U bevindt zich in:
LG OLED55C8P Reviews

LG OLED55C8P REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 544 reviews
1178,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Hele mooie tv
 | 13-02-2019
  • Pluspunten
  • Mooi groot beeld
  • Geen randjes
  • Prima geluid
We moeten nog even wennen aan de bediening omda5 we niet alleen een andere tv hebben, maar ook een andere provider.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfecte vervanger voor plasma?!
 | 12-02-2019
  • Pluspunten
  • Perfect beeld
  • Zwart waarden
  • Mooi strak uiterlijk
  • Vakkundig personeel
  • Inleving in de klant
  • Minpunten
  • geen!
Helaas maar het werd tijd voor een vervanger voor onze plasma tv mar is die er? Reden voor een bezoek aan PLATTETV. Bij binnenkomst alleen maar tv's te zien en ik heb eerst rustig rond gekeken. Gelukkig niet direct een snelle verkoper in je nek maar ik had wel de nodige vragen en werd te woord gestaan door Daniel. Uitgelegd dat ik al jaren met plezier genoot van mijn plasma tv, met name de zwartwaarde, vloeiende beelden en het gevoel "in" de tv te zitten door de mooie dieptewerking. Ik had aangegeven dat ik wat huiswerk gedaan had en op papier gecharmeerd was van de Samsung Qled Q9 van 2018. Dit mede vanwege de zwartwaarde, het hoge contrast en dat er maar 1 draad loopt van de tv naar de One Connect Box dus esthetisch erg fraai. Omdat ik een buis in de muur heb weggewerkt is dit voor mij overigens geen must maar dus erg handig als je weinig of geen kabels wilt zien (behoudens die ene dunne zilveren). Op deze box kun je meerdere apparaten aansluiten dmv HDMI zoals Settopbox, PS4, Wii etc. Daniel begon bij de basis en dat is het beeld en wat de verschillen zijn. Voor de beste beeldschermen die er momenteel zijn kom je uit op OLED of QLED. Ik kreeg te horen dat QLED is ontwikkeld door Samsung en alleen door Samsung wordt gebruikt. Dit is een Full Array achtergrond verlichting wat wil zeggen dat elke LED (in zones) apart wordt aangestuurd. Hier zit het grote verschil met OLED. OLED wordt gemaakt door LG Display, een zusterbedrijf van LG. Naast uiteraard LG maken alle andere merken (Philips, Sony, Panasonic) gebruik van de LG OLED panelen. De verschillen in de merken zit voornamelijk in de softwarematige aansturing van de schermen en bouwkwaliteit van de behuizing. Bij de LG OLED werkt elke pixel afzonderlijk. Doordat elke pixel afzonderlijk aan- en uitgeschakeld wordt, is er sprake van intensere zwartwaarden. Daarbij komt dat de beelden op OLED net wat vloeiender zijn. Op aanwijzingen van Daniel meer gelet op kritische verschillen. Ik realiseer mij dat in de winkel demo beelden worden getoond in de hoogst mogelijke resolutie (4K HDR) maar het onderlinge vergelijk blijft wel appels met appels. Ik moet zeggen dat de verschillen tussen Samsung QE55Q9F en LG OLED55C8P echt heel klein zijn maar toch gekozen voor de OLED gezien de ervaringen met onze plasma. Daniel heeft tevens goed geadviseerd over de ophangmogelijkheden, extra garanties van PLATTETV en de service indien er iets mocht gebeuren. De TV direct mee kunnen nemen en re werd geholpen met inladen. Al met al zeer tevreden en een echte aa
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
zeer tevreden
 | 12-02-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • bediening
  • vormgeving
  • donker/ licht
  • Minpunten
  • geluid
alles oke geluid mocht beter maar was bekend
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Topprodukt, zwart is zwart, wat een plaatje met prima dolby atmos geluid.
 | 11-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Bediening
  • Streaming
  • Eenvoudig
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Prima tv. Uitstekende beeldweergave. Eenvoudig in te stellen. Goed geluid. Super gestroomlijnd. Heerlijk om naar te kijken. Een plaatje.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Gewoon een top TV met ook goed geluid!
 | 11-02-2019
  • Pluspunten
  • Alles
  • Minpunten
  • Geen standaard chromecastfuncties zoals Google Foto's...
  • Verder geen minpunten.
