UPDATE: Onze winkels zijn geopend - mogelijke vertraging PostNL - bekijk alle maatregelen
UPDATE: Onze winkels zijn geopend - mogelijke vertraging PostNL - bekijk alle maatregelen
U bevindt zich in:
LG OLED55C9 Reviews

LG OLED55C9 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 258 reviews
1399,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED55C9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Bioscoop geluid en beeld in minder dan 1 cm
 | 02-04-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Beeldkwaliteit
  • WebOS
  • Snelheid software
  • Dikte
  • Minpunten
  • Onderkant wat dikker waardoor de TV niet geheel strak tegen de muur opgehangen kan worden (zie foto)
Ik heb de 55 inch C9 nu ongeveer 10 dagen in gebruik en wat een belevenis! Het geluid en de beeldkwaliteit zijn bioscoopwaardig, en dat in een een ultra dunne OLED. Elke keer verbaas is mij weer over hoe scherp alles wordt weergeven. Films klinken alsof je midden in de bioscoop zit. De C9 wint op alle vlakken in de huidige markt. De combinatie van WebOS en de magic remote is de beste keuze die je kunt maken op dit moment.
LG OLED55C9 Reviews
LG OLED55C9 Reviews
LG OLED55C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super beeld en geluid in een strak design
 | 29-03-2020
  • Pluspunten
  • Super scherp beeld
  • Makkelijke besturing
  • Goed geluid
  • Snel, ook met gamen
  • Minpunten
  • Platte HDMI kabel nodig aan de achterzijde wanneer je de tv strak tegen de muur wilt hangen
Sinds twee weken trotse eigenaar van deze tv. Achteraf heel blij met de keuze om bij dit model van LG uit te komen (met dank aan de hulp van de verkoper). De tv werkt super simpel en heeft een extreem goed beeld. Zwart is zwart, levendige kleuren en realistische weergaves. Met de ingebouwde speakers kun je een soundbar bijna achterwege laten.
LG OLED55C9 Reviews
LG OLED55C9 Reviews
LG OLED55C9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super!
 | 27-03-2020
Ziet er top uit net een schilderij film kijken game allemaal top!
LG OLED55C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Fantastische TV
 | 26-03-2020
  • Pluspunten
  • Oled scherm geeft top beeld
  • Ook het geluid is beter dan we gewend waren
  • Geen merklogo van de TV zichtbaar
  • Magic afstandbediening is ideaal met alle app's van tegenwoordig
  • Minpunten
  • HDMI aansluitingen hadden wat mij betreft wat meer naar het hart van de TV gemogen
TV onlangs aangeschaft ter vervanging van onze 49 inch Sony led tv. Deze was ca. 6 jaar oud. Bij Platte TV in Doetinchem geweest en ter plekke de verschillen bekeken tussen de technieken. Uitgekomen op deze LG. Wat een mooi voorgegeven TV. Aan de muur zie je geen logo van het merk, enkel een vlak en dun scherm. Het geluid via onze versterker is sterk vooruitgegaan en het sublieme beeld is zoveel beter dan we hadden! Helemaal tevreden.
LG OLED55C9 Reviews
LG OLED55C9 Reviews
LG OLED55C9 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Wat een beeld!
 | 25-03-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Kraak helder beeld
  • Makkelijk te bedienen
  • Minpunten
  • Geluid kan beter
Inmiddels staat deze tv drie weken bij ons binnen. Al snel raakten we gewend aan het formaat, maar het kraakheldere beeld blijft schitterend. Daarnaast is de LG gemakkelijk te bedienen en misstaat hij zeker niet in onze woonkamer. Het geluid is prima, maar een soundbar staat wel op ons verlanglijstje.
LG OLED55C9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige TV
 | 23-03-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
Vandaag is de TV geleverd en keurig netjes opgehangen en geïnstalleerd. Hangt strak tegen de muur, precies zoals ik graag wilde. Beeld en geluid fantastisch maar wel gekoppeld aan Harman Kardon Citation set. Alle apps eenvoudig te bedienen. Super aankoop!!
