U bevindt zich in:
LG OLED55C8P Reviews

LG OLED55C8P REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 539 reviews
1398,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
alles goed gegaan
 | 19-02-2019
  • Pluspunten
  • super beeldkwaliteit
  • dunne rand
  • LG goed merk
top beeld, super dunne rand, opgehangen aan wand (was wel even een dingetje voor 2 man). Afstandbediening duidelijk. Ondanks grote scherm, meteen gewend.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een SUPER fantastische Tv..
 | 19-02-2019
  • Pluspunten
  • Echte kleuren
  • Fantastisch beeld
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Eigenlijk geen.
Ruim 4 weken in bezit van dit fantastisch apparaat en nog iedere dag een Wow factor ...heldere levens echte kleuren...goed geluid. Nog nooit zo enthousiast geweest over een TV. Een tv die ik iedereen aan kan bevelen.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastisch product. Hadden we eerder moeten doen
 | 19-02-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeldkwaliteit
  • Bedoeningsgemak
  • Minpunten
  • Geluid (sporadisch)
Mooi vormgegeven, fantastische beeldkwaliteit. Geluid in de lage tonen soms wat dof.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top product, plezier voor het hele gezin.
 | 17-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Interface
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Magic remote neemt niet alle functies over van remote set up box.
Schitterende tv geen moment spijt van.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Super OLED
 | 16-02-2019
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Super bild kwaliteit
  • Makkelijke bediening
  • Voldoende aansluitingen
  • Minpunten
  • Geluid is okay, maar beter via externe soundbar/homecinema
Het is echt een prachtig televisie! Het design is heel mooi, ik heb zelf ook niet veel spiegeling van de raam wat fijn is over dag. Het geluid is bij elke platte tv nooit voldoende, dus wij hebben een homecinema hiervoor. De bediening met de magic remote is even wennen, maar verder heel makkelijk en snel.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige tv
 | 16-02-2019
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • prachtig beeld
  • goed geluid
  • Minpunten
  • gebruik van CI+ module is voor gebruiksgemak aan te raden, maar daardoor verlies je wel functies die je bij een separate decoder wel hebt
Schitterend beeld, fraai vormgegeven tv (mooie smalle rand waardoor maximaal beeldoppervlak). Vele instellingen maken het instellen van het 'optimale' beeld wel erg lastig - waar dient elke instelling precies voor? Nadeel bij gebruik van CI+ module ipv Ziggo settop box is dat je functies verliest als terugspoelen, opnemen op het ene kanaal en kijken op het andere (1 decoder aanwezig)
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Heeele mooie TV met perfect beeld en onverwacht goed geluid
 | 16-02-2019
  • Pluspunten
  • mooi beeld met perfect zwart
  • prima geluid met voldoende bass
  • goede bediening met 'muis'afstandsbediening
  • handige integratie met Netflix
  • met afstandsbediening is zelfs je kabel-ontvanger te bedienen
  • Minpunten
  • voedingskabel vast gemonteerd
  • haakse aansluitkabels benodigd
Mooie TV met goed geluid. Niet blikkerig maar mooi vol. Aansluiten op 5.1 set haast niet nodig. Fijne afstandsbediening waarmee zelfs je (Ziggo) kabelontvanger is te bedienen |(basisfuncties). De afstandsbediening werkt op voor de TV op bluetooth dus je hoeft niet te richten. Tevens is de afstandsbeding een muis waarmee je de apps kunt bedienen. Beeld van OLED is goed met écht zwart. Genot om naar te kijken. Beelddiameter van 55 inch (138cm) lijkt groot als je van 40 inch (100cm) komt, maar dat is snel gewend. Je hebt immers géén rand meer en hangt stuk tegen de muur.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een tv die aan alle verwachtingen voldoet
 | 16-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bedieningsgemak
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geen
Zeer tevreden over deze nieuwe aankoop. Prachtig beeld en bedieningsgemak. Geluidskwaliteit niet maximaal beoordeeld omdat wij gebruik maken van een soundbar van bose
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super helder en scherp berld
 | 15-02-2019
  • Pluspunten
  • 55 inch mooie maat
  • Kwaliteit beeld
  • Geluid valt erg mee, wel soundbar voor optimaal geluid
  • Laagste prijs
  • Minpunten
  • Blijft toch flinke uitgave
  • Bezorging
Na ervaring van collega deze OLED tv gekocht! Vond het veel geld, maar gezien ik dagelijks tv kijk toch besloten te kopen voor nu mooie prijs. Absoluut geen spijt, wat een beeld en verbetering! Films kijken etc nu nog veel mooier. Platte TV was goedkoopst. Bezorging via post.nl was wel een drama.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Beste tv die ik ooit heb gehad.
