U bevindt zich in:
LG OLED55C9 Reviews

LG OLED55C9 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 25 reviews
1999,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED55C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastisch goede TV
 | 05-08-2019
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Kijkhoeken
  • weergave details
De beeldkwaliteit van de strak gevormde TV is erg goed inclusief de kijkhoeken. Alle details zijn goed zichtbaar. Ook het geluid vind ik voor een TV goed. Het gebruik van de afstandsbediening is even wennen, maar functioneert goed. Jammer dat er 3 vookeursknoppen zijn voor Netflix, Rakuten en Amazon. Dus ook hier slaat de commercalisering steeds verder toe.
LG OLED55C9 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super tv
 | 29-07-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • WebOs
  • Design
  • Makkelijk te installeren
  • Minpunten
  • Apple AirPlay?
Al een tijd fan van de LG televisies met baanbrekende OLED technologie waardoor superieure beeldkwaliteit. Mooie design en makkelijke interface.
LG OLED55C9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
In een woord fantastisch
 | 20-07-2019
  • Pluspunten
  • Groot beeld
  • Geweldige kleuren
  • Mooi diep zwart
  • Geluid
  • Mooie tv
  • Minpunten
  • N.v.t.
  • N.v.t.
  • N.v.t.
  • N.v.t.
  • N.v.t.
Ik ben er zeer tevreden mee en hoopt jaren van deze tv te genieten en dan weer een nieuwe bij Plate tv te kopen
LG OLED55C9 Reviews
LG OLED55C9 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Geweldige Oled TV
 | 18-07-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • aansluitingen
  • gemak
  • snelheid
  • goede upscaling van SD
  • Minpunten
  • geluid
Geweldige TV met ongekende kleuren en zwart waarden. Ook de HDR en dolby-vision zijn geweldig, dit zijn formats die je op netflix al veel tegenkomt dus echt een toegevoegde waarde hebben. Ik heb de TV nu 1 maand en het beeld is werkelijk geweldig. Het geluid daarintegen valt tegen, daarom nu op zoek naar een goed soundbar. Maar dat komt goed. Geluid is wel goed genoeg maar je mist iets , en dat ga ik terug vinden..... Kortom koop deze Oled TV gerust maar houd rekening met het geluid. Maar dat geld voor bijna alle huidige TV's.
LG OLED55C9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische ervaring met top tv en soundbar
 | 13-07-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Surroundgeluid
  • Kijkplezier
  • Gebruiksgemak
Prachtig beeld en geluid. Een unieke beleving bij het kijken naar sport en films. Top service van Platte tv met installeren en uitleggen
LG OLED55C9 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Strakke TV zoekt audio systeem
 | 10-07-2019
  • Pluspunten
  • 4K super kwaliteit
  • Lekker groot
  • Voet is erg stevig
  • Magic Remote is great
  • Input ports genoeg
  • Minpunten
  • Audio
  • Af en toe stof verwijderen (achterkant)
Ik heb hem nu een weekje of 2. Heerlijk beeld kwaliteit. WebOS is zeer strak. Blij met alle apps die ik kan installeren. Mis wel de Ziggo/KPN tv app. Helaas moet ik nu nog met een chromecast werken. Netflix/Videoland etc apps werken vlot en heb nog geen "freeze" mogen mee maken.
LG OLED55C9 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Fantastisch beeld
 | 09-07-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Prijs
  • Afstandsbediening
  • Minpunten
  • Lelijke voet
Ik kijk zelf met een surround set. Dus het geluid os voor mij minder belangrijk. De voet van de tv is niet het allermooiste, maar het beeld is fantastisch.
LG OLED55C9 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtig toestel
 | 09-07-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Mooie afwerking
  • Snelle smart tv
  • Minpunten
  • Vast netsnoer wat redelijk kort is
  • Prijs
De beeldkwaliteit is perfect. Zwart is idd zwart. Smart tv werkt prima. Ik gebruik de interne speakers niet dus daar kan ik niks over zeggen. Ik zou hem direct terug kopen
LG OLED55C9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
GEWELDIG
 | 29-06-2019
  • Pluspunten
  • zuiver
  • mooi
  • goed formaat
  • kwaliteit
  • 100%
fantastisch mooie kleuren, heel fijne tv
LG OLED55C9 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtig toestel
 | 26-06-2019
  • Pluspunten
  • Helder
  • Bediening
  • Vorm
  • Gemak
  • Kwaliteit
  • Minpunten
  • Prijs
Prima kwaliteit +
LG OLED55C9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een fantastisch apparaat!!
 | 25-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Connecties met externe apparaten
  • Apps
Ik had hiervoor de eerste OLED van LG. Die was al mooi. Maar deze is echt perfect.
