UPDATE: Onze winkels zijn geopend - Bekijk alle maatregelen
UPDATE: Onze winkels zijn geopend - Bekijk alle maatregelen
U bevindt zich in:
LG OLED55CX6LA Reviews

LG OLED55CX6LA REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 20 reviews
2099,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED55CX6LA REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Onovertroffen beeldkwaliteit.
 | 24-05-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • ongelooflijk plat
  • Verbindingsmogelijkheden
  • Alle streamingsdiensten in een keer gekoppeld
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt.
  • Geluid is goed, maar met soundbar waarschijnlijk wel veel beter.
  • Afstandsbediening is magic, maar niet intuïtief te bedienen
Bij het kijken naar een film is het alsof je in de bioscoop zit. Door hdr10+ is een lichtstraal ook echt een lichtstraal. Het beeld is zo scherp dat je ieder pukkeltje en haartje ziet .Echt een fantastisch beeld. Onovertroffen.
LG OLED55CX6LA Reviews
LG OLED55CX6LA REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
geweldige tv
 | 20-05-2020
  • Pluspunten
  • service platte tv
  • Minpunten
  • nog geen
nog maar kort in bezit, maaaaar wat een beeld kwaliteit. heb m aangeschaft voor de volgende generatie game console dus dat heb ik nu nog niet kunnen testen maar ben overtuigt dat dat goed gaat komen. verder goede service EN goede prijs aangeboden gekregen door platte tv.
LG OLED55CX6LA REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige TV
 | 20-05-2020
Mooie tv, goed geholpen bij platte tv. een aanrader!
LG OLED55CX6LA REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Bioscoop ervaring
 | 18-05-2020
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Bediening
  • Voorm
  • Geluid
Beeldkwaliteit is echt fantastisch. Eindelik alle apps direct beschikbaar. Netflix en Amazon prime toets direct op de afstandbediening. Tot ziens chrome cast! Geluid is goede kwaliteit voor zo een dunne tv. Samen met soundbar krijg je een echte bioscoop ervaring
LG OLED55CX6LA REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prachtig en rustig kijkbeeld
 | 15-05-2020
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Rustig beeld
  • WebOS
  • Minpunten
  • Prijs
  • LG/WebOS update beleid
Waar we de afgelopen jaren hebben kunnen genieten van onze \'LG 55UB950V\' tv, was het dan nu toch echt tijd om weer met de tijd mee te gaan. En dat, dat is zeker geslaagd. Met onze nieuwe 65" OLED kunnen we weer een tijdje vooruit, dat is zeker! Voor de nieuwe tv hadden wij 3 vrij simpele eisen, de beeldkwaliteit moet top zijn, het besturingssysteem fijn en de output via HDMI-arc moet goed werken. Tot nu toe zijn we erg tevreden over wat de nieuwe tv ons heeft gebracht in deze optieken. Maar, misschien nog wel iets belangrijkers voor ons, waar we van te voren niet over na hebben gedacht, is hoe rustig het beeld wegkijkt. Bij onze vorige tv waren de beelden niet slecht, maar het kijken naar het beeld was redelijk intensief. Bij onze nieuwe OLED tv kijkt het een stuk fijner en rustiger weg. Waar dit precies door komt vind ik moeilijk te bepalen. Mogelijk is het dat er geen constante felle backlight is, of dat de standaard helderheid lager is, maar duidelijk is dat het nu veel fijner kijkt. Over de kwaliteit van de internet audio speakers kan ik niet veel kwijt. Het klonk prima, maar wij hadden al een soundbar staan dus die vrij snel ook weer aangesloten. Al met al erg tevreden met de aankoop. Het is een behoorlijke prijs, maar dan heb je ook wat. Het beeld is prachtig, kijkt lekker weg en WebOS is een fijn besturingssysteem. En daarnaast, PlatteTV, bedankt voor de goede service! Let op: LG verkoopt hun tv\'s met WebOS, dit besturingssysteem is super fijn maar krijgt meestal geen updates van LG. What you buy is what you get.
LG OLED55CX6LA REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldig georganiseerde internetwinkel
 | 13-05-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Bediening
  • Prijs kwaliteit
  • Minpunten
  • App indeling
  • Apps die op afst bediening staan zoals prime video
Strak beeld met een Mooi geluid kort gezegd een aankoop die zijn geld dubbel en dwars waard is.
