U bevindt zich in:
LG OLED55CX6LA (2020) Reviews

LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 184 reviews
1599,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtig toestel
 | 01-12-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluidskwaliteit
  • Eenvoudige aansluitingen
  • Mooie en functionele standaard
  • Minpunten
  • Onrustige afstandsbediening, maar went
Een zeer goed en professioneel uitziend toestel dat de verwachtingen qua beeldkwaliteit helemaal waar maakt. Grote scherpte , fantastische kleuren en een groot contrast. De geluidskwaliteit overtreft alle verwachtingen en is voor een platte TV het beste dat ik ooit heb gehoord.
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Prachtig beeld
 | 01-12-2020
  • Pluspunten
  • goedkoopste oled tv's op dit formaat
  • Oled extra zwart en scherp beeld
  • Veel opties voor extra koppelingen Bluetooth enzovoort
  • Alles wat je kan voorstellen kan je met deze tv
  • Zeer fijne afstandsbediening
  • Minpunten
  • Misschien niet direct een nadeel, het besturingssysteem van tv is uitgeklede versie van Android tv
  • Je moet minstens een maand wachten op je cashback mocht die op de TV zitten
Ik heb al meerdere oled LG tv\'s versleten maar dit is wel de grootste en de mooiste die ik nu in mijn bezit heb. Het beeld is werkelijk fantastisch mooi en haarscherp. bovendien is LG het goedkoopst als het om oled-scherm gaat en dit komt omdat ze zelf maken. het besturingssysteem van LG is niet mijn favoriet het werkt op zich prima en je kan Netflix en al die dergelijke prima op gebruiken maar met mijn oudere tv\'s vond ik het altijd opvallen dat het gewoon traag werd na een tijdje Ik heb hier nu nog geen last van gehad, en heb gekozen voor een Nvidia shield om ernaast aan te schaffen deze mediaspeler is ontzettend snel zeker voor het streamen ,spelletje spelen en afspelen van grote zware films. overigens is het een commentaar wat ik van meerdere mensen krijg is dat vaak het besturingssysteem van alle tv\'s is niet zo heel snel is ook niet bij de dure tv\'s vandaar dat ik sowieso kan aanraden voor zo\'n en Nvidia shield. je kan dan de afstandsbediening koppelen en heb dan maar een afstandsbediening nodig. Ik kijk zelf geen tv op de televisie en gebruik alleen streamingdiensten en eige media server.Ik kan ook mijn Bluetooth speakers goed aankoppelen en dat vond ik erg fijn. Het went snel zo\'n grote tv dus als je twijfelt tussen welke maat neem dan een grotere.
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top TV!
 | 30-11-2020
  • Pluspunten
  • beeld
  • vormgeving
  • instelmogelijkheden
  • Minpunten
  • geen
Bewust gekozen voor de OLED techniek. Wat een mooi beeld! Zeer tevreden tot nu toe, aanrader!
LG OLED55CX6LA (2020) Reviews
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
wauw wat een genot voor je ogen
 | 29-11-2020
  • Pluspunten
  • makkelijk in bediening
  • mooi geluid
  • scherpe heldere beelden
dit is een prima aankoop voor ons geweest ,het beeld dat je hebt alsof je er middenin zit de diepte, het is alsof de beelden in elkaar overvloeien zo mooi
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Wat een mooi beeld in 4K
 | 29-11-2020
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Makkelijk tegen de muur te bevestigen
  • Rood Led lampje kan uit
  • Werkt goed met de sonos arc dolby atmos
  • Mooie kleuren en zwart tinten
Wat een prachtige tv. Hangt mooi tegen de muur. Het beeld is echt super mooi. Zeker in 4K.
LG OLED55CX6LA (2020) Reviews
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtige tv, beste beeld en prettig weekend webOS besturing.
 | 29-11-2020
  • Pluspunten
  • Kleiner dan alternatieven
  • Het zwartste zwart, wat je vooral bij het kijken in een donkere kamer goed terug te zien is.
  • Hoge pixel density
  • Lage response tijd modus en HDMI 2.1
  • Prettige webOS interface en afstandsbediening met muispointer
  • Minpunten
  • Geen Chrome Cast functie ingebouwd, dus los apparaatje kopen terwijl de tv alle voorzieningen heeft om dit technisch wel te kunnen.
  • Veel voorgeïnstalleerde apps (bloatware) van externe partijen. Ik kies die liever zelf vanuit de store.
  • Netsnoer is kort en niet loskoppelbaar dus ik heb er weer een lelijke stekkerdoos tussen moeten leggen.
