U bevindt zich in:
LG OLED55CX Reviews

LG OLED55CX REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 36 reviews
2099,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED55CX REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Unieke beeldkwaliteit en niet te groot (48" OLED)
 | 01-07-2020
  • Pluspunten
  • geweldig beeld
  • prima af te stellen op persoonlijke wensen
  • perfect geluid
  • maakt één geheel met aangesloten apparatuur
  • Minpunten
  • veel instel mogelijkheden dus even zoeken naar het beste resultaat.
geweldige TV met oneindig veel instel- en aansluit mogelijkheden.
LG OLED55CX REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een waanzinnige beleving
 | 28-06-2020
  • Pluspunten
  • Contrastrijk beeld
  • Zwartweergave
  • WebOS besturingssysteem
  • Vormgeving
  • Uitgebreide technologie ondersteuning
  • Minpunten
  • Ophangen met 2 man vereist
  • Snoer lengte stroomkabel (kort)
Na reeds een aantal jaren een mooie 65 inch TV aan de muur gehad te hebben, begon het weer te kriebelen om iets nieuws uit te zoeken. De technologieën en mogelijkheden qua beeld hebben zich afgelopen jaren gigantisch ontwikkeld waardoor de overstap na 5 jaar inmiddels echt weer de moeite waard is. Denk aan technologieën als HDR, Dolby Vision, HDMI 2.1, E-ARC met ondersteuning voor het doorsturen van Dolby Atmos maar ook nieuwe technologieën die het spelen van games verbeteren als VRR, G-Sync en 120frames refresh rate. Al met al een flink wensenlijstje opgebouwd waarin eigenlijk allen LG aan alle mogelijkheden voldoet. Met name de ondersteuning van HDMI 2.1 is in de markt nog niet goed doorgevoerd, LG heeft echter 4 HDMI 2.1 poorten op deze LG CX toegepast met 40Gbit aan bandbreedte, voldoende om met maximale kwaliteit het 10-bit paneel te voorzien van de mooiste kleurweergave met de beste frame rates. (Alleen voor 12-bit panelen en 8K is de volledige 48Gbit aan HDMI bandbreedte vereist). Gisteravond de eerste 4K HDR, Dolby Vision film gekeken icm een Sonos Arc voor de Dolby Atmos sound ervaring. Wat een waanzinnige beleving. De kleurweergave en het contrast zijn fantastisch en maken de beeldweergave zeer realistisch. De beeldkwaliteit zelf is boterzacht, geen haperingen of lag bij een snelle scène, zwart weergave icm contrast van Oled is uitstekend. Wat een verschil met mijn Philips high end LED tv van 5 jaar terug. Geloof me als ik zeg dat Oled op dit moment de beste weergave biedt. Tijdens mijn zoektocht heb ik ook 4K en 8K QLED bekeken maar de beeldkwaliteit van deze LG levert een scherper en contrastrijker beeld op icm alle benodigdheden qua aansluitingen en mogelijkheden. De LG CX Oled is dan ook een echte aanrader voor iedereen die de beste weergave en ervaring zoekt als het gaat om beeldkwaliteit.
LG OLED55CX REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastische tv
 | 28-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
Mijn verwachtingen waren hooggespannen, maar het beeld is echt uitzonderlijk goed. De vormgeving is prachtig. Het geluid is zoals je bij zo’n platte tv mag verwachten, goed, maar niet geweldig. Met een soundbar zal dat wel een stuk beter zijn. Absoluut een tv die ik zou aanraden, beter dan de C9. De service van platte tv was uitstekend!!
LG OLED55CX REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Tjakka wst een beeld
 | 24-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Snelheid
  • Design
  • Features
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geluid kan wat betervin prijsklasse
Sinds 1 week in bezit van dit toestel, wat een feest! Komende vanaf een nanocell lg 49 inch is dit een hele verbetering. Beeld is heel helder en mooi, tot op detail. Prachtig design. Geluid is voor dit type redelijk, aangesloten op HK soundbar. Wat een prachtige combi! En wat een geluid! Is u op zoek naar een oled in deze prijsklasse niet langer zoeken.
