TIP! Advies én korting van 100 specialisten
U bevindt zich in:
LG OLED77C16LA Reviews

LG OLED77C16LA REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 120 reviews
3549,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED77C16LA REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
TV is nog beter dan verwacht
 | 01-08-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid speakers boven verwachting
  • Voldoende aansluitingen voor overige apparatuur
  • Minpunten
  • Afstandsbediening wat minder simpel in gebruik.
  • Altijd een 2e KPN afstandsbediening nodig
Op de tv is niets aan te merken, beeldkwaliteit is perfect en de de luidskwaliteit van de speakers is boven verwachting
LG OLED77C16LA Reviews
LG OLED77C16LA REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Top tv voor next gen gaming !!!
 | 01-08-2021
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Het aantal 2.1 hdmi poorten : allemaal dus
  • Game optimizer menu
  • Vormgeving extremely thin
  • Geluids kwaliteit
  • Minpunten
  • Home menu is een beetje traag met reageren (heel soms)
  • Afstandsbediening is een beetje lomp naar mijn smaak
De tv is echt super voor mensen die een tv zoeken voor next gen gaming het beeld speelt zo vibrant en soepel op 60hz en 120hz 4k !!! De kleuren poppen echt van het scherm tijdens het gamen en het game optimizer menu maakt het zo makkelijk om alles in de kleinste details aan te passen !!! en dit zelfde doet ie tijden het kijken van je favorite films en series en de vormgeving van de tv is zo nice hij is zo extreem dun sta er elke x nog van te kijken als ik mijn kamer in loop Dus kort gezegd ben je opzoek op je setup te upgraden voor je next gen beleving kies dan voor de lg c1 you wont be dissapointed at al !!!
LG OLED77C16LA Reviews
LG OLED77C16LA Reviews
LG OLED77C16LA Reviews
LG OLED77C16LA REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie tv prachtig beeld
 | 31-07-2021
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Goed geluid
  • Mooi strak model
  • Minpunten
  • Nee ?
Mooi scherp beeld prima geluid een aanrader het is een fijne en mooie aanwinst in de huiskamer heel tevreden over
LG OLED77C16LA Reviews
LG OLED77C16LA REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super tv, geluid iets minder
 | 30-07-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Gaming
  • Minpunten
  • Geluid (bass)
Super mooie tv, met een super helder scherm, het geluid is alleen een klein minpunt, want hij mist bass.
LG OLED77C16LA REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
top model met haarscherp beeld
 | 29-07-2021
  • Pluspunten
  • strak beeld
  • goede zwart weergave
  • uitvoering
  • veel instel mogelijkheden
  • prijs prestatie is een 10
  • Minpunten
  • het beeld spiegelt
  • afstand bediening is wennen
  • menu instellingen
  • geen draai voet
erg mooi toestel met heel scherp beeld. om de tv goed in te stellen moet je er wel tijd aanbesteden dit is eenmalig en daar krijg je een top beeld voor terug.
LG OLED77C16LA REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Super vormgegeven tv + mooi geluid voor een tv zonder soundbar
 | 28-07-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Minpunten
  • Nog geen gevonden
Deze tv is super vormgegeven. De voet van de tv is netjes afgewerkt en staat daardoor mooi op het meubel. Verder heeft de tv goed beeld en is 4K content kijken geweldig.
LG OLED77C16LA Reviews
LG OLED77C16LA REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Zwart is echt zwart
 | 26-07-2021
  • Pluspunten
  • Zwarte partijen echt zwart
  • Alle AI trucjes kun je uitschakelen
  • Geluid voor een tv zeer goed
  • Minpunten
  • Filmmaker-mode mag beter
Eindelijk kan ik thuis films kijken waarbij de zwarte delen ook echt zwart zijn. Niet (vlekkerig) donkergrijs. Na een uurtje mijn eigen voorkeuren te hebben ingesteld (alle artificiële nonsens uitschakelen) geeft deze LG een prachtig beeld. Wel jammer dat je in Filmmaker mode toch nog instellingen kunt aanpassen. Gek, want het is niet de bedoeling van de filmmaker dat bijv. de witbalans nog kan worden aangepast.
