TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen zonder afspraak
U bevindt zich in:
LG OLED55CX6LA (2020) Reviews

LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 494 reviews
1259,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Top aankoop.
 | 08-05-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Vormgeving: grote voet (dus ga nog een wallmout halen)
Geen moment spijt van gehad.
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Waanzinnig goede tv
 | 07-05-2021
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Erg mooi beeld
  • Heel goed geluid in de tv
  • Goede smart bediening
  • Makkelijk te installeren
Ik heb de tv nu 2 maanden in huis,maar nog geen dag spijt van gehad dat ik deze gekocht heb. Het is elke keer weer een feestje om naar deze tv te kijken. Ben ook erg goed geholpen door de medewerker die me deze tv verkocht.
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldig deze TV!
 | 05-05-2021
  • Pluspunten
  • Zeer scherp beeld
  • Prima geluid
  • Zwart is ook echt zwart
  • Minpunten
  • Spiegeling, maar te beperken in onze ruimte
Deze TV overtreft alle verwachtingen. 4K HDR is echt een verademing. Ik raad deze TV zeer aan en de service van PlatteTV is erg goed, en het zijn erg vriendelijke mensen
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
De perfecte tv, voor de perfecte prijs en aangekocht met de beste service van Platte TV.
 | 04-05-2021
  • Pluspunten
  • Design
  • Gebruiksgemak
  • Beeld en kleur
  • Aangeboden apps
  • Afstandsbediening
  • Minpunten
  • Geen
Zeer mooi beeld, mooie snelle overgang van de levendige beelden, strakke vormgeving, makkelijk te installeren, goed geluid, geen moment spijt van deze aankoop.
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
echt een super TV, alleskunner die je positief verrast in beeldkwaliteit en bedieiningsgemak
 | 03-05-2021
  • Pluspunten
  • kwaliteit beeld
  • bedieningsgemak met name door cursor
Blij verrast door deze LG, door de enorme keuze afgegaan op recensies bij deze tv, misschien vooraf nooit gedacht een LG te kiezen maar blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Bediening en mogelijkheden zijn enorme pluspunten, beeldkwaliteit is fantastisch maar dat zal met andere merken allemaal wel dicht bij elkaar liggen tegenwoordig. Geen minpunten die genoemd kunnen worden, Platte TV heeft alles netjes en stipt verwerkt/bezorgd......Kortom; DIK tevreden !!!
LG OLED55CX6LA (2020) Reviews
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Toptoestel
 | 03-05-2021
  • Pluspunten
  • super helder beeld
  • eenboudige bediening en makkelijk in te stellen
  • plat
  • prima geluid
  • smart
  • Minpunten
  • toch iets? op de achterzijde aangeven hoe lang de schroeven moeten zijn om een beugel aan te schroeven
Heerlijke TV, met ongelooflijk mooi beeld en geluid. Zeer veel waar voor je geld. Makkelijk in de bediening met handige afstandsbediening... die je wel even onder de knie moet krijgen. Vooral bij bedieningen van dropdown lijstjes :P (scrollwieltje wel of niet handig). Hij is mooi plat, dus hangt nu mooi strak tegen de muur!
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch apparaat!
 | 30-04-2021
  • Pluspunten
  • Super dun
  • Design
  • Minpunten
  • Grote voet
Na jaren van tweedehands televisies nu eens een nieuwe gekocht. Wat een geweldig apparaat! Icm ziggo is het gelukt om televisie zonder een externe decoder of ci+ module te kijken, waardoor alles eenvoudig met een afstandsbediening te gebruiken is.
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super mooie tv.
 | 29-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Design
  • Geluid
Erg mooie tv, nog mooier dan ik in eerst instantie dacht, levering van de tv was wat minder maar de tv zelf is onwijs goed.
LG OLED55CX6LA (2020) Reviews
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Perfect
 | 29-04-2021
Het is jammer dat je niet via Google kunt muziek draaien
LG OLED55CX6LA (2020) Reviews
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Perfect
 | 28-04-2021
  • Pluspunten
  • 120hz
  • HDR
  • Instant Game response
Perfect TV, top of the line for gaming. Nice ultra-thin design, 120hz, HDR, instant game response, HDMI 2.1 on all ports. Magic remote has a nice voice search.
