TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen zonder afspraak
U bevindt zich in:
LG OLED55G1RLA Reviews

LG OLED55G1RLA REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 94 reviews
1949,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED55G1RLA REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top tv!
 | 11-05-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Afwerking
  • Geluid
  • Instellingen ten overvloede
  • Future ready
  • Minpunten
  • Geen poten meegeleverd
  • Afstandbediening voelt goedkoop
  • Stroomkabel niet los maar vastgebonden in de tv
Zeer mooi afgewerkte televisie. De bevestiging aan de muur is enorm stevig en plat. De tv kan daardoor plat tegen de muur bevestigd worden waardoor je echt een schilderij aan de muur hebt. Het nadeel is wel dat de stroomkabel niet uit de tv gehaald kan worden zodat je die door een in de muur gefreesde buis kan doorvoeren. De tv is plug and play maar je kan de tv goed instellen naar je eigenbehoeftes. Het geluid valt mij alles mee het klinkt vol en met dolby atmos hoor je echt wel het verschil. Qua gaming is de tv echt klaar voor de nieuwe generatie consoles. De meegeleverd afstandsbediening voelt goedkoop aan en voor een premium tv had ik daar wel meer van verwacht. De tv is echt een aanrader als je een stap wil maken naar de toekomst.
LG OLED55G1RLA REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Beter beeld ga je niet vinden
 | 10-05-2021
  • Pluspunten
  • beeld
  • ab, na gewenning
  • design plat aan de muur
  • kijkhoek
  • apps makkelijk te bedienen
  • Minpunten
  • bij gebruik soundbar, geen bluetooth mogelijk
  • fabrieks beeld instelling matig
  • rommelig menu
  • nog steeds twee ab's nodig, een voor de tv een voor de mediabox xl
  • prijs
Wat een top tv, het nieuwe oled evo scherm brengt scherpte, beeldkwaliteit, kleuren met echt zwart en is een plaatje aan de muur. Het beeld is zo goed dat het soms lijkt of je naar een 3d scherm kijkt. Door zijn dunne design en meegeleverde muurbeugel, jawel in de doos, heb je een plaatje in huis. Je kunt via een app ook schilderijen als beeld instellen, alleen kan je daar weer niet je eigen muziek bij afspelen. Ik gebruik een hdmi soundbar maar dan kun je de bluetooth functie niet meer gebruiken en dat is jammer voor wat dovige mensen. De ab moet je wel even aan wennen maar als je dat hebt uitgevogelt is het zeer goed te doen. Het heeft wel even geduurd voor ik het beeld goed had ingesteld, maar ja dan heb je ook wat.
LG OLED55G1RLA REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastsche TV met schitterend beeld en spectaculair geluid.
 | 06-05-2021
  • Pluspunten
  • Beeld en geluid zijn perfect
  • Zwart is echt zwart
  • Bedieningsgemak van afstandsbediening
  • Beeld spiegelt maar daar heb je tijdens het kijken geen last van.
  • Door de combinatie uitsparing achterkant tv en de beugel is de TV strak tegen de muur aan te plaatsen
  • Minpunten
  • Prijs
  • Met het aansluiten van (veel) hdmi-/usb-kabels goed opletten dat deze niet gekruist worden en goed binnen de geleiding gleuf blijven anders krijg je de TV niet strak tegen de muur. Heb hiervoor een stukje ducktape gebruikt.
  • We zijn intensieve gebruikers van YouTube en heb daarom een logitech dongle (usb) met een draadloos logitech K400 plus toetsenbord aangesloten maar helaas werken de lettertoetsen niet. Misschien nog even geduld hebben en wordt dit met een toekomstige update verbeterd.
We staan iedere dag weer versteld hoe goed het beeld en geluid is. Door het formaat van het beeld, de kwaliteit en geluid lijkt het alsof je het live meemaakt. Via de apps zijn er veel aanvullingen zoals YouTube, AppleTV, Amazon Prime etc. Voor ieder gezinslid is er wel iets met de TV te doen. Zo gebruiken de kinderen de TV om spelletjes te spelen via de Nintendo Switch. Het aansluiten van apparaten is overigens een fluitje van een cent. Voor het kijken van films hebben we de TV aangesloten op een AV versterker. De bediening verloopt via de afstandsbediening van de TV. We gebruikten hiervoor een Logitech Harmony om de apparaten te bedienen maar die kan nu de kast in. De beeldverbetering is voortreffelijk waardoor ook een oud concert van YouTube een aangename kijk- en luisterervaring is. Kortom we hebben hem nu ruim een maand in bezit en kan hem iedereen aanraden.
