U bevindt zich in:
LG OLED65B8P Reviews

LG OLED65B8P REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 36 reviews
1899,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED65B8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige tv
 | 08-07-2019
  • Pluspunten
  • Eigenlijk alles
Mooi beeld, ik zou geen reden kunnen aangeven waarom je een duurdere tv zou willen kopen. De tv is snel, prachtige kleuren, en het menu is zeer eenvoudig.. Kortom aanrader
LG OLED65B8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfecte TV
 | 08-07-2019
Mooie TV voor mooie prijs. Maar vooral de service van platte tv; het bezorgen en installeren van de tv is oke.
LG OLED65B8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfectie
 | 08-07-2019
LG OLED65B8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Heel mooi product voor een scherpe prijs
 | 06-07-2019
  • Pluspunten
  • Helder beeld
  • Bediening van magic remote
  • Geluid
  • Scherpe prijs
  • Minpunten
  • nog geen gevonden
Ik heb de TV nu een week in huis en wat ben ik er blij mee. Het is een genot om televisie te kijken. Ik ben zeer goed geholpen door de medewerker. Er werd goed geluisterd naar wat ik wilde en zo zijn we uiteindelijk op de LG OLED55B8P uitgekomen omdat mijn budget "beperkt" was. Ik ben positief verrast door de helderheid van het beeld. Alhoewel ik daarvoor wel de instellingen wat anders moest zetten dan de fabrieksinstellingen. Dat raad ik zeker aan bij alle televisies. De fabrieksinstellingen geven een wat flets beeld. Op youtube zijn prima filmpjes te vinden het je in het menu de beste beeldkwaliteit krijgt. De magic remote is echt heel prettig werken en navigeert erg intuïtief. Het geluid is stukken beter dan ik verwacht had voor een platte televisie. In de toekomst ga ik nog wel een home komen set aanschaffen om het geluid helemaal top te krijgen.
LG OLED65B8P Reviews
LG OLED65B8P Reviews
LG OLED65B8P Reviews
LG OLED65B8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top t.v. toestel
 | 04-07-2019
  • Pluspunten
  • Mooi
  • Goed
  • Prima kijken
  • aanwinst in huis
  • voldoet prima
  • Minpunten
  • Geen
Prima, voldoet aan alle eisen
LG OLED65B8P REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Mooie TV met super beeld
 | 30-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeld uitstekend
  • Kleuren realistisch
  • Bedieningsgemak
  • Ruim voldoende HDMI-poorten
  • Minpunten
  • Met een soundbar ervoor werkt de afstandbediening als je over de soundbar wijst.
De LG OLED55BP8 heeft een mooie vorm en de kleuren zijn top.
LG OLED65B8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige TV en voor een super prijs
 | 26-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
LG OLED65B8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooi tv
 | 23-06-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Prima geluid
  • Mooi aan de muur
  • Software snel
Mooi beeld. Goed geluid en snelle bediening.
LG OLED65B8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtige TV voor een voordelige prijs.
 | 18-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Snelheid smart-TV-functies
  • Bedien- en instelgemak afstandsbediening
  • Geluid
Prachtig OLED beeld achter een glazen scherm met alle gemakken van het LG WebOS. Een vlekkeloze installatie en een afstandsbediening die ook de overige apparaten probleemloos overneemt. Voor een budget OLED model (laten we eerlijk zijn) tevens een snel werkend menu, goed werkende smart-functies en apps en prima geluid.
LG OLED65B8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Buitengewoon
 | 12-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
Lang zitten dubben welke OLED tv te kopen. Uiteindelijk voor dit model gekozen. Naar mijn mening zijn de kwaliteitsverschillen tussen de 2018 modellen minimaal. En eigenlijk vind ik dit model het mooist.
LG OLED65B8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtig beeld, veel waar voor je geld
 | 12-06-2019
  • Pluspunten
  • fantastische kleuren en contrast
  • zeer dun scherm met nauwelijks randen
  • eenvoudige bediening
  • Minpunten
  • hdmi aansluitingen zitten redelijk aan de zijkant waardoor je de kabels ziet als je geen adapters gebruikt
Wat een verademing. Na veel gepuzzel voor deze TV gekozen en voor dit bedrag zou ik me geen betere TV kunnen wensen. de kleuren en het contrast zijn ronduit indrukwekkend en na 2 minuten ben je aan de bediening gewend en wil je nooit meer anders.