Een hele mooie TV met prachtige kleuren en goed geluid. Uiteraard het beeld iets moeten "verzachten" en het geluid wat "equalizen". Maar dan is het prachtig! Zo egaal van kleuren en brichtness. Gewoon een aanrader.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Geweldig
 | 10-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Afstandsbediening
  • Bediening applicaties zoals Netflix etc
Product is nog maar kort in gebruik, maar tot op heden overtreft het alle verwachtingen
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Topproduct!
 | 09-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Kabelaansluiting
Fantastische beeldkwaliteit mooi geluid gebruiksvriendelijke bediening
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige tv
 | 09-02-2019
Hiervoor een Lg Oled 65B6 gehad en geen moment spijt van deze aankoop!!! Geweldig beeld op 77 inch, veel beter als op mijn vorige Oled!!!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Magnifique image
 | 09-02-2019
  • Pluspunten
  • Qualité d'image
  • Son
  • Minpunten
  • Mode d'emploi pour montage
Très bon produit.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldig
 | 08-02-2019
Geweldige tv, geen moment spijt van gehad!!!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Buiten gewoon mooie platte tv en bijzonder goed beeld en zeer goed geluid.
 | 07-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Geluid
  • Vormgeving bedienings gemak
  • Prijs
  • Minpunten
  • Geen
Hebben 8 jaar geleden al eerder een tv bij platte tv gekocht en die was al goed maar dit is een echte verbetering we kijken met plezier naar de programma’s op onze nieuwe OLED tv
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Mooie tv met een prachtig beeld.
 | 07-02-2019
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • goed geluid
  • mooie vormgeving
  • Minpunten
  • afstandsbediening niet te koppelen met Horizon box
Beeld van de TV is fantastisch, Geluidskwaliteit is beter dan mijn vorige Philips. Alleen jammer dat de afstandsbediening door mij niet te koppelen is met de Horizon box van Ziggo, dus toch weer 2 bedieningen op tafel liggen.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Super
 | 04-02-2019
Super
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtige tv
 | 02-02-2019
Is een pareltje, super mooi beeld
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
goede en duidelijke servie van platte tv
 | 02-02-2019
  • Pluspunten
  • zeer mooi beeld
  • goed geluid
  • gebruiksvriendelijk
  • apps werken goed
  • Minpunten
  • grillig prijsverloop
  • afstandbediening doet het niet in combinatie met horizonbox
na een paar maanden research over de aanschaf van een nieuwe tv ben ik op dit model uitgekomen. Niet alleen bij de consumentenbond (best geteste tv ooit qua cijfers) maar ook op andere sites kwam dit model goed uit de bus. Helaas was het prijsverloop wel erg grillig. Deze fluctueerde tussen de €1450 en €2999. Vlak na mijn aankoop (ik heb €1599 betaald) was de prijs zelfs even iets onder de €1400. Dit is niets ten nadele van platte tv overigens want landelijk gezien was dit bij alle aanbieders het geval. Maar het zet je wel aan het denken. Wat is de marketing gedachte achter deze prijsschommelingen? Verder ben ik uitermate tevreden over de LG Oled55c8p. Men heeft niets teveel gezegd.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige TV
 | 31-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Afstandsbediening
  • Installatie
  • Gebruik
  • Design
Na een eenvoudige en snelle installatie is het volop genieten van deze TV. Uitermate helder beeld dankzij OLED technologie. Zeer makkelijk te bedienen (afstandsbediening fungeert tevens als een zeer muis). Met 1 druk op de daarvoor bestemde knop naar Netflix. Geluid is prima al blijft het met platte TV's zonder klankkast beter om 'm aan te sluiten om een soundbar of surround systeem.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top product
 | 30-01-2019
  • Pluspunten
  • Super beeld
  • Makkelijke bediening
  • Mooi design
  • Minpunten
  • lastig geluid over Bose te krijgen
Ik heb verschillende malen nu deze televisie aangeschaft prive, bij mijn ouders, zus en schoonouders en iedereen is super enthousiast. Wat een super kwaliteit beeld!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Wat een briljante kijkervaring!
 | 27-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Snelheid WebOS
  • Gebruikersgemak
  • Geintegreerde mediaplayer
  • Design
  • Minpunten
  • Geen
De OLED TV maakt waar wat er beloofd wordt, het beeld is fenomenaal. Doordat zwart ook echt zwart is, is het contrast echt schitterend. Ik zou het toestel iedereen aan kunnen bevelen.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Top service, niet overhaast of ongemakkelijk. Ze nemen de tijd als je die nodig hebt en geven gevraagd en ongevraagd advies. Wel was er een jonge werknemer die mij onder andere hielp en mij iets beloofde wat hij later was vergeten te doen. Kleinigheidje
 | 27-01-2019
  • Pluspunten
  • 4K gamen
  • 4K films
  • Vormgeving
  • Bedienings gemak
  • Makkelijk en snel op te bouwen
  • Minpunten
  • Heb ik werkelijk nog niet ontdekt na 3 weken
Alleen maar lof voor de C8 Ik gebruik hem voor films, maar met name gamen in 4K. En dat doet hij werkelijk subliem.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
een geweldige belevenis
 | 25-01-2019
  • Pluspunten
  • beeldkwalitiet
  • bediening
  • Minpunten
  • voetstuk
  • geluid
top tv mooie beeld kwaliteit en een geweledig 4k belevenis als je ene film afspeeld. goede uitleg en informatie gehad in de winkel, ik kom graag terug voor mijn volgende aankoop