TIP! Advies én korting van 100 specialisten
U bevindt zich in:
LG OLED65G1RLA Reviews

LG OLED65G1RLA REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 179 reviews
2449,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED65G1RLA REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Toppie
 | 29-07-2021
Perfect en kompleet met beugel Super kwaliteit.
LG OLED65G1RLA Reviews
LG OLED65G1RLA REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Waar voor je geld!
 | 28-07-2021
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • best goed geluid voor een platte tv
  • webos
Naar mijn mening is dit een van de beste oled schermen die je op dit moment kunt kopen. De vormgeving maakt het helemaal compleet. De tv komt 2.5 cm van de muur af en dat zorgt ervoor dat het echt een plaatje is. Het afspelen van content van youtube, netflix of disney is een echt feestje. Het beeld is haarscherp, vloeit gemakkelijk en is naar mijn mening kleurrijk. Daarnaast is gebruik van webos vrij gemakkelijk en snel. Je schakelt snel door de apps en dat is erg prettig. Nu ik deze tv in mijn bezit heb neem ik geen genoeg meer met tv\'s die een bumper of kontje hebben. Er zullen vast tv\'s zijn die nog "beter" zijn, maar die schieten echt te kort in de vormgeving.
LG OLED65G1RLA Reviews
LG OLED65G1RLA Reviews
LG OLED65G1RLA Reviews
LG OLED65G1RLA REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Magnifiek beeld met vele toepassingen
 | 28-07-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Helderheid
  • Zeer strak te monteren
  • Goed dynamisch geluid ook zonder soundbar
  • Meegeleverde muurbeugel verzinkt volledig in de tv
  • Minpunten
  • meer een tip: bij het formaat van 65" is een derde persoon wel wenselijk bij het monteren.
Al een tijd op zoek naar een vervanger van de laatste plasma ooit gemaakt. Deze bood geen ondersteuning meer voor apps en audio formaten van tegenwoordig. 4K is combinatie met Dolby Vision en Dolby Atmos een verademing. Lachend voor de TV. ICM met een Sonos Arc waan je echt in een thuisbioscoop. Het geluid zonder soundbar is ook goed te noemen. Zeer ruimtelijk maar wel weinig bass, wat logisch is gezien de dikte slechts 19,9 mm is. Installatie is goed te door de mee geleverde pas mal die je op maat kunt knippen. Zodoende kun je de tv goed uitlijnen voor de juiste plek. De meegeleverde beugel verzinkt volledig in de tv, slim bedacht en zorgt ook voor het wauw effect als de tv eenmaal hangt. Beeldscherm instellingen zijn makkelijk te vinden en in te stellen. Ruim app aanbod zorgt dat je ook zonder tv abonnement voldoende mogelijkheden hebt om films en series te kijken. Alle apps van tegenwoordig zijn er te vinden. Het is nogal een investering, maar je krijgt in mijn optiek dan ook het beste van het beste van nu en waarschijnlijk ook de komende jaren.
LG OLED65G1RLA Reviews
LG OLED65G1RLA Reviews
LG OLED65G1RLA Reviews
LG OLED65G1RLA REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig mooi beeld en geluid
 | 27-07-2021
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeld
  • Geluid
  • Reactietijd
  • Mogelijkheden
  • Minpunten
  • Geen
Wat een fantastische kleuren, bij deze lg geen cinewall nodig zo plat op de muur 2,3cm ,reactietijd is zeer snel Top LG.En zeer professioneel geholpen bij platte tv in Groningen.
LG OLED65G1RLA REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Super kwaliteit, mooiste beeld ooit!
 | 24-07-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
Het beeld is geweldig, geluid iets minder maar opgevangen met een soundbar van LG. Deze is ook geweldig. Een aanrader voor een bioscoop beleving!
LG OLED65G1RLA Reviews
LG OLED65G1RLA REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Snelle en professionele Service!
 | 20-07-2021
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Strakke vormgeving
  • Kan heel strak tegen de muur
  • Minpunten
  • Geluid
Strakke tv welke mooi past in elk interieur. Alleen geluid is niet optimaal als je een film wilt kijken.
LG OLED65G1RLA REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een prachtige platte televisie die volledig voldoet aan mijn verwachting.
 | 16-07-2021
  • Pluspunten
  • Design
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Minpunten
  • Geen
Ik was opzoek naar een platte televisie voor in onze nieuwe woning. Deze heb ik gevonden in de LGOLED55G1RLA
LG OLED65G1RLA REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie platte tv met goed beeld en geluid
 | 11-07-2021
  • Pluspunten
  • Al genoemd
  • Minpunten
  • Geen
Boven verwachting
LG OLED65G1RLA Reviews
LG OLED65G1RLA REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldig product met een heerlijke beeldkwaliteit
 | 10-07-2021
  • Pluspunten
  • Goede en duidelijke beeldkwaliteit.
