U bevindt zich in:
LG OLED55C8P Reviews

LG OLED55C8P REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 539 reviews
1398,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top product, in de huis situatie nog mooier als in de winkel
 | 08-08-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • vormgeving
  • bediening
  • Minpunten
  • geluid via eigen sounbar
De verkoper James uit filiaal Utrecht gaf terecht aan dit product te nemen, boven een andere. Ik moet zeggen hij zin advies waar gemaakt. Geweldig product en de beleving op beeld is prachtig. De LG OLED65C8P is een goeie keuze. Filiaal PlatteTV Utrecht bedankt voor jullie geweldige begeleiding. Een verkoop zoals een verkoop moet zijn!!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtig en erg blij met keuze
 | 05-08-2018
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeld
  • Geluid
Mooi product makkelijk in gebruik is nieuw dus alles nog ontdekken want de mogenlijkheden zijn enorm
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Perfecte TV echt een aanraader
 | 25-07-2018
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • installatie gemak
  • mooie kleuren
  • prijs kwaliteit
  • Minpunten
  • beperkte afstandsbedienig
  • nog niet gevonden
De installatie was echt een fluitje van een cent. Mooie vormgeving. Geluid is niet echt top, maar voor mij goed genoeg. Ik heb wel een surround, maar vind het geluid van de tv dus goed genoeg. Op de afstandsbediening mis ik de knop wat mij terugbrengt naar het vorige kanaal (last review). Ook mis ik de info knop, een i. Misschien moet ik die nog vinden, maar denk dat ik het er mee moet doen. Verder prima tv echt tevreden.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Perfecte TV
 | 21-07-2018
  • Pluspunten
  • bediening
  • beeld
  • kleur
  • helderheid
  • Minpunten
  • geluid
tevreden over de tv. behalve het geluid dat is minder
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
fantastische aankoop
 | 21-07-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • vormgeving
  • Minpunten
  • geen
55 inch gekozen prachtig beeld veel instellngs mogelijkheden. redelijke prijs. Geluid valt niet tegen .
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfecte TV
 | 20-07-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Bedienig
  • Minpunten
  • Prijs
TV overtreft de verwachtingen. Beeldkwaliteit is geweldig en geluid is ook goed. Installatie is zo gebeurt en het is echt een platte TV ;-). De nieuwe afstanbediening met scrollmogelijkheid is heel makkelijk. De prijs is aanzienlijk maar nu met de 300 euro cashback betaalbaar.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prachtige tv met vele hedendaagse mogelijkheden, prachtig en dcherp beeld
 | 18-07-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vorm
  • Mogelijkheden instellingen
  • Minpunten
  • Geen (nog niet)
In vergelijking met de HD ready is dit een geweldige vooruitgang. Ik heb zitten twijfelen tussen een Oled van LG of Sony. Geluid van de Sony is beter maar de processor weer iets langzamer (10 ms). Aangezien ik bij Plattetv.nl ook een Sonos soundbar heb gekocht was het geluidissue geen probleem. Verder koopt Sony hun Oled bij LG. Echter de cashback actie van LG en de extra korting bij Plattetv.nl hebben mij besloten de LG aan te te schaffen met de nieuwe alfa processor. De verkoper heeft mij ook heel goed geholpen met het maken van de keuze door de te vragen wat ik nu belangrijk vind aan de tv. Wat moet deze kunnen volgens jouw wensen. De tv is heel netjes afgewerkt. Heb ook een pixelgarantie genomen voor een zeer klein bedrag. Het standaardgeluid is prima maar wil je wat bioiscoopervaring dan is deze minimaal icm een soundbar aan te raden. Dat heb ik momenteel ook en dat is al een wauw ervaring. Er zijn genoeg hdmi aansluitingen voor randapparatuur als PS, x-box etc. Kortom super tevreden. Een echt nadeel heb ik nog niet gevonden. Natuurlijk heb ik ook reviews gelezen maar moeilijk te acherhalen in welke mate dat nu echt een minpunt is of iets van persoonlijke aard. Deze review is geschreven ivm mijn HD ready tv van Loewe.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige kijk ervaring op een pracht TV
 | 15-07-2018
  • Pluspunten
  • extreem dun scherm
  • prachtige beeld kwaliteit
  • fijn besturing systeem
  • makkelijk in gebruik
  • mooi design
  • Minpunten
  • extreem dun scherm
Het beeld is haarscherp, de HDR vanuit de playstation is nog mooier dan ik verwacht had, de kleuren knallen van het scherm af en het beeld kan zo perfect zwart worden dat we af en toe niets meer kunnen zien in de woonkamer. Het geluid is standaard al prima, maar toch zijn onze externe speakers nog een stukje beter, maar toch komt er meer en beter geluid uit dan je normaal bij een platte TV zou verwachten. Alle apparatuur aansluiten is een makkie en WEB OS is een heel fijn en snel besturingssysteem. En de TV zelf is een geweldig ding om te zien. Het enige nadeel wat dan juist ook wel weer een mooi design oplevert is het extreme dunne scherm. Tijdens het monteren moet hij even plat op het scherm liggen en daarna weer overeind, dat was wel even spannend, maar nu hij staat is het weer heel mooi dat hij zo dun is.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Een van de beste tv's van 2018 met slechts een paar kleine problemen.
 | 12-07-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • WebOS
  • Magic Remote
  • Geen directe noodzaak voor een Soundbaar
  • Minpunten
  • Mogelijk last van "vertical Banding"
  • Subjectief een minder mooie standaard
  • Nog geen HDMI 2.1
De C8 is op veel vlakken superieur ten opzichte van de concurrentie. Bijvoorbeeld de lage "input lag" is een groot voordeel voor gamers. Waar de C8 ook in uitblinkt is het besturingssysteem WebOS en de daarbij horen besturing van de "Magic Remote". Beeldkwaliteit is zo goed als je kan verwachten van een 2018 OLED, uitstekend dus. Er