Ik zocht een iets kleinere OLED televisies dan de tot voorheen kleinste beschikbare maat: 55 inch. Deze is 48 inch. Dit om twee redenen: ik gebruik mijn scherm als computer monitor en tv in de huiskamer: Een kleinere tv geeft op de korte zitafstand een prettig beeld. OLED heeft de mooiste kleurweergave en het diepste zwart. De andere reden is dat veel content (waaronder de tv stream van ons appartementencomplex) nog steeds slechts in HD formaat, (niet in UHD) wordt aangeboden en ik dat op een iets kleiner beeld mooier vind. Ten slotte beschikt deze tv over de HDMI 2.1 aansluiting en ‘gaming’ modus met lage respons tijd, waardoor het spelen van games lekker werkt.
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goede aanwinst
 | 28-11-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
Na lang zoeken naar een goede tv zijn we bij Platte Tv terecht gekomen. Wij zaten te twijfelen tussen een Philips en LG. Supergoed en geduldig geholpen door T.B. uiteindelijk voor LG gekozen. Beeld en geluidkwaliteit super.
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer goed toestel
 | 28-11-2020
Beste aankoop in jaren en zeer goede service bij Platte TV
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Geweldige aankoop
 | 27-11-2020
  • Pluspunten
  • Geweldige kleuren
  • Bediengemak
  • omvang
  • Top service platte TV.nl
  • Minpunten
  • Geen
Ben overgestapt van een 40 inch Led tv naar deze 65 inch Oled televisie. Dat is natuurlijk al een wezelijk verschil kwa grote, maar wat een geweldig beeld heeft deze Oled televisie dan ook zeg. Absoluut mijn beste aankoop op televisie gebied van de afgelopen jaren. Het geluid van de televisie is voor mij niet van belang, heb via de Hdmi ARC mijn Sonos systeem aangesloten dus dat is in ieder geval al geweldig geluid. Film kijken op bijvoorbeeld Netflix is helemeaal geweldig wat een mooie kleuren en zwart is ook echt zwart enorm blij met mijn aankoop super. Ook enorm goed geholpen door Platte TV hier werken echt mensen met verstand van het geen wat zij verkopen TOP!!!
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastiche tv voor de nieuwe generatie media
 | 26-11-2020
  • Pluspunten
  • Kan mee met de nieuwe generatie consoles
  • HDMI 2.1
  • Design
  • Oled
  • Minpunten
  • Aan de zware kant, maar dit zal wel bij het formaat horen
De strakke minimale look zorgt ervoor dat de kleuren en 4K resoluties van het scherm spatten. Oled is voor mij de nieuwe standaard waarvan ik niet wist hoe graag ik het wilde hebben. Ook voor gaming ervaar ik alles erg goed door de kleuren en de ververs snelheid van de tv
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Grandioos
 | 26-11-2020
  • Minpunten
  • wegwerken van Ziggo Next afhankelijk van twee afstandbedieningen Ziggo en LG
Na lang zoeken hebben wij toch de juiste keuze kunnen maken in combinatie van kwaliteit producten. LG en SONOS.
LG OLED55CX6LA (2020) Reviews
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Beste tv 2020
 | 25-11-2020
Goed beeld, niet de hoogste prijs.
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top TV met een geweldige beeldkwaliteit
 | 24-11-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • bedieningsgemak
  • Dolby Atmos
  • 4x HDMI 2.1
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • geen DTS decoder
In eerste instantie gegaan voor de Sony kd-75xh9096 op advies van PlatteTV omdat ik graag een 75" TV wilde hebben. Het advies was in eerste instantie prima. Zeer goed beeld met prima zwartwaardes (na juiste afstelling) voor een LCD TV. Helaas werkte het Android OS niet stabiel en liep de TV om de haverklap vast. Ook had ik vaak problemen dat geluid niet doorgestuurd werd naar mijn receiver. Daarom contact opgenomen met PlatteTV, in overleg besloten om de TV om te ruilen voor de LG OLED CX in de 65" variant. Het beeld van de LG is echt verbluffend mooi, nog net een stap beter dan de Sony. De bediening van het WebOS is simpel en nog belangrijker voor mij, stabiel. Het starten van Apps gaat snel. Ik gebruik de TV icm een Sonos ARC+Sub dus het TV geluid zelf heb ik nooit getest. Maar dat zal zoals bij bijna alle TV\'s niet heel geweldig zijn. Enige minpuntje van de TV is dat deze niet beschikt over een DTS decoder. Ondanks dat kleine min puntje (wat ik van te voren wist) heel erg blij met deze TV en de service van PlatteTV.
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fenomenaal bioscopisch beeld en prima service
 | 22-11-2020
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • 4k en HDR is super
  • Prettige bediening
  • Goede en snelle service
  • Geluid niet bijzonder maar wel goed voor type scherm
  • Minpunten
  • Av sync issues bij amazon app
Het beeld van deze TV is prachtig. Komend van een 42” plasma valt op dat zwart nog zwarter kan zijn. Kleuren zijn op filmmaker modus af fabriek al direct goed. Upscaling van LG is perfect dus ook niet 4k content is mooi. Formaat zorgt voor een bioscoopervaring en is op 3 meter zitafstand perfect formaat. Geluid van de TV is niet bijzonder maar voor een dergelijk dun scherm beter dan verwacht. Zelf audio aangesloten via toslink op een externe versterker. Opvalt dat de amazon prime app een flinke beeldvertraging heeft op het geluid. Gelukkig bij te stellen via de AV sync op de TV. Verder geen audio sync problemen. Bediening is erg prettig met de magic remote, wat als een aanwijzer werkt. Voor zoeken op internet en in de apps is een toetsenbord we aan te raden. Service van plattetv.nl was goed. Snel en kunsig geholpen, mooie prijs en levering was direct dag na aankoop.