  • Eenvoudig te bedienen.
  • Fijne geluidsweergave.
  • Minpunten
  • Tot nu toe geen enkel minpunt
De TV voldoet aan onze eisen en is de aanschaf meer dan waard.
LG OLED65G1RLA REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Heel platte tv met uitstekende beeldkwaliteit.
 | 10-07-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Snelle smart tv bediening
  • Erg platte tv
  • Minpunten
  • Geluidskwaliteit, maar dat is met alle moderne tvs
Erg platte tv met super beeld. Zwart is ook echt diepzwart. Bediening werkt makkelijk en erg snel. Ophangen moet je even geduld voor hebben i.v.m. kabels achter tv, maar is zeker makelijk zelf te doen.
LG OLED65G1RLA REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Mooie TV maar niet beter qua beeld dan de oled die ik 6 jaar geleden gekocht heb
 | 10-07-2021
  • Pluspunten
  • goed beeld
  • Minpunten
  • ophang systeem
De verkoper heeft met zijn verhaal verwachtingen gewekt die niet kloppen. Ophanger beaamde dit? de Bedrading moet achter de TV in ingebouwde stopkontakt. TV stekker komt 3 cm uit de muur Beugel plat tegen de muur wilde ik niet. Had minimaal 5 cm afstand nodig. nieuwe beugel; echter het merk vogel wad bijna dezelfde als die van LG. Bleek ook wel toen deze alsnog opgehangen werd donderde deze van de muur. Kapot; kreeg wel een nieuwe ter vervanging. Krijg weer andere beugel. Zit wel met 4 gaten in de nieuw gestukte muur en er komen nu andere gaten bij!!. De nieuwe beugel zou als compensatie dienen. Lachertje Wacht nu al een maand op het goed ophangen van de TV. De planning vind het niet nodig mij voorrang te geven op zo\'n dure 65inch TV. Conclusie ; ophanger had beter moet inzien dat hetgeen hij wilde doen niet kon en hadden de gaten ook niet in mijn muur gezet. Opm. ophanger; ach het zit toch achter de TV
LG OLED65G1RLA REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Fantastische tv van superieure kwaliteit
 | 10-07-2021
  • Pluspunten
  • Ondersteuning gaming.
  • Start snel op
  • Mooi uiterlijk
  • Makkelijke installatie
  • Minpunten
  • Reflectie( het geval met alle oled tv s)
  • Geen pootjes standaard bij geleverd. Alleen een muurbeugel
Deze tv heeft alles wat je mag verwachten van lg. Een van de koplopers op dit moment in de tv branche. Het prachtige oled scherm is adembenemend. De kleuren spatten uit de tv. Met de afstandsbediening kan je makkelijk alles bedienen. Vooral het scrollwieltje is erg makkelijk. Het uiterlijk is ook erg mooi. Hij is eigenlijk om op te hangen maar er zijn ook pootjes verkrijgbaar dus dat is geen probleem. Vooral voor de gamefanaten is dit een mooie tv. 4x hdmi2.1 en ondersteuning voor alle nieuwe game consoles is fantastisch. Al met al dus een top tv en zeker zijn geld waard.
LG OLED65G1RLA Reviews
LG OLED65G1RLA REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Werkelijk prachtige TV, maar niet de tv voor ons..
 | 09-07-2021
  • Pluspunten
  • geweldig beeld
  • diep zwart
  • mooi vlak tegen de muur
  • toch een beetje draaibaar met de fijne muurbeugel
  • makkelijk zelf te installeren
  • Minpunten
  • er is geen kunst functie zoals bij de Frame van Samsung
Deze tv is echt super, prachtig beeld en de magic remote werkt heerlijk. Er valt eigenlijk bijna niks \'\'slechts\'\' te melden over deze tv, het geluid is niet super maar dat is het dan ook wel. Toch is het niet de tv voor ons.. Dit omdat we het belangrijk vinden dat we wanneer de tv uitstaat geen groot zwart vlak in de woonkamer hebben. De Frame van Samsung laat op die momenten een mooi realistische foto of schilderij zien. Dit kan de LG niet ook al lijkt het als je naar de afbeeldingen op de doos en online filmpjes van LG kijkt wel. Het is meer een screensaver die elke 5 seconde veranderd en dus niet echt een realistisch kunstwerk weergeeft. Vind je dit niet zo belangrijk dan zou ik zegen, ga voor deze TV, vind je het iets minder belangrijk dat zwart echt diep zwart is (wat bij de Frame echt wel iets minder is, maar vind ik niet storend) ga dan voor de Frame.
