U bevindt zich in:
LG OLED55CX6LA (2020) Reviews

LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 55 reviews
1439,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
 
 | 31-08-2020
De TV ziet er prachtig uit, een scherm met dunne randen. Het beeld is scherp met kleuren die van het scherm spatten. Het geluid is redelijk, meer had ik er niet van verwacht, misschien toch een soundbar erbij. De bediening is even wennen maar voldoet prima. De TV is een aanrader voor ieder die voor kwaliteit gaat.
LG OLED55CX6LA (2020) Reviews
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Beste aanschaf op electronica gebied sinds jaren
 | 30-08-2020
  • Pluspunten
  • Haarscherp beeld
  • Prima geluid zonder toeters en bellen
  • Bediengemak
  • Eenvoudig te installeren
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Professioneel chat gesprek met Daniël vestiging Nijmegen, uiteindelijk toch voor de 2020 versie gekozen na aanbieden van een speciale korting
LG OLED55CX6LA (2020) Reviews
LG OLED55CX6LA (2020) Reviews
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top!
 | 30-08-2020
Tv merk LG werd ons aangeraden en we zijn heel tevreden. Het kost wel wat, maar het is erg mooi beeldkwaliteit en redelijk gebruikelijksvriendelijk.
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtig vormgegeven TV met fantastisch beeld
 | 20-08-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Eenvoudig ophangen
  • Minpunten
  • installatie
Heb de TV nu 3 weken en geniet er met volle teugen van, wat een fantastisch beeld! Ik heb de TV opgehangen aan een TV meubel, zonder all teveel moeite, alleen jammer dat er dan geen bouten bij zitten hiervoor. Het aansluiten vond ik wel lastig want ik wilde het geluid via de versterker laten lopen en dat wilde niet lukken, geen geluid voor Netflix via de app op de TV. Uiteindelijk super goed geholpen door een medewerker van de winkel in Breda, die had er echt verstand van!! Jammer dat ze dat niet beter in een gebruiksaanwijzing beschrijven. Vanaf die tijd is het puur genieten.
LG OLED55CX6LA (2020) Reviews
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Knetterend spetterend beeld
 | 19-08-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Groot
  • 120 hz
  • goed voor games/snel
  • Minpunten
  • geen DTS passtrough
  • Bediening even wennen
Bijzonder mooi beeld,vergeet bijna naar Netflix te kijken. Het beeld houd je aandacht vast. Geluid is gelukkig bovengemiddeld. Ik heb een receiver maar vergat hem wel eens aan te zetten. Ik had dit niet direct door. Bediening is even wennen maar verder prima. Al met al zeer tevreden en naar verwachting.Bij platte tv was de prijs zeer gunstig.
LG OLED55CX6LA (2020) Reviews
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
PLATTE TV GEEFT JOU DE JUISTE TV MEE
 | 16-08-2020
  • Pluspunten
  • Zuinig
  • Scherp
  • Zwart is zwart
  • Makkelijk te bedienen
  • Mooi plat en een super geluid
  • Minpunten
  • Geen
Sinds mijn komst naar Nijmegen ben ik op zoek gegaan naar een radio/tv zaak.Bij de eerste winkel was er direct een klik.Nadat ik verteld had wat ik wilde kopen hadden ze mij al begrepen welke opties op een tv voor mij belangrijk waren.Ook de prijs deed me goed.Deze verkoper was niet alleen om te verkopen maar gaf me ook nazorg en dat vindt ik belangrijk.Inmiddels 5 tv verder ben ik van de week weer bij platte tv Nijmegen geweest en ja dezelfde verkoper van 15 jaar geleden heeft mij een hele mooie nieuwste Lg 2020 verkocht.Voor de beste prijs.Ik ben met tevredenheid naar mijn nieuwe tv aan het kijken.Heb de persoon in kwestie nog gebeld om mijn genoegen te doen.Geweldig.Groet Jan
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Beeld kwaliteit uitstekend
 | 14-08-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • wat lage voet, daardoor wat moeilijk met KPN box
  • Geluid ok, maar vrij zacht
Ruimschoots voldaan aan specificatie. Makkelijke installatie beeld boven verwachting
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
fijne Tv uitstekend mooi beeld
 | 14-08-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Gebruiksge
Voldoet aan de gekte verwachtingen
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtig, schitterende beelden
 | 28-07-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijke bediening
  • Eenvoudige installatie
  • Een afstandsbediening waarmee je alles kan regelen
  • Duidelijk en mooi beeld vanaf de zijkant
  • Dun en zeer plat
  • Minpunten
  • Sonos is het geluid niet met de afstandsbefienjng mogelijk
een parel in de kamer, mooie beelden en een gemakkelijke bediening met veel keuzes. Het mooie bij films die zich in het donker afspelen dat je toch een duidelijk beeld heb.
