U bevindt zich in:
LG OLED55C8P Reviews

LG OLED55C8P REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 539 reviews
1398,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige kijk en luisterervaring in combinatie met 5.1 Sonos set .
 | 22-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld meer dan geweldig
  • Gebruikvriendeijk
Geweldige tv. Fantastisch beeld gebruiksvriendelijk . In combinatie met de ook aangeschafte Sonos set elke keer weer het gevoel of ik in een bioscoop zit .
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtig beeld en goed geluid
 | 21-01-2019
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Goed geluid
  • Dun scherm en mooie vormgeving
  • Prijs kwaliteit
  • Gebruiksgemak
De tv heeft werkelijk prachtig beeld. De kleuren zijn heel diep en het is heel scherp. Het geluid voldoet aan alle verwachtingen, maar voor nog beter geluid gebruiken wij de surround set. De tv is mooi vormgegeven en past perfect in de kamer. Hij is makkelijk in gebruik en heeft nog een fijne afstandsbediening die het gebruiksgemak nog verder verbetert.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Top TV met perfect beeld en geweldig geluid
 | 21-01-2019
  • Pluspunten
  • Haarscherp beeld
  • Mooi geluid
  • Makkelijke bediening
  • Strak Design
  • Minpunten
  • Prijs
Goede voorlichting en service van de werknemers en product kennis van PlatteTV.nl. Daardoor keuze gemaakt voor geweldige TV met haarscherp beeld en mooi geluid. Mooi design en ultra dun scherm. Redelijk prijzig maar iedere euro waard. Zeker een aanrader voor TV/Film liefhebbers
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Wat een strak beeld...wauw.
 | 21-01-2019
  • Pluspunten
  • dun
  • strak
Super beeld, niet voor niets beste keus uit de test. Heel dun beeldscherm, zwart is ook echt zwart. Met HEOS soundbar super geluid toegevoegd.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige tv met uitstekende beeldkwaliteit
 | 21-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Uitmuntende t
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
 
 | 21-01-2019
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Goede prijs-kwaliteitsverhouding.
 | 20-01-2019
  • Pluspunten
  • Uitstekende beeldkwaliteit
  • Geluidkwaliteit is prima
  • Door cashback actie mooie prijs
  • Dunne bezels
  • Minpunten
  • KPN ontvanger niet volledig bedienbaar met de Magic Remote
Na 9 jaar heb ik mijn 42" LG plasma HD-ready tv vervangen voor de OLED55C8P. In eerste instantie was ik van plan het 2017 model aan te schaffen. Na betaling kreeg ik van PlatteTV.nl een mooie aanbieding voor de OLED55C8P. Hier ben ik mee akkoord gegaan en heb er absoluut geen spijt van. HDR beeld en diepe zwartwaarden zijn een lust voor het oog. Daarnaast valt het geluid ook zeker niet tegen. De tv is middels de Magic remote prima te bedienen.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super gave mooie dikke tv met prachtig beeld en geluid!!
 | 20-01-2019
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
Ik ben heel erg blij met deze nieuwe tv wat een aanwinst!! Hiervoor had ik een Panasonic plasma Alles is overtroffen wat een beeld en design !!! Zelfs m’n vriendin die zei van tevoren al zei Dat ze geen nieuwe tv wilde is heel enthousiast Heb een mooi aanbod gekregen bij platte tv met goede klanten service !! Ik ben heel blij en ga zeker de volgende keer weer bestellen bij platte tv
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtige beeld en geluidskwaliteit en zeer gemakkelijke en duidelijke installatie menu die de naam smart op alle fronten kan dragen.
 | 20-01-2019
  • Pluspunten
  • Installatie gemak ook voor de digibeten vwb het smart gedeelte
  • bedieningsgemak ook voor de digibeten vwb het smart gedeelte
  • beeldkwaliteit
  • geluidskwaliteit
Prachtige beeld en geluidskwaliteit en zeer gemakkelijke en duidelijke installatie menu waardoor je een gemakkelijke, bedienbare echte smart tv hebt met vele mogelijkheden
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top tv.