LG OLED65B8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Overtreft alle verwachtingen.
 | 12-06-2019
  • Pluspunten
  • Installatie begeleiding.
  • Afstandsbediening
  • Vormgeving.
  • Dolby surround
  • Schilderij modus
  • Minpunten
  • Nog geen Nederlandse Google Assistant
Onvoorstelbaar mooi beeld. Talloze extras zoals Internet en stembesturing. Beste prijs/prestatie voor Oled schermen.
LG OLED65B8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooie tv met haarscherp beeld
 | 09-06-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Goed geluid
  • Uitgebreide actieve internet mogelijkheden
  • Goede persoonlijke instelmogelijkheden
  • Nog nooit zo`n vlekkeloze installatie meegemaakt
  • Minpunten
  • geen
Mooie tv met haarscherp beeld, er is op deze tv weinig aan te merken, als u een mooie deal kunt maken zou ik zeggen kopen !
LG OLED65B8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een tv van hoge kwaliteit
 | 09-06-2019
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Super beeld
  • Mooie vormgeving
  • Eenvoudig te installeren
  • Minpunten
  • Geen
De LG is makkelijk te bedienen met de slimme afstandsbediening. Het beeld is fantastisch en eenvoudig op persoonlijke voorkeuren af te stellen.
LG OLED65B8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtige beeld
 | 07-06-2019
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Goeie OS
  • Minpunten
  • Nog steeds aan de prijzige kant
De tv voldoet aan alle verwachtingen die ik had over OLED schermen. Ook het OS (WebOS) werkt heel fijn.
LG OLED65B8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastische kleuren!
 | 07-06-2019
  • Pluspunten
  • Schitterende kleuren
  • Zwart is ook echt zwart
  • Mooi geluid
  • Super dunne schermrand
  • Minpunten
  • De voet van de TV is wat mij betreft iets te fors
  • scherm is iets minder helder dan een LED
Ik heb zitten twijfelen tussen de LG OLED55B8P en de Samsung QE55Q8FN. Beide tv's die zeer goed met elkaar kunnen concurreren. Maar wat ben ik blij dat ik voor het OLED scherm heb gekozen! De kleuren zijn echt om te watertanden en ook het geluid vind ik eigenlijk heel mooi klinken! Wel ben ik nog een beetje 'huiverig' voor het inbranden, maar volgens verschillende gelezen reviews moet dat bij normaal gebruik geen enkel probleem zijn
LG OLED65B8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige tv!
 | 06-06-2019
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Geluid is prima
LG OLED65B8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
prachtige tv met vele kleurinstellingen en goed geluid
 | 05-06-2019
  • Pluspunten
  • alles
  • Minpunten
  • geen
deze tv heb ik gekocht naar aanleiding van de reviews die ik erover heb gelezen, geluid is nogal moeilijk om te beoordelen want daar waar de een het matig vind zijn anderen en ook ik wel tevreden daarover. scherm heeft weinig last van reflectie van zonlicht en opstarten gaat erg snel,. menu structuur om instellingen te wijzigen is erg duidelijk, kortom , fijne tv voor een fijne prijs
LG OLED65B8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch mooie en platte tv
 | 25-05-2019
  • Pluspunten
  • Haarscherp beeld
  • Mooi design
  • Fijne bediening en menu
  • Minpunten
  • Niks op aan te merken
De tv voldoet aan alle verwachtingen. Prachtig beeld, zeer fraai design, legio van mogelijkheden. Erg fijne bediening met de magic remote en een overzichtelijk menu. Zowel voor Netflix als voor de PS4 een meer dan geschikte tv.
LG OLED65B8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige 4 k tv
 | 21-05-2019
  • Pluspunten
  • Uitstraling
  • Beeldscherm
  • Geluid
  • Dikte
  • Mooi. Zwart
  • Minpunten
  • Geen
Deze oled 4K tv gekocht bij platte tv en zonder meer een geweldige koop gedaan. Prachtig beeld en goed geluid en heeft ook een hele mooie uitstraling. Past in ieder interieur En goede service van platte tv die mij goed geholpen hebben bij deze aankoop. Kwaliteit kwantiteit zeer goed en voor die prijs zeker aan te raden.