KORTINGSDAGEN - Tot 21% korting
U bevindt zich in:
LG OLED77C16LA Reviews

LG OLED77C16LA REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 70 reviews
3552,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED77C16LA REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtige OLED tv
 | 23-06-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • Geen Chromecast/Android
Ik heb deze tv nu een aantal weken bij mij thuis hangen en ben er zeer positief over. De eerste keer dat je hem aanzet verbaas je je over de beeld en geluidskwaliteit. Verder is het een mooie tv om naar te kijken. De randen zijn erg dun en de achterkant is wit. Hierdoor lijkt de tv vanaf de zijkant te zweven. Waar ik wel even aan moest wennen is het besturingssysteem. Ik was voorheen Android gewend maar ook met WebOS ben ik inmiddels vertrouwd. Een gemis is wel dat er geen ingebouwde Chromecast in zit. Hierdoor zou het afspelen van content vanaf je telefoon veel eenvoudiger gaan.
LG OLED77C16LA REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prima tv voor een knappe prijs
 | 23-06-2021
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Goed geluid
  • Makkelijke installatie
  • Eenvoudige toegang tot de apps
  • WiFi
  • Minpunten
  • Meeste HDMI-poorten aan de zijkant
  • Geen draaibare voet
De tv heeft Mooie warme kleuren. Het geluid is wat mij betreft prima. De pointer en de scrollknop op de afstandsbediening is even wennen. Voor de pointer heb je wel een vaste hand nodig. Maar als je het eenmaal onder de knie hebt, is de toegang tot de vele apps, waaronder Netflix en Prime heel gemakkelijk. De installatie was simpel. Het menu wijst je de weg. De 3 HDMI-poorten aan de zijkant van de tv (er zit 1 HDMI-poort aan de achterzijde) zijn enerzijds wel makkelijk bereikbaar, maar de bekabeling is daardoor wat minder makkelijk weg te werken, als de tv aan een beugel hangt. Persoonlijk had ik de aansluitingen liever aan de achterkant gehad. Het zou fijn zijn geweest als de bijgeleverde voet draaibaar was geweest. Maar al met al, ben ik heel tevreden.
LG OLED77C16LA REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldig wat een beeld
 | 22-06-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • bediening
  • vormgeving
  • AFTELLING
  • Minpunten
  • geen zou niet weten
LG OLED77C16LA REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Super strakke televisie
 | 22-06-2021
  • Pluspunten
  • Bediening
  • Beeldkwaliteit
  • Design
  • Koppeling met Sonos via HDMI e arc
  • Minpunten
  • Nog geen kunnen ontdekken
Fantastische televisie, dun, snel, strak en prachtig beeld!
LG OLED77C16LA REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top product
 | 21-06-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluidkwaliteit
  • Vormgeving
In 1 word geweldig Tv beeld en geluid is goed en makkelijk te installeren
LG OLED77C16LA REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mijn mening in 1 zin is dat dit in 1 woord een top tv is.
 | 21-06-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geluid
Ik heb de tv pas een week maar ik ben super tevreden op dit moment. Alleen geluid zou wat beter mogen,
LG OLED77C16LA REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige tv
 | 20-06-2021
  • Pluspunten
  • Alles naar tevredenheid
Nadat ik deze tv had gezien bij mijn zoon, kon ik niet wachten, om hem zelf ook aan te schaffen.
LG OLED77C16LA REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
mooie platte tv met zeer goed beeld.
 | 19-06-2021
  • Pluspunten
  • beeld
  • reflectie
  • instalatie
  • Minpunten
  • geluid valt iets tegen
Op aanraden van de medewerkers van platte tv de LG gekocht wat vol aan onze verwachtingen voldeed ophangen en instaleren fluitje van een cent, top.
LG OLED77C16LA REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtige tv, super scherp beeld met een mooi design
 | 18-06-2021
  • Pluspunten
  • Super scherp beeld
  • Mooi design
  • Gemakkelijk te gebruiken
  • Elke kleur spat er vanaf!
  • Instellingen beeldkwaliteit gemakkelijk toe te passen per tv ondersteuning (netflix,prime, UHD, Vision)
  • Minpunten
  • Stekker is vrij groot, muurgoot paste die net niet doorheen
  • Ophanging van de tv ligt laag, hierdoor tijdens ophangen ondersteuning nodig bovenzijde
Gemakkelijk te installeren,
LG OLED77C16LA Reviews
LG OLED77C16LA REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig en scherpbeeld met een schitterend dun uiterlijk!
 | 18-06-2021
LG OLED77C16LA REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Had hiervoor een Sony Bravia, wat een verbetering
 | 15-06-2021
  • Pluspunten
  • Helder beeld
  • HDMI 2.1 op 120 Hz
  • HDR
  • Minpunten
  • Externe levering. Niet bezorgd op de 2e etage, terwijl ik dit wel gevraagd heb
Fantastisch beeld, vooral met gaming en 4K Blu Ray. Ik heb een Xbox Series X, zodat ik ook games op 120 frames kan spelen.
