TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen op afspraak
U bevindt zich in:
LG OLED65G1RLA Reviews

LG OLED65G1RLA REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 39 reviews
2799,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED65G1RLA REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Heel erg tevreden met deze geweldige tv.
 | 14-04-2021
  • Pluspunten
  • Kleuren en scherpte.
  • Vorm geving
  • Beter geluid
  • Minpunten
  • _
Paar dagen in huis, maar nu al erg blij met de tv. Mijn vorige tv was ook OLED maar drie jaar verschil zie je duidelijk! Super kleuren en super beeld.
LG OLED65G1RLA REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Helemaal top!
 | 14-04-2021
  • Pluspunten
  • Gallery design
  • Oled Evo helderheid
  • Nvidia gsync
  • WebOS 6
  • Minpunten
  • Lichtinval
We hebben de 65" G1 nu ruim 2-3 weken en genieten er dagelijks van. Of het nu lekker een film kijken is of gamen op de ps5. De instellingen heb ik iets wat naar me wens moeten aanpassen omtrent kleur maar nu is het ook wel echt af! De kleuren zijn warm en in dolby vision/hdr+ komt het scherm echt tot zijn recht.
LG OLED65G1RLA Reviews
LG OLED65G1RLA REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Prachtige Oled TV
 | 14-04-2021
  • Pluspunten
  • Zwartwaarden
  • Game modus
  • Gallery Design
  • Minpunten
  • Verbinding met xbox valt af en toe weg
  • Speakers
Zeker waard om uit te proberen.
LG OLED65G1RLA REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een geweldig tv met perfect beeld en mooie vormgeving
 | 13-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Strak design
  • Montage beugel inbegrepen
  • Zeer platte montage op de muur
  • Minpunten
  • Lichtinval
Een schitterende tv met een mooi beeld en echte warme kleuren. Eenvoudig op te hangen met een mooie muurbeugel waardoor de tv mooi vlak tegen de muur aansluit. Mooie en gemakkelijke afstandsbediening.
LG OLED65G1RLA Reviews
LG OLED65G1RLA Reviews
LG OLED65G1RLA REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Uitstekende tv
 | 13-04-2021
  • Pluspunten
  • Gallery design
  • Uitstekende beeldkwaliteit
  • Veel game functionaliteiten
  • Bijgeleverde muurbeugel
  • Minpunten
  • WebOS 6 is een beetje traag
Deze tv gekocht als upgrade van een oudere OLED generatie. Eerste keer dat een tv aan de muur hangt en het ziet er wel echt strak uit door het gallery design. De kleuren en het contrast zijn prachtig zoals ik gewend ben van OLED. Het is de perfecte match voor mijn PS5 o.a. door de lage input lag en vele game functies. Het nieuwe webOS 6 voelt een beetje traag en is een beetje wennen t.o.v. de oudere versies. Het geluid is ook wat zwak maar dat is makkelijk te verhelpen met een soundbar.
LG OLED65G1RLA Reviews
LG OLED65G1RLA REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
De nieuwe LG G1 is qua beeld, geluid en design écht klasse!
