  • stroomkabel net te kort is moeilijk te vervangenvoor een langere kabel
alles is voor mij goed geen problemen tegen gekomen
LG OLED77C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Super Goed
 | 11-07-2019
Geweldig, zeer mooie kleuren en beeld. ook het geluid is fantastisch.
LG OLED77C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super tv met haarscherp beeld. En prachtige heldere kleuren.
 | 11-07-2019
  • Pluspunten
  • Klantvriendelijkheid
  • Goeie prijs
  • Snelle reactie op mail
  • Komen beloftes na
  • Prachtige tv voor een goeie prijs
Wij zijn erg blij met de tv. Wij hadden een tv van jullie die 4 jaar oud was. Deze was voor de 2e keer stuk. Kosten reparatie €1222. Dit was na aftrek van €600 coulance. We zijn in onderhandeling gegaan met Youri van het filiaal in Nijmegen. We zijn ontzettend goed behandeld en hebben uiteindelijk onze tv uit de serre ook in kunnen ruilen en 2 nieuwe tv's gekocht. Dit alles tegen een redelijk bedrag. Wij zijn dan ook zeer tevreden over hoe wij behandeld zijn in het filiaal in Nijmegen!
LG OLED77C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
 
 | 09-07-2019
Prima tv van uitstekende kwaliteit
LG OLED77C8P REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Waanzinnige oled-beeldkwaliteit nu betaalbaar
 | 01-07-2019
  • Pluspunten
  • Oled: zwart is echt zwart
  • 4K Ultra HD: superscherp beeld
  • Prima Smart TV apps
  • Op voet of aan de muur
  • Werkt goed met AVR via HDMI-ARC
  • Minpunten
  • Het geluid is niet geweldig
  • Sommige menuopties zitten wat 'diep'
  • Afstandsbediening is vrij dik
  • Twee man (m/v) nodig voor installatie
  • Verslavend
Tien jaar heb ik met plezier gekeken naar Panasonic plasma tv's. Lcd vond ik geen optie omdat zwart echt zwart moet zijn en ik geen prijs stel op allerhande kunstgrepen om het beeld nog enigszins kijkbaar te maken. Oled is superieur, maar daarvoor moest je tot voor kort zeer diep in de buidel tasten. LG maakt het nu enigszins betaalbaar met dit geweldige toestel. 65 inch lijkt groot, maar went snel is is vervolgens zeer aangenaam kijken. De tv heeft fijne apps voor onder meer YouTube en Netflix, die prima werken. Neem even de tijd om in de menu's te duiken en alle instellingen voor beeld'verbetering' uit te zetten. Wel erg mooi is Dolby Vision, een HDR-techniek die bijvoorbeeld door Netflix wordt gebruikt. Zo ben ik helemaal klaar voor het nieuwe seizoen van Stranger Things. Laat maar komen!
LG OLED77C8P Reviews
LG OLED77C8P Reviews
LG OLED77C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige tv
 | 01-07-2019
  • Pluspunten
  • Formaat
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Bediening
Prachtig beeld en geluid zeer tevreden.
LG OLED77C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Unieke TV
 | 01-07-2019
  • Pluspunten
  • Scherpte
  • Gebruiksgemak
  • Apps
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • nog niet gevonden...
Werkelijk fantastische TV voor redelijke prijs
LG OLED77C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prima service, prachtig tv zowel beeld en vormgeving, geluid helemaal oké voor een platte tv
 | 30-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeld perfect
  • Zwart is zwart
  • Dunne beeldscherm, dunner dan mij. iPhone X
  • Geluid is helemaal top en dat voor een platte tv
  • Snel ingesteld
  • Minpunten
  • Geen tot nu toe
Ik vind het een schitterend tv, vooronderzoek voor mijn aankoop gedaan, het klopt helemaal wat er wordt gezegd over de C8. Beeld perfect, zwart is zwart. Geluid is kwalitatief goed voor een platte tv. Veel opmerkingen gekregen over mijn aankoop. Geen spijt van, gekregen wb aankoop bij platte tv, goede service en een mooie korting, helemaal top!!
LG OLED77C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastisch beeld en vormgeving
 | 30-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Afstandsbediening
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geen
Het beeld is super, alleen jammer dat er nog niet veel zenders in 4k uitzenden. Het geluid is boven verwachting voor een platte TV Afstandbediening is geweldig!! met een curser gaat je snel door de menu
LG OLED77C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een prachtige tv
 | 30-06-2019
  • Pluspunten
  • Super strak beeld in 4k
  • Super dun
  • Erg snel door het menu
  • Minpunten
  • Geen
Wat een plaatje van een tv is dit! Het is net een schilderij. Ik kan op dit moment geen negatieve punten vinden. Beeld is super strak en ook nog eens super mooi geluid. Zelfs zo mooi dat ik mijn soundbar heb verkocht.