LG OLED55C9 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prachtig beeld, geluid valt niet tegen, wat een joekel!
 | 23-03-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • (Bas)geluid best redelijk
  • Snel (besturing)
  • Maakt Ziggo Horizon XL overbodig
  • Magic remote, harde schijf PnP
  • Minpunten
  • Formaat (OLED is er niet kleiner dan 55")
Van een 32" JVC uit 2008 naar deze gigant: wat een verschil. Eerst enorm onder de indruk van het formaat. Met name als hij uit staat, is het geen mooie accessoire voor in je woonkamer maar dat geldt voor iedere 50"+ tv denk ik. Het ranke design is dan een pré. Misschien toch maar eens inbouwen in een meubel met lift of plat aan de muur hangen. Maar qua kijkbeleving/-plezier (op 3-3,5m afstand) een verademing! Het geluid wat er standaard uit komt is best aardig. Tot nu toe de verleiding om een soundbar aan te schaffen nog kunnen weerstaan. Genoeg aansluitmogelijkheden. Geschikt voor Ziggo digitale tv, werkt als een speer, eindelijk van die Horizon XL af. Besturingssysteem (webOS van LG) werkt lekker soepel. Voldoende apps. Magic remote even wennen maar best slim ding! Erg blij met deze aankoop!
LG OLED55C9 Reviews
LG OLED55C9 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Ik weet waarom deze tv als de beste wordt aangemerkt.
 | 22-03-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • WebOs bediening
  • mooie tv (heel dun) (mooie standaard)
  • minder duur dan concurrenten met hetzelfde Oled paneel
  • De beste (Oled)tv om mee te gamen
  • Minpunten
  • Licht reflecteert op het scherm
  • Voor mensen met soundbar(past niet onder het scherm)
Deze televisie is voor mensen die net als mij gaan voor de aller beste beeldkwaliteit. De bediening van LG: WebOs met de pointer afstandbediening is ook fijne bonus. Als je kijkt naar de concurrenten van de LG c9. Sony bravia AG9 of een philips. Die gebruiken de paneel van LG en voegen iets toe om zich te onderscheiden van LG. Als je puur een tv koopt voor absolute beeldkwaliteit hoef je niet verder te zoeken dan met de LG c9. Voeg hier een fijne surroundset bij aan en je hebt een eigen bioscoop.
LG OLED55C9 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prachtige tv en super beeld, maar neem een apart geluidssysteem
 | 22-03-2020
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • zwart kleur
  • beeld tot in de hoeken
  • home functie is handig
  • Netflix shortcut knop
  • Minpunten
  • air play
  • geluid
Prachtige tv en super beeld. Je hebt wel een apart geluidssysteem nodig. Of het nu een kleine bluetooth speaker is of een sound bar, ik vind dat dit echt nodig is. De air play werkt ook niet optimaal.
LG OLED55C9 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Helemaal up to date
 | 21-03-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Toeters en bellen
  • Apps
  • Minpunten
  • Stroom kabel kort en niet vervangbaar
  • AirPlay video stottert
  • Geen composite/component
Mijn vorige LG had last van met name ingebrande Nickelodeon en RTL4 logo’s. Dit bleek niet te repareren en dankzij de pixel garantie heb ik na de standaard garantie periode deze mogen uitzoeken. Wel een kleine bijbetaling moeten doen. Gewoon weer meer toeters en bellen voor je geld. En een voorziening om de kans op inbranden verder te verkleinen. Toch wel weer een pixel garantie afgesloten. De bediening vind ik wel wat lastiger dan mijn vorige LG, maar als ik er weer aan gewend ben, wil ik vast niets anders meer. Het enige wat mij tegenvalt is dat AirPlay nogal stottert met video of snelle swipes op je iPad/iPhone. Wat ik gemist had is dat er geen component of composite aansluiting op zit. Ik heb nog niet ontdekt of er teletext op zit. Beeld gewoon weer buitengewoon! Geluid beter dan mijn vorige LG (meer bass/body). Voor mij ruim voldoende, maar natuurlijk klinken goede losse speakers veel beter.
LG OLED55C9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Gewoon het beste ! , wat er te krijgen is op het moment
 | 20-03-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Vormgeving en het super dunne scherm
  • Geluid
  • aansluitingen HDMI enz
  • 4K en HDR
  • Minpunten
  • Naar mijn mening geen een !!!!!! Geloof het of niet !!!!
