U bevindt zich in:
LG OLED65W9 Reviews

LG OLED65W9 REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 8 reviews
3261,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED65W9 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Fantastische TV
 | 23-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Design
  • Bedieningsgemak
Wat een geweldig beeld,, zo mooi dun aan de muur, platter dan mijn Iphone en een geweldige kijkervaring,. Dipe zwart, heldere kleuren en vloeiende beelden. Alles is makkelijk in te stellen en de bediening gaat heel natuurlijk met de magic remote en neemt de bediening van de kpn afstand bediening over. De Soundbar werkt voldoende maar ik heb mijn eigen geluidsysteem eraan gehangen en ben meer dan tevreden.
LG OLED65W9 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super design,
 | 14-06-2020
  • Pluspunten
  • Het super Platte scherm
  • Beeld kwaliteit
  • Dolby Atmos geluid
  • Aansluit mogelijkheid van rand apparatuurbediening
  • Bediening gemak
  • Minpunten
  • Niet flexibele kabel van het scherm
  • Mechanisch geluid van de bewegende speaker bij inschakelen
Ik ben erg blij met de aankoop van de oled65w9. Het beeld is super strak qua design, het hangt letterlijk als een sticker op de muur en is dunner dan je telefoon. Het geluid van de bij geleverde soundbar is top. Vooral wanneer je een film kijkt die athmos geluid ondersteund. De bediening met de Magic remote is ook handig en ondersteunt daarbij Google Alexa zodat je gewoon spraak commando\'s kunt geven. Kortom een geweldige tv. Naar er zijn ook een paar kleine minpuntje. Het nadeel van het aan de muur hangen is dat je hem niet gemakkelijk ergens anders hangt. Dus al je je bank verplaatst dan heb je een probleem. De aansluit kabel is heel hard waardoor de soundbar niet helemaal naar achteren kan worden geplaatst. In mijn geval betekend dit dat hij wat verder naar voren op de kast staat dan ik zou willen. De platte kabel kan niet in een bochtje achter de kast gelegd worden. Je bent dus erg beperkt. Wat ik ook niet had verwacht is dat de speakers welke omhoog komen bij het aanzetten. (Ziet er trouwens cool uit) best veel mechanisch geluid van de motoren laten horen. Dit hadden ze wel mooier mogen ontwerpen maar dit is natuurlijk alleen maar bij het aan of uit zetten. Verder niets dan lof over de tv.
LG OLED65W9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Strak design met fantastisch beeld
 | 18-05-2020
  • Pluspunten
  • beeld en design
  • Geluid, na uitschakelen AI
  • Minpunten
  • Stugge flatkabel
Nu ruim 2 weken in bezit van mijn wallpaper tv. In eerste instantie was geluid niet om aan te horen, zeker met muziek. Echter na het uitschakelen van de AI functie is het geluid perfect! Dolby vision in combinatie met Disney+ films is het echt een genot om naar te kijken. Het enige nadeel van deze tv is dat flatkabel erg stug is, afstand van soundbar en scherm moet 37 cm zijn. Liever had ik het scherm iets lager geplaatst.
LG OLED65W9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Strak design met fantastisch beeld
 | 18-05-2020
  • Pluspunten
  • beeld en design
  • Geluid, na uitschakelen AI
  • Minpunten
  • Stugge flatkabel
Nu ruim 2 weken in bezit van mijn wallpaper tv. In eerste instantie was geluid niet om aan te horen, zeker met muziek. Echter na het uitschakelen van de AI functie is het geluid perfect! Dolby vision in combinatie met Disney+ films is het echt een genot om naar te kijken. Het enige nadeel van deze tv is dat flatkabel erg stug is, afstand van soundbar en scherm moet 37 cm zijn. Liever had ik het scherm iets lager geplaatst.
LG OLED65W9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Netflixen zoals het bedoeld is
 | 13-05-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluidskwaliteit
  • Design/Vormgeving
  • Verbinden en bedienen apparaten
  • Software en Apps
  • Minpunten
  • Nog geen ontdekt
  • Of het moet de angst zijn om het scherm ooit weer van de muur te moeten halen :-)
Ik ben een fan van OLED ivm de beeldkwaliteit (contrast, zwart waarden), de wallpaper serie van LG zorgt er dan ook nog eens voor dat je relatief groot scherm zo goed in je interieur kan opnemen. Het TVOS van LG werkt ondertussen heel prettig, snel en betrouwbaar. De apps (Netflix, Apple TV, Disney+ e.d.) zijn van goede kwaliteit en heel eenvoudig te bedienen. Het zelf ophangen is niet moeilijk (goede instructie video te vinden) maar wel heel spannend. Het scherm zelf is maar 4 mm dik en wappert letterlijk bij het vastpakken. Ik vind het geluid uit de (best wel forse) subwoofer (waar dus ook alle aansluitingen zijn) erg goed.
LG OLED65W9 Reviews
LG OLED65W9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een fantastische TV plus perfecte montage door plattetv
 | 01-05-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Groot formaat
  • Design
  • Hangt als een schilderij aan de muur
  • Minpunten
  • Prijs
Gisteren werd deze tv bezorgd en geïnstalleerd door zeer professionele medewerkers. Geluid is boven verwachting, echter gebruik een receiver die ook dolby atmos ondersteund, plus uiteraard speakers en subwoofer. Nu een perfecte opstelling, en genieten maar
LG OLED65W9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een geweldig mooi beeld
 | 10-03-2020
  • Pluspunten
  • Zeer mooi beeld
  • Makkelijk menu
  • Afstandsbediening
  • Service van platte tv
  • Tv reageert snel
  • Minpunten
  • Geen
Ben overgegaan van een ledtv naar deze lg, echt een wereld van verschil, zo geweldig mooi beeld. Een maat van mij had een paar maanden geleden een qled tv gekocht van 3000€, maar toen hij deze zag bij mij vond ie dit toch veel mooier
LG OLED65W9 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastisch plat en prachtig beeld en geluid
 | 21-09-2019
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Plat
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Top product
Staat erg mooi zo plat tegen de muur,ik dacht eerst dat hij te groot zou zijn maar dat is niet zo,past in iedere woonkamer