U bevindt zich in:
LG OLED65C9 Reviews

LG OLED65C9 REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 89 reviews
2699,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED65C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
een juweeltje in mijn woonkamer, een "TV" met hoofdletters
 | 12-12-2019
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • groot aantal apps
  • gemakkelijk te installeren
  • Platte TV heeft mij prima geholpen om de laagste prijs te krijgen
  • Minpunten
  • even moeten wennen aan afstandsbediening
prachtige Televisie die alles biedt wat een fervent TV kijker maar wenst.
LG OLED65C9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig
 | 11-12-2019
Prachtige aanwinst in onze woonkamer.
LG OLED65C9 Reviews
LG OLED65C9 Reviews
LG OLED65C9 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie tv, hebben alleen problemen met de apps.
 | 11-12-2019
LG OLED65C9 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Top TV voor mooie prijs
 | 10-12-2019
  • Pluspunten
  • goede scherm kwaliteit
  • Makkelijk te gebruiken
  • Minpunten
  • geluid kan beter
De tv bevalt prima en voldoet aan de eisen die ik vooraf eraan heb gesteld. de OLED techniek die wordt gebruikt is super :D
LG OLED65C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Wij zijn zeer tevreden !
 | 09-12-2019
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Mooie kleuren
  • Bedienings gemak
Goede tv mooie beeld kwaliteit .
LG OLED65C9 Reviews
LG OLED65C9 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Top tv voor films kijken, youtube & gaming
 | 09-12-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Snelheid van de processor / interactie met apps
  • Magic remote is erg fijn om mee te werken
  • Sneltoetsen voor eigen apps (YouTube, Plex)
  • Minpunten
  • Geluid moet redelijk hard staan wil je wat van de bas kunnen genieten
  • Relatief lage stand, een soundbar vereist een verhoging
  • Stabiele en mooi vormgegeven stand, maar hierdoor extra breedte nodig voor het plaatsen van de soundbar
Het is even wennen met Atmos Vision, de instelling Vivid is erg indrukwekkend en kleurrijk. Atmos Vision is dit niet, maar wel heel natuurgetrouw kijken. Komend van een Sony Bravia 55" 4K LCD: lekker snelle bediening van de TV/Apps, zeer mooi rustig beeld. Lange tijd getwijfeld tussen Nano Cell en Oled; deels vanwege inbranden, deels vanwege kijkhoek en snelheid. Genoeg testen gezien dat moderne Oleds en inbranden niet echt meer een ding zijn. Kijkhoek en beeldsnelheid zijn goed. De stand is mooi en wellicht functioneel voor het geluid, maar in combinatie met een (LG) soundbar toch een stuk minder. De geluidskwaliteit is zeker niet slecht, maar alleen met geluid van de TV moet deze toch redelijk hard gezet worden om merkbare verschillen te horen zoals bas. Leuk dat het bovengedeelte van het scherm erg dun is, maar dit maakt het opstellen (en als het moet op een later moment vervoeren) erg lastig. De magic remote is gewoon erg fijn in gebruik. Erg intuïtief en vanwege de pointer snel en efficient. Wel jammer is dat er geen toets is om de pointer weg te drukken als je klaar bent; deze blijft naar mijn mening iets te lang staan. Voldoende aansluitingen. Ook voor het gamen is het een zeer fijne tv. B.v. Stadia met Ultracast werkt niet alleen prima, de respons tijd van de TV en autosettings zijn gewoon indrukwekkend. Misschien voor echte die-hard gamer zijn er betere schermen, maar voor de casual gamer meer als voldoende performance en zeer fijne game ervaring.
LG OLED65C9 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtige Tv
 | 08-12-2019
  • Pluspunten
  • Heeeeeeel mooi beeld
  • Luxe uitstraling
  • Makkelijk in bediening
  • Minpunten
  • Extra handen nodig voor in elkaar zetten
We hebben net een nieuwe woning en daarbij wouden we graag een mooie tv kopen, na het rond kijken kwamen we op de LG C9 65 inch, wat een ding zeg! Het beeld is super super mooi, grote kijk hoek, luxe uitstraling, makkelijk te installeren en te bedienen je heb alleen wel een extra paar handen nodig voor het in elkaar zetten van de standaard en uit de doos te tillen, buiten de tv zelf, was de klantenservice top en waren goed geholpen, een hele goede ervaring!
