TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Afhalen in 10 winkels
U bevindt zich in:
LG OLED55CX6LA (2020) Reviews

LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 410 reviews
1299,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
 
 | 23-02-2021
super televisie, schitterend beeld en mooi geluid. goede en snelle service.
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prachtig beeld
 | 23-02-2021
  • Pluspunten
  • OLED
  • Dun scherm
  • Soepele software
  • Veel apps
  • Mooie metalen voet
  • Minpunten
  • Grote voet aan achterzijde
  • Moet met 2 personen geïnstalleerd worden
Mooie tv met geweldig beeld door het OLED paneel. Het scherm is super dun en heeft een metalen voet waardoor de tv er extra mooi uit ziet. De tv staat wel ver van de muur door de grotere voet aan de achterzijde.
LG OLED55CX6LA (2020) Reviews
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastisch
 | 22-02-2021
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • gemakkelijke installatie
  • geluid
  • beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • magic remote
Wilde eigenlijk geen grote TV (max. 42") maar OLED is niet kleiner te krijgen. Maar valt niet op. TV is mooi dun en bijna geen rand.
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Erg blij met onze nieuwe tv, gaat jarenlang plezier van komen.
 | 22-02-2021
  • Pluspunten
  • Zwart is ook echt zwart
  • Goed design
  • dun frame
  • Afstandbediening hoeft niet moelijk omhoog omdat soundbar ervoor staat
  • Minpunten
  • installeren is wat makkelijker met zijn 2en, vanwege omvang en gewicht
Wij zijn er blij met onze nieuwe TV. Films, series en gamen is een ware beleving geworden. Zwart is echt zwart, waardoor contrast super scherp is. Mijn vriendin zei ook toen we talkshow keken dat het leek alsof we erbij waren, omdat de gezichten super scherp zijn. Wat voor mij ook erg fijn is, omdat ik meestal de afstandsbediening beheers is dat de soundbar, niet hinderlijk in de weg zit als ik van kanaal wil wisselen o.i.d. Bij mij vorige tv\'s en wat ik van vrienden ervaar is dat bij veel tv wel het geval.
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig beeld en tv
 | 22-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • 65inch aanrader
Super mooi en strak beeld. Geluid is prima. Een aanrader hoor! Jari heeft mij perfect geholpen! Hele goede service!
LG OLED55CX6LA (2020) Reviews
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige TV
 | 19-02-2021
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Zwart is zwart
  • Geweldig voor gaming
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Glossy afstandbediening
Heel erg tevreden over deze tv. Ik gebruik hem voornamelijk om op te gamen maar ook voor films is die natuurlijk prachtig. Voor gamen werkt die dan ook geweldig en zijn de kleuren erg mooi. Doordat het OLED is zijn bewegingen ook erg vloeiend en is zwart echt zwart. Ook de HDR is erg mooi op deze TV en geluid is niet verkeerd voor ingebouwde speakers. Er zit ook een hoop goede functies ingebouwd voor films maar ook voor gaming zoals ALLM, VRR, Freesync en zelfs G-sync.
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een super mooie tv met alles er op en er aan!
 | 15-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Strakke design
  • Afstandsbediening gemak
  • Minpunten
  • Niets
Sinds een week eigenaar van deze prachtige televisie. Een genot om naar te kijken en te luisteren. Heel blij met deze aankoop!!
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top tv
 | 14-02-2021
  • Minpunten
  • Voedingskabel niet los te maken van de tv
Geweldige tv zit ook prima geluid in alleen gebruik ik zelf mijn harman kardon set. Enige minpuntje is dat de voedingskabel niet los kan van de tv wat het wegwerken van de voeding door een gootje best lastig maakte. Maar samen met de monteur van platte tv toch gelukt. Top service.
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Uitstekend
 | 14-02-2021
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bediening
  • Overzicht
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Waaaaaaaauuuuuw, wat een beeld !!!!!
 | 13-02-2021
  • Pluspunten
  • Haarscherp 4k beeld
  • Makkelijke a.b. met pointer
  • redelijk geluid
  • goede service
  • Minpunten
  • De aansluitpunten aan de achterzijde hadden meer naar het midden mogen zitten. vanaf de zijkant zie je de draden zitten...