Jonge jonge , wat een tv !!!!!! Super beeld ! Ongelooflijk de kleuren met gewoon tv kijken al , laat staan 4 k HDR films en 4 k HDR gamen met de ps4 pro of met de Xbox one x bah bah
LG OLED55C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Kwalitatief zeer goed product.
 | 15-03-2020
  • Pluspunten
  • Zeer goede beeldkwaliteit
  • Makkelijk bedienbaar
  • Goede geluidskwaliteit
  • Eenvoudige montage op muurbeugel
  • Minpunten
  • Geen op te noemen
Mijn vorige tv was een Plasma Samsung Vanwege beeldkwaliteit overgestapt naar OLED LC Diverse TV opstellingen met merken bij Platte TV bekeken op advies van verkoper. OLED LC stak er voor ons met kop en schouder boven uit.
LG OLED55C9 Reviews
LG OLED55C9 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldig product
 | 13-03-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Afstandbediening
  • Vormgeving
  • Mogelijkheden menu
  • Minpunten
  • Nog niet kunnen ontdekken
Ik had al een oled tv van lg (5 jaar oud) maar deze is toch een stuk beter tov wat ik ingeruild heb Het geluid is met 100% verbeterd Afstandbediening is beter zo geen twee stuks meer Vormgeving ik ok
LG OLED55C9 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldig product
 | 13-03-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Afstandbediening
  • Vormgeving
  • Mogelijkheden menu
  • Minpunten
  • Nog niet kunnen ontdekken
Ik had al een oled tv van lg (5 jaar oud) maar deze is toch een stuk beter tov wat ik ingeruild heb Het geluid is met 100% verbeterd Afstandbediening is beter zo geen twee stuks meer Vormgeving ik ok
LG OLED55C9 Reviews
LG OLED55C9 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prachtig beeld en geluid en prima prijs kwaliteit verhouding
 | 13-03-2020
  • Pluspunten
  • Magic remote
  • Makkelijk te bedienen
  • Mooi kleuren
  • Veel Network Extras, Internet, Spotify, Netflix, Youtube
  • Prima Multi-Media functies
  • Minpunten
  • Geen papier handleiding
LG OLED55C9 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect, boven verwachting!
 | 13-03-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Homekit integratie
  • Afstandsbediening
  • Werking icm met andere producten
  • Minpunten
  • Prijs
De beeldkwaliteit is zoals je verwacht, perfect. Werkelijk waar niks van gelogen door de fabrikant. Ik ben vooral verrast door de extra functies van deze TV. De afstandsbediening is echt een groot pluspunt, deze is te koppelen met je soundbar, tv box, etc, voor volledige bediening. Hierdoor heb je écht maar 1 afstandsbediening nodig! Perfect dus. Daarnaast is de integratie met Apple Homekit precies wat je verwacht, naadloos. De apps die je kunt installeren op de tv zorgen ervoor dat je geen extra apparaten nodig hebt, indien gewenst kun je deze apps zelfs met je telefoon bedienen. Dit is iets waar ik steeds meer waarde aan ben gaan hechten.
LG OLED55C9 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prima beeld en geluid.
 | 12-03-2020
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Goed internet
  • Spraakbediening
  • Minpunten
  • Geen gebruiksaanwijzing op papier
Erg uitgebreide mogelijkheden
LG OLED55C9 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtige Oled TV Met natuur echte kleuren
 | 10-03-2020
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Bedienings-gemak
  • Kijk hoek prima maakt niet uit waar je zit
  • Minpunten
  • Handleiding
Ongelofelijk hoe scherp alles is bij o.a natuurfilms. Zelfs de snorharen van bijvoorbeeld tijgers zijn scherp te zien. Een echte aanrader zeker i.c.m mijn Sonos producten.
LG OLED55C9 Reviews
LG OLED55C9 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtige Oled TV Met natuur echte kleuren
 | 10-03-2020
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Bedienings-gemak
  • Kijk hoek prima maakt niet uit waar je zit
  • Minpunten
  • Handleiding
Ongelofelijk hoe scherp alles is bij o.a natuurfilms. Zelfs de snorharen van bijvoorbeeld tijgers zijn scherp te zien. Een echte aanrader zeker i.c.m mijn Sonos producten.
LG OLED55C9 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Fantastisch
 | 10-03-2020
  • Minpunten
  • Geen