 | 13-04-2021
  • Pluspunten
  • Haarscherp 4K beeld
  • Zwart is echt zwart
  • Geluid schaalt automatisch mee
  • Helderheid dankzij nieuwe OLED panelen
  • Strak tegen de muur dankzij meegeleverde muurbeugel
  • Minpunten
  • Magic Remote is even wennen
  • Prijs is aan de hoge kant (bel voor de beste deal)
Na 10 jaar was het tijd om onze Panasonic plasma (destijds ook gekocht bij PlatteTV) te vervangen. Na uitgebreid onderzoek en advies zijn we op de nieuwe LG OLED 55" G1 uitgekomen en hebben deze bij PlatteTV besteld. Dit bleek een schot in de roos! Zowel over de LG OLED als de service van PlatteTV zijn we enorm blij met onze keuze! Het beeld van de LG G1 is haarscherp en ook de helderheid van de nieuwe OLED panelen is merkbaar. Daarbij is zwart ook echt zwart wat we destijds ook bij de Pananasonic plasma belangrijk vonden. Het geluid is echt super, aangezien dit automatisch meeschaalt afhankelijk van de bron (decoder, YouTube, Netflix etc) wat erg fijn is. Wel gebruiken we hierbij een Sonos Beam. De Magic Remote is even wennen maar werkt erg intuïtief. De LG G1 zit daarnaast heel strak tegen de muur, wat met de bijgeleverde muurbeugel perfect is te bevestigen. We hebben gebruik gemaakt van de ophangservice van PlatteTV, aangezien we de Panasonic wilden verhangen naar onze veranda. Dit was een uitdagende klus, maar Onno heeft dit weer tiptop in orde gemaakt! Zodoende kan ik de ophangservice van PlatteTV ook van harte aanbevelen. Als ik over 10 jaar weer een nieuwe TV zoek, dan weet ik zeker dat we bij PlatteTV weer zullen slagen!
LG OLED65G1RLA REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
In één woord: “prachtig “
 | 13-04-2021
  • Pluspunten
  • Plaatje aan de muur
  • Levert prachtig beeld
  • Werkt perfect met soundbar LG
  • Vooral ‘s avonds prachtig beeld.
  • Minpunten
  • Problemen gehad met soundbar van B&O
  • Geeft overdag weerspiegeling. Rekening mee houden.
  • ‘S avonds ervoor zorgen dat er geen licht in weerspiegelt.
Fantastische tv welke niet alleen een plaatje aan de muur is maar ook een plaatje levert om “U” tegen te zeggen. Met mijn Beosound Stage werkte het allemaal niet optimaal. Maar met de soundbar van LG perfect.
LG OLED65G1RLA Reviews
LG OLED65G1RLA Reviews
LG OLED65G1RLA Reviews
LG OLED65G1RLA REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Geweldig
 | 13-04-2021
TV LG oled55g1rla aangeschaft. Ontzettend blij met deze aankoop. Geweldig beeld-en geluidskwaliteit. Dus dat wordt elke dag genieten.
LG OLED65G1RLA Reviews
LG OLED65G1RLA REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Absolute top tv.
 | 12-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Strak design
  • Gebruiksvriendelijke user interface
  • Minpunten
  • Geen dts codec meer
Een aantal jaar geleden de allereerste LG oled gekocht, omdat ik hier zeer tevreden over was beslist om over te stappen naar de allernieuwste oled tv van LG. Nog geen seconde spijt gehad, de LG 55G1 overtreft zijn voorganger op alle fronten! Zowel design, beeldkwaliteit en gebruiksgemak is van hoge kwaliteit,zoals gewend en verwacht van LG.
LG OLED65G1RLA REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
mooie, strakke TV met prachtig beeld
 | 12-04-2021
12 jaar geleden bij PlatteTv een Samsung televisie aangeschaft. Altijd veel plezier van deze TV gehad maar na een opknapbeurt van de woning werd het tijd voor een nieuwe TV. Na prettig geholpen en geïnformeerd te zijn is de LG OLED55G1RLA gekocht. Dan zie je wat er in al die jaren aan technologie veranderd is. Een mooie platte TV dat als een schilderij aan de muur hangt. Door de TV aan de beugel iets naar voren te trekken is het mogelijk gebruik te maken van de diverse aansluitingen voor externe apparatuur. Een prachtige beeldkwaliteit, mooi design en makkelijk te bedienen Apps. Prettig is de eenvoudige aanpassing van geluid, beeld en kleuren. Het geluid is goed, al wacht ik nog wel op de levering van mijn Sonos Arc Soundbar. Dan zal er ongetwijfeld weer een wereld voor me open gaan. Persoonlijk vind ik de ‘Gallery’, met verschillende schilderijen geen toegevoegde waarde hebben, omdat ze als diavoorstelling worden weergegeven. Het is niet mogelijk om voor langere tijd een bepaald schilderij te bekijken. Dat is wel jammer, want nu is het verspringen om de 5 seconden te onrustig en gebruik ik het niet. Ook al heb ik de TV pas kort in bezit bevalt deze erg goed en heb ik er geen moment spijt van de aankoop gehad.
