U bevindt zich in:
LG OLED65C8P Reviews

LG OLED65C8P REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 404 reviews
2298,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED65C8P REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Goede aankoop
 | 07-03-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Synchronisatie beeld en
  • geluid via soundbar
  • Minpunten
  • Manual
  • Geluid matig tot redelijk
Prima beeldkwaliteit, geluid met soundbar verbeterd (deze had ik al om de vorige TV van Samsung te ondersteunen waarvan het geluid echt slecht is) Manual sucks. Ik moest bellen om de TV goed te kunnen installeren. Er was alleen voor Ziggo een stukje tekst in de manual maar niet voor KPN helaas.
LG OLED65C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
We zijn zeer tevreden
 | 05-03-2019
  • Pluspunten
  • Beetje
  • Design
  • Prijs
  • Minpunten
  • Geen
Voldoet aan onze verwachtingen, mooi beeld en past mooi bij ons interieur.
LG OLED65C8P REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Geweldig mooie tv
 | 02-03-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Dun
  • Makkelijke afstandsbediening
  • Minpunten
  • Geen
Zoals zovele andere kan je allleen maar concluderen dat OLED echt een geweldig beeld geeft. Geluidskwaliteit weet ik niet, gebruik nl. Sonos
LG OLED65C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Zeer goede TV
 | 24-02-2019
Top
LG OLED65C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super TV
 | 21-02-2019
Had in het begin nog wat moeite met de kleuren in de beeld voorinstellingen die naar mijn mening veel te hoog staan met veel rood/oranje kleuren in gezichten. Naar een paar dagen experimenteren heb ik toch de juiste mix gevonden. Verder een uitstekende service bij plattetv.nl
LG OLED65C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
alles goed gegaan
 | 19-02-2019
  • Pluspunten
  • super beeldkwaliteit
  • dunne rand
  • LG goed merk
top beeld, super dunne rand, opgehangen aan wand (was wel even een dingetje voor 2 man). Afstandbediening duidelijk. Ondanks grote scherm, meteen gewend.
LG OLED65C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een SUPER fantastische Tv..
 | 19-02-2019
  • Pluspunten
  • Echte kleuren
  • Fantastisch beeld
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Eigenlijk geen.
Ruim 4 weken in bezit van dit fantastisch apparaat en nog iedere dag een Wow factor ...heldere levens echte kleuren...goed geluid. Nog nooit zo enthousiast geweest over een TV. Een tv die ik iedereen aan kan bevelen.
LG OLED65C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastisch product. Hadden we eerder moeten doen
 | 19-02-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeldkwaliteit
  • Bedoeningsgemak
  • Minpunten
  • Geluid (sporadisch)
Mooi vormgegeven, fantastische beeldkwaliteit. Geluid in de lage tonen soms wat dof.
LG OLED65C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top product, plezier voor het hele gezin.
 | 17-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Interface
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Magic remote neemt niet alle functies over van remote set up box.
Schitterende tv geen moment spijt van.
LG OLED65C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Super OLED
 | 16-02-2019
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Super bild kwaliteit
  • Makkelijke bediening
  • Voldoende aansluitingen
  • Minpunten
  • Geluid is okay, maar beter via externe soundbar/homecinema
Het is echt een prachtig televisie! Het design is heel mooi, ik heb zelf ook niet veel spiegeling van de raam wat fijn is over dag. Het geluid is bij elke platte tv nooit voldoende, dus wij hebben een homecinema hiervoor. De bediening met de magic remote is even wennen, maar verder heel makkelijk en snel.
LG OLED65C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige tv
 | 16-02-2019
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • prachtig beeld
  • goed geluid
  • Minpunten
  • gebruik van CI+ module is voor gebruiksgemak aan te raden, maar daardoor verlies je wel functies die je bij een separate decoder wel hebt
Schitterend beeld, fraai vormgegeven tv (mooie smalle rand waardoor maximaal beeldoppervlak). Vele instellingen maken het instellen van het 'optimale' beeld wel erg lastig - waar dient elke instelling precies voor? Nadeel bij gebruik van CI+ module ipv Ziggo settop box is dat je functies verliest als terugspoelen, opnemen op het ene kanaal en kijken op het andere (1 decoder aanwezig)
LG OLED65C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Heeele mooie TV met perfect beeld en onverwacht goed geluid
 | 16-02-2019
  • Pluspunten
  • mooi beeld met perfect zwart
  • prima geluid met voldoende bass
  • goede bediening met 'muis'afstandsbediening
  • handige integratie met Netflix
  • met afstandsbediening is zelfs je kabel-ontvanger te bedienen
  • Minpunten
  • voedingskabel vast gemonteerd
  • haakse aansluitkabels benodigd
Mooie TV met goed geluid. Niet blikkerig maar mooi vol. Aansluiten op 5.1 set haast niet nodig. Fijne afstandsbediening waarmee zelfs je (Ziggo) kabelontvanger is te bedienen |(basisfuncties). De afstandsbediening werkt op voor de TV op bluetooth dus je hoeft niet te richten. Tevens is de afstandsbeding een muis waarmee je de apps kunt bedienen. Beeld van OLED is goed met écht zwart. Genot om naar te kijken. Beelddiameter van 55 inch (138cm) lijkt groot als je van 40 inch (100cm) komt, maar dat is snel gewend. Je hebt immers géén rand meer en hangt stuk tegen de muur.