LG OLED65C9 Reviews
LG OLED65C9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Beste Tv tot nu toe
 | 07-12-2019
  • Pluspunten
  • Gebruiksvriendelijk
  • Perfect beld
  • Uitstekend geluid
  • Perfect dun design
Ik ben Samsung gebruikers since 2010 en nu! LG is the best! Geen ander woorden
LG OLED65C9 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super nice tv met super beeld
 | 06-12-2019
  • Pluspunten
  • Mooi helder beeld
  • Makkelijke bediening
  • Minpunten
  • Geen
De tv bevat alle opties die je zou willen van een uitstekende smart tot super snelle response tijd en hooge ververs snelheid waardoor alle beelde vlekkeloos op het scherm verschijnen
LG OLED65C9 Reviews
LG OLED65C9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
De 5 sterren zijn dik verdiend!
 | 06-12-2019
  • Pluspunten
  • Design scherm
  • Geluid
  • Beeld kwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Minpunten
  • Grote diepe voet
Schitterend vormgegeven scherm met perfecte beeldkwaliteit. We hebben er nog geen soundbar bij, maar het geluid is al zo goed dat dit nog geen gemis is. Verder is het gebruiksgemak echt fijn en is de afstandbediening met pointer op het scherm ideaal. Deze tv is echt een aanrader en dan heb ik het nog niet eens over de gunstige prijs ten opzichte van de kwaliteit. Kortom, de 5 sterren zijn dik verdiend.
LG OLED65C9 Reviews
LG OLED65C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Wat een plaatje van een TV!
 | 06-12-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Design
  • Gebruiksgemak
Zeer mooie tv die we op advies van verkoper bij Platte TV hebben Gekocht. Top! Design is super en beeld geweldig. Geluid weet ik niet want gaat via installatie!
LG OLED65C9 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastisch apparaat met adembenemende beelden
 | 04-12-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Design
  • Minpunten
  • Geen
Mooi design en buitgenwoon mooi beeld. Bedieninfsgemak is super. Binnen 10 min na uitpakken keek ik al op uhd. Vooral de service bij platte tv was erg goed.
LG OLED65C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Ongelofelijke tv
 | 03-12-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Mooi beeld
Super tv makkelijk te bedienen en past precies in mijn huis
LG OLED65C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Top Oled en perfect geholpen met scherpe prijs
 | 03-12-2019
  • Pluspunten
  • Dun model
  • Super scherp beeld
  • Super zwart dekking
  • Installatie erg makkelijk
  • Werkt perfect met Ziggo Next
Fantastisch beeld super scherp en makkelijk te installeren hangt perfect aan de muur met de Vogels hangbeugel, je moet wel met z’n tweeën zijn om hem te plaatsen aan de muur omdat de glasplaat er dun is. Vooral de magic muis is prettig. Ben heel blij met de Oled van LG ook door de super goed geholpen in Naarden van aankoop tot het naar de auto brengen van de doos. TOP, TOP
LG OLED65C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Super mooie tv een aanrader voor iedereen die een thuisbioscoop wilt
 | 02-12-2019
Wij zijn erg blij met onze tv mooi beeld onze eigen thuis bios
LG OLED65C9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige TV, perfect voor iedere vorm van media
 | 02-12-2019
  • Pluspunten
  • Prachtig 4K beeld
  • Geluid als in de bioscoop (Dolby Atmos)
  • Super strakke menus (WebOS TinQ AI 4.5)
  • Ongeloofelijke kijkhoek (alleen achter de televisie geen beeld)
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Minpunten
  • Wachten op 4K televisie zender via NL Providers
Deze televisie is in mijn ogen perfect, schitterend 4K beeld met zowel de apps (YouTube, netflix, etc.) en de PS4 Pro. Televisie kijken is totaal geen aanslag op de ogen meer, met de voor geïnstalleerde beeld en geluid instellingen is deze televisie gemakkelijk naar smaak in te stellen, maar ook je eigen voorkeuren zijn makkelijk in te stellen. Ik heb lang getwijfeld om deze televisie aan te schaffen, maar heb er nu geen minuut spijt van gehad.
LG OLED65C9 Reviews
LG OLED65C9 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Uitstekende tv. Zijn er erg tevreden over.
 | 01-12-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • directe aansturing van Netflix e.a.
  • Prachtig geluid via receiver
  • Minpunten
  • geen
Prachtig beeld. Eenvoudige bediening en itt onze verwachting stuurt de tv het geluid via een optische kabel uitstekend aan naar onze oude (zonder HDMI), maar mooie Denon receiver en Kef boxen.. Prachtig surround kwaliteit!
LG OLED65C9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super, geweldige TV
 | 30-11-2019
Écht blij met deze aankoop. Geweldig beeld en super geluid voor een TV
LG OLED65C9 Reviews
LG OLED65C9 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Tv kent een enorm bedieingsgemak.
 | 25-11-2019
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Design
Plat en strak design. Groot bedieningsgemak met laserpointer afstandsbediening.
LG OLED65C9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Voortreffelijke tv in één woord
 | 25-11-2019
  • Pluspunten
  • Gebruikers handleiding in het menu
  • Strakke vormgeving
  • Zeer dun
  • Eenvoudige gebruiksgemak
  • Zeer scherp beeld
Een perfecte tv, zeer mooi design en beeld kwaliteiten zeker met het zogenaamde zwart wit effect waarbij het geluid ook goed is.
LG OLED65C9 Reviews
LG OLED65C9 Reviews