LG OLED55CX6LA REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
zeer tevreden
 | 11-05-2020
zeer tevreden, de geluidskwaliteit is minder goed. Ik heb de TV aangesloten op mijn audioset en dat werkt perfect
LG OLED55CX6LA REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Gewoon geweldig
 | 08-05-2020
  • Pluspunten
  • Super beeld
  • Snel
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Geen
Ik heb deze tv nu een paar weken en hij bevalt zo goed... gewoon geweldig beeld en supersnelle besturing. Film kijken en gamen is echt geweldig op deze tv!!!
LG OLED55CX6LA REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Een plaatje aan de muur !
 | 06-05-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • WebOS 5
  • Design
  • Bioscoopervaring
  • Minpunten
  • Relatief kort netstroomsnoer icm tv beugel
Werkelijk een fantastische aanwinst. De vorige een Curved 55 verplaatst in huis en vervangen met dit prachtige exemplaar. Duidelijk een paar stappen beter nog dan de vorige Oled. Enorm blij met dit product en de deal met Platte TV.
LG OLED55CX6LA Reviews
LG OLED55CX6LA REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Na enkele jaren een LG55B6 is deze TV nog aangenamer en onderscheidener.
 | 04-05-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Ook achterkant fijn afgewerkt
  • Minpunten
  • Bluetooth: slechts één apparaat te pairen
Met deze 65 inch bereikt het pure kijkplezier toch een hoogtepunt. De interne luidsprekers zijn meer dan symbolisch; gebruik wel een soundbar maar met dit toestel is dit minder noodzakelijk.
LG OLED55CX6LA Reviews
LG OLED55CX6LA REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Goed product, maar geluidskwaliteit is niet wat ik verwacht had.
 | 02-05-2020
  • Pluspunten
  • vorm
  • grootte
  • beeld
  • Minpunten
  • geluid
Tevreden over vorm en beeld. Wij denken dat het toestel aangevuld met een home surround systeem een beter geluid zal geven. Voorlopig staat de TV op een TV-kast. Misschien ook beter geluid als de TV aan de muur hangt? Verder topproduct.
LG OLED55CX6LA REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtig, \'diep\' beeld.
 | 01-05-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeldkwaliteit
  • Beeldhelderheid
  • Apps
  • Minpunten
  • Tot nu toe geen.
Prachtige realistische kleuren. Haarscherpe beeldkwaliteit. Integratie met apps buiten verwachting. Geluid kan ik niet over oordelen wanneer dat gaat via een Sonos systeem maar wat ik gehoord heb was prima. Geld meer dan waard. In combinatie met Vogels opgang systeem. Werd geïnstalleerd en ingeregeld naar onze wensen. Helemaal top.
LG OLED55CX6LA Reviews
LG OLED55CX6LA REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top tv die boven verwachting is
 | 28-04-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • vormgeving
  • bedienings gemak
  • Minpunten
  • geen
TV voldoet aan alle (gehoopte) verwachtingen, perfect beeld en prima bedienings gemak
LG OLED55CX6LA REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Prachtig toestel waarmee ik als oudere nog wel moet leren omgaan
 | 24-04-2020
  • Pluspunten
  • Prachtig, contrastrijk beeld met een diep zwart.
  • Een rijk palet aan mogelijkheden om tal van (culturele) registraties te kunnen bekijken naast wat tv-zenders bieden.
  • Prachtige vormgeving.
  • Minpunten
  • Bij een enkele reportage zie je heel soms kort een moiré effect optreden of een haperen in de beweging.
  • Geluid is diep van klank, maar kan m.i. iets helderder voor hen bij het gehoor minder goed is.
