U bevindt zich in:
LG OLED55C8P Reviews

LG OLED55C8P REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 539 reviews
1398,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer tevreden, levering en communicatie is perfect verlopen.
 | 20-05-2019
  • Pluspunten
  • Subliem beeld
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Mooi vormgegeven voet, bedekt kabels achter tv
  • Simpele installatie
  • Prijs kwaliteit
  • Minpunten
  • Gebrek aan showcase videos
  • Dolby Vision app niet voor europa
Wow. Wat een tv. Na veel research online en het bekijken en vergelijken tss qled, oled, en al de verschillende merken ben ik uiteindelijk uitgekomen op deze tv. Geen moment spijt gehad. Kleuren, perfect zwart, bediening alles is subliem. LG is de basis van Oled dus altijd voor LG gaan is mijn aanraden. Als ik dan toch 1 minpuntje mag noemen vind ik het spijtig dat LG geen showcase voor dolby vision of hdr in het menu heeft ingebouwd. Hier kunnen we enkel van genieten via Youtube of Netflix. Voor de rest, schitterendz tv.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig!
 | 20-05-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Strakke design
  • Plattetv heeft goede service en advies
  • Minpunten
  • Geen
Geweldige TV , mooi beeld en wat een geweldige contrast! TV ziet er super strak uit en het Geluid van de tv is goed. Heb zelf een sonos beam er bij gekocht voor een breder geluid. Dit allemaal gekocht bij Plattetv, bedankt voor jullie service en advies
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Haarscherp, mooi dun en makkelijk in het gebruik
 | 20-05-2019
  • Pluspunten
  • Haarscherp beeld
  • dun
  • makkelijke en snelle installatie
  • Goed geluid
Mooie OLED tv met een goede prijs-kwaliteits verhouding. Door de gebogen voet komt het geluid ook mooi tot zijn recht.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
De absolute top in beeldkwaliteit
 | 17-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit is super
  • Goed geluid
  • Snelle Smartfuncties
  • Mooie vormgeving
  • Fijne afstandsbediening
  • Minpunten
  • Slechts één tuner
  • Karige appstore
  • Spraakfunctie is matig
Fantastische HDR 4K beeldkwaliteit op een mooi groot formaat. Vergeleken met mijn vorige FullHD flatscreen van 5 jaar oud is dit een geweldige stap vooruit. Natuurlijk jammer dat er nog niet in 4K wordt uitgezonden, maar via Netflix en YouTube is inmiddels al heel wat HDR 4K materiaal te bekijken, zoals bijvoorbeeld de Planet Earth series van de BBC, en dat ziet er werkelijk schitterend uit. Stel de TV in op Bioscoop modus en zet alle "beeldverbeteraars, ruisonderdrukkers, true motion", etc. helmaal uit, want die heb je niet nodig en kunnen een goede kwaliteit video zelfs verprutsen! En dan is het alleen maar puur genieten. ..... Prachtig! Even wennen aan de afstandsbediening met "scroll wiel", maar toch wel erg handig. De stembesturing via de AB werkt daarentegen niet geweldig, misschien in de toekomst met een software update? De Smart TV functies werken prima en snel, maar de keuze in de appstore is wel wat karig t.o.v. bijvoorbeeld Samsung.. Zo heeft Synology geen LG apps om direct Video en foto's vanaf de NAS af te spelen. Oplosbaar met Plex, maar toch een minnetje. Ook het spelletje Monopoly dat mijn kleinkinderen regelmatig speelden is niet aanwezig. Een ander voor mij serieus nadeel is dat er maar één tuner aanwezig is. Ik kijk TV via Ziggo met een Cl+ kaart. Als ik dan iets wil opnemen (gaat prima met een eenvoudige harddisk op een USB poort) dan kan ik helaas niet tegelijkertijd naar iets anders kijken. In mijn vorige TV zaten 3 tuners, dus kon je drie programma's tegelijkertijd opnemen, of twee programma's en ook nog naar een derde kanaal kijken. Dat gaat dus helaas niet met deze TV in combinatie met een Cl+ kaartje. Ben je toch weer verplicht om een Horizon of gelijkwaardige box met opnamefunctie van je provider te gebruiken. Het geluid is prima, maar voor de echte theaterbeleving moet je een extra voorziening erbij zetten, een goede Soundbar of liever nog een mooie 5.1 set via de optische aansluiting of via de HDMI met ARC aansluiting. Over het geheel genomen ben ik erg tevreden, want de beeldkwaliteit is onovertroffen. Die paar minpuntjes neem ik dan wel voor lief ...... Een 100% aanrader, zeker voor de filmliefhebber!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super TV
 | 17-05-2019
  • Pluspunten
  • Kwaliteit geluid
  • Kwaliteit beeld
  • Makkelijke afstandbediening
  • Installatie beschrijving
  • Minpunten
  • geen
Zeer tevreden met dit product! De beloftes die we vooraf hebben gehoord via de chat worden ruimschoots waargemaakt. Dat de beeldkwaliteit goed was wisten we al maar we zijn met name aangenaam verrast door het geluid; top voor een platte TV.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Televisiekijken op zijn best!
 | 16-05-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • bediening
  • Minpunten
  • aansluiting settopbox
Beeld, geluid en bediening van deze tv zijn vele malen beter dan van al mijn vorige tv's. Wat een topprodukt!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastiche service en een mooie totaaloplossing van TV en geluid!
