U bevindt zich in:
LG OLED55C8P Reviews

LG OLED55C8P REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 539 reviews
1398,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige Oled tv!
 | 25-05-2018
  • Pluspunten
  • Zwart = echt zwart
  • WebOS is ideaal
  • Zeer smalle bezel
  • Minpunten
  • Reflectie in lichte kamer
Zeer goede tv met een prachtige beeldkwaliteit. Geluidkwaliteit is voor een tv zeer zeker goed echter een tv kan nooit tippen aan een goede receiver met bijbehorende speakers.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige Oled tv!
 | 18-05-2018
  • Pluspunten
  • Zwart = echt zwart
  • WebOS is ideaal
  • Zeer smalle bezel
  • Minpunten
  • Reflectie in lichte kamer
Zeer goede tv met een prachtige beeldkwaliteit. Geluidkwaliteit is voor een tv zeer zeker goed echter een tv kan nooit tippen aan een goede receiver met bijbehorende speakers.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastiche TV
 | 14-05-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Design
  • Service PlatteTV
Wat een ontzetten mooi beeld geeft deze TV. Echt een aanrader! ook bevalt het slanke design erg goed. Top produkt!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Superb beeld en geluid - - > Superblij!
 | 10-05-2018
  • Pluspunten
  • Zwart is diepzwart
  • Natuurlijke kleurenweergave
  • Prachtig en goede geluidsweergave
  • Kijkhoek is niet van invloed op beeldkwaliteit
  • Ook overdag een prachtig beeld
  • Minpunten
  • Ledpaneel komt wat' ieltjes' over na plasma, maar went snel
  • Beeld is zo mooi, dat ik nu wel een 77 inch wil :-D
  • Er zitten zoveel mogelijkheden op deze tv dat een uitgebreide gebruiksaanwijzing wel handig zou zijn als naslag, is onze eerste smart tv
Na 12 jaar trouwe dienst was onze Panasonic Plasma 50 inch aan vervanging toe. Plasma tv's worden niet meer gemaakt, dus ik moest iets anders kiezen. Na veel reviews op NL, UK, DE en USA te hebben gekeken waarbij beeldkwaliteit maar ook geluid en kijkhoek mijn aandacht hadden kwam ik bij LG de C7 uit, toen zag ik dat de opvolger er al was de C8. Iets boven mijn budget maar dankzij de inruilactie en Cashback actie een 800 euro goedkoper! Tijdens de aankoop werd ik geholpen dmv de chat, dat ging perfect. Het installeren ging makkelijk al komt deze oled tv veel kwetsbaarder over dan ons vorige loeizware plasma tv. Je moet echt wel met zijn tweeën zijn om deze TV op zijn plaats te zetten. Als je dat niet bent of je hebt beperking met tillen of vasthouden zou ik aanraden om de installatie door Platte TV te laten doen (ik neem aan dat dat kan?) want hoewel de tv absoluut niet zwaar in gewicht is is 65 inch een 'onhandig' formaat, want je mag natuurlijk niet in het dunne beeldscherm 'knijpen'. Eenmaal de stekker erin en de Horizon aangesloten werd ik zeer aangenaam verrast. Het zwart was zwarter dan dat ik van onze plasma was gewend, overweldigende maar zeer natuurgetrouwe kleuren en een prachtig geluid. Ik ben een zeer tevreden mens met deze TV en met mij mijn gezin. Mijn zoon streamt zijn Spotify af op de tv, zo mooi helder is het geluid van deze tv. Op Netflix de ultra 4K filmpjes opgezocht, ongelooflijk mooi!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top Oled tv, heel dun bijna net zo dun als een pinpas
 | 04-05-2018
  • Pluspunten
  • Wifi
  • Internet
  • Super snel
  • Makkelijk te bedienen
  • Super dun
Heel makkelijk te bedienen Super mooie disgine Aanrader
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige tv voor een prima prijs
 | 03-05-2018
  • Pluspunten
  • Top beeld
  • Makkelijk te bedienen
  • Super plat
  • Heerlijk kijkplezier
  • Smart tv
  • Minpunten
  • Bakt geen frikandellen
Top!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
strakke vorm,duidelijk en helder
 | 02-05-2018
  • Pluspunten
  • strakke vorm
  • prachtige kleuren
  • goed geluid
  • Minpunten
  • geen
Dit toestel maakt tv-kijken weer een beleving. Prachtige kleuren en een goed geluid. Een goede keuze.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Best in class uhdtv, met snelle reactie tijd en lage inputlag. Ideaal voor gaming!