LG OLED55CX Reviews
LG OLED55CX Reviews
LG OLED55CX Reviews
LG OLED55CX REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Top oled
 | 19-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Snelheid
  • Vormgeving
  • Mogelijkheden
  • Minpunten
  • Nog geen ondekt
Wat een prachtige oled televisie! Vandaag geleverd. Het aanbrengen v d voet was nog wel een dingetje voor ons, maar toch goed gelukt. De oled geeft prachtig beeld, is supersnel en heeft een strak design. Installatie ging eenvoudig en snel. Wat een genot om naar te kijken. We hadden een LG 49 inch 4 k UHD nano led en nu toch de overstap gewaagd naar een 55 inch oled. Geen seconde spit van. Overweegt u een oled tv dan kan ik u deze LG warm aanbevelen!
LG OLED55CX Reviews
LG OLED55CX REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Fantastisch beeld en zeer goed geluid
 | 19-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Contrast
  • Geluid
  • Design
  • Minpunten
  • Nog niet kunnen ontdekken
Beeld is erg mooi en zelfs in een lichte kamer heb je zeer goed beeld. Bediening is iets waar je mee bezig moet zijn om te weten waar wat zit en heb je snel onder controle. Geluid is prima voor een smart tv.
LG OLED55CX Reviews
LG OLED55CX REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ben erg blij met de tv
 | 18-06-2020
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Goed geluid
  • Gemakkelijke bediening
Blij met de overstap van 4K naar oled
LG OLED55CX REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
 
 | 15-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluidskwaliteit voor een platte TV
  • Bedieningsgemak
  • Overzichtelijk menu
  • Strakke vormgeving
  • Minpunten
  • Kan geen universeel Bluetooth toetsenbord gebruiken
Na veel wikken en wegen, hebben wij eindelijk onze Panasonic plasma tv 42 inch omgeruild voor de LG OLED 65CX6LA. Dat leek me in eerste instantie erg groot maar eenmaal thuis een beslissing waar ik geen moment spijt van heb gehad. De beeldkwaliteit is perfect met subtiele kleuren, mooier dan de spectaculaire demonstratie stand in de winkels. De kwaliteit van het geluid is goed voor een platte TV. Voor filmbeleving is een aparte geluids-set of soundbar aan te bevelen. Bediening van het apparaat met de Magic remote aanwijzer was even wennen, maar daarna werkt het (na het aanpassen van de reactiesnelheid)heel makkelijk en intuïtief. Afspelen van eigen films vanaf NAS en USB-stick werken snel en soepel. Apps als YouTube, Facebook, en natuurlijk de diverse streamingdiensten o.a. Netflix, Disney &, Prime video zijn al in het makkelijk aanpasbare Home-menu geïnstalleerd. LG heeft ook nog een uitgebreide appstore maar daar ben ik nog niet aan toegekomen. De service van Platte TV zowel aanschaf advies, als de bezorging, installatie en uitleg thuis uitstekend. Kortom ik beveel deze TV en winkel van harte aan.
LG OLED55CX Reviews
LG OLED55CX REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top product
 | 14-06-2020
  • Pluspunten
  • Goede prijs
  • Snelle reacties op mail en chat
  • Afspraken worden nagekomen
Mooie strakke TV gekocht bij Platte TV. Erg goede contacten snel en altijd vriendelijk. Snelle reacties en iedere afspraak is nagekomen. In een woord TOP
LG OLED55CX REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Perfecte TV met super scherp beeld
 | 10-06-2020
  • Pluspunten
  • Prima beeld
  • Werkt goed qua geluid met SONOS systeem
Net 2 dagen in huis maar de tv bevalt prima. Prima beeldkwaliteit.
LG OLED55CX REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Deze oled TV gaat alle kijk-en luisterplezier te boven.
 | 09-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Mogelijkheden, sport, film etc.