LG OLED77C16LA REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Topkwaliteit
 | 26-07-2021
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Mooie, simpele voet
  • High end aansluitingen
  • Minpunten
  • Geluid beduidend minder dan beeld
  • Lastig te tillen door schermdikte
Superscherp beeld met prachtige kleurweergave. De installatie ging af en toe wat moeizaam door de onlogische structuur van de instellingen, maar zodra het werkt, werkt het.
LG OLED77C16LA REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Angstaanjagend scherp beeld
 | 23-07-2021
  • Pluspunten
  • Heel scherp beeld
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Aansluitgemak
  • Prijs
  • Minpunten
  • Meegeleverde afstandsbediening functioneert niet met Ziggo Mediabox Next
De beeldkwaliteit is zó perfect, het lijkt alsof je alles kan aanraken. Vooral natuurfilms zijn adembenemend mooi. Het geluid is verrassend goed te noemen, zeker als je het ultradunne scherm bekijkt. Een geraffineerde vormgeving maakt de tv helemaal af maar.....het is uitermate teleurstellend dat de meegeleverde afstandsbediening NIET werkt op de Ziggo Mediabox Next. Zowel Ziggo als Platte tv leggen de "schuld" bij de ander. Het wachten is op een update die door beide partijen wordt geïnitieerd. Kan minstens een half jaar duren en dat vind ik toch wel een flinke tegenvaller als je zo\'n gloednieuwe tv koopt. Tijdens het verkoopgesprek werd er niets over gezegd maar pas na thuiskomst en mijn reactie bij zowel Platte tv als Ziggo werd dit duidelijk gemaakt. Jammer, maar het niet functioneren van de afstandsbediening doet niets af aan de kwaliteit van het (beeld)scherm want dat is echt weergaloos.
LG OLED77C16LA Reviews
LG OLED77C16LA REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Fantastisch beeld!
 | 22-07-2021
  • Pluspunten
  • Resolutie scherm
  • Smart functies
  • Mooi donkere en lichte kleuren
  • vloeiend beeld
  • Minpunten
  • Geen
Ik ben niet een enorme pixel-nerd. Maar overgehaald door vrienden om toch voor een OLED scherm te gaan. Daar heb ik geen seconde spijt van gehad! TV heeft een super scherp beeld! Geluid kan ik niet goed beoordelen, gebruik hier een installatie voor.
LG OLED77C16LA REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Geweldig
 | 21-07-2021
  • Pluspunten
  • Alles is goed op het geluid na maar daar hebben we een seround set voor
  • Minpunten
  • Geluid is wat minder
Ik had hiervoor een 4K qled Samsung 75inch. Dat was al een waanzinnig beeld. Nu heb ik de lg oled 77 inch en het is Niet een klein beetje beter maar echt 10x beter nog wat een prachtig beeld.
LG OLED77C16LA Reviews
LG OLED77C16LA REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Gewoon top
 | 20-07-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
Prachtig beeld. geluid is ook niks mis mee. Bediening is eerst even wennen maar dat gaat snel.
LG OLED77C16LA REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Een juweel in de kamer
 | 20-07-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Kleuren
  • Scherpte
  • Uiterlijk
  • bediening
  • Minpunten
  • geluid wat minder
  • gewicht
Deze televisie is geweldig. Het beeld(120hz) 4k is fantastisch. Enorm genoten van Tour en de natuurbeelden. Nu komen de Olympische Spelen. Genieten dus. Blij dat ik het heb gedaan.
LG OLED77C16LA Reviews
LG OLED77C16LA REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastisch
 | 18-07-2021
Altijd LG tv’s gehad en ook bij deze aankoop heb zeker geen spijt. Ben er erg blij mee en hangt mooi in de woonkamer.