In eerst instantie een Sony TV aangeschaft, echter we konden niet wennen aan het beeld en bovendien was de kijkhoek slecht. Toen de portemonnee maar getrokken en deze Oled tv aangeschaft. Wel een stuk duurder, maar z\'n geld dubbel en dwars waard. Het beeld straalt uit alsof je er zelf bij bent. Het geluid is redelijk, maar wij gebruiken een soundbar, dus voor ons niet van belang. Wel even een paar dagen met de instellingen gerommeld, maar dan heb je ook iets. Ik gebruik de expert beeldmodus met wat persoonlijke aanpassingen. Een tip voor huidige en toekomstige gebruikers, kijk een sop you tube bij tips and tricks voor dit toestel. Dan zie je wat verborgen leuke dingen die je kunt doen met je a.b. Het omruilen van de TV bij platte TV ging heel soepel, dus ook voor hun een pluim. Kortom mensen, gewoon doen...
LG OLED55CX6LA (2020) Reviews
LG OLED55CX6LA (2020) Reviews
LG OLED55CX6LA (2020) Reviews
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Beste TV die je kan kopen in 2021.
 | 13-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Design
  • Geluid
  • App-ondersteuning
  • Functionaliteiten
  • Minpunten
  • Prijs vergeleken met Q-LED, maar is ook geen eerlijke vergelijking.
Deze televisie nu twee weken in bezit en wat een fantastisch apparaat. Lange tijd dit product in de gaten gehouden en uitvoerige reviews erover gelezen, en heb nu eindelijk een mooie deal kunnen sluiten met PlatteTV. Zat voornamelijk te twijfelen tussen de 55inch variant en de 65 inch variant, want mijn kijkafstand is slechts 3,5 meter. Maar nu de 65 inch er staat, kan ik absoluut beamen dat de televisie erg goed staat bij het interieur en hij is absoluut niet te groot! Ik zou als ik de keuze opnieuw zou moeten maken, wederom kiezen voor de 65 inch. Beeldkwaliteit is uiteraard onevenaarbaar vergeleken met andere televisies (Q-LED, LED). Ook het geluid is erg goed, bevat een goeie bass voor een televisiespeaker en stemmen zijn ook erg helder. Het is zeker niet noodzakelijk om een soundbar eraan toe te voegen. Ik heb de combinatie gehoord met een Sonos Arc, en uiteraard is dat geluid wel next level (maar dat mag ook voor 900 euro extra). TV bevat alle smart applicaties die je maar kan bedenken en alles werkt feilloos. Ook voor gaming bevalt de TV erg goed, ik kwam hiervoor van een 24inch monitor en was bang dat ik niet overweg zou kunnen met het formaat bij shooters, maar de overgang gaat erg gaat soepel. Geen enkele vertraging merkbaar. De televisie is echt een aanrader voor iedereen die erover zit te denken om een nieuwe TV te kopen. Beste kwaliteit die je kunt krijgen, en met goed zoeken vaak ook nog een acceptabele prijs.
LG OLED55CX6LA (2020) Reviews
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Mooi design, beeld en geluid
 | 12-02-2021
  • Pluspunten
  • Mooi beeldkwaliteit en ideaal voor gamen ps4 dankzij extra videokaart en de hdr
  • Prima geluid
  • Mooi design
  • Bedieningsgemak
  • Met een juiste muurbeugel van vogels strak tegen de muur
  • Minpunten
  • Niet gevonden
Voor ons de opvolger van de de b9 variant....de verschillen tussen de b9 en cx zijn klein maar met name de processor is sneller...TV ideaal voor playstation...middels a ex eenvoudig koppeling met de soundbar....voldoende aansluitmogelijkheden voor andere apparaten. Usb ook en speelt veel bestanden af zonder tussenkomst van extra apparaat als een mediaplayer. Indien geen gebruik van soundbar geven de speakers in tv ook al een tevreden geluid.