  • Minpunten
  • Bij de afstandsbediening moet je handvast zijn
We hebben deze oled televisie 14 dagen in huis. In deze Corona-tijd kijken we regelmatig Netflix. Het is net of je in een bioscoop zit. Geweldig!
LG OLED55CX Reviews
LG OLED55CX REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Fantastische aanwinst voor de woonkamer
 | 09-06-2020
  • Pluspunten
  • Prachtig toestel om te zien
  • beeld is fantastisch
  • nog geen cm dik
  • Minpunten
  • koppeling met kpn afstandbediening en SONOS geluid gaat niet goed
ondanks de forse prijs superblij met deze aankoop. Het voldoet geheel aan mijn verwachtingen. Ik had een samsung curved 55" maar dit is qua beeld zoveel mooier, scherper en helderder! Voor mij alleen nog maar Oled. De tv is zo strak en dun dat het gewoon een mooi object in de woonkamer is ondanks zijn afmetingen. Op die wand hoeft in ieder geval geen schilderij meer!
LG OLED55CX Reviews
LG OLED55CX REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Wat een WOW effect! WOW!
 | 28-05-2020
  • Pluspunten
  • Schitterend beeld
  • gemakkelijke installatie
  • OLED
  • veel apps
  • Minpunten
  • veel te korte snoer
Wat een geweldige aanwinst is ditW Verleden jaar mochten we al van een concurrent een OLED-tv testen, we hadden al een beetje indruk gekregen wat een OLED is. En baalden toen ook dat we na 4 weken de tv weer in moesten ruilen (terugkopen was net beetje te duur voor ons). Maar in deze Corona-tijden vind je een avondje tv toch wel belangrijker dan in de normale tijden. Bioscoop bezoeken doe je nu niet, dus wij dachten om ons huisbioscoop naar binnen te halen. Voor deze tv had ik 2 weken terug nog een (geen OLEd) tv gekocht van de concurrent. Geen enkele minuut was ik tevreden over deze tv, ook al was dit de 2020 versie en nog duurder dan deze tv. Gisteren werd deze tv gelukkig omgeruild voor de LG LG OLED55CX6LA en al bij de eerste seconden van uitpakken werden we vrolijk. Al was de gebruiksaanwijzing voor uitpakken niet heel duidelijk, maar het is ons gelukt! Meest opvallend was natuurlijk dikte van scherm, het is bijna papier zo dun! Je kan de tv goed uit de doos halen, dat is het probleem niet. Het is meer het vastmaken van de voet, dat was best lastig. Eenmaal op de tvkast klaar voor installeren. En ja, daar kwam toch een klein probleempje (die ik al wist), de snoer voor electriciteit is wel erg kort. Met beetje improviseren van de aansluiting lukte het. LG, volgende keer gewoon dubbel zo lang maken! En dan de tv aanzetten, het geluid van klik gaf aan dat het spektakel mocht beginnen! Het beeld ging aan, de installatie kon beginnen. Dit ging zonder problemen. Afstandsbediening werd direct herkend, de tv box, de dvd speler. Alles ging vlot. En je ziet direct het menu met alle apps, zoals Netflix, youtube, Pathe thuis etc. Afstandsbediening is wel wennen, het wijzertje doet soms wat je niet wilt. Maar na een dag heb ik het al aardig onder de knie. Het geluid, beeld, alle instellingen goed gezet en tv kijken! Wow wow wow! Wat een TOP TV!! Dit is zo waanzinnig mooi beeld en ook echt mooi geluid. Zeker met de surround effecten van deze tv waan je in een bioscoop, het basgeluid wat de buren niet zo fijn vinden mis ik niet. Als je op youtube aantal 4K filmpjes bekijkt wordt je nog meer lyrisch. Dit is bijna mooier dan echt! De kleuren, contrast, het donkerzwart wat echt donkerzwart is. Wow wow wow! Zo waanzinnig mooi beeld. Ook het AI geluid ingesteld incl de afstandsbediening, je merkt gelijk verschil! Hiervoor hoef je echt niet meer naar een bioscoop. Wij wonen in een heel licht huis met veel ramen. Ik begreep dat de LG beter is met anti-weerkaatsing dan andere merken. En dit is inderdaad zo. Echter een raam zie je duidelijk, daarom hebben we de tv kast iets veranderd zodat de tv niet in het licht staat en nu zie je amper schittering. Wat kan er eigenlijk beter aan deze tv? Ik weet het niet, de tv is voor mij een 10 waard. Het is 1 groot feest nu om tv te kijken!