 | 14-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Design
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geen
De LG OLED geeft een superstrak beeld helder in kleuren. Ook het geluid uit de speaker is bijzonder goed te noemen. Ook erbij de Sonos aangeschafte surround(beam en play 1's) set zorgt helemaal voor een bioscoop belevenis! Het design van de TV is een sieraad aan de muur.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top TV met prachtig beeld
 | 14-05-2019
  • Pluspunten
  • Haarscherp 4K beeld
  • Prachtig kleurenspectrum
  • Dun scherm
  • Snel menu
  • Handige AB
  • Minpunten
  • Styling van de voet
Prachtige OLED TV met haarscherp 4k beeld. Het kleurenspectrum is fantastisch en goed in te stellen naar ieders smaak. Het geluid is voor zo'n dunne TV erg goed. Het menu is overzichtelijk en snel, en de afstandsbediening werkt goed met 'de pointer' functie. Enige punt van aandacht is wellicht de voet van de TV die wat mij betreft iets anders / ranker gestyled had mogen worden, want de TV oogt toch wat kolossaal door de massieve voet. Maar dit is uiteraard persoonlijk
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Super beeld!
 | 13-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Geluid
  • Bediening
  • Minpunten
  • Dolby Atmos
Prachtig scherm. Ben elke keer opnieuw onder de indruk. Geluid is erg goed voor een TV.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Voor dit geld niets beters in dit segment.
 | 13-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Uiterlijk
  • Prijs
Prachtige tv. Van een 70” UHD naar deze, toch iets kleinere 65” is zeker geen straf. Wat een prachtig beeld, zolang je de content afspeelt die er voor bedoeld is. (HDR10, Dolby Vision). Echt een feest om naar te kijken. Het geroemde OS is ook een verademing. Mooie prijs betaald omdat PlatteTV de prijs aanpaste naar aanleiding ven een aanbieding van een andere verkoper. Belofte vwb levering en voorraadstatus kan beter, evenals het leveren van een beloofde HDMI kabel, welke ik nog niet heb mogen ontvangen. Uiteindelijk met het product zelf zeer tevreden. Het zal lastig worden om dit te overtreffen qua performance.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige TV!
 | 11-05-2019
  • Pluspunten
  • prachtig beeld
  • goed geluid
  • strakke vormgeving
  • gemakkelijk te bedienen
Mooie TV, prachtig beeld, goed geluid en mooie vormgeving! Bovendien heel makkelijk te bedienen! Zeker een aanrader.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Fantastisch
 | 11-05-2019
  • Pluspunten
  • Kleuren
  • Beeld
  • Bediening
  • Mooie smalle rand
  • Minpunten
  • Geluid
Schitterend beeld met mooie kleuren. Geluid redelijk met soundbar en speakers prima. Snel te installeren. Beeld maat 65 inch, lijkt groot maar in werkelijkheid gewoon mooi. Advies?? Niet wachten maar kopen
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
goed
 | 07-05-2019
een pra chtig beeld het geluid prima geen soundbar nodig
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastische televisie met gebruiksgemak en hele mooie beeld kwaliteit!
 | 06-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeld Kwaliteit
  • gebruiksgemak
  • Magic Remote
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • geluidskwaliteit (soms)
Geweldige televisie met volop gebruiksgemak, de magic remote doet precies wat hij moet doen. Het instellen was zo gebeurd en zijn beeld kwaliteit is echt fantastisch! Voor films en netlfix is dit echt een super TV! Geluid had misschien iets beter gekund maar goed daar hang je zo een soundbar aan!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Dit is de beste TV in deze prijsklasse
 | 03-05-2019
  • Pluspunten
  • Haarscherp beeld
  • Mooi vormgegeven
  • Hoge prijs/kwaliteit verhouding
  • Minpunten
  • Voor muziek en goede bass-geluiden is een soundbar aan te raden
Het beeld is bijzonder helder en scherp. De TV is mooi vormgegeven en de kromming aan de onderkant zorgt ervoor dat het geluid goed jouw kant op komt.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig beeld met makkelijke bediening incl spraakherkenning
 | 03-05-2019
Genieten met deze prachtige tv! Zowel documentaires, sport als programma’s zoals planet earth. Een absolute aanrader!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Gewoon weer een prachtige upgrade in de woonkamer
 | 03-05-2019
  • Pluspunten
  • Mooi dun
  • Mooie ab
  • Super scherp beeld
  • Zwart is zwart
  • Minpunten
  • Dat picture in picture nog niet goed werkt
Van een samsung 8 serie naar de LG Ik had al Mooi beed maar blijkbaar kan bet steeds weer iets beter en levendiger
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
perfect
 | 29-04-2019
  • Pluspunten
  • mooie vorm
  • goed geluid
  • makelijke bediening
  • instaleren makie
zeer tevreden.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Wat een beeld! Helemaal geweldig.
 | 27-04-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Instellen
  • Grote kijkhoek
  • Zwart ie zwart
  • Minpunten
  • Geluid
  • Galariemodes
Na lang twijfelen en het lezen van veel reviews en wat bezoeken naar platteTV. nl Gekozen voor de LG OLED55C8P. De films spatten van het scherm, echt top. Zeker met Ultra 4K beelden. Ook het instellen was makkelijk alles gaat bijna automatisch. Het geluid laat ik via mijn Receiver lopen. Dit klinkt fantastisch.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Zeer goede service door plattet.nl
 | 26-04-2019
  • Pluspunten
  • Gunstige prijs
  • Prachtig beeld
  • Goed geluid
  • Handige bediening
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Geen
Een mooi product met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.