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Prima TV voor deze prijs
 | 11-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Opties
  • Vormgeving
  • Samenwerking met randapparatuur
  • Geluid
Gewoon een prina TV, zeer goede beeldkwaliteit Goed geluid ruime keus in opties om alles naar wens af te stellen.
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Heerlijk kijken en genieten van de prachtige beelden.
 | 11-02-2021
  • Minpunten
  • geen
Was al overtuigd van de kwaliteit in de woonkamer. Nu ook in de slaapkamer prachtig beeld!
LG OLED55CX6LA (2020) Reviews
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
 
 | 11-02-2021
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
uitstekende TV prachtig beeld
 | 10-02-2021
  • Pluspunten
  • beeld is super!
  • zelf eenvoudig uit de doos te monteren en op te stellen
  • degelijke zware voet
ik gebruik deze tv via een versterker waardoor ik het geluid (dat ook erg goed is maar niet zo goed als via een volwaardige versterker met 4 boxen en central speaker en een subwoofer). Hier is ook mijn UltraChrome cast in gestoken. Dat gaf wat ingewikkelde problemen bij het afstellen want beide afstandbedieningen wilden elkaar uitschakelen. t werkt inmiddels. via de ultrachoomcast kan ik YouT. clips en films in 4K+ op het scherm krijgen en dat ziet er geweldig uit, geluid van de provider (TV) en andere bronnen w.o. Spotify blijft dan via de receiver/amplifier lopen. Geweldig Dat is wat ik wilde.
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Geweldige OLED TV met super beeld én geluid!
 | 10-02-2021
  • Pluspunten
  • Erg mooi beeld
  • Zwart is ook echt zwart
  • Super geluid voor zo een dunne tv
  • Mooi vormgeving
  • Minpunten
  • Bediening vereist gewenning
Heb de TV nu bijna drie weken in bezit en ben erg onder de indruk van het super beeld, super geluid en geweldige vormgeving. Het enige waar ik aan moet wennen is de bediening omdat je de afstandsbediening als een soort muis gebruikt maar dat is een detail. Ik had hiervoor een Panasonic Plasma TV en de upgrade van Full HD naar 4k is echt bizar en van harte aan te raden!
LG OLED55CX6LA (2020) Reviews
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prima vervanger van onze oude plasma tv
 | 10-02-2021
Wij hebben enkel maar mooie woorden voor de beeldkwaliteit van de LG en de installatieservice. van PlatteTV. De Tv is samengebouwd met een Sonos Arc via de Vogel\'s NEXT 7346 OLED muurbeugel. Onze oude B&O speakers zijn door middel van de Sonos Port gekoppeld. Alles functioneert prima!
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een echte aanrader!
 | 10-02-2021
  • Pluspunten
  • Hoogste kwaliteit
  • Mooie vorm
  • Super beeld
  • Slimme OS
  • Minpunten
  • Dun en zware scherm
Het beeld is super scherp met uitstekend kleuren en prachtige zwarten/contrast. De TV was zeer makkelijk om in te stellen en er was geen behoefte aan het beeld te moeten hercalibreren. Ik moet eerlijk zeggen dat ik bijna geen aandacht aan het geluid gaaf, omdat ik al een soundbar te staan had. Het enige klacht heeft te maken met hoe dun het scherm is - enerzijds super gaaf te zien, anderzijds maakte ik me groten zorgen tijdens installatie. Uiteindelijk was het niet moeilijk en als dit het enige klacht is, kan je wel geloven dat het echt een aanrader is!
LG OLED55CX6LA (2020) Reviews
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Echt super goed
 | 09-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Genoeg ingangen(hdmi-usb-ethernet enzovoorts)
  • Standaart
  • Minpunten
  • Reflectie
Ik vind het een heel fijn product de interface werkt goed het beeld is echt gewoon prachtig het geluid is best fijn voor gewoon tv geluid verder heel snel met reactie geven op allerlei opdrachten En maar 1 minpunt is dat er met veel licht een beetje last kan hebben van reflexie Maar ik zou het product zeker aanraden
LG OLED55CX6LA (2020) Reviews
LG OLED55CX6LA (2020) Reviews
LG OLED55CX6LA (2020) Reviews