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Perfect
 | 28-04-2021
  • Pluspunten
  • 120hz
Perfect TV
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Wat een fantastische televisie!
 | 25-04-2021
  • Pluspunten
  • Het beeld is super scherp
  • Magic remote werkt super intuïtief en is super handig
  • Design ziet er strak uit
  • Minpunten
  • Het geluid is niet fantastisch
Wat een top televisie! Na een eenvoudige installatie kan je snel aan de slag. Met alle beschikbare apps (YouTube, Netflix & Disney) is er altijd wel wat leuks te zien. Wat gelijk opvalt is het strakke design met aan de bovenkant een bizar dun scherm (komt immers toch bij PlatteTV vandaan). De bijgeleverde afstandsbediening (magic remote) is niet moeders mooiste maar werkt wel enorm fijn. Doordat je sturen met \'beweging\' (denk aan de Wii) beweeg je super makkelijk door de verschillende menu\'s. Het geluid wat uit de televisie komt is niet verkeerd maar helaas niet voldoende voor een echte thuisbioscoop ervaring. Al met al een goede aankoop, zeker een aanrader dus!
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig strak design en beeld
 | 25-04-2021
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Interactief
  • Mooi beeld
  • Minpunten
  • Geen
Makkelijk bedienbare tv. Prima beeldkwaliteit.
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
goede oled tv voor betaalbare prijs
 | 24-04-2021
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • goed af te stellen
  • geluid goed
  • mooie tv
  • Minpunten
  • optical werkt niet op kenwood sterio geen ontvangst
  • jammer dat ik met optical niet kan aansluite vorige sony 4k wel
prima tv
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-35 7 / 10
Prima tv
 | 23-04-2021
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Beste tv ervaring ooit (voor mij, uiteraard)
 | 22-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Kleur
  • HDR+
  • zwart is zwart
  • helderheid
  • Minpunten
  • geluid Out Of Sync van sommige apps
  • PostNL Extra@Home is een aanfluiting
OLED is zo mooi qua verschil tussen zwart en wit/kleur. Ik heb na 12 jaar afscheid genomen van mijn Philips 9 serie met ambilight. De LG is onvoorstelbaar beter met kleur diepte, contrast, scherpte etc.......Toch mis ik ambilight een beetje. Ondanks de 65 inch viel mij de grootte erg mee toen ik hem plaatste op het tv/audio meubel.. De hoeveelheid instellingen voor beeld is enorm...pffff. Enigste probleem waar ik mee worstel is de Out Of Sync geluidsproblemen met het geluid van Prime Video en Youtube met de build in LG apps. Maar ik ben als een kind zo blij met de aankoop. Zeker omdat Platte TV de laagste prijs garantie heeft waargemaakt....TOP Platte TV!!!
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig toestel
 | 22-04-2021
  • Pluspunten
  • Enorm mooi beeld
  • Goed vol geluid
  • Mooie vormgeving
  • Makkelijk instelbaar
Prachtig toestel met prachtig beeld en geluid.
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-35 6,8 / 10
Mooie platte tv met een super beeld
 | 21-04-2021
  • Pluspunten
  • Super beeld
  • Veel mogelijkheden
  • Goede prijs
  • Minpunten
  • Geen handleiding
Mooie platte tv met een super beeld. Ontzetten veel mogelijkheden.
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Een geweldige tv verkocht door een super bedrijf
 | 14-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeld super
  • Model gestroomlijnd
  • Magic remote helemaal top
  • Platte tv.nl geweldig
  • Minpunten
  • Geen
Ben lang aan het dubben geweest om deze aankoop te doen, is toch best een behoorlijk bedrag. Ik had een LG Nano 816, de 49 inch. Na korte tijd ging ik me ergeren aan het backlight bleeding. Maar mede door een super inruilprijs ben ik uiteindelijk overstag gegaan voor de LG Oled cx in de maat 48 inch. Ook gelijk het totale pakket erbij gekocht. De tv is vakkundig opgehangen aan een beugel van Vögel en keurig geïnstalleerd. Mijn ervaring met Platte tv.nl is alleen maar positief. Ook de geduldige Daniël (de verkoper die ik regelmatig aan de telefoon had) helemaal super. En natuurlijk de tv...super beeld en zeker geen spijt van, een totaal andere kijk ervaring dan voorheen, veel beter.
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Heel tevreden met onze tv
 | 13-04-2021
  • Pluspunten
  • Heel scherp beeld
  • Mooi ontwerp
  • Makkelijke bediening
Zeer tevreden. Erg mooi beeld. Ontwerp van de tv is super strak.