LG OLED65G1RLA REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
top Tv
 | 12-04-2021
  • Pluspunten
  • beeld
  • mogelijkheden
  • montage beugel
  • super plat
  • Minpunten
  • menu met reclame van de tv
geluid is voor een platte Tv best goed. goed kunnen handelen in de winkel. neem wel tijd voor de montage kabels achter de tv weg werken is wat werk
LG OLED65G1RLA REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Welkom in de toekomst, wat een plaatje !
 | 12-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeld = Fabuleus
  • Geluid= gewoon goed
  • Stijl = prachtig plat tegen de muur
  • 65 inch
  • Afwerking
  • Minpunten
  • zorg dat je met 2 a 3 mensen deze tv ophangt, vergt wat voorzichtigheid
Verleden week op zondag naar Platte TV Zoeterwoude Rijndijk geweest om te kijken naar een LG Oled want hoe groot is nou eigenlijk 65 inch of 77 inch op een muur. Verkoper Amit heette ons welkom en gaf een perfecte uitleg over de 5 modellen die daar staan en hangen. Enorm goede informatie gekregen van Amit waar je werkelijk wat aan hebt, deze verkoper heeft verstand van zaken doen. Omdat wij gingen "kijken" kwam Amit met een prijs waarvoor je de uiteindelijk gekochte LG OLED 65G1RLA niet kon laten hangen. Aan de balie nog de nodige adviezen gehad van Amit zoals HDMI kabel, servicepakket ivm pixeluitval, kortom een complete zeer goede ervaring. Zaterdag het scherm opgehangen en gaan genieten. Beeld is uitmuntend, je gelooft je ogen niet. Geluid is ook goed. Echt een topproduct deze LG Oled. Bedankt plattetv voor de goede service !
LG OLED65G1RLA REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Top TV met perfect beeld
 | 11-04-2021
  • Pluspunten
  • Helderheid
  • Perfecte scherpte
  • Ingebouwde muursteun
  • Nieuwste oled technologie
  • Makkelijk te bedienen
  • Minpunten
  • Geen
Deze LG televisie beschikt echt over de nieuwste technologie en dat straalt hij ook uit. Niet alleen is het beeld super scherp en helder, ook kun je deze nog helemaal naar je eigen voorkeuren afstellen. Ook blijft het beeld super scherp tijdens snelle bewegingen op het scherm zoals bij het kijken naar voetbal of F1. Ook hebben wij een game computer er op aangesloten en door de HDMI 2.1 aansluiting behaalt de computers zonder problemen een snelheid van 120fps echt een genot voor het oog. De ingebouwde muurbeugel waarmee het scherm echt strak tegen de muur komt te hangen maakt dit scherm helemaal compleet.
LG OLED65G1RLA REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
TV van Top klasse!!
 | 11-04-2021
  • Pluspunten
  • Helder
  • Design
  • Super beeld
Mijn nieuwe aanwinst voldoet aan al mijn verwachtingen. Ik kan andere mensen alleen maar aanraden om hier te gaan bestellen. Om de volgende redenen: - Je kunt hier een goede deal maken voor een topprijs!! - Topservice en ze zijn klantvriendelijk. - Vandaag besteld volgende dag in huis - De bezorger was net zo vriendelijk als de persoon waar ik mee de deal had gemaakt, namelijk Thijs Klein. Echt een aanrader!! Firma Platte TV.nl Chapeau!!
