U bevindt zich in:
LG OLED55C8P Reviews

LG OLED55C8P REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 539 reviews
1398,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect beeld en geluid!
 | 22-04-2019
  • Pluspunten
  • Strakke lijn
  • Echt Zwart
  • Geluid
  • Minpunten
  • Installatie. Kabels logisch. Maar menu instellingen was minder duidelijk
Boven verwachting! Het geluid is net zo goed of beter dan het geluid uit mijn dolby surround.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Zeer tevreden
 | 16-04-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Mogelijkheden
  • De LG TV is makkelijk in te stellen
  • Minpunten
  • Krijg het niet voor elkaar om met de Ziggo afstandsbediening de TV te bedienen
Blij met mijn keuze voor deze zeer goede tv
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch tv toestel
 | 14-04-2019
  • Pluspunten
  • Zeer scherp beeld
  • Erg goed geluid
  • Bedien gemak
  • Vormgeving
  • Eenvoudig inbedrijf te stellen
  • Minpunten
  • Nog geen minpunt kunnen ontdekken
Dit toestel voldoet geheel aan mijn verwachting, zowel beeld, geluid als bediengemak
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige tv
 | 14-04-2019
  • Pluspunten
  • Geen
  • Minpunten
  • Geen
Geweldige tv, super scherp beeld, snelle levering, mooie deal.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wou, wat een beeld
 | 13-04-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
  • Dunne beeldplaat
  • Minpunten
  • Afstands bediening werkt niet Horizonbox Ziggo
Geweldige zwart wit contrast. een nieuwe dementie van TV kijken
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
When you have the best forget the rest
 | 10-04-2019
  • Pluspunten
  • Prachtig geluid
  • Makkelijke bediening
  • Geen mooier beeld
  • Een kabel
  • Service
Bestaat niet mooier alles wat je verwacht van een top model
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Geweldige TV voor een goede prijs
 | 09-04-2019
  • Pluspunten
  • Prachtige beeldkwaliteit
  • (te) dun
  • WebOS erg snel
  • Minpunten
  • geluid wordt minder bij het ophangen
  • Geen airplay of chromecast ingebouwd
Snelle TV met goed beeld; geluid op de stand is beter dan menig soundbar;
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Beste prijs beste service 5 jaar garantie.
 | 09-04-2019
  • Pluspunten
  • zwart is echt zwart
  • Netflix? een druk op de knop..
  • Design
  • Veel te smart.
  • Schitterend Beeld
Beste Oled tv ooit, fantastische beeldkwaliteit, Verander de kleuren in je wereld…..en je wereld zal veranderen!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Deze LG OLED55C8P is een geweldig mooie televisie, een aanrader
 | 08-04-2019
Deze LG OLED55C8P is een geweldig mooie televisie, een aanrader. Ook de klantenservice en verkopers van PlatteTV zijn professioneel. Deze televisie heeft naar mijn mening geen minpunten.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Perfecte rv
 | 05-04-2019
  • Pluspunten
  • Formaat
  • Beeldkwaliteit
  • Instel mogelijkheden
  • Gedeeltelijk univereuni afatandafstandsbe
  • Minpunten
  • Gedeeltelijk universele afstandsbediening.
Erg blij met mijn aankoop. Instellen gaat makkelijk en beeldkwaliteit is heel goed. Precies wat ik zocht. Ik heb de receiver al volledig ingesteld op de tv. Het tv kastje krijg ik helaas nog niet aan met de afstandsbediening van de tv dus dat is minder.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Er is een nieuwe TV-wereld voor ons open gegaan!!
 | 04-04-2019
Een prima product. Een goede kwaliteit/prijs verhouding.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Geweldig beeld
 | 03-04-2019
  • Pluspunten
  • Scherm beeld
  • Goed geluid
  • Heel plat
  • Makkelijk in gebruik
  • Minpunten
  • Reflectie is hoog
Het is een geweldige tv met haarscherp beeld en bewonderenswaardig aardig gelijk uit zo een plat scherm. Het enige nadeel is dat het scherm heel erg reflecteert.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Nog beter dan verwacht, wat een fantastisch levendig beeld en schitterend geluid!
 | 30-03-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Gebruikersgemak
  • Minpunten
  • Absoluut geen
Heel erg blij met deze OLED tv. Iedere dag geniet ik weer opnieuw. Zelfs oude series of films zijn haarscherp!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Fantastische beeldkwaliteit
 | 30-03-2019
  • Pluspunten
  • Zwart is zwart
  • Beeldkwaliteit
  • Design
  • Minpunten
  • Geluid kan beter, ik heb er een sonos bij gekocht
Ik heb voor deze tv gekozen vanwege het ontbreken van backlight. De tv die ik hiervoor had, ook een topmodel maar geen oled, had bij donkere scenes toch altijd een kleur zwart die licht gaf als het ware. Bij oled is zwart echt zwart. Het design van de tv is verder ook erg mooi met een erg dun scherm. Omdat er aan de onderkant wel een breder stuk zit, heb je er verder niet zoveel aan maar het ziet er leuk uit. Aanrader.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima prijs/kwaliteit
 | 30-03-2019
Prima prijs/kwaliteit
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Goede aankoop
 | 07-03-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Synchronisatie beeld en
  • geluid via soundbar
  • Minpunten
  • Manual
  • Geluid matig tot redelijk
Prima beeldkwaliteit, geluid met soundbar verbeterd (deze had ik al om de vorige TV van Samsung te ondersteunen waarvan het geluid echt slecht is) Manual sucks. Ik moest bellen om de TV goed te kunnen installeren. Er was alleen voor Ziggo een stukje tekst in de manual maar niet voor KPN helaas.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
We zijn zeer tevreden
 | 05-03-2019
  • Pluspunten
  • Beetje
  • Design
  • Prijs
  • Minpunten
  • Geen
Voldoet aan onze verwachtingen, mooi beeld en past mooi bij ons interieur.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Geweldig mooie tv
 | 02-03-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Dun
  • Makkelijke afstandsbediening
  • Minpunten
  • Geen
Zoals zovele andere kan je allleen maar concluderen dat OLED echt een geweldig beeld geeft. Geluidskwaliteit weet ik niet, gebruik nl. Sonos
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Zeer goede TV
 | 24-02-2019
Top
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super TV
 | 21-02-2019
Had in het begin nog wat moeite met de kleuren in de beeld voorinstellingen die naar mijn mening veel te hoog staan met veel rood/oranje kleuren in gezichten. Naar een paar dagen experimenteren heb ik toch de juiste mix gevonden. Verder een uitstekende service bij plattetv.nl