LG OLED55CX Reviews
LG OLED55CX REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Super mooie TV maar jammer dat DTS support dit jaar verdwenen is.
 | 27-05-2020
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Geluid uit speakers is goed
  • HDMI 2.1
  • Goed voor games
  • Minpunten
  • Geen DTS decoder
  • Prijs
De LG CX is een hele mooie TV! Het beeld is super mooi en het besturingssysteem van LG(WebOS) werkt super fijn snel en soepel. Alleen ik miste echt de DTS decoder. Deze hebben ze dit jaar weggelaten. Daarom heb ik de TV omgeruild voor het 2019 model, de C9, die wel een DTS decoder heeft. Mocht dit voor jou geen probleem zijn, dan haal je met de CX een mooie TV in huis.
LG OLED55CX REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een geweldig mooie tv
 | 27-05-2020
  • Pluspunten
  • Kwaliteit
  • De vele opties
  • ThinQ AI Home Dashboard
  • True Cinema Experience
  • Self-lighting OLED
Ik ben superblij dat Sabrina mij deze tv heeft aangeraden! (past nog net op mijn tv meubel hahaha) Er zit zoveel opties op duurt wel even voor dat ik alles weet. En het geluid is ook super en dat zonder soundbar . Het is heel belangerijk dat je een snelle HDMI kabel hebt 2.0 liefst 2.1 ik had een oude en had eerst dus geen geluid en bij sommige apparaten geen beeld op de tv. dus heb nieuwe HDMI kabels gekocht 2.0 en alles was gelijk goed geluid en beeld supergoed zelfs dus ik ga later 2.1 HDMI kabels kopen. Een top tv.
LG OLED55CX Reviews
LG OLED55CX REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig mooi toestel
 | 25-05-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaqliteit
  • Bedienbaarheid
  • Minpunten
  • geen
Super beeld en lekker groot
LG OLED55CX REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Onovertroffen beeldkwaliteit.
 | 24-05-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • ongelooflijk plat
  • Verbindingsmogelijkheden
  • Alle streamingsdiensten in een keer gekoppeld
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt.
  • Geluid is goed, maar met soundbar waarschijnlijk wel veel beter.
  • Afstandsbediening is magic, maar niet intuïtief te bedienen
Bij het kijken naar een film is het alsof je in de bioscoop zit. Door hdr10+ is een lichtstraal ook echt een lichtstraal. Het beeld is zo scherp dat je ieder pukkeltje en haartje ziet .Echt een fantastisch beeld. Onovertroffen.
LG OLED55CX Reviews
LG OLED55CX REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
geweldige tv
 | 20-05-2020
  • Pluspunten
  • service platte tv
  • Minpunten
  • nog geen
nog maar kort in bezit, maaaaar wat een beeld kwaliteit. heb m aangeschaft voor de volgende generatie game console dus dat heb ik nu nog niet kunnen testen maar ben overtuigt dat dat goed gaat komen. verder goede service EN goede prijs aangeboden gekregen door platte tv.
LG OLED55CX REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige TV
 | 20-05-2020
Mooie tv, goed geholpen bij platte tv. een aanrader!
LG OLED55CX REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Bioscoop ervaring
 | 18-05-2020
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Bediening
  • Voorm
  • Geluid
Beeldkwaliteit is echt fantastisch. Eindelik alle apps direct beschikbaar. Netflix en Amazon prime toets direct op de afstandbediening. Tot ziens chrome cast! Geluid is goede kwaliteit voor zo een dunne tv. Samen met soundbar krijg je een echte bioscoop ervaring