 | 01-05-2018
  • Pluspunten
  • Inputlag laag
  • Hoge reactietijd
  • Kwaliteit beeld
  • Kwaliteit geluid
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Prijs (maar wel value 4 money)
  • Monteren op de muur, werkt maar kan platter
  • Geen is echt een toptv
Geweldig mooie tv. Wat opvalt is het gemak waarmee je de tv bedient. Erg intuitief. Indrukwekkend dunne beeldbuis, met superscherp en vlot lopend uhd beeldkwaliteit. Geluid is bovenverwachting vol en goed. Verl ingangen. Lage input lag en hoge reactiesnelheid maakt ideaal voor gaming. Mooi formaat maakt ontspannen tv kijken een top ervaring
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
perfect toestel
 | 29-04-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • prijs
  • kwaliteit
  • Minpunten
  • geen
mooi design en perfect beeld en geluid
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige aankoop!
 | 26-04-2018
  • Pluspunten
  • De uitstraling
  • De kijkhoek
  • De afstandsbediening
  • De scherpte
  • Minpunten
  • Geen
Een prachtige tv, haarscherp beeld vanuit welke hoek dan ook en een hele handige afstandsbediening. De tv reageert razend snel! Wij hadden bij vorige tv overdag veel last van spiegeling door veel dag/zonlicht in huis, dat is met deze Oled tv zo goed als verdwenen. Heel blij met deze aankoop!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
goede en professionele hulp in de winkel in Nijmegen.
 | 26-04-2018
  • Pluspunten
  • uitstekend geluid
  • helder en scherp beeld
  • Minpunten
  • geen
Uitstekende tv en zijn zeer blij met onze aankoop.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
prima tv en erg blij mee! Fijn personeel en professioneel.
 | 26-04-2018
  • Pluspunten
  • goed geluid
  • helder en scherp beeld
  • Minpunten
  • geen
Wij zijn zeer tevreden met de tv. wil raden hem zeker aan andere aan.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastische beeldkwaliteit maakt onze thuisbioscoop compleet.
 | 26-04-2018
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • upscalen tv uitzendingen
  • Netflix met dolby atmos
  • snel zappen
  • veel aanpassingsmogelijkheden beeld en geluid
  • Minpunten
  • op standby laten staan
65 inch was even wennen . Wat een enorme doos komt het huis binnen. Als de Tv eenmaal hangt dan heb je echt een bioscoop in huis. Fantastische kleuren en niet alleen bij 4k materiaal ook bij gewoon tv kijken. We hebben een wenperiode van 4 weken gekregen bij het extra tv verzekering van platte tv maar deze tv blijft lekker hangen.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige tv voor `n goede prijs.
 | 24-04-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • vormgeving
  • kijkhoek
  • Minpunten
  • nog niet gevonden
Zeer goed beeld. in tegenstelling tot vorige tv, heb ik geen last van vermoeide ogen. goed geluid. AB is ff wennen maar wend wel snel.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
enig
 | 23-04-2018
  • Minpunten
  • handleiding
niets op aan te merken inzake het toestel maar het zou wel handig zijn indien er een duidelijke ruime handleiding zou beschikbaar zijn (bv opvraagbaar via internet)
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Een fantische Oled TV van goede kwaliteit
 | 19-04-2018
  • Pluspunten
  • rappe WebOS
  • Bouwkwaliteit
  • omlijsting zwarte coating
  • A9 processor power
  • Ook voor gamen nu ideaal
  • Minpunten
  • nog geen HDMI 2.1
Gecharmeerd van de Gun metal achtige black kleur, tot op heden de beste bouwkwaliteit voor de C serie zeer tevreden.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
bevalt zeer goed
 | 19-04-2018
  • Pluspunten
  • goed geluid
  • uit muntend beeld
  • mooie form
  • Minpunten
  • geen
goed product goed en prettige verkoper
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Nooit eerder zo'n geweldige tv gekocht.
 | 17-04-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • model
  • Minpunten
  • nvt
Mooi vorm gegeven model met een prachtig beeld. Zo natuurlijk en mooi ( na enige persoonlijke bijstellingen nog mooier!) Eenvoudige bediening. kortom: GEWELDIGE TV!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top TV en Top service van Platte TV
 | 15-04-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • HDR/ Dolby Vision
  • Levering/plaatsen
  • de monteur
  • Minpunten
  • Geen
Mijn eerste Oled tv maar wat een tv is dit, wat een beeldkwaliteit. Ik kijk veel films en met HDR is dit is dit echt een wereld van verschil met mijn vorige tv. De tv is perfect door platte tv opgehangen en ook de aankoop, met een keurige inruilprijs voor mijn oude tv, was zo geregeld.