U bevindt zich in:
LG OLED55C8P Reviews

LG OLED55C8P REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 544 reviews
1178,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
geweldig toestel....een aanwinst!
 | 21-06-2019
  • Pluspunten
  • diepzwart
  • hoog contrast
  • fijne afstandsbediening
  • goed geluid
  • uiterlijk
  • Minpunten
  • geen tot nu toe
Diepzwart en natuurlijk kleuren die van het scherm afspatten. Mooie vormgeving en verrassend goed geluid. Contrast is perfect en een fijne afstandsbediening. Supertevreden met deze TV.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastische tv
 | 21-06-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Snelle levering
  • Perfect voor Gaming
  • Minpunten
  • Tot nu toe nog niet gevonden.
Ik gebruik deze tv vooral voor gaming en sport kijken, en ik heb daar maar 1 woord voor fantastisch. Online besteld bij plattetv.nl de volgende dag in huis . Super service en klant vriendelijk.,
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Beter bestaat niet !
 | 20-06-2019
  • Pluspunten
  • Super warm geluid vol bas
  • Ontzettend mooi design
  • Super intuïtieve bediening
  • Alles komt heel degelijk en stevig over
LG maakt naar mijn mening de beste flatscreens die er bestaan. De beeldkwaliteit is superieur, het scherm is schat ik 4 mm dik wat heel modern staat. Het geluid is zo goed, zo warm en zo veel bas erin dat wij onze soundbar weggedaan hebben. Het tv geluid was beter dan de soundbar !! Echt een superaankoop.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
strakke vormgeving
 | 20-06-2019
prima combinatie met Ziggo Next
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Prachtige televisie voor een scherpe prijs
 | 20-06-2019
  • Pluspunten
  • Goede prijs
  • Fijne monteur
  • Prachtige televisie
  • Minpunten
  • Levering duurde meer dan 2 weken
  • Meer gaten geboord dan nodig
Ik kreeg een mooi aanbod van PlatteTV nadat ik al weken de prijzen in de gaten aan houden was op andere websites. De televisie is ook netjes gemonteerd, al waren de gaten eerst op de verkeerde plek geboord. De monteur verontschuldigde zich wel hiervoor en nu hangt de tv wel op de juiste plek. Wat ik wel jammer vond is dat het iets langer dan 2 weken duurde voordat de tv gemonteerd kon worden. Ook heeft de klantenservice van PlatteTV geen inzage in de planning van de monteurs. Daarom kunnen ze je niet altijd verder helpen als je vragen hebt over de leverdatum of iets dergelijks.
LG OLED55C8P Reviews
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Beeld is super!
 | 19-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid acceptabel, goed voor tv
  • Magic remote
  • Kan goed plat tegen de muur
  • Minpunten
  • WebOS
Mooie tv, ik begrijp wel, waarom deze in december 2018 als beste getest is. Beeldkwaliteit is top, heb ik niets op aan te merken. Ik film al een tijdje in 4K met m'n Samsung Galaxy S9 (met een gimbal), maar kon het tot nu toe niet bekijken in 4K, Met Netflix in 4K HDR is ook een hele nieuwe ervaring. De geluidskwaliteit is stukken beter dan onze vorige tv (een Samsung LED uit 2012), is dan ook beter dan ik van een tv gewend ben, maar er staat toch een soundbar op de planning. Enige dat ik jammer vind aan het besturingssysteem (WebOS) is dat Plex de enige is, die goed met m'n NAS samen werkt; voor Plex 4K is alleen het transcoding nogal moeilijk aan de praat te krijgen, maar die begint nu langzaam aan getweaked te worden door me, waardoor ik nu wel beeld heb. (1080P is geen issue) WebOS is wel erg fijn, in combinatie met de magic remote, dit is alleen even wennen, maar dat is altijd bij een nieuw apparaat.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een fantastische TV!
 | 19-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Afstandsbediening
  • Bedieningsgemak
  • Geluid
  • Bouwkwaliteit
Voor dat ik dit toestel aanschafte heel heel heel lang zitten speuren naar het toestel dat het beste bij mijn wensen aansloot. Nu ik hem eenmaal heb, wou ik dat ik sneller de knoop had doorgehakt. Wat een topTV! Beeld is echt haarscherp, de afwerking van het toestel is fantastisch en ook de afstandsbediening werkt super! Ik verbaasde me ook over de kwaliteit van het geluid. Ik dacht dat het gewoon over mijn hifi set kwam. Niet gewend dat een TV zulke lage tonen kan produceren. Ik kan iedereen die het kan betalen deze tv aanraden.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super TV
 | 19-06-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Gamen
  • Films
Zeer tevreden over de koop van deze tv! Een wereld van verschil ten opzichte van mijn oude tv (HD ready). Design is strak. Dunne omlijsting. De basels zijn super dun. Hierdoor lijkt het gehele scherm een groot beeld. Stoor zelf niet aan de voet. Films zien er super strak uit. Helemaal als deze in een donkere setting zijn. Gamen is geweldig. Zou deze tv zeker aanraden
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-35 6,8 / 10
Super TV, perfect beeld.
 | 19-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Design
  • Prijs
  • Tv menu
  • Minpunten
  • MRC werkt niet op alle apparaten.
