TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Afhalen in 10 winkels
U bevindt zich in:
LG OLED65W8P Reviews

LG OLED65W8P REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 11 reviews
2786,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED65W8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Ongeloofelijk hoe plat dit scherm is
 | 10-01-2021
  • Pluspunten
  • Design ,zeer plat beeldscherm (2,57 mm)
  • Beeldkwaliteit dankzij 4k en oled techniek
  • Goed geluid
  • Gebruiksgemak
  • Minpunten
  • Het open en omhoog komen van de speakers maakt best lawaai
Ik viel op zijn design maar er zijn meer dingen te vertellen over deze zeer gebruiksvriendelijke televisie ,wat een prachtig beeld en wat een goed geluid, ben zeer tevreden met deze aanschaf, zeker een aanrader
LG OLED65W8P Reviews
LG OLED65W8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastische aankoop
 | 04-04-2020
  • Pluspunten
  • Design
  • Mogelijkheden
  • Goede deal
  • Bediengemak
  • Superbeeld
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
In één woord: geweldig. Wat een design, wat een realistische kleuren. Het geluid is wat minder maar met mijn de Sonos playbase 5.1 met subwoofer is het voor mij de ultieme combinatie. Ik ging eigenlijk voor de LG OLED65W9, maar na goed overleg en advies van de verkoper van Platte TV (die ook nog eens een superdeal maakte) voor de W8 gegaan. Geen seconde spijt. Dank daarvoor!
LG OLED65W8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prima apparaat: perfect beeld
 | 03-02-2020
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • koppeling met Denon soundbar niet perfect
Mooi toestel met perfect beeld
LG OLED65W8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Kwaliteit en klasse
 | 08-01-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Mooi desing
  • Minpunten
  • Geluid toch een beetje
Zeer goed beeld echt indrukwekkend , enkel de klank kon beter . Superstrakke vormgeving voor het eerst is een tv toestel een meerwaarde in het interieur.
LG OLED65W8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Het is echt een geweldig apparaat
 | 23-07-2019
  • Pluspunten
  • Stijlvol
  • Mooi formaat scherm
  • Weinig kabels
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • De prijs
  • Als scherm nog keer verplaatst moet worden, moet je de doos voor bewaren.
Het ziet er super uit, werkt lekker snel en het scherm zit super strak tegen mijn muur aan.
LG OLED65W8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een prachtige TV met een subliem beeld!
 | 18-07-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Beeldkwaliteit
  • Heel plat
  • Prachtig geluid
  • Minpunten
  • Lange aansluitkabel tussen beeld scherm en soundbar.
Wij zochten een TV waar onze eigen video's maximaal tot hun recht komen. En dat hebben wij in deze wallpaper TV gevonden. Geweldig je plaatst een USB of HDD in een van de poorten en je kan weer genieten van je opgenomen "vakantie"herinneringen. De montage en uitleg was prima.
LG OLED65W8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
WoW!! Wat een prachtige televisie!!
 | 09-05-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Kwaliteit
  • Plat
  • Geluid
  • Beeld kwaliteit
  • Minpunten
  • Geen!! (Misschien de prijs :))
LG OLED65W8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Waanzinnig goed beeld, sonos playbase maakt het perfect
 | 07-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
  • Snelle @9 processor
  • Minpunten
  • Geen
Had een Lg Oled 55c7. Deze ingeruild voor de Lg oled w8 en ben zeer tevreden over hoe de installateurs hun werk deden en nu heel blij met de beeldkwaliteit en het bedieningsgemak.
LG OLED65W8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooiste tv toestel ooit
 | 04-04-2019
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Voldoende aansluit mogelijkheden
  • Minpunten
  • Hooguit de prijs
Met een dikte van 3,8 mm de dunste tv ooit, waanzinnig moi beeld en voor een tv zeer goed geluid. ondanks het forse bedrag Heel erg blij met deze aankoop.
LG OLED65W8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super design met top beeld en goed geluid.
 | 21-02-2019
Heb even de oled65w7 mogen uitproberen. Maar daarvan was beeld en zeker het geluid een stuk minder. De oled65w8p is beduidend een stuk beter in alles. Super aan de wand. en Soundbar zwevend opgehangen.
LG OLED65W8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Ben nog nooit zo blij geweest met een nieuwe TV
 | 02-01-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • bedieningsgemak
  • Minpunten
  • geen
Het beste beeld dat ik ooit bij een TV heb gezien. Ook het geluid is het beste ooit bij een TV waargenomen.