nieuwstaat Reviews

NIEUWSTAAT REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 13 reviews
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
NIEUWSTAAT REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldig product
 | 02-08-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geen
NIEUWSTAAT REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige TV
 | 01-08-2020
  • Pluspunten
  • Design
  • Ontwerp
  • Strakker dan strak tegen de muur
  • OLED zoals OLED bedoeld is
  • Snelheid Smart TV functies
  • Minpunten
  • Goedkope uitstraling IR bediening
Een geweldige TV met een uniek ontwerp. Eenvoudige installatie via meegeleverde muurbeugel. Als de TV eenmaal hangt is het werkelijk prachtig. Een mooi slank ontwerp die onwijs strak tegen de muur hangt. Uniek op de markt. Wil je een prachtige TV die strak tegen de muur hangt, koop zonder twijfel deze LG OLED55GX6LA. Bedieningsgemak krijgt geen volledige 5 sterren maar dat komt omdat ik van een Sony TV af kom en dus nog niet alle instellingen van LG ken i.v.m. andere benaming. Dit is dus puur iets persoonlijks waar ik tegen aan loop.
 nieuwstaat Reviews
 nieuwstaat Reviews
NIEUWSTAAT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldig mooie TV met een super helder beeld.
 | 27-07-2020
  • Pluspunten
  • design
  • bevestiging
  • beeldkwaliteit
  • bedieningsgemak
  • Minpunten
  • nog niet ontdekt
Top design met een geweldig beeld. Werkelijk een plaatje door de superstrakke bevestiging.
 nieuwstaat Reviews
 nieuwstaat Reviews
 nieuwstaat Reviews
NIEUWSTAAT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig
 | 24-07-2020
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Plaatje aan de muur
  • In de korte tijd dat we hem hebben hangen al veel lovende reacties gehad
  • Even wennen aan de afstandsbediening
  • Minpunten
  • Zit niet echt een papieren handleiding bij
  • Kijk nu te veel TV
Wat een plaatje zeer helder beeld zal niet mee vallen om deze kwaliteit te overtreffen
 nieuwstaat Reviews
NIEUWSTAAT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een aanwinst voor onze woning
 | 24-07-2020
  • Pluspunten
  • Krachtige kleuren
  • Formaat
  • Schilderij offline
Mooie krachtige kleuren en het hangt heel strak aan de muur!
 nieuwstaat Reviews
NIEUWSTAAT REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Tot voor kort woonden wij in Bussum en bezochten wij weleens Platte TV in Naarden. Altijd vriendelijk en beleefd te woord gestaan. Nu wij weer in Bergen wonen hebben wij besloten na voorlichting in jullie filiaal in Amsterdam deze TV te kopen. Hier hebben
 | 23-07-2020
  • Minpunten
  • Geen handleiding bijgevoegd
Bijna geen min punten.
NIEUWSTAAT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
super tv
 | 15-07-2020
  • Pluspunten
  • multifunctionele ab
  • Super beeld
  • Geweldig geluid
  • Handig de meegeleverde muurbeugel
  • Minpunten
  • Nog niet ondekt
Geweldig beeld, super geluid
 nieuwstaat Reviews
NIEUWSTAAT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtig beeld mooie vormgeving strak tegen de muur
 | 09-07-2020
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Groot contrast
  • Grote kijkhoek
  • Zwart is echt zwart
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Geen
Prima beeld
 nieuwstaat Reviews
NIEUWSTAAT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Je merkt meteen dat het op alle vlakken dat het de beste TV is van het moment.
 | 08-07-2020
  • Pluspunten
  • Flinterdunne TV
  • Snelheid van de processor. Alles laad snel
  • Magic Remote
  • Mooie oplossing voor relatief simpele kabel management
  • Minpunten
  • Nog geen Alexa en Google Assistant in Nederland
Ik twijfelde over een QLED of een OLED. Uiteindelijk voor een LG OLED gegaan voor de voordelen ervan. LG heeft een aantal oplossingen bedacht om burn-in te voorkomen — daarnaast kijk ik geen reguliere TV en is de kans op logo burn-in nihil.
NIEUWSTAAT REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Geweldige tv
 | 22-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vorm
  • Minpunten
  • Prijs
Een aanrader
 nieuwstaat Reviews
NIEUWSTAAT REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Laat het F1 seizoen alsjeblieft beginnen
 | 21-06-2020
  • Pluspunten
  • Mooi beeld daar gaat het tenslotte om
  • Minpunten
  • Prijs
NIEUWSTAAT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super TV
 | 06-06-2020
  • Pluspunten
  • Strak tegen de muur
  • Kabelmanagement
  • Natuurgetrouw beeld
  • Gemakkelijk te installeren
  • Minpunten
  • Als de tv hangt is het iets meer priegelen met de bedrading(voor zover je dit al een minpunt kan noemen)
Gisteren de lg 65gx binnen gekregen. Het ophangen van het scherm is een fluitje van een cent met het stappenplan en de mail die er bij geleverd wordt. Kabels zijn op de achterkant gestructureerd weg te werken door het kabelmanagement. Hierdoor geen worwar van draden wat overal uitkomt. De tv hangt strak aan de muur wat voor het oog erg prettig is. De tv instellen is een zo gepiept en je wordt netjes en makkelijk door de menus geloodst. Beeldkwaliteit is super. En ben erg blij dat ik voor de 65 inch heb gekozen en niet de 55 inch. Nu 1 dag.in gebruik maar tot nu toe erg tevreden en had geen betere keuze kunnen maken
NIEUWSTAAT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Zeer tevreden over deze aankoop
 | 27-05-2020
  • Pluspunten
  • Design
  • Kleuren
  • Bediening
Zeer Mooi design en strak tegen de muur. De kleuren komen heel realistisch en rustig over. Geluid is ook goed maar uiteraard blijft het een tv. Ga er nog wel een soundbar bij bestellen.