Deze LG nu twee weken in huis. Zeer tevreden over het beeld. Geluid is bij mij n.v.t. omdat ik een surroundset heb. Helaas is de bediening met de Magic remote controle slecht. Volgens de beschrijving zou je er de Ziggo Horizon box en surroundset ook mee kunnen bedienen maar dit werkt niet. Zit nu dus met 3 afstandsbedieningen.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige TV en prima kwaliteit
 | 18-06-2019
  • Pluspunten
  • Zeer scherp
  • Zwart is zwart
  • Prijs
  • Model
  • Bediening gemak
  • Minpunten
  • Geen
Zeer goede tv niet voor niets de beste uit de test we waren op zoek naar twee OLED tv voor ons een 65 en voor mijn zoon 55 inch hij heeft gekozen voor een C9 prima tevreden Justin hij heeft ons een prima deal gegeven voor beiden waar we niet omheen konden de c8 heeft een prima beeld waar weinig OLED TV tegen aan kunnen betreft prijs kwaliteit verhouding met een woord erg tevreden
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een belevenis
 | 18-06-2019
  • Pluspunten
  • Intense kleuren
  • Zwart is zwart, niet donkergrijs
  • Groter is beter
  • Minpunten
  • De bioscoop is nu iets minder indrukwekkend
  • Neemt best wat ruimte in
  • Buren gaan niet meer weg
Deze televisie is in één woord geweldig. Kleuren spatten van het scherm en alles is superscherp. Wij hebben hem aan een 5.1 receiver hangen voor het geluid, maar het geluid uit de tv zelf is ook meer dan prima. 4K Netflix en UHD BluRays zien er echt fantastisch uit, naar ook de "ouderwetse" HD beelden zien er nog steeds prachtig uit op dit scherm.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Wow, wat een fantastische TV!
 | 18-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Bediening
  • Prijs kwaliteit verhouding
  • Design
  • Minpunten
  • Geen
Ik was in eerste instantie bang dat de 65” TV te groot was voor bij mij thuis. Maar PlatteTV had mij het advies gegeven om dit beeld formaat aanbrengen schaffen en ik ben blij dat ik dat gedaan heb. Ik ben inmiddels helemaal gewend aan wat ben ik blij dat ik voor dit formaat ben gegaan. En wat een fantastische tv is dit, wow echt fenomenaal. Mooiste beeld wat ik ooit heb gezien en dat voor een scherpe prijs. Ik ben super blij met mijn aanschaf en kan iedereen deze tv aanraden.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Topper!
 | 17-06-2019
  • Pluspunten
  • Uitstekende beeldkwaliteit
  • Mooi uiterlijk
  • Goed geluid
  • Snel
  • Minpunten
  • Afstandsbediening werkt slecht samen met horizon Box van Ziggo
Heel blij met deze aankoop! Supermooi beeld en ook het geluid is erg goed voor zo’n plat apparaat! Handige standaard apps en ook externe apparaten zijn makkelijk aan te sluiten via HDMI en USB . Bijvoorbeeld je foto’s ff bekijken vanaf je camera is echt super makkelijk en puur genieten van de loepzuivere details.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super tv super mooi beeld
 | 16-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Design
  • Instellen
  • Super smart
  • Snel
  • Minpunten
  • Geluid
Prachtig beeld Snel ingesteld Erg veel mogelijkheden on deze precies naar jouw in te stellen Geluid minder kan ook niet anders met een soundbar 100 %
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Super prijs/kwaliteit verhouding
 | 13-06-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Beeld
  • Minpunten
  • Lelijke voet
Meestal betekend een goede prijs kwaliteit dat het allemaal wel redelijk is maar met deze TV ben ik echt heel blij. Beeld kwaliteit is heel prettig en er zijn voldoende presets om het aan te passen aan je smaak. Het geluid is echt heel behoorlijk voor zo'n platte TV en wij hoeven er geen aparte bar bij. Als ik wat te zeuren heb is dat ik de voet echt heel lelijk vind. Dat was echter simpel opgelost door hem aan de muur te hangen.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
mooie strakke tv
 | 12-06-2019
  • Pluspunten
  • scherp beeld
  • mooie kleuren
  • bedieningsgemak
  • Minpunten
  • mag wat voller van geluid zijn
goed scherp beeld, mooie kleuren en een dun beeldscherm.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
mijn oude samsung tv had beter beeld (veel scherper)
 | 11-06-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • bediening
  • vormgeving
  • smartfucties
  • Minpunten
  • beeldkwaliteit
valt een beetje tegen (beeld) zeer veel instellingen zeer goede smart tv
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
schitterende tv met haarscherp beeld
 | 10-06-2019
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Beeldkwaliteit
  • Magic Remote
  • Minpunten
  • geen
Deze tv is echt een plaatje aan de muur. Het zwart is inderdaad echt zwart en de magic remote werkt zeer handig. Ook zijn de menu's helder en duidelijk. Wij laten het geluid via onze sonos afspelen dus over de geluidskwaliteit van de tv zelf kan ik niet zoveel zeggen. Deze tv is echt een aanrader.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige tv - next step in technology
 | 08-06-2019
  • Pluspunten
  • Superscherp en heerlijk groot beeld
  • Wii achtige afstandsbediening
  • Voice control bij youtube
  • Casten werkt zonder aparte stick
  • Ondanks andere berichten goed geluid
  • Minpunten
  • Zwarte rand (minimaal)
  • Komt warmte vanaf, waarschijnlijk minder energiezuinig dan zou kunnen.
  • Veel apps diecik niet zal gebruiken, zelfs op ab
  • Guide is iets onhandig.
  • Kinderen zijn niet weg te slaan...
Schitterende tv. Geen moment spijt ondanks omvang en prijs.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
 
 | 08-06-2019
  • Pluspunten
  • Haarscherp beeld
  • Kleurweergave
  • Minpunten
  • Geluid kon beter
Een pracht van TV, waanzinnig beeld met een enorm contrast, zwartwaardes en featureset zoals HDR en Dolby Vision. Haarscherp beeld, en goede kleurweergave. De inbouwde speakers zijn prima maar combineer het met een goed speakerset (Sono in mijn geval) en je kan jaren vooruit.