LG OLED77C16LA Reviews
LG OLED77C16LA REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prachtig helder en ontzettend scherp beeld.
 | 15-06-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Helderheid
  • Afstandsbediening
  • Minpunten
  • Geluid
  • Menu instellingen
Mooie dunne tv. Start snel op en met de pointer op de afstandsbediening makkelijk de apps te eren. Wel zitten sommige instellingen op vreemde plek. Beeldkwaliteit is geweldig, het geluid is prima.
LG OLED77C16LA REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Geweldig beeld. Geweldige TV.
 | 13-06-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Design
  • Gemak
  • Wegwerken kabels
Long getwijfeld maar wat een geweldige tv. Super strak. Geweldige kleuren en een enorm bedieningsgemak.
LG OLED77C16LA REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
prachtig beeld, mickey mouse style menustructuur en remote
 | 13-06-2021
  • Pluspunten
  • prachtig beeld
  • weerspiegeling valt mee
  • alle opties zitten erop
  • standby lampje kun je uitzetten
  • Minpunten
  • Afstandsbediening / remote is echt een dikke -
  • Menustructuur web os is echt aanfluiting
  • Je kunt pictogrammen niet verwijderen of aanpassen
Bij zo’n prachtige televisie hoort een strakker en modernere menustructuur. Je kunt het hoofdscherm van menu’s niet aanpassen. Ook de standaard knoppen op de afstandsbediening van Disney etc, zit niemand op te wachten. Het beeld is echt excellent! De weerspiegeling valt mee. Daar waren we eerst bang voor, maar dat was onterecht. We zijn wel zeer teleurgesteld over de knullige menustructuur en remote. Dat doet Samsung echt beter.
LG OLED77C16LA REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super tevreden
 | 12-06-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Gemakkelijke bediening
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Wat een mooi beeld zeker bij natuurfilms , gemakkelijk te bedienen als je het geluid of beeldkwaliteit wil veranderen b.v. bioscoop.
LG OLED77C16LA Reviews
LG OLED77C16LA REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldig overstap !
 | 11-06-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • 120hz op 4k
  • Menu besturing is vlot en uitgebreid
  • Perfect voor de nieuwe generatie consoles ivm HDMI 2.1
  • Minpunten
  • Geluid is wat minder maar ik gebruik een soundbar dus niet echt een probleem verder.
5 jaar geleden al de overstap gemaakt naar mijn 1e LG, de LG Oled Super UHD 55EF950V. Kwam nu deze nieuwe van LG tegen en Platte TV kon deze aanbieden voor een mooie prijs incuslief ook nog 100 euro cashback van LG zelf. Je merkt dat de techniek in deze 5 jaar vooruit is gegaan. Veel mooier beeld en ook de OS van de televisie is er op vooruit gegaan. Al met al dik tevreden !
LG OLED77C16LA Reviews
LG OLED77C16LA REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldig overstap !
 | 11-06-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • 120hz op 4k
  • Menu besturing is vlot en uitgebreid
  • Perfect voor de nieuwe generatie consoles ivm HDMI 2.1
  • Minpunten
  • Geluid is wat minder maar ik gebruik een soundbar dus niet echt een probleem verder.
5 jaar geleden al de overstap gemaakt naar mijn 1e LG, de LG Oled Super UHD 55EF950V. Kwam nu deze nieuwe van LG tegen en Platte TV kon deze aanbieden voor een mooie prijs incuslief ook nog 100 euro cashback van LG zelf. Je merkt dat de techniek in deze 5 jaar vooruit is gegaan. Veel mooier beeld en ook de OS van de televisie is er op vooruit gegaan. Al met al dik tevreden !
LG OLED77C16LA REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Beter als dit wordt t nie
 | 10-06-2021
  • Pluspunten
  • Super scherp beeld
  • Meteen gebruikersklaar
  • Handige afstandsbediening
  • Makkelijk te connected met je smartphone
  • Alles wat je wil op je tv
  • Minpunten
  • Voor de zuinige onder ons, qua stroom een wat lager label
  • Voor de rest geen minpunten
Super kwaliteit, gebruiksvriendelijk product…tijdens uitpakken wel even met z’n tweeën doen ivm met recht op zetten op je tv meubel. Maar poeh wat een beeld, geeft toch even een heel ander gevoel tijdens netflixen oid.
LG OLED77C16LA REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastische oled tv voor een betaalbare prijs
 | 10-06-2021
  • Pluspunten
  • Gebruiksgemak
  • Betaalbare prijs voor veel tv
  • Schitterende kleuren
  • Minpunten
  • Geen
In 1 woord een top oled tv LG doet zijn naam weer alle eer aan ik geniet er weer elke dag van
LG OLED77C16LA REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
een geweldige ervaring en helderheid, maar gauw mijn zonnebril opgezet.
 | 10-06-2021
  • Pluspunten
  • beeldscherpte
  • kleuren
  • geluid instellingen
  • vormgeving
  • aanwezige app's
  • Minpunten
  • heeft alleen pluspunten
Prachtig beeld en uitstekend geluid. Handige afstandsbediening. de muis vergt wel een standvastige hand.