LG OLED55CX6LA (2020) Reviews
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Uitstekend
 | 28-07-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bediening gemak
Tv keurig op tijd geleverd en zelf opgehangen en geïnstalleerd . Zeer mooi beeld of je in de bioscoop zit. Kortom uiterst te vreden.
LG OLED55CX6LA (2020) Reviews
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
wat een geweldige tv
 | 25-07-2020
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • bedieningsgemak
in 1 woord waanzinnig echt geweldig
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Goede allrounder, maar motion handling niet optimaal
 | 24-07-2020
  • Pluspunten
  • Design
  • Future proof
  • Bijna natuurgetrouwe kleuren
  • Upscaling
  • Gaming mogelijkheden
  • Minpunten
  • Motion handling bij 24fps beelden
  • Scherm wiebelt bij aanraking
Zeer fraai uitziende tv. Kleuren zijn redelijk natuurgetrouw, misschien iets teveel saturatie echter is dit niet storend en bijna niet met het blote oog te zien. Voor gaming is het toestel perfect en ook klaar voor next gen consoles. Bediening is erg intuïtief. Voor series en films scoort de tv voor mij persoonlijk matig. Ik ben erg gevoelig voor stotterende beelden welke anderen misschien niet opvallen, ik merk dat dit bij alle 24fps beelden aanwezig is. Het heeft me een hele tijd gekost dit te minimaliseren. Hierbij moet ik aangegeven dat ik voorheen een plasma had waarbij motion handling eigenlijk perfect was.
LG OLED55CX6LA (2020) Reviews
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
mooie tv
 | 22-07-2020
  • Pluspunten
  • beeld
  • Minpunten
  • geluid.
  • hard genoeg, maar voor mij niet aangenaam
  • nu staat hij op stand muziek, dat gaat wel
ik kan niet goed het geluid vinden dat bij mij past. ik vind de meeste mogelijkheden te schel. ik gebruik nu de instelling muziek of standaard.
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top tv van goede kwaliteit.
 | 18-07-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Grootte
  • Bediening
Goede aanrader , mooi beeld en goed geluid.
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Top product!
 | 17-07-2020
  • Pluspunten
  • Bedienings gemak
  • Perfect beeld
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een geweldig product in jullie assortiment !
 | 08-07-2020
  • Pluspunten
  • Optimale beeldkwaliteit
  • Schitterend geluid
  • Past in ieder interieur
Optimale beeldkwaliteit . Schitterend geluid. Prachtig "schilderij" aan de muur. Zeer ervaren monteur heeft op plezierige wijze uitleg gegeven over de wonderlijke wereld van de smart TV
LG OLED55CX6LA (2020) Reviews
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prachtige tv
 | 06-07-2020
  • Pluspunten
  • Zwart is zwart ( prachtig )
  • Plat
  • Snel
  • Gebruiksvriendelijk
  • Haarscherp
  • Minpunten
  • Geen anti reflectielaag ( bij daglicht veel zon veel weerspiegelingen te zien )
  • Zwaar
Mooie tv, zeker icm een surround set!
LG OLED55CX6LA (2020) Reviews
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Top tv maar dan wel icm soundbar
 | 03-07-2020
  • Pluspunten
  • design
  • beeldkwaliteit
  • beeld kleuren
  • beeld helderheid
  • Ideaal voor gamen
  • Minpunten
  • ophang punten zitten laag
Ongelofelijk mooi beeld. Mooi platte tv en dunne randen. Ophangen moet wel echt met twee mensen. Verder was de installatie erg makkelijk. En zeker de moeite waard!
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top TV
 | 02-07-2020
  • Pluspunten
  • Diep zwarte beelden
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Plaatsen van de TV op de voet
  • Geen bluetooth connectie met Sennheiser hoofdtelefoon mogelijk
Een andere manier van TV kijken met mooie diep zwarte beelden
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Unieke beeldkwaliteit en niet te groot (48" OLED)
 | 01-07-2020
  • Pluspunten
  • geweldig beeld
  • prima af te stellen op persoonlijke wensen
  • perfect geluid
  • maakt één geheel met aangesloten apparatuur
  • Minpunten
  • veel instel mogelijkheden dus even zoeken naar het beste resultaat.
geweldige TV met oneindig veel instel- en aansluit mogelijkheden.