LG OLED65C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een tv die aan alle verwachtingen voldoet
 | 16-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bedieningsgemak
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geen
Zeer tevreden over deze nieuwe aankoop. Prachtig beeld en bedieningsgemak. Geluidskwaliteit niet maximaal beoordeeld omdat wij gebruik maken van een soundbar van bose
LG OLED65C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super helder en scherp berld
 | 15-02-2019
  • Pluspunten
  • 55 inch mooie maat
  • Kwaliteit beeld
  • Geluid valt erg mee, wel soundbar voor optimaal geluid
  • Laagste prijs
  • Minpunten
  • Blijft toch flinke uitgave
  • Bezorging
Na ervaring van collega deze OLED tv gekocht! Vond het veel geld, maar gezien ik dagelijks tv kijk toch besloten te kopen voor nu mooie prijs. Absoluut geen spijt, wat een beeld en verbetering! Films kijken etc nu nog veel mooier. Platte TV was goedkoopst. Bezorging via post.nl was wel een drama.
LG OLED65C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Beste tv die ik ooit heb gehad.
 | 15-02-2019
In een woord geweldig
LG OLED65C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtig TV
 | 15-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Donkere kleuren
  • Smart functie
  • Minpunten
  • Optie om beeld te verbeteren (niet nodig)
Kleurencontrast is super. Beeldkwaliteit is top ook in 4K. M.n. donkere kleuren in een donkere kamer zijn prachtig. Smartfunctie van de TV werkt ook super goed. Connectiviteit qua internet is goed. Geluid heb ik niet getest omdat alles via Bose systeem loopt. Dat werkt overigens ook geweldig via de HDMI ARC
LG OLED65C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige tv en beeldkwaliteit!!
 | 15-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Design
  • Gebruiksvriendelijk
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt
De beeldkwaliteit is echt verbazingwekkend! Interface is gebruiksvriendelijk. Zelfs de geluidskwaliteit verbaasde me.
LG OLED65C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Uitstekende TV!
 | 14-02-2019
  • Pluspunten
  • BEELD
  • GELUID
  • BEDIEING
  • WEBOS
  • Minpunten
  • Optillen en plaatsen (minimaal 2 pers.)
  • Bediening met Denon receiver werkt deels
De LG C8 OLED TV geeft echt een heel mooi beeld zoals je van OLED mag verwachten. De kleuren spetteren van je beeld af. Zeker in vergelijking met mijn oude LCD tv. Het installeren van de TV ging echt makkelijlk. De afstandbediening ligt lekker in de hand en de Wii achtige besturing heb je snel door en werkt echt lekker. Het geluid is goed, maar het kan wel iets beter. De voet die ervoor zorgt dat het geluid van de downward speakers naar voren wordt gestuurd geeft echt wel een mooi geluid. Het is natuurlijk alleen niet te vergelijken met een home cinema set. Ik ben echt helemaal tevreden over de TV.
LG OLED65C8P REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Waanzinnig contrast en kleur(helderheid), relatief vol hoog en laag via de tv speaker
 | 14-02-2019
  • Pluspunten
  • Helder beeld met diepste zwart zorgt voor een ongekend contrast
  • Talloze instel mogelijkheden
  • Uitgebreide app store
  • Prima geluid via de tv speakers
  • Super flat voor een mooie lijst bij wand montage
  • Minpunten
  • Geluid via ARC laat te wensen over
  • Geen USB 3 aansluiting
  • Speeld niet alle media bestanden via een externe schijf
  • Kwestie van smaak, maar vind de voet een beetje lomp en voelt goedkoop aan
Pracht paneel, super contrast, rijke kleuren, helder wit en een hoop mogelijkheden voor beeld calibratie. Merkte met de beeldpolaridatie wel enige haperingen bij 2160/HDR. Geluid via tv speaker is bijzonder vol te noemen. Geluid via ARC werkt (bij mijn model) niet naar behoren icm met een Denon receiver.
LG OLED65C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig mooie televisie met prachtig mooi beeld en geluid
 | 13-02-2019
LG kwam als beste uit de test via de consumentenbond en zodoende gekocht. En prima tekst en uitleg van uw medewerker. Ben zeer tevreden en niet duur, de goedkoopste als ik mij niet vergis.