 | 15-02-2019
In een woord geweldig
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtig TV
 | 15-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Donkere kleuren
  • Smart functie
  • Minpunten
  • Optie om beeld te verbeteren (niet nodig)
Kleurencontrast is super. Beeldkwaliteit is top ook in 4K. M.n. donkere kleuren in een donkere kamer zijn prachtig. Smartfunctie van de TV werkt ook super goed. Connectiviteit qua internet is goed. Geluid heb ik niet getest omdat alles via Bose systeem loopt. Dat werkt overigens ook geweldig via de HDMI ARC
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige tv en beeldkwaliteit!!
 | 15-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Design
  • Gebruiksvriendelijk
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt
De beeldkwaliteit is echt verbazingwekkend! Interface is gebruiksvriendelijk. Zelfs de geluidskwaliteit verbaasde me.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Uitstekende TV!
 | 14-02-2019
  • Pluspunten
  • BEELD
  • GELUID
  • BEDIEING
  • WEBOS
  • Minpunten
  • Optillen en plaatsen (minimaal 2 pers.)
  • Bediening met Denon receiver werkt deels
De LG C8 OLED TV geeft echt een heel mooi beeld zoals je van OLED mag verwachten. De kleuren spetteren van je beeld af. Zeker in vergelijking met mijn oude LCD tv. Het installeren van de TV ging echt makkelijlk. De afstandbediening ligt lekker in de hand en de Wii achtige besturing heb je snel door en werkt echt lekker. Het geluid is goed, maar het kan wel iets beter. De voet die ervoor zorgt dat het geluid van de downward speakers naar voren wordt gestuurd geeft echt wel een mooi geluid. Het is natuurlijk alleen niet te vergelijken met een home cinema set. Ik ben echt helemaal tevreden over de TV.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Waanzinnig contrast en kleur(helderheid), relatief vol hoog en laag via de tv speaker
 | 14-02-2019
  • Pluspunten
  • Helder beeld met diepste zwart zorgt voor een ongekend contrast
  • Talloze instel mogelijkheden
  • Uitgebreide app store
  • Prima geluid via de tv speakers
  • Super flat voor een mooie lijst bij wand montage
  • Minpunten
  • Geluid via ARC laat te wensen over
  • Geen USB 3 aansluiting
  • Speeld niet alle media bestanden via een externe schijf
  • Kwestie van smaak, maar vind de voet een beetje lomp en voelt goedkoop aan
Pracht paneel, super contrast, rijke kleuren, helder wit en een hoop mogelijkheden voor beeld calibratie. Merkte met de beeldpolaridatie wel enige haperingen bij 2160/HDR. Geluid via tv speaker is bijzonder vol te noemen. Geluid via ARC werkt (bij mijn model) niet naar behoren icm met een Denon receiver.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig mooie televisie met prachtig mooi beeld en geluid
 | 13-02-2019
LG kwam als beste uit de test via de consumentenbond en zodoende gekocht. En prima tekst en uitleg van uw medewerker. Ben zeer tevreden en niet duur, de goedkoopste als ik mij niet vergis.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Hele mooie tv
 | 13-02-2019
  • Pluspunten
  • Mooi groot beeld
  • Geen randjes
  • Prima geluid
We moeten nog even wennen aan de bediening omda5 we niet alleen een andere tv hebben, maar ook een andere provider.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfecte vervanger voor plasma?!
 | 12-02-2019
  • Pluspunten
  • Perfect beeld
  • Zwart waarden
  • Mooi strak uiterlijk
  • Vakkundig personeel
  • Inleving in de klant
  • Minpunten
  • geen!
