U bevindt zich in:
LG OLED55E8P Reviews

LG OLED55E8P REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 39 reviews
1691,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED55E8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Luister niet naar je vrouw; 65 inch is niet té groot!!
 | 16-09-2019
  • Pluspunten
  • Dwingt respect af bij de echte tv kenners
  • Maakt indruk bij vrienden en creëert jaloezie bij buren
  • Niet kenners kun je wijsmaken dat dit zo’n nieuwe 8K tv is
  • Minpunten
  • Geen enkele vrouw keurt deze TV vooraf goed
Laat je niet ompraten tot een QLED met ambiliight of erger nog een Panasonic. Lees alle reviews erop na, LG OLED 8 serie is gewoon by far de beste TV van 2018 in een betaalbare categorie. Het beeld is superscherp. Een Netflix knop op de afstandsbediening en apps zoals Spotify, Videoland of Disney + binnen handbereik. Heerlijke televisie om ‘s avonds nog even een potje Call of Duty op te spelen als de kids in bed liggen. Geen moment spijt van gehad, gewoon een top TV, eindelijk eens een cadeautje voor jou. Niet overleggen, gewoon doen, je leeft maar 1 keer en je verdient het beste! Het is een nachtje op de bank slapen meer dan waard!
LG OLED55E8P Reviews
LG OLED55E8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
ik ben erg blij met de keuze met dit toestel 65 inch ,verrassend mooie beeld.
 | 10-09-2019
  • Pluspunten
  • scherp beeld
  • goed geluid
  • mooie vormgeving
  • makkelijke bediening
  • handige afstand bediening
  • Minpunten
  • geen
Scherp beeld ,en goed geluid, gemakkelijke bediening en mooie vormgeving.
LG OLED55E8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtige TV met heel veel functionaliteiten
 | 10-09-2019
  • Pluspunten
  • Superscherp OLED-scherm
  • Heel dun
  • Veel features
  • Solide voet
  • Minpunten
  • Geluid is oké, maar niet overweldigend.
  • Voelt kwetsbaar om te verplaatsen
Hele mooie moderne TV. 65-inch is groot, maar past qua kijkervaring goed bij een bank die 4,5 meter verder staat. Het zwart is echt zwart en het geluid uit de ingebouwde soundbar is prima, maar niet overweldigend. Dat komt misschien ook door de L-vorm van de woonkamer denk ik. Ik heb er wel een extern geluidssysteem bij gedaan.
LG OLED55E8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtige TV met heel veel functionaliteiten
 | 10-09-2019
  • Pluspunten
  • Superscherp OLED-scherm
  • Heel dun
LG OLED55E8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ontzettend mooi
 | 03-09-2019
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Zeer goed Dolby geluid
  • Uitstekend scherp beeld en mooie kleuren
  • Simpel bedieningsgemak
  • Genoeg aansluitingen
Zowel de vormgeving van de TV is zeer mooi de kwaltijd van het beeld super en het geluid is perfect ik heb geen dolby surround meer nodig het geluid komt uit alle hoeken. Kortom ik ben er zeer tevreden mee.
LG OLED55E8P Reviews
LG OLED55E8P Reviews
LG OLED55E8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een top tv.
 | 24-06-2019
  • Pluspunten
  • Bleeld en geluidkwaliteit
  • Vormgegeving
  • Afstandbediening
  • Minpunten
  • Kabels in het zicht
Een prachtige tv ,jammer dat kabels in het zicht zitten
LG OLED55E8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Heerlijke TV
 | 24-05-2019
  • Pluspunten
  • Fijn beeld
  • Geluid
  • Minpunten
  • Kabels in zicht
  • Kabel goot te klein
Fijne tv, scherp beeld, fijne afstandsbediening. Geluid is door ingebouwde luidspreker goed. We hebben geen aanvullende soundbar nodig. Min punt is dat de kabels niet goed kunnen worden weg gewerkt, door de glazen rand onder de tv zie je deze kabels. Het bijgeleverde kabel gootje is veel te klein voor alle kabels en daarbij brak de schroef ter bevestiging af.
LG OLED55E8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Mooie tv met veel mogelijkheden en superbeeld
 | 03-03-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geen ondersteuning voor NAD
  • Matig geluid
Hele mooie televisie met veel opties. Goede beeldkwaliteit. Mooie integratie met NAS en internetmogelijkheden. Helaas geen ondersteuning voor NAD apparatuur, wat het lastig maakt de (geluid)bediening met alleen de tv afstandbediening te doen.