 | 20-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Minpunten
  • AB
Super mooie en strakke tv. Geluidskwaliteit is ook goed, wat vaak wat minder is bij oleds. AB is redelijk. Mist toch wat handige knopjes die andere wel ehbben als terugschakelen naar een vorige zender
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Waanzinnig beeld en geluid!
 | 20-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld scherpte
  • Bovengemiddeld geluid
  • Bediening
Waanzinnig scherp beeld! Prachtig geluid ! Kortom top toestel gekocht bij plattetv. Goed en duidelijk advies. Kundig personeel waarmee je goed van gedachte kunt wisselen. Uiteindelijk een ander merk gekozen zonder het gevoel te hebben dat we gepusht werden tot bepaalde keuze.Nadat we op zondag onze definitieve keus hadden gemaakt werden we 2 uur later door de planning verrast of wij thuis waren voor montage/ installatie. Dus 4 uur na aanschaf konden we al genieten van een tv die al onze verwachtingen overtreft. Bovendien dit alles voor een bijzonder scherpe prijs met als extra nog een cashback van 300 euro.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Absolute top-tv
 | 19-01-2019
  • Pluspunten
  • OLED levert fantastische beeldkwaliteit
  • Veel aanpassingen mogelijk aan beeldinstellingen
  • Laat zich via webOS heel fijn bedienen
  • Volop aansluitingsmogelijkheden
  • Minpunten
  • OLED heeft een inbrandrisico (vandaar de verplichte screensaver)
Deze OLED-tv levert een fantastische beeldkwaliteit en werkt uitstekend samen met andere apparaten in het thuisnetwerk (receiver, pc, NAS). Het tv-geluid is oké, maar bij dit scherm hoort een goede set (surround)luidsprekers om recht te doen aan het Dolby-geluid in films. Het webOS van LG werkt erg fijn, zeker in combinatie met de heel goed hanteerbare 'magic remote' waarmee je de cursor op het scherm bedient. Deze tv doet volledig recht aan de huidige stand van de technologie. De kleuren en contrasten zijn adembenemend. Om het béste uit de tv te halen, is wel top-content nodig. Zoals Ultra4K-series/films op Netflix, of 4K blu-rays. Maar ook 'gewone' HD-content wordt fraai ge-upscaled. Deze nieuwste generatie flinterdun OLED-scherm kan nog altijd niet de helderheid halen van een LED-tv, maar is intussen vólop licht genoeg om op een zonovergoten dag bruikbaar te zijn Wel gedijt deze technologie met oneindig contrast natuurlijk het allerbeste in een iets minder verlichte kamer. Kortom: de perfecte 'cinema-tv'.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Wat een KIJK ERVARING
 | 19-01-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • bediening
  • mooi plat
  • Minpunten
  • geen
prachtige beeldkwaliteit. Zelfs voor mij een eenvoudige bediening. Geluid voldoet prima Hij staat niet in een hele grote ruimte, dus dat scheelt misschien. Maar wat een BEELD.!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldig
 | 18-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Mogelijkheden
  • Minpunten
  • geen
Het product is voor mij een een prachtige aankoop. Televisie kijken is zo een genot.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
geweldige TV met superbeeld! Geluid ook goed!
 | 18-01-2019
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een plaatje.
 | 18-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • geen
Super Beeldkwaliteit,. Super geluid en ook nog een mooie vormgeving. In EEN woord GEWELDIG.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Fantastische tv
 | 18-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bediening
  • Vormgeving
  • Geen draden weerwar
Voldoet aan al mijn wensen.Nu met plezier weer tv kijken.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
super
 | 17-01-2019
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een geweldige aankoop
 | 17-01-2019
  • Pluspunten
  • Mooie kleuren
  • Goed geluid
  • Dun scherm
  • Minpunten
  • Sprake sturing doet niet altijd wat ik wil
Een geldige smart tv, met echt super beeld kwaliteit en een super geluid. Elke cent waard!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
op en top produkt
 | 16-01-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • gebruiksgemak
  • vormgeving
  • Minpunten
  • nog niet echt gevonden
verbluffende beeldkwaliteit geluid als in de cinema