LG OLED77C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Indrukwekkend beeld
 | 29-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Instellen
  • Minpunten
  • Ziggo horizon wordt niet ondersteunt op de afstandbediening
Zal nog wel even duren voordat ik alle mogelijkheden heb gevonden
LG OLED77C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Fantastisch beeld.
 | 28-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bediengemak (magic remote)
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • geen kunnen vinden
En mooie strakke televisie . Dun scherm maar door z'n toch wat bredere onderkant een goede behuizing voor het geluid. Zal dan wat minder mooi tegen een muur te hangen zijn, maar dat is mijn geval niet aan de orde. De eerste platte TV waar ook een degelijk geluid in zit. Alles supersnel een eenvoudig aangesloten op mijn bestaande systeem en een beeld waar je U tegen zegt. Door de echte zwarte kleuren is het HD beeld vele malen mooier geworden. Super blij mee! ook met service en uitleg van Platte TV.
LG OLED77C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Schitterend
 | 26-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Zwart is echt Zwart (typisch aan OLED)
  • Web OS van LG is echt gemakkelijk
  • Geen dikke bazel rondom
  • Geluid is prima voor zo'n flinterdunne tv al klinkt het nog beter met een Receiver met speakers/Soundbar
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Ik heb deze TV nu 3 weken en telkens verrast het mij nog goed de beeldkwaliteit van deze TV is. Hij wordt vooral gebruikt voor Gaming, Netflix en livestreaming van Ziggo go via Chromecast en alles is beter dan mijn verwachting. Het contrast op een OLED is echt vele malen beter dan een gewone LED TV.
LG OLED77C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige oled televisie voor een nette prijs.
 | 24-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • HDR
  • Bediening
  • Geluid
  • Geen last van inputlag
  • Minpunten
  • Ik mis een play, pauze en stop knop op de afstandsbediening
  • Geen chromecast
Ik heb mijn oled nu enkele weken en ik ben dik tevreden. Het beeldkwaliteit is echt fantastisch, de zwartwaardes zijn erg mooi en de HDR voegt ook echt wat toe. Vooral voor gamen is deze televisie een grote stap vooruit als je van een 1080p led tv komt. Daarnaast heb ik geen last van inputlag. Het geluid is voor een platte tv als deze erg goed, en de bediening is erg gemakkelijk. Ik mis wel op de afstandsbediening een play, pauze en stop knop en had graag een ingebouwde chromecast gehad.
LG OLED77C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Waanzinnig goed
 | 23-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Vormgeving
  • Zeer platte scherm
  • Gebruikersgemak
  • Relatief laag gewicht
  • Minpunten
  • Nauwelijks concurrentie
Oled stelt niet teleur, sterker nog de beeldkwaliteit qua contrast, scherpte en kleuren is ongeëvenaard. Ondanks enorme afmetingen valt het toestel door het zeer platte scherm niet uit de toon in het interieur. Bespaar je de bioscoopkaartjes!
LG OLED77C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Perfecte tv die aan de wensen voldoet al helemaal voor dit bedrag!
 | 23-06-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Makkelijk te bedienen
  • Goede samenwerking met soundbar etc
  • Genoeg aansluitmogelijkheden
  • Minpunten
  • Voet niet mijn smaak
Het geluid van de tv heb ik niet heel lang bewonderd omdat de LG SK10Y soundbar er aan hangt Inc LG SPK8-S ! Ooh wat een genot deze setup! De voet van de tv vind ik het minst mooi, maar die is toch maar in de doos gebeleven.
LG OLED77C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Voldoet aan alle verwachtingen en meer
 | 22-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Afstandsbediening werkt erg fijn
  • Goed OS, werkt erg snel
Schitterend beeld. Ik heb lang getwijfeld over 55 of 65 inch, maar geen moment spijt van mijn keuze. Levering ook netjes volgens afspraak. Apps werken snel en makkelijk. Geen laadtijden.
LG OLED77C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een fantastische TV!
 | 22-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Bediening
  • Vormgeving
  • Prijs
  • Minpunten
  • Geen
Ik heb lang zitten twijfelen tussen Qled en Oled maar wat ben ik blij dat ik voor deze LG Oled TV heb gekozen. Wat een fantastische TV!! Niet twijfelen, gewoon kopen krijg je absoluut geen spijt van.