LG OLED55E8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
sieraad in mijn woonkamer
 | 25-02-2019
  • Pluspunten
  • kleur
  • helderheid
  • resolutie
  • geluid
  • vormgeving
  • Minpunten
  • nog geen kunnen ontdekken
ik had dit veel eerder moeten doen. prima product en snel conform afspraak geleverd voor een prima prijs. na het uitpakken en het opstellen snel ingesteld en genieten van diverse 4 k aflevering van Netflix. Topbeeld en goed geluid.
LG OLED55E8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Benaderd de perfectie!
 | 19-02-2019
  • Pluspunten
  • design
  • scherpte
  • beeldkwaliteit
Geweldige TV. Fantastisch design, glashelder, zwart = zwart!
LG OLED55E8P REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Geweldig prachtige kleuren en geluid.
 | 17-02-2019
  • Pluspunten
  • Kleuren
  • Geluid
  • Bedienig
  • Scherp beeld
  • Minpunten
  • Geen
LG OLED55E8P REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
TV voldoet aan al mijn verwachtingen.
 | 17-02-2019
  • Pluspunten
  • prijs
  • scherp beeld
  • voldoende aansluitmogeloijkheden
  • mooie kleuren
  • Minpunten
  • nog niet gevonden
Vlotte levering tegen een mooie prijs. Strakke vormgeving en voldoende aansluitmogelijkheden
LG OLED55E8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prachtige TV
 | 07-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Eenvoudig Montage
  • Service (bezorging)
  • Soundbar (atmos)
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geen!!
Veel plezier met de juiste inch en geluid
LG OLED55E8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Topproduct
 | 03-02-2019
  • Pluspunten
  • Beelkwaliteit
  • Interface
  • Minpunten
  • Geen
Absoluut niks op aan te werken. Niet goedkoop maar elke euro waard
LG OLED55E8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Buiten gewoon mooi en tevreden
 | 03-02-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Regelmatige Updates
  • Gebruikersgemak
  • Vormgeving erg mooi
  • hasrscherp beeld. Enz enz
  • Minpunten
  • Kabels zichtbaar door glasrand
We hebben te TV nu een weekje staat en zijn erg tevreden. Ik pak minder mijn telefoon omdat er veel op de TV gedaan kan worden zoals internet, Foto kijken en nog veel meer te veel om op te noemen. Het beeld is buiten gewoon mooi en het geluid is goed. Aansluiten was niet lastig er zaten goede instructies bij. Het is een echte aanrader
LG OLED55E8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Supermooie televisie met gaaf beeld en geluid
 | 02-02-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Zeer goed geluid
  • Veel opties
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Duidelijk beeld, zwart is echt zwart. Geluid is nog beter dan verwacht. Mooie standaard, lijkt idd dat televisie zweeft. We zijn blij met deze aanschaf en goed geholpen door platte tv.
LG OLED55E8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
mooi!
 | 28-01-2019
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • mooi ontwerp
  • goed geluid
  • Minpunten
  • uitdaging om wifi te configureren
  • prijs (tenzij cashback en/of goede aanbieding)
Dit is echt een geweldig mooie TV: het beeld is haarscherp, geluid is goed en ook als de TV uit staat, is het een aanwinst: het ontwerp is erg mooi: superdun (glasplaat) en door het glas aan de onderkant, lijkt het net of de TV zweeft. Alles werkt naar behoren; ik had alleen wat moeite met de wifi (5Ghz): mijn router had kanaal en frequentie op automatisch staan en daardoor verloor de TV soms de verbinding. Nu de router vaststaat (kanaal 40, 80MHz) zijn de problemen weg.
LG OLED55E8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Super televisie
 | 27-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Design
  • Minpunten
  • Prijs
Fijne televisie, goede beeldkwaliteit en een mooi design
LG OLED55E8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
uitstekend
 | 26-01-2019
  • Pluspunten
  • goede geluid
  • super beeld
  • mooie kleuren
top ik zou hem aan iedereen aan willen raden
LG OLED55E8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooiste aanschaf prijs/kwaliteit
 | 25-01-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • vormgeving
  • prijs
  • Minpunten
  • geen gebruiksaanwijzing, volledige mogelijkheden nog even onbekend
55E8 met cashback actie gekocht. Daardoor goedkoper dan de C8. Erg tevreden over beeldkwaliteit, geluid en mogelijkheden. Een sprong voorwaards tov van mijn Samsung 46" uit 2011