LG OLED55C9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Voldoet aan al mijn eisen
 | 24-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeld, zwart is zwart, snelle beelden prima
  • geluid prima
  • bediening makkelijk
  • mogelijkheden genoeg
  • vorm
  • Minpunten
  • subs niet te wijzigen, als er meerdere subs aanwezig zijn
Prima
LG OLED55C9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
 
 | 24-06-2019
  • Pluspunten
  • beeld kwaliteit
  • bedienings gemak
LG OLED55C9 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Een van de beste 4K TV's van het moment
 | 20-06-2019
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Genoeg HDMI- en USB-poorten
  • Minpunten
  • CEC werkt niet fantastisch
  • Privacy gevoelige functionaliteit zit ik niet op te wachten
Geweldig beeld, het is immers OLED. Aangezien ik een soundbar gebruik bij de TV, kan ik niks nuttigs melden over het geluid (daarom bij dat punt een gemiddelde score). Enige waar ik over kan klagen is de CEC-functionaliteit. Deze werkte veel beter bij mijn vorige TV (een Samsung). Ik kon daarmee moeiteloos mijn HTPC en PS4 bedienen via de afstandsbediening van de TV, dat is er bij de LG niet meer bij helaas. Verder moet je goed opletten op de toestemmingen die je geeft, er zitten een hoop privacy-gevoelige functionaliteit op de TV (AI-achtige functies, en promoties op basis van je kijkgedrag).
LG OLED55C9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Schitterende tv
 | 18-06-2019
  • Pluspunten
  • Schitterend beeld
  • Mooie vormgeving
  • Gebruiksvriendelijk
  • Minpunten
  • Behoorlijk aan de prijs
Na het verhuizen naar een grotere woning was het tijd voor een groter scherm. De vraag was alleen .. QLED of OLED. Daarom binnen gelopen hij plattetv.nl in Utrecht. Daar zijn wij uitstekend en uitgebreid geholpen door verkoper D. Hij legde ons alles uit en wat voor onze woonkamer het beste zou zijn. Het werd al vrij snel duidelijk.. het zou een 65” OLED 4K LG worden. En dat was gezien onze eerdere goede ervaringen met LG ook best logisch. Wat een schitterende tv, zowel de vormgeving als het fenomenale beeld. Gisteren geplaatst door monteur D die keurig op tijd was en alles netjes heeft aangesloten, ook op onze Sonos set. Het was al met al geen koopje.. maar zeker de moeite waard om te gaan kijken bij plattetv.nl
LG OLED55C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtig beeld en zeer fijne bediening
 | 17-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
  • Minpunten
  • Aansluitingen wat onhandig
Wauw wat een beeld en de bediening is gewoon geweldig, jammer dat je nog niet kunt koppelen met Google Home. Alles nettjes opgehangen door de monteur en nettjes opgeruimd goede service dus, was allen vergeten even de soundbar te testen met het geluid
LG OLED55C9 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Fantastisch mooie tv. Ik ben zeer tevreden
 | 08-06-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • bediening
  • vormgeving
  • cursor en stem bediening
  • Minpunten
  • handleiding.
Fantastisch mooie tv. Ik heb hem in combinatie met de nieuwe ziggo next mediabox. deze werken erg goed samen. De ziggo box schakelt de LG in samen met de eigen box en dit alles met 1 druk op de knop. geweldig. Zeer goede integratie. het pijltje werkt zeer goed en de stem bediening werkt uitstekend. Ik ben zeer tevreden
LG OLED55C9 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
OLED van LG is PQ king
 | 04-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit is ongekend, zeker met goede content
  • Web OS is zo gemakkelijk en super snel.
  • Installatie gaat snel en soepel.
  • Design is straks
  • Magic remote werkt prima
  • Minpunten
  • Beeldpaneel is flinterdun, de gehele tv zelf toch met wat dikker dan ik had verwacht.
  • Het scherm reflecteert meer dan mijn 10 jaar oude KURO
  • Technicolor preset is alleen voor pikdonkere ruimte
  • HDMI eArc synct niet altijd Perfect
  • Deze minpunten wegen niet op tegen de perfecte beeldkwaliteit
De LG c9 is een fenomenale televisie. Het maakt van de meeste content een prachtig beeld. Maar voer het 4K, UHD met HDR of Dolby Vision en je gelooft je ogen niet. De diepte in het beeld, de kleuren en het detail zijn ongekend. Ernstig tevreden over deze tv
LG OLED55C9 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Als je een tv zoekt met schitterend beeld, zoek dan niet verder neem de Lg C9.
 | 01-06-2019
  • Pluspunten
  • Schitterend beeld (4k hdr)
  • Zwart is ook echt zwart
  • Bediening werkt goed.
  • Veel smart functies
  • hdmi 2.1 ondersteuning (voor de toekomst)
  • Minpunten
  • geluid wat minder
  • voedingskabel wat te kort
Heb de Lg C9 65 inch gekocht. Wat een mooi beeld. Ook het design is top. Zelfs de voet vind ik mooi. Maar is best zwaar. Maar goed zo blijft tv op zijn plek staan. Ook de smart functies zijn makkelijk te vinden en te bedienen. De tv ondersteund ook nog eens dolby vision en dolby atmos. Zo heeft netflix onder andere films en series die dat ondersteunen. Het enige kleine min puntje is misschien het geluid. Maar daar heb je weer geluids sets voor. Al met al een aanrader als je op zoek bent naar een nieuwe tv met de nieuwste snufjes!!!
LG OLED55C9 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige TV
 | 26-05-2019
Erg blij met mijn nieuwe tv mooi formaat ,geweldig beeld super toestel