  • Met de handleiding op internet heb ik moeite om wegwijs te worden op een nieuw gebied. Enige toelichting en hulp hierbij heb ik van een medewerker en bekende van me moeten vragen. De handleiding mist het verhaal. daaromheen
Van een goede, oude plasma tv ben ik nu overgestapt op deze oled tv. Ik heb op grond van berichten en meermaals bekijken en praten in de zaak bewust voor deze tv gekozen en ben heel blij met de keuze. Ik denk een uitstekende keuze voor mij. Alleen moet ik nog leren omgaan met de mogelijkheden die deze tv biedt om zoveel meer te zien dan de tv zenders waarnaar ik tot nu toe keek, zoals tal van cultuur- en kunstprogramma\'s op YouTube. Dit is wel de reden waarom ik een nieuw tv heb gekocht! Met de afstandsbediening en geboden handleiding moet ik nog wegwijs worden. Hierbij maak ik dankbaar gebruik van persoonlijke hulp. De handleiding kan m.i. een stuk beter door geschreven inleiding en uitleg over hoe een oled tv als deze werkt, en wat daarbij belangrijk is te weten voor het omgaan en bedienen. Zeker voor hen die niet de hele dag in een digitale online-wereld leven zoals ik. Het geluid zou voor iemand met een minder goed gehoor iets helderder mogen.
LG OLED55CX6LA REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische TV
 | 20-04-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • WebOS
  • Minpunten
  • Geen
Van mijn oude 55” LG LED naar deze mooie 65”OLED. Wat een verademing. Beeld is gewoon fantastisch en geluid is super. Dit gaf de doorslag omdat ik geen losse soundbar wilde hebben. Goede inruilprijs voor mijn oude LG gekregen. En natuurlijk de cashback actie van LG zelf. Nieuwe Web Os werkt veel sneller en soepeler, en ook de ingebouwde Apple TV en AirPlay 2 gaven toch de voorkeur boven een Android platform van Philips. Ook het ontvangst en het advies (van Thijs) in Eindhoven was zeer aangenaam.
LG OLED55CX6LA Reviews
LG OLED55CX6LA REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Met plezier kijk je tv!
 | 18-04-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Snelle opstart
  • Zwart is zwart
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Voet monteren is lastig
We hadden al ervaring met een lg oled tv (4 jaar oud). Beeldkwaliteit nog beter geworden, sneller in gebruik, geluid enorm vooruit gegaan. Nieuwe techniek tegen inbrandingsverschijnselen is toegepast.
LG OLED55CX6LA Reviews
LG OLED55CX6LA REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
4K/120Hz OLED met ALLM, HDMI2.1, VRR, kortom alles wat je nodig hebt voor de komende jaren!
 | 15-04-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Design
  • ALLM, VRR, HDMI2.1, Dolby Vision
  • Apple TV ingebouwd
  • 4K/120Hz beeld mogelijkheid
  • Minpunten
  • ARC werkt met Dolby Atmos niet (zeer veel vertraging in geluid)
  • Dus... je moet standaard in Dolby Digital kijken om delay in geluid te verhelpen
  • Spannend om voet te monteren omdat het scherm zo dun is.
  • Smartstart menu bij opstarten TV niet uit te zetten
Fijne tv. Snelle opstart (1 sec.) Bediening met Harmony Hub, deze tv staat nog niet in de database maar de C9 werkt ook prima. De ALLM, Dolby Vision en auto herkenning van type content werkt erg prettig. Met de komst van de nieuwe consoles eind dit jaar kan de TV ten volste benut worden! Daarmee wel te zeggen dan alle opties (4K met 120fps) vaak enkel mogelijk is door je Xbox direct op de TV aan te sluiten. (Veel receivers/versterkers hebben nog geen hdmi2.1 support met alle opties die erbij komen) Echter geeft Dolby Atmos via ARC een enorme vertraging waardoor je geluid asynchroon loopt. Dit is niet aan te passen omdat je de audio enkel nog meer kan vertragen waardoor het probleem enkel erger wordt. Oplossing: zet de instellingen op Passthrough en output op Dolby Digital. Dit moet je op je console handmatig instellen. Zodoende wordt de asynchroniteit verholpen maar heb je dus geen Dolby Atmos geluid. (Probleem is al bekend sinds begin 2019 op de C9, dus geen kudos voor LG om dit firmware matig te verhelpen) Beeld is wonderschoon. Alle instellingen werken prima. Als ik TV kijken start op de digitale ontvanger (middels de Harmony Hub) dan blijft nog 3 minuten het ‘LG Smartstart menu’ in beeld staan. Dat is irritant. Terwijl als ik de Xbox start dit niet gebeurd. Ik heb geen mogelijkheid gezien dit volledig uit te zetten. Deze tv is een aanrader voor iedereen die straks ook investeert in apparatuur om deze tv volledig tot zijn recht te laten komen. Alle slimme oplossingen die zijn ingebakken in de TV werken erg prettig! Voet is donkerder dan in in mijn hoofd had. Wat fijn is want ik wilde niet een lichte zilveren voet. Lekker strak design.