LG OLED77C16LA Reviews
LG OLED77C16LA REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Super aankoop
 | 17-07-2021
  • Pluspunten
  • Super beeld
  • HDMI 2.1
  • Goed in te stellen met weinig moeite
  • Magic Remote werkt super
  • Echt zwarte beelden en scherpe randen bij tekst en objecten
  • Minpunten
  • Geluid is minder, maar kan niet anders uit zo’n platte tv
Mooi design, en super beeldkwaliteit. Na een beetje prullen met de instellingen staat het beeld nu goed. Mijn vorige tv was een Panasonic Plasma 46 inch, die ging na 12 jaar stuk. Wilde eigenlijk weer een Panasonic, maar kon er geen krijgen in deze prijsklasse. Met de juiste aansluitingen en oled, nu dan de LG. Kijken maar hoe lang deze meegaat, hij kwam als beste uit de tests. Kijk via een Apple TV, dus weet niet hoe de apps werken van LG. Ze schijnen trager te werken dan de iOS apps. Resume een mooie tv met super beeld, als beste getest en HDMI 2.1 (als 1 van de weinige) voor de 4K en HDR beelden te kijken via de Apple TV. De remote werkt ook super met de pointer.
LG OLED77C16LA Reviews
LG OLED77C16LA REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige oled tv
 | 16-07-2021
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Goed geluid
  • Kijkhoek
  • Minpunten
  • Geen
Super mooi beeld vooral met dolby vision. Heb de 55 inch. Wen je gauw aan. 65 inch had ook wel gekund.
LG OLED77C16LA REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een fantastische tv, zeer helder en scherp met een super design
 | 16-07-2021
  • Pluspunten
  • Helder
  • Scherp
  • Goed geluid
  • Mooi design
  • Handige afstandsbediening
Top!
LG OLED77C16LA REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtig apparaat beeld fantastisch!
 | 16-07-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Uitstraling
  • Eigenlijk alles
  • Minpunten
  • Software
  • Instellingen menu
Het is een prachtige tv! Beeld spat eraf! Ook met de ps5 niet normaal! Enige wat ik een beetje oud vind lijken is het instellingen menu en de interface.
LG OLED77C16LA REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastisch
 | 14-07-2021
  • Pluspunten
  • Super strak beeld (in HDR en SDR)
  • OLED
  • 2.1 HDMI voor Xbox Series X
  • Minpunten
  • Niet plat tegen de muur
In eerste instantie de Samsung Q95t aangeschaft. Mede doordat deze plat tegen de muur kon en een OneConnect box had (1 klein kabeltje naar de tv), maar helaas was de kwaliteit van SDR beeld verschrikkelijk. daarin tegen HDR beeld fantastisch. Uiteindelijk toch maar de knoop doorgehak om de de tv in te ruilen voor de LG 65" Oled.... en wat heb ik daar geen spijt van! Wat een beeld, zowel HDR als SDR (normale TV) super strak en helder. Ja de tv hangt verder van de muur en er lopen 6 kabels naar toe, maar het is het allemaal waard! Daarnaast zeer goed geholpen bij PlatteTV Naarden! De tv\'s zijn uiteindelijk gratis thuis omgeruild. Super vriendelijke medewerker en heeft alles keurig achter gelaten. Al met al, top service PlatteTV!
LG OLED77C16LA REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Wat een tv!
 | 13-07-2021
  • Pluspunten
  • Kleurdiepte
  • Contrast
  • Zwart is echt zwart
  • Geluid
  • Ontwerp
  • Minpunten
  • Beeld lijkt soms wat donker
Wat een kleur en contrast! En het geluid is voor zo’n platte tv erg goed. De dolby atmos maakt het erg ruimtelijk en vol van beleving. Heerlijk die muisbediening op de afstandsbediening en de lg thinq app is ook erg fijn en uitgebreid.