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
De allerbeste TV voor gamen, films en series, vooral in het donker
 | 20-11-2020
  • Pluspunten
  • Zeer accurate kleuren
  • HDMI 2.1
  • Lage input Lag
  • Goede HDR
  • LG Magic Remote
  • Minpunten
  • AI Sound onnodig
  • Dolby vision raised blacks
De LG CX48 is echt de ideale TV voor films en series kijken in het donker. Hij heeft met de juiste instellingen een ontzettend accurate kleurweergave. Door de zelf oplichtende pixels van OLED is zwart ook echt zwart en krijg je prachtig contrast. De HDR support is ook heel goed omdat de TV helder genoeg wordt hiervoor, zonder detail te verliezen. In de bijgevoegde foto zie je diepe schaduwen, en een felbelichte lucht, maar zonder detailverlies. Dolby vision ondersteuning is verder een +. Wel heeft de TV een probleem met de zwartwaardes in Dolby Vision. Deze zijn niet compleet zwart. Dit is op te lossen door de helderheid op 49 te zetten in Cinema modus, en 47 in Cinema home modus. Verder is de TV ideaal voor gamen. In game modus is de input lag ontzettend laag en dus reageert alles snel op de besturing. Beeldkwaliteit blijft onaangetast in game modus. Met HDMI 2.1 ondersteuning is hij ook ready voor de nieuwste consoles en videokaarten. De WebOS software van LG is ook heel gebruiksvriendelijk, vooral in combinatie met de LG Magic Remote. Navigeren gaat heel vlot vanwege de pointer functie en alles is zeer overzichtelijk. Één nadeel is dat je voor elke beeldmodus en ingang de instellingen opnieuw moet aanpassen. Wel is het zo dat dat de ideale beeldopties biedt in elke situatie. Het geluid is voor zo\'n kleine TV verrassend goed. De basweergave is diep genoeg en vooral de standaard, met oled surround en cinema preset klinken goed. De AI Sound kan je calibreren zodat het geluid goed bij jouw kamer past. Echter is dit meer een gimmick en klinkt het geluid niet heel goed in deze modus. Natuurlijk is een home theater set altijd beter maar het is acceptabel. Om te concluderen geeft dit toestel dus perfect accuraat beeld met de juiste instellingen, is hij perfect voor gamen en is hij zeer gebruiksvriendelijk. De LG CX sowieso de beste LG OLED op de markt.
LG OLED55CX6LA (2020) Reviews
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Mooi beeld en geluid.
 | 19-11-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Gebruiksvriendelijk
  • Minpunten
  • Grote zwarte plaat
Van 37 inch overgestapt op 65 inch! Beetje huiverig maar meteen overtuigd toen hij er eenmaal stond! Prachtig beeld en goed geluid, ook voor muziekuitvoeringen.
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer fijne tv en een aanrader
 | 19-11-2020
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Formaat
  • Plat
  • Mooie frame
  • Minpunten
  • Geluid is oke, mis wel wat extra bass
Fijne tv is een aanrader. Mooi dat die zo plat is, beeld kwaliteit is goed mooie kleuren.
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Mooie tv, prachtig beeld en goed geluid. Magic afstandsbediening vraagt wel enige ervaring
 | 18-11-2020
  • Pluspunten
  • mooi beeld in mooi formaat
  • veel extra's en mogelijlheden
  • Minpunten
  • handige afstandsbediening vraagt inwerktijd!
  • noodzaak aanschaf dure kabels om maximaal te profiteren van digitale opties
Erg tevreden over deze nieuwe 48 inch LG tv, maar zeker ook over de wijze van installatie en uitleg door Platte TV medewerkers
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Niet geweldig maar super geweldig!
 | 18-11-2020
  • Pluspunten
  • kleuren
  • afmeting
  • makkelijk te bedienen
  • mooie vormgeving,standaard
  • SUPPPPPEEERRRRR
1000% naar onze zin! Mooi beeld, makkelijk te bedienen en te instaleren en de afmeting is heerlijk om naar te kijken en de kleuren niet zo heel fel maar werkelijk een lust voor het oog! EEN AANRADER
LG OLED55CX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima product
 | 17-11-2020
  • Pluspunten
  • Kleuren
  • Uitstraling,vormgeving
  • Geluid
  • Minpunten
  • Geen
Mooie tv goed beeld makkelijk in aansluiten en bediening, Afspraken worden nagekomen