LG OLED55G1RLA REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Zeer fraaie en platte TV met prachtig beeld kwaliteit!
 | 06-05-2021
  • Pluspunten
  • Zeer plat
  • Uitstekende beeldkwaliteit
  • Gebruikersgemak met apps
  • Schilderij weergave
  • Minpunten
  • Soms wat ingewikkeld menu
Zeer tevreden met deze TV. Nog nooit zo\'n plat model gezien. Bijna geen rand en fraai design. Uitstekende beeldkwaliteit en veel opties voor connectiviteit. Veel ingebouwde apps alsmede fraaie schilderij weergave. Absolute aanrader! Geluidskwaliteit is dik op orde zoals je kan verwachten van ingebouwde speakers
LG OLED55G1RLA REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Een tv voor de beste film en game ervaring
 | 06-05-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Zeer goede gameprestaties
  • Super plat design
  • Kijkhoek
  • Minpunten
  • Geen HDR10+
  • Geen DTS geluid
Wanneer je een tv overweegt voor aan de muur, moet je zeker de LG G1 overwegen. Het nieuwe paneel levert een zeer goede beeldkwaliteit op. Daarnaast is dit zo\'n beetje de ideale tv voor gamers!
LG OLED55G1RLA REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastische aankoop! Hadden we veel eerder moeten doen
 | 06-05-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Vormgeving (strak tegen de muur)
  • Ophangsysteem
Onze 8 jaar oude LG tv was aan vervanging toe. We zijn door Amit zeer goed geholpen. Hij heeft op basis van onze wensen en behoeften een aantallen modellen aan ons laten zien. Hij wist al onze vragen te beantwoorden en gaf nog tips waar we op moesten letten. Uiteindelijk is onze keus op de LG OLED 55G1RLA gevallen. Wat een geweldige aankoop! We hebben de tv nu een kleine week in gebruik en zijn zeer tevreden! Geweldig beeld! En de tv hangt super strak tegen de muur aan. Over het geluid kan ik niet veel zeggen, omdat we de tv hebben aangesloten op een aparte soundbar.
LG OLED55G1RLA REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Tot nu toe zeer tevreden!
 | 05-05-2021
  • Pluspunten
  • Hangt strak tegen de muur
  • Kabelgootjes op de achterkant van de tv
  • Muurbevestiging meegeleverd (valt weg in de tv)
  • 2.1 HDMI + alles wat je nodig hebt voor de Xbox series x
  • Lage inputlag
  • Minpunten
  • Geen voetsteuntjes
  • Geluid valt tegen, maar ik surround set.
Tot nu toe heel tevreden met de LG G1 EVO! Heel mooi design en hangt mooi strak aan de muur. Fijne afstandsbediening die comfortabel in de hand ligt. De apps werken snel en het beeld is superstrak! Aangekocht voor de Xbox series x, werkt perfect en is in mijn ogen de beste Game TV tot nu toe..
LG OLED55G1RLA Reviews
LG OLED55G1RLA REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een weergaloze TV!
 | 05-05-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit is onovertroffen
  • EVO panel = ongeveer 20% meer helderheid
  • Als een schilderij aan de muur
  • Game Optimizer modus i.c.m. 4 HDMI 2.1 ingangen
  • Ontzettend veel instelmogelijkheden
  • Minpunten
  • Geluidskwaliteit, maar is echter meer dan oké
  • Helderheid in fel verlichte ruimte
  • Pootjes moet je er apart bijkopen
Nadat ik een kleine 2 jaar enorm genoten heb van mijn LG C9, ben ik, voor een groot deel dankzij een heel mooie inruildeal die jullie mij aanboden, overgestapt naar de LG G1 (Gallery, dus volledig plat tegen de muur) met zijn EVO panel. Het verschil is heel duidelijk zichtbaar! De C9 was destijds (en is eigenlijk nog steeds) zo\'n beetje de beste OLED TV, maar wat de G1 laat zien slaat echt alles! Het beeld is inderdaad duidelijk helderder dan de C9. De kleuren spatten van het scherm en de instelmogelijkheden zijn schier oneindig. Helemaal geweldig is de Game Optimizer modus (als je een PS5, XBOX Series X of high-end PC hebt), die je in staat stelt games volledig te tweaken zodat je echt het maximale uit ieder spel haalt. Een ander enorm pluspunt zijn de 4 HDMI 2.1 ingangen. Wat betreft de nadelen, kan ik kort zijn; die zijn er eigenlijk nauwelijks, maar als ik dan toch wat moet noemen, dan kun je wellicht zeuren over de pootjes, die je, mocht je de TV niet willen ophangen, apart moet aanschaffen voor 100(!) Euro. Een ander dingetje is de de geluidskwaliteit van de TV. Deze is alleszins redelijk, maar niets bijzonders. Echter ga ik ervan uit dat als je een dergelijk duur apparaat aanschaft je op zijn minst ook een redelijke soundbar tot je beschikking hebt. Het laatste \'nadeel\' dat ik kan aanhalen is de helderheid van het scherm in fel verlichte kamers. Ja, de TV heeft het nieuwe EVO panel, wat zorgt voor ongeveer 20% meer helderheid dan andere OLED Tv\'s, maar het is nog steeds wel zo dat als je in een fel verlichte ruimte zit, de helderheid wat tegen kan vallen (inherent aan OLED). Persoonlijk vind ik deze minpunten verwaarloosbaar als je kijkt wat je ervoor terugkrijgt, namelijk (in mijn ogen) gewoon de allerbeste (LG) OLED TV van dit moment! Weergaloos!
