U bevindt zich in:
LG OLED55C8P Reviews

LG OLED55C8P REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 539 reviews
1398,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische tv
 | 03-06-2019
  • Pluspunten
  • Intens zwart
  • Gebruiksgemak
  • Uiterlijk
Haarscherp beeld en zeer prettig voor je ogen om te kijken. Verder maakt het perfecte zwart het kijken geweldig waardoor je ook zeer donkere scenes goed kunt zien.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi product, goede kwaliteit
 | 03-06-2019
  • Pluspunten
  • Bediening
  • Beeldkwaliteit
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Nog niets
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
geweldige kwaliteit
 | 03-06-2019
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • gebruiksgemak
  • design
  • Minpunten
  • aansluitingen zitten verdeeld achter en op zij.
de beeldkwaliteit is top in vergelijking met mn oude led tv. natuurlijk is nog niet alles in 4K maar de gewone HD en de kleuren komen super over. soms jammer dat je geen android app's kunt installeren, maar er zijn genoeg alternatieven. Geluid is zeer goed om tv te kijken, echter voor de dolby atmosfunctie volledig te benutten bij films heb ik een atmos soundbar bijgekocht. zaliggg
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige tv
 | 01-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
Zeer mooi beeld, fijne bediening, fijne afstandsbediening, goed geluid
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Beste TV beeld dat ik ooit heb gezien
 | 31-05-2019
  • Pluspunten
  • Sublieme beeldkwaliteit
  • Makkelijke installatie
  • Mooie vormgeving
  • 4 HDMI aansluitingen
  • Minpunten
  • Zwaar
Deze LG 65 inch OLED TV geeft een ongeëvenaard goed beeld. Ik vond mijn vorige OLED toestel van drie jaar oud al goed, maar deze is toch weer een grote stap vooruit. Wat vooral opvalt is de kleurdiepte die je krijgt dankzij Dolby Vision. Ook als je bijvoorbeeld foto’s streamt vanaf je telefoon zien ze er geweldig goed uit, terwijl ik dat bij vorige TV’s altijd maar zo-zo vond. Over de installatie: aansluiten aan externe bronnen (TV ontvanger, Blu-ray, Apple TV) was een fluitje van een cent, evenals het aansluiten van een aparte sound bar. De TV wordt geleverd met een stevige en mooi uitgevoerde voet. Montage daarvan en alles op z’n plaats zetten moet je wel met z’n tweeën doen; de TV met voet weegt in totaal bijna 26 kilo en hij is echt te groot om in je eentje op te tillen. Het bevestigen van de voet was overigens wel puzzelen, heel duidelijk vond ik de bijgeleverde afbeeldingen niet.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Waanzinnig mooi beeld met verbluffend geluid
 | 31-05-2019
  • Pluspunten
  • Mooi Beeld
  • Bedieningsgemak
  • Dolby Vision 4K HDR
  • Verbluffend geluid
  • Betaalbaar
  • Minpunten
  • Bass komt niet over
Na er achter te komen dat mijn 1e keuze niet meer leverbaar was , ben ik verder gaan kijken en kwam ik er achter dat deze LG OLED het zelfde beeld had al mijn 1e keus. Na meerder malen te hebben gekeken in de winkel van www.televisiewinkel.nl heb ik besloten deze LG OLED 55C8P gekocht. Ik heb hier absoluut 1000% een goed gevoel bij en ben ontzettend tevreden over de afhandeling van mijn aankoop. Naast een zeer mooi beeld met Dolby vision 4K HDR heeft deze TV een waanzinnig mooi geluid . Een absolute aanrader!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtige tv voor een goede prijs!
 | 30-05-2019
  • Pluspunten
  • Heel mooi beeld!
  • Fijne afstandsbediening met pointerfunctie
  • Geluid is prima
  • Zwart is echt zwart
Hele mooie tv, zowel als die uit staat als aan. Beeldkwaliteit is heel erg mooi en de prijs die er tegenover staat is zeker in verhouding!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi helder beeld en een goed geluid
 | 28-05-2019
  • Pluspunten
  • Helder
  • Goed geluid
  • Makkelijk in te stellen
  • Gebruiksvriendelijk
  • Minpunten
  • Nog geen
Erg makkelijk om in te stellen, het beeld is scherp en helder.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Prachtige `tv voor een mooie prijs en perfect geleverd.
 | 27-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geen
Een plaatje van een beeld, mooi vormgegeven met een goed geluid. Padt op mijn oude wandbeugel en hangt dus weer perfect aan de muur.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Goede prijs/kwaliteit
 | 27-05-2019
  • Pluspunten
  • OLED
  • webOs
  • Interne speakers zijn goed
  • Minpunten
  • Geen Google Assistant
  • Soms buggy casting support (youtube/spotify)
Mooie tv, draaiende op webOS. Strak vormgegeven met de belofte van LG voor support van google assistant, maar daaraan is niet voldaan. Los daarvan is dese tv scherp geprijsd voor de kwaliteit die je ervoor terugkrijgt. Tevreden!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Beste tv die ik ooit gehad heb
 | 26-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Gebruikersgemak
  • Veel instellingen
  • Minpunten
  • Prijs
Deze tv is het geld waard. De beeldkwaliteit en gebruiksersgemak is werkelijk subliem. Voor de diehards zitten er genoeg instellingen bij om het helemaal in te stellen zoals ze willen
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Prachtig beeld
 | 26-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Gebruiksaanwijzing
Even wennen aan bediening en summiere gebruiksaanwijzing
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig product prachtig
 | 25-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Uitstraling
  • Bediening
  • Zwart is zwart
Top
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Beste TV tot nu toe.
 | 25-05-2019
  • Pluspunten
  • Super kontrast
  • Echt zwart
  • Goeie processing
  • Minpunten
  • Beetje onhandig te installeren door grootte
Fantastisch beeld. Had hiervoor een oude HD Oled LG, maar deze is beduidend beter. Wel groot en onhandelbaar.....
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldig product
 | 25-05-2019
  • Pluspunten
  • Alles..
  • Minpunten
  • Geen analoge audio uitgang
Ziet er fantastisch uit.. Na calibratie met isf dvd...weergaloos beeld.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super beeld en geluid
 | 25-05-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Goed geluid
  • Werkt zeer snel
  • Minpunten
  • Geen
Geweldig beeld en geluid. Zappen naar netflix gaat ook zeer snel.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een mooie tv met ontzettend scherp beeld
 | 23-05-2019
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • Makkelijke bediening
  • Strakke uitstraling
  • Minpunten
  • Prijs
Het is een mooie tv en het OLED-scherm is heel scherp als je 4K kijkt. Verder werkt de bediening vloeiend. Echt een verademing. Het geld waard als je een goede tv wilt.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-25 5 / 10
niet voldaan
 | 22-05-2019
is geruild voor de philps beter beeld beter geluid
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldig mooie en strakke tv.
 | 22-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Mooi strak
TV met idd. heel mooi beeld. Installeren geen probleem en de bediening is na wat oefenen en uitproberen snel duidelijk.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
GEWELDIG!
 | 22-05-2019
  • Pluspunten
  • Bediening.
  • Beeld.
  • Geluid.
Eerst de service: Snelle levering. Keurig boven gezet! Product: eenvoudig in gebruik en een meer dan geweldig beeld! Ademloos naar staan kijken. Is voor op kantoor maar iedereen wil nu thuis ook zo'n scherm! Even sparen dus.