U bevindt zich in:
LG OLED65E8P Reviews

LG OLED65E8P REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 13 reviews
3299,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED65E8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige televisie, top beeld en ook top geluid. Goed geholpen door PlatteTV
 | 30-12-2018
  • Pluspunten
  • Super beeld
  • Mooi vol geluid door soundbar
  • Fantastisch ontwerp
  • Magic remote en WebOS werken top
  • Minpunten
  • Tv kent geen Arcadyan set top box van KPN
  • Extra optische kabel aansluiten voor home cinema geluid van WebOS apps
Ik heb deze tv nu een paar weken en hij is top. Het is weer herl wat anders dan de LCD tv van 9 jaar oud, dus je bent nog even aan het zoeken naar alle instellingen. Met de magic remote gaat dit fantastisch. Beeld is super helder. Geluid is ook echte goed door die soort ingebouwde soundbar. Ontwerp verder vind ik heel mooi met het beeldscherm op een glasplaat en de zwevende voet. Zeker een aanrader en PlatteTV maakte een leuke deal.
LG OLED65E8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Een geweldig toestel dat in elke woonkamer thuis hoort
 | 30-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bediening gemak
  • Minpunten
  • Geen
1 week in huid. Ben erg tevreden met deze aankoop.. Ik heb hem laten Installeren en heb een goede uitleg gehad.
LG OLED65E8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastisch beeld war zwart echt zwart is
 | 19-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Prijs
  • Minpunten
  • Geen
Blij met de keuze voor de LG OLED TV. Scherp beeld en mooie realistische kleuren. Goede prijs/ kwaliteit verhouding.
LG OLED65E8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie Tv die volledig aan verwachtingen voldoet
 | 30-10-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bediening
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Nog niets kunnen ontdekken.
Deze TV na veel zoeken uitgekozen. Voldoet aan de verwachtingen qua beeld, geluid en vormgeving. Ook het bedieningsgemak weegt mee aan deze juiste keuze.
LG OLED65E8P REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
koninklijk kijken
 | 02-10-2018
  • Pluspunten
  • beeld (deels)
  • vormgeving
  • installatie door Platte Tv (Arnoud)
  • Minpunten
  • beeld (deels)
  • bediening
Nog geen week in huis. Viel op het uiterlijk en vond dat de best wel forse meerprijs t.o.v. C8 toch wel waard. Schrok enorm bij eerste afspelen op beeldmo- dus "Bioscoop" die in een review werd geadviseerd., maar na overgang op modus "Standaard" zag het er al een héél stuk beter uit. Daarna nog wat getuned. Toch nog niet helemaal tevreden over huidkleur versus oranje. Bij opnamen met veel (zon)licht er in is sprake van een zekere overstraling en verlies aan contrast en weet nog niet hoe ik dat kan verbeteren.. Maar de potentie is er m.i. wel, alleen ben ik nog niet voldoende op de hoogte van alle mogelijkheden. Dat geldt trouwens ook voor de bediening. Al bij al een prachtig toestel, geen spijt...
LG OLED65E8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Mooi produkt. Tevreden
 | 18-09-2018
  • Pluspunten
  • Design
  • Geluid
  • Beeld
  • Afstandsbediening
  • Minpunten
  • Helaas werkt afstandsbediening niet goed met Ziggo Horizonbox
  • Onze LogitechHarmony Ultimate werkt niet goed als afstandsbediening
Heel mooi design. Dunne randen. Geluid zonder soundbar ook heel goed. makkelijke afstandsbediening.
LG OLED65E8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Beste TV ooit !
 | 12-08-2018
  • Pluspunten
  • Design
  • Bediening
  • Beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • Geen
Erg mooie tv qua vormgeving, heb hem met Vogel’s thin muurbeugel aan de wand hangen. Installeren en bedienen is gemakkelijk en beeldkwaliteit overtreft alles, heb ook de LG OLED65E7 (model ervoor) in huis maar deze is sneller in de beeldverwerking.
LG OLED65E8P REVIEWS
productRatingStar-35 6,5 / 10
Prima beeld maar niet bovenverwachting.
 | 28-07-2018
  • Pluspunten
  • Bedienings gemak
  • Toch wel beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • Moeilijk optimale insteling te vinden
Van samsung 55 inch led overgegaan naar lg 65inch oled. Als je van een optimaal beeld wilt profiteren moet je alle instellingen op max zetten ( zoals de ruimte waarin onze tv staat). Ben hier eigenlijk nog niet helemaal uit in de korte duur van enkele weken dat we de tv hebben. Ene moment hebben we geweldig beeld ander moment (bij hd films nacht opname) ziet er het niet uit heel de omgeving rond om personen wordt weg gefilterd. Zoals ik er nu tegen aan kijk zie ik weinig verschil tussen de samsung van 5 jaar oud en de lg, alleen her beeld is groter. Geluids kwaliteit kan ik niets van zeggen aan gezien we deze via een externereciever laten gaan
LG OLED65E8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een schitterende televisie.
 | 10-07-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Minpunten
  • geen
Een hele mooie tv, wat betreft beeld, geluid en vormgeving.
LG OLED65E8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Schitterende TV
 | 09-07-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • WebOS 4.0
  • Geluid
  • Design
  • Minpunten
  • Beperkte ondersteuning Horizon box van Ziggo
  • Beperkte ondersteuning spraakgestuurde commando's in het Nederlands
Mooie TV met een schitterend beeld. Dit zie je vooral als je HDR afspeelt. Geluid is goed voor een TV, maar natuurlijk niet zo goed als een normale stereo installatie. Makkelijke bediening. Het is jammer dat de Ziggo Horizon mediabox (Horizon niet bekend, maar het is een Samsung box) niet volledig wordt ondersteund, waardoor je nog steeds twee afstandsbedieningen moet gebruiken. Program up werkt bijvoorbeeld niet, maar wel program down. Spraakgestuurde commando's werken maar beperkt in het Nederlands.
LG OLED65E8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top tv
 | 24-06-2018
Echt super beeld
LG OLED65E8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Indrukwekkende beelden van deze LG Oled65e8p
 | 31-05-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Design
  • WebOS
  • Picture on Glas
  • Geluid
  • Minpunten
  • Geen
  • Geen
  • Geen
  • Geen
  • Geen
Ik heb jaren lang de top tv's van samsung gehad en allemaal waren het goede tv's maar deze Lg Oled65e8p spant de kroon. Wat een schitterende beelden en ook het geluid is uitstekend. Wij hebben de tv aan de muur gehangen met een platte beugel en dat lijkt echt super strak. ook de service van platte tv is top. Bedankt !!! Vriendelijke groet, Jan Rijpma,
LG OLED65E8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Top toestel
 | 24-05-2018
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Prima geluid
  • Geen banding
  • Dolby atmos
  • Mooi ontwerp
  • Minpunten
  • Prijs
Deze oled tv heeft een prachtig beeld. T.o.v mijn vorige oled tv heeft deze geen banding verschijnselen en een prima beeldverwerking door de nieuwe snelle processor . Het geluid is prima . Hij heeft een soundbar aan de voorkant van de tv met dolby atmos.