U bevindt zich in:
LG OLED55C8P Reviews

LG OLED55C8P REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 539 reviews
1398,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Geweldig
 | 10-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Afstandsbediening
  • Bediening applicaties zoals Netflix etc
Product is nog maar kort in gebruik, maar tot op heden overtreft het alle verwachtingen
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Topproduct!
 | 09-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Kabelaansluiting
Fantastische beeldkwaliteit mooi geluid gebruiksvriendelijke bediening
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige tv
 | 09-02-2019
Hiervoor een Lg Oled 65B6 gehad en geen moment spijt van deze aankoop!!! Geweldig beeld op 77 inch, veel beter als op mijn vorige Oled!!!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Magnifique image
 | 09-02-2019
  • Pluspunten
  • Qualité d'image
  • Son
  • Minpunten
  • Mode d'emploi pour montage
Très bon produit.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldig
 | 08-02-2019
Geweldige tv, geen moment spijt van gehad!!!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Buiten gewoon mooie platte tv en bijzonder goed beeld en zeer goed geluid.
 | 07-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Geluid
  • Vormgeving bedienings gemak
  • Prijs
  • Minpunten
  • Geen
Hebben 8 jaar geleden al eerder een tv bij platte tv gekocht en die was al goed maar dit is een echte verbetering we kijken met plezier naar de programma’s op onze nieuwe OLED tv
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Mooie tv met een prachtig beeld.
 | 07-02-2019
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • goed geluid
  • mooie vormgeving
  • Minpunten
  • afstandsbediening niet te koppelen met Horizon box
Beeld van de TV is fantastisch, Geluidskwaliteit is beter dan mijn vorige Philips. Alleen jammer dat de afstandsbediening door mij niet te koppelen is met de Horizon box van Ziggo, dus toch weer 2 bedieningen op tafel liggen.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Super
 | 04-02-2019
Super
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtige tv
 | 02-02-2019
Is een pareltje, super mooi beeld
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
goede en duidelijke servie van platte tv
 | 02-02-2019
  • Pluspunten
  • zeer mooi beeld
  • goed geluid
  • gebruiksvriendelijk
  • apps werken goed
  • Minpunten
  • grillig prijsverloop
  • afstandbediening doet het niet in combinatie met horizonbox
na een paar maanden research over de aanschaf van een nieuwe tv ben ik op dit model uitgekomen. Niet alleen bij de consumentenbond (best geteste tv ooit qua cijfers) maar ook op andere sites kwam dit model goed uit de bus. Helaas was het prijsverloop wel erg grillig. Deze fluctueerde tussen de €1450 en €2999. Vlak na mijn aankoop (ik heb €1599 betaald) was de prijs zelfs even iets onder de €1400. Dit is niets ten nadele van platte tv overigens want landelijk gezien was dit bij alle aanbieders het geval. Maar het zet je wel aan het denken. Wat is de marketing gedachte achter deze prijsschommelingen? Verder ben ik uitermate tevreden over de LG Oled55c8p. Men heeft niets teveel gezegd.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige TV
 | 31-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Afstandsbediening
  • Installatie
  • Gebruik
  • Design
Na een eenvoudige en snelle installatie is het volop genieten van deze TV. Uitermate helder beeld dankzij OLED technologie. Zeer makkelijk te bedienen (afstandsbediening fungeert tevens als een zeer muis). Met 1 druk op de daarvoor bestemde knop naar Netflix. Geluid is prima al blijft het met platte TV's zonder klankkast beter om 'm aan te sluiten om een soundbar of surround systeem.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top product
 | 30-01-2019
  • Pluspunten
  • Super beeld
  • Makkelijke bediening
  • Mooi design
  • Minpunten
  • lastig geluid over Bose te krijgen
Ik heb verschillende malen nu deze televisie aangeschaft prive, bij mijn ouders, zus en schoonouders en iedereen is super enthousiast. Wat een super kwaliteit beeld!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Wat een briljante kijkervaring!
 | 27-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Snelheid WebOS
  • Gebruikersgemak
  • Geintegreerde mediaplayer
  • Design
  • Minpunten
  • Geen
De OLED TV maakt waar wat er beloofd wordt, het beeld is fenomenaal. Doordat zwart ook echt zwart is, is het contrast echt schitterend. Ik zou het toestel iedereen aan kunnen bevelen.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Top service, niet overhaast of ongemakkelijk. Ze nemen de tijd als je die nodig hebt en geven gevraagd en ongevraagd advies. Wel was er een jonge werknemer die mij onder andere hielp en mij iets beloofde wat hij later was vergeten te doen. Kleinigheidje
 | 27-01-2019
  • Pluspunten
  • 4K gamen
  • 4K films
  • Vormgeving
  • Bedienings gemak
  • Makkelijk en snel op te bouwen
  • Minpunten
  • Heb ik werkelijk nog niet ontdekt na 3 weken
Alleen maar lof voor de C8 Ik gebruik hem voor films, maar met name gamen in 4K. En dat doet hij werkelijk subliem.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
een geweldige belevenis
 | 25-01-2019
  • Pluspunten
  • beeldkwalitiet
  • bediening
  • Minpunten
  • voetstuk
  • geluid
top tv mooie beeld kwaliteit en een geweledig 4k belevenis als je ene film afspeeld. goede uitleg en informatie gehad in de winkel, ik kom graag terug voor mijn volgende aankoop
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Aanrader!
 | 25-01-2019
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • bedieningsgemak
  • vormgeving
  • formaat
Prachtige beeldkwaliteit, het formaat van 65inch is geweldig voor een normale huiskamer.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastisch beeld, top TV!
 | 25-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Makkelijke menu’s
  • Minpunten
  • Geluid zonder soundbar
  • Vaste stroomkabel
Super beeld, fijne menu’s! Eigenlijk spreekt alles voor zich. Zelf heb ik een soundbar bij de tv en dat zou ik wel iedereen aanraden. Enige nadeel is de vaste stroomkabel, maar gelukkig gaf mij dit geen problemen.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Hele mooie tv ben er blij mee.
 | 24-01-2019
  • Pluspunten
  • Platte scherm
  • Beeld
  • Form geving
  • Geluid
  • Bediening
Nooit een mooier beeld gezien.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Verrassend compleet , prachtig beeld
 | 23-01-2019
  • Pluspunten
  • Groot beeld
  • Mooie kleuren
  • Diverse mogelijkheden
  • Mooi geluid
  • Makkelijke bedienings,
  • Minpunten
  • Teveel keuze
  • Kinderen willen ook op deze tv
  • Meer bezoek ineens
  • S, nachts pas naar bed
Deze tv bevat zoveel mogelijkheden voor ieder wat wils . Veel mogelijkheden en mooie kleuren een juweel in huis .
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
een schitterende TV
 | 23-01-2019
  • Minpunten
  • Levering
Zeer goed maar de levering heeft zeer lang geduurd en er waren wat problemen. Dingen die ik echt niet vond kunnen.