LG OLED65G1RLA REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Perfect beeld.
 | 08-07-2021
  • Pluspunten
  • Scherpte en contrast beeld
  • Prachtige kleuren en ook goed instelbaar
  • Vergeleken met concurrent redelijke prijs
  • Minpunten
  • OLED nog wel een dure aanschaf
  • Geen handleiding
Perfect beeld, 4K filmpjes e.d. Knallen eruit, maar ook tv-programma’s aanzienlijk scherper dan bij mijn oude Full HD TV. Bediening even zoeken, jammer dat er geen handleiding meegeleverd wordt!
LG OLED65G1RLA REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super aankoop
 | 07-07-2021
  • Pluspunten
  • Straks design
  • Prima muurbeugel standaard meegeleverd
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Montage (met 2 man)
  • Minpunten
  • Geen voetstandaard (mocht je die wensen apart bestellen)
  • In Ai modus zijn de stappen qua volume vrij groot
Super TV zeer strak qua design en heel strak op de muur te monteren met standaard meegeleverde muurbeugel. Montage ook prima te doen en achteraf iets bijstellen indien niet 100% waterpas is mogelijk. Heb kabels netjes in de muur kunnen wegwerken, stekker precies lang genoeg. TV heeft verder superieur beeld, prima geluid en laat zich prettig bedienen. Ook de Apps werken soepel. Eigenlijk alleen maar positief dus, geen serieus minpunt te ontdekken
LG OLED65G1RLA Reviews
LG OLED65G1RLA REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Volgens verwachting een uitstekende beeldkwaliteit en vormgeving
 | 01-07-2021
  • Pluspunten
  • Scherpte
  • Helderheid
  • Platte vormgeving met beugel
  • Bediening
Had in het begin wat moeite met het instellen van de beeldkwaliteit. Je kunt tegenwoordig zoveel instellingen wijzigen dat je er al snel een over het hoofd ziet. Maar nu is het zoals ik hem wil hebben en wil geen andere meer. Ik laad het geluid over mijn re3ceiver afspelen en heb dus geen mening over de audio kwaliteit van de TV zelf.
LG OLED65G1RLA REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top beeld en geluid! Met een slank design.
 | 01-07-2021
  • Pluspunten
  • OLED 2.0
  • Geluid klinkt ruimtelijk
  • Vlakke achterkant
  • Goede bouw kwaliteit
  • Minpunten
  • Prijs
Top beeld en geluid! Ook de service van platte tv was perfect.
LG OLED65G1RLA Reviews
LG OLED65G1RLA REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Top wat een beeld !!!!
 | 28-06-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Design
  • Gebruikersgemak
  • Minpunten
  • Mis pauze toets op afstandbediening
We hadden al hd tv maar wat een verbetering Ook qua design kan het haast niet mooier Het gebruik is erg makkelijk afstandsbediening ziet er gelikt uit
LG OLED65G1RLA REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Uitstekend
 | 28-06-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Design
  • Montage aan wand met beugel
  • aansluitmogelijkheden
  • service vestiging Utrecht
  • Minpunten
  • Zit geen standaard bij
  • jammer dat hij nu 150 euro goedkoper is
Ter vervanging van mijn oude LG bij deze super OLED uitgekomen. Fantastisch beeld met diep zwart contrast, mooie vormgeving, strak design en mogelijkheid om strak tegen de wand te monteren. Geluid loopt via Sonos, prima ARC verbinding. Uitstekend geholpen door Danny in vestiging Utrecht.
LG OLED65G1RLA REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Wat een verademing, deze nieuwe LG OLED een genot om naar te kijken.
 | 26-06-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit super
  • Prachtige platte vormgeving op de muur
  • Inclusief supersterke muurbeugel
  • Alles gemakkelijk bedienbaar met Ziggo afstanbediening
  • Minpunten
  • Beetje onnodig ingewikkelde bevestigingstekening
Superblij met onze aanschaf, uiteraard de beeldkwaliteit, de vormgeving, maar ook de slimme bevestiging op de muur, met bijgeleverde beugel. Het gemak waarmee de tv gekoppeld wordt aan de Ziggo tuner en ons Sonos systeem. Heb nog niet alles geprobeerd, maar hier gaan we veel plezier aan beleven.
LG OLED65G1RLA Reviews