Helaas maar het werd tijd voor een vervanger voor onze plasma tv mar is die er? Reden voor een bezoek aan PLATTETV. Bij binnenkomst alleen maar tv's te zien en ik heb eerst rustig rond gekeken. Gelukkig niet direct een snelle verkoper in je nek maar ik had wel de nodige vragen en werd te woord gestaan door Daniel. Uitgelegd dat ik al jaren met plezier genoot van mijn plasma tv, met name de zwartwaarde, vloeiende beelden en het gevoel "in" de tv te zitten door de mooie dieptewerking. Ik had aangegeven dat ik wat huiswerk gedaan had en op papier gecharmeerd was van de Samsung Qled Q9 van 2018. Dit mede vanwege de zwartwaarde, het hoge contrast en dat er maar 1 draad loopt van de tv naar de One Connect Box dus esthetisch erg fraai. Omdat ik een buis in de muur heb weggewerkt is dit voor mij overigens geen must maar dus erg handig als je weinig of geen kabels wilt zien (behoudens die ene dunne zilveren). Op deze box kun je meerdere apparaten aansluiten dmv HDMI zoals Settopbox, PS4, Wii etc. Daniel begon bij de basis en dat is het beeld en wat de verschillen zijn. Voor de beste beeldschermen die er momenteel zijn kom je uit op OLED of QLED. Ik kreeg te horen dat QLED is ontwikkeld door Samsung en alleen door Samsung wordt gebruikt. Dit is een Full Array achtergrond verlichting wat wil zeggen dat elke LED (in zones) apart wordt aangestuurd. Hier zit het grote verschil met OLED. OLED wordt gemaakt door LG Display, een zusterbedrijf van LG. Naast uiteraard LG maken alle andere merken (Philips, Sony, Panasonic) gebruik van de LG OLED panelen. De verschillen in de merken zit voornamelijk in de softwarematige aansturing van de schermen en bouwkwaliteit van de behuizing. Bij de LG OLED werkt elke pixel afzonderlijk. Doordat elke pixel afzonderlijk aan- en uitgeschakeld wordt, is er sprake van intensere zwartwaarden. Daarbij komt dat de beelden op OLED net wat vloeiender zijn. Op aanwijzingen van Daniel meer gelet op kritische verschillen. Ik realiseer mij dat in de winkel demo beelden worden getoond in de hoogst mogelijke resolutie (4K HDR) maar het onderlinge vergelijk blijft wel appels met appels. Ik moet zeggen dat de verschillen tussen Samsung QE55Q9F en LG OLED55C8P echt heel klein zijn maar toch gekozen voor de OLED gezien de ervaringen met onze plasma. Daniel heeft tevens goed geadviseerd over de ophangmogelijkheden, extra garanties van PLATTETV en de service indien er iets mocht gebeuren. De TV direct mee kunnen nemen en re werd geholpen met inladen. Al met al zeer tevreden en een echte aa
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
zeer tevreden
 | 12-02-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • bediening
  • vormgeving
  • donker/ licht
  • Minpunten
  • geluid
alles oke geluid mocht beter maar was bekend
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Topprodukt, zwart is zwart, wat een plaatje met prima dolby atmos geluid.
 | 11-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Bediening
  • Streaming
  • Eenvoudig
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Prima tv. Uitstekende beeldweergave. Eenvoudig in te stellen. Goed geluid. Super gestroomlijnd. Heerlijk om naar te kijken. Een plaatje.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Gewoon een top TV met ook goed geluid!
 | 11-02-2019
  • Pluspunten
  • Alles
  • Minpunten
  • Geen standaard chromecastfuncties zoals Google Foto's...
  • Verder geen minpunten.
Een hele mooie TV met prachtige kleuren en goed geluid. Uiteraard het beeld iets moeten "verzachten" en het geluid wat "equalizen". Maar dan is het prachtig! Zo egaal van kleuren en brichtness. Gewoon een aanrader.