LG OLED55CX6LA REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige TV, simply the best
 | 14-04-2020
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Magic Remote
  • Weinig reflectie
  • Minpunten
  • Afstands bediening werkt niet met Sonos planbar
  • Werkt niet lekker met Apple Homekit voor Hue lampen
Dit is mijn eerste OLED TV en tot nu toe ben ik echt onder de indruk van de beeld kwaliteit. Ook dat het werkt met AirPlay vanaf de iPhone is top!
LG OLED55CX6LA REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Voortreffelijke tv!
 | 10-04-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Gebruiksgemak
  • Netflix app
  • Disney+ app
  • Minpunten
  • niet kunnen vinden
Ik ben bij LG gebleven vanwege de beeldkwaliteit en overgestapt op OLED. Wat een verschil, het is bijna niet te beschrijven. Prachtig beeld, voor natuurfilms, sport en films. Zo scherp, zo mooi! Het geluid uit de tv gebruik ik niet, want daar heb ik Bose voor. Maar heb wel geluisterd naar het geluid en ook dat was prima, maar niet zo goed als met een extern systeem. Kortom een echte aanrader. Bedankt Jim uit Zoeterwoude voor je advies bij de aankoop.
LG OLED55CX6LA Reviews
LG OLED55CX6LA REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Deze tv is “La crème de la crème, punt.
 | 09-04-2020
  • Pluspunten
  • Diepe zwartwaardes, zwart is echt zwart
  • Pixelscherp
  • Beste beeldkwaliteit op de markt
  • U wil geen andere tv nadat u deze heeft
  • Gebruiksvriendelijk
  • Minpunten
  • Geen.
Ik heb in de afgelopen jaren verschillende flagship tv’s gehad en na al die jaren kan ik nu zeggen dat deze tv het toppunt van OLED is. U zou denken dat er niet veel veranderd kan zijn met het beeldkwaliteit vergeleken met voorgaande modellen, maar toch weet LG het weer voor elkaar te krijgen. Films zien er geweldig scherp uit, zonder het beeld “te scherp” te maken. Dankzij de zelfoplichtende pixels in het scherm zult u een erg groot contrast zien tussen uiterst zwart detail en uiterst wit detail. Hierdoor krijgen u films en series haast een soort “3D” effect. HDR (High Dynamic Range) zorgt ervoor dat u het uiterste trekt uit deze monster. De zon komt serieus fel over en donkere scenes hebben VEEL meer detail om u nog dieper in de film te trekken! Gaming Er is letterlijk geen enkel ander tv die zo goed kan presteren als een monitor als deze prachtige tv. Input lag staat op ongeveer 13ms ik game mode en wanneer je VRR of Freesync inschakelt, verwacht 6ms. Daarnaast blijft het beeld adembenemend mooi. Bezorgd om burn-in? Hoeft niet. Ik game gemiddeld 5 uur per dag en ik zie 0% burn-in. De tv heeft speciale technieken om burn in te voorkomen, dus game gerust! Het belangrijkste is dat deze tv super gemakkelijk is om niet alleen in te stellen, maar ook om deze te bedienen. Daarnaast wordt iedere stap uitgelegd door de tv en wanneer u deze begrijpt, kunt u de gegeven uitleg uitschakelen. Als u het budget heeft om een tv van deze categorie te kunnen kopen, dan is dit DE tv die u moet kopen, naar mijn mening. Beste lezer, waarom zou u een andere tv dan deze kopen om vervolgens na een halfjaar beginnen te twijfelen van: “had ik toch maar die OLED tv gekocht..” Ik wens u hartstikke veel plezier met deze prachtige en fenomenale tv!
LG OLED55CX6LA Reviews
LG OLED55CX6LA Reviews