LG OLED65G1RLA Reviews
LG OLED65G1RLA REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top Scherm
 | 10-04-2021
  • Pluspunten
  • beeldscherm
  • beeldscherm
  • beeldscherm
  • Minpunten
  • Geen back-light remote
  • Scherm voelt wel fragiel (is dan ook heel dun)
Nadat mijn Panasonic Plasma tv niet meer wou op starten was het tijd om naar een waardigere vervanger te zoeken. Nooit echt een fan geweest van Led owv beperkte zwart weergave en snelheid. De LG G1 is een topscherm, toch een iets anders beeld dan de plasma, maar zeer natuurlijke kleuren met echt zwart en zeer snel. De TV hangt mooi vlak tegen de muur, knap met de ingebouwde beugel. Enkele minpunten; remote heeft geen back-light (dus soms naar knoppen zoeken in het donker). Doordat de tv zo smal is, lijkt hij ook zeer fragiel. Alle denkbare apps en verbindingen zijn aanwezig en werken ook redelijk snel. Ik gebruik aparte set voor het geluid, maar even kort getest en is zeker acceptabel voor een scherm van minder dan 2cm diep.
LG OLED65G1RLA REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige TV, toekomstklaar!
 | 09-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Prima geluid voor zo'n platte TV
  • Minpunten
  • Geen
Wereld van verschil deze TV, zeker vergeleken met onze 16 jaar oude TV. We zijn erg tevreden, en goed geholpen door de mensen van Platte TV.
LG OLED65G1RLA REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer goed beeld en geluid
 | 07-04-2021
  • Pluspunten
  • Helder
  • Snel schakkelen
  • Bedien gemak
  • Mooie vormgeving
Duidelijke kleuren, uitstekend geluid. Bediening ff wennen maar nu top. Snel schakelen tussen apps. Afstands bediening ook duidelijk.
LG OLED65G1RLA Reviews
LG OLED65G1RLA REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prachtig beeld, maar mist net wat premium afwerking
 | 07-04-2021
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Zeer zwarte beeld
  • Erg mooi design
  • Zeer platte montage op de muur
  • Minpunten
  • Ontbreken afstandsbediening met back-light
  • Kabelmanagement systeem goedkoop en werkt niet lekker
  • Geluid is niet om naar huis over te schrijven. Soundbar is voor dit soort tv's zeker nodig
  • Besturingssysteem traag
De G1 is werkelijk waar een geweldig scherm. Dieper zwart ga je nergens vinden. HDR in het kwadraat! Als je opzoek bent naar een bioscoop ervaring, een tv die alles kan en toekomstvast is, dan is de G1 de tv. Helaas miste ik wel wat afwerking die je bij Sony wel krijgt. Denk aan een premium afstandsbediening met back-light en een goed kabel management systeem aan de achterzijde. Een OLED kijk je bij uitstek in een donkere kamer, dan zou een afstandsbediening met back-light standaard geleverd moeten zijn. Ook was het complex om de kabels netjes aan de achterzijde van de tv te laten lopen. De kabels moesten worden vastgezet met plastic klipjes, maar die werkte niet goed. Hierdoor moest ik mijn tv tot 3 maal toe van de muur halen om hem er juist heel strak op te plaatsen
LG OLED65G1RLA Reviews
LG OLED65G1RLA REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische TV
 | 07-04-2021
  • Pluspunten
  • Bediening
  • Design
Na jarenlang trouw geweest te zijn aan Samsung, op advies van PlatteTV toch de overstap gemaakt naar LG. Deze OLED is écht boven alle verwachtingen fantastisch! De kwaliteit van het beeld, de eenvoud in de bediening en de perfecte afwerking maken deze TV tot de absolute nr. 1 op dit moment.
LG OLED65G1RLA REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Boven verwachting!
 | 07-04-2021
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • bedieningsgemak
  • mogelijkheden
Wij ruilden onze wat oudere Sony-tv in voor een LG OLED55G1RLA (2021). En na installatie kwamen we tot de conclusie: het is de beste TV-aankoop tot nog toe! Wat een geweldige (4K) beeld- en geluidskwaliteit kent deze smart tv. En “smart” is ook echt smart. Wat een mogelijkheden! Ook de interfacing met de randapparatuur werkt prima. Met de Magic Remote bedien ik alle relevante randapparatuur. Dus niet steeds weer wisselen van afstandsbediening. Kortom dit toestel is z’n geld dik en breed waard; dat we er nog maar lang plezier van mogen hebben.