LG OLED55G1RLA Reviews
LG OLED55G1RLA REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
In alle opzichten een top TV
 | 05-05-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Naadloze wandmontage
  • Makkelijk te installeren
  • Enorme bak geluid uit een heel dunne TV
  • Minpunten
  • Prijs (ondanks de goede korting blijft deze hoog)
Na uitvoerig online onderzoek op besloten om voor de LG G1 series te kiezen. Online een offerte op laten maken en de volgende dag naar de fysieke winkel in Utrecht gegaan. De verkoper nam uitgebreid de tijd en gaf alle ruimte om ook te vergelijken met andere TV\'s, maar uiteindelijk bij mijn keuze voor een G1 gebleven en daar heb ik geen spijt van! Prachtig \'natuurlijk\' beeld met een perfecte zwartweergave, hetgeen waarvoor je een OLED koopt. Er kan ook een flinke bak herrie uit deze dunne TV komen. Wandbevestiging is top, zo mooi dun en vlak tegen de wand zie je zelden, nu alleen nog even de kabels goed wegwerken... De enige twijfel die ik bij de aankoop had was de kijk ervaring op een zonnige dag(TV hangt direct naast raam in zuid georiënteerde gevel), maar de helderheid is ruim voldoende om een zeer goed beeld te produceren zodat alles op het scherm goed zichtbaar blijft. Met de \'gesponsorde\' Disney+ en Netflix knoppen is het kinderlijk eenvoudig even snel een filmpje te kijken.
LG OLED55G1RLA Reviews
LG OLED55G1RLA Reviews
LG OLED55G1RLA REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super strakke TV met haarscherp beeld
 | 05-05-2021
  • Pluspunten
  • Super scherp en helder beeld
  • Prima geluid voor zo’n dunne TV
  • Makkelijk te bedienen door slimme afstandsbediening
  • Veel standaard apps in Web OS
  • Meegeleverde muurbeugel
  • Minpunten
  • Vaste stroomkabel (minder goed weg te werken)
  • Geen DTS ondersteuning ingebouwde mediaspeler
Heel scherp en helder beeld, ook in een lichte woonkamer. Het geluid is ook prima voor zo’n dunne tv. De besturing met de slimme afstandsbediening werkt intuïtief. Met de meegeleverde muurbeugel is hij eenvoudig en strak tegen de muur te hangen. Alleen jammer dat de stroomkabel vast aan de TV zit en dus minder makkelijk door leidingen is weg te werken..
LG OLED55G1RLA Reviews
LG OLED55G1RLA REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Super tv
 | 04-05-2021
  • Pluspunten
  • Superscherp beeld
  • Mooi design
  • Zwart is Zwart
  • Eenvoudige bediening
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt
De LG OLED65G1RLA is een hele mooie OLED-televisie met een superscherp beeld. Geluid via versterker is geweldig. Prachtig design. Een aanrader!
LG OLED55G1RLA REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastische TV!
 | 04-05-2021
  • Pluspunten
  • Plat
  • Beeldkwaliteit is super!
  • Gemakkelijk te monteren
  • Kleurintensiteit
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • geen!
Ik heb deze TV nu inmiddels een week en ik heb geen spijt van mijn aankoop. Hangt super strak tegen de wand samen met de LG Soundbar GX. Het verschil tussen de OLED55GX en de G1 is de snelheid en de diepere kleur zwart.
LG OLED55G1RLA Reviews
LG OLED55G1RLA Reviews
LG OLED55G1RLA REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Wat een plaatje aan de muur!
 | 04-05-2021
  • Pluspunten
  • Helderheid
  • OLED
  • Design
Na lang twijfelen of ik de GX of de G1 moest nemen, toch maar de G1 gedaan toen ik een mooie aanbieding van plattetv kreeg. Geen spijt! Wat een prachtige televisie. Voldoet aan alle verwachtingen. Ophangen gaat prima en het beeld is top.
LG OLED55G1RLA REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super, genot om naar te kijken!
 | 03-05-2021
  • Pluspunten
  • beeld
  • design
  • muurbeugel
  • prijs
  • Minpunten
  • nog niet kunnen vinden
Zeer plat door meegeleverde muurbeugel. Heel scherp en helder beeld. Fijne besturing! Van alle gemakken voorzien.
LG OLED55G1RLA REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Platte design tv met haarscherp beeld.
 | 03-05-2021
  • Pluspunten
  • Haarscherp beeld
  • HMDI 2.1 voor gaming (Next-Gen)
  • Design tv (ongelooflijk hoe dun)
  • Zwart is ook echt zwart!
  • EVO panelen zorgt voor meer helderheid
  • Minpunten
  • Afstandsbediening heeft geen verlichte toetsen
  • Geen goedkope televisie
De LG OLED65G1RLA echt een heel mooie platte design televisie met scherp beeld. Geluid is tegen verwachting ook erg goed voor zo dunne tv. Ook ideaal voor next-gen consoles met de HDMI 2.1 uitgangen. Zeker een aanrader!
LG OLED55G1RLA REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastisch beeld
 | 03-05-2021
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • Lage input lag voor gamen
  • Mooi design
  • Goede web os
  • Minpunten
  • Geluidskwaliteit
LG heeft de zaken goed voor elkaar. Tv is fantastisch voor gamen en films kijken. Geluidskwaliteit is niet best maar dat kan je verwachten van een platte tv.
LG OLED55G1RLA REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Deze Gallery is daadwerkelijk kunst aan de muur
 | 03-05-2021
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • muurbeugel
  • design
  • Minpunten
  • instelmogelijkheden art gallery app
  • geluid zou wat beter kunnen
De LG 55OLEDG1 biedt uitstekend beeld: superscherp en mooie heldere kleuren. Wit is wit en zwart is zwart ;-) Zowel voor tv als voor foto\'s en de "art gallery" zijn de kleuren levensecht. Geluid is van een iets mindere kwaliteit. De AI Sound Pro werkt alleen als de tv met de LG afstandsbediening wordt aangezet (dus niet icm Logitech Harmony). WebOS 6 laat nog wel wat te wensen over, indeling is niet echt praktisch. De Magic Remote biedt de mogelijkheid om ook de settopbox te bedienen, maar bijvoorbeeld pauzeren van tv programma is niet mogelijk met de Magic Remote.
LG OLED55G1RLA Reviews
LG OLED55G1RLA REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ontzettend tevreden over dit product!
 | 03-05-2021
  • Pluspunten
  • Helderheid
  • Beeldkwaliteit
  • Afstandsbediening dient ook als muis
  • Geluid
Beeldkwaliteit is echt optimaal. Geluid is ook zeker niet slecht, maar wij gebruiken liever een soundbar. In een belichtte kamer tv kijken, is echt geen probleem met deze tv.
LG OLED55G1RLA Reviews
LG OLED55G1RLA REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Een geweldige mooie en zeer duidelijke TV, we zijn er heel bblij mee.
 | 02-05-2021
  • Pluspunten
  • eARC
  • Kleuren
  • slimme afstand bediening
  • Beeld kwalitijd
We hebben hem gekocht omdat we eerst een Samsung hadden. Maar werkte het eARC niet goed en is het geen Oled. Nu hebben we de LG OLED65G1RLA en alles werkt perfect met de soundbar via eARC. Heel erg mooi opgehangen en installeert door Platte TV. Het beeld is in een woord Super. En zelfs het geluid van de TV is prachtig.
LG OLED55G1RLA REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig beeld
 | 02-05-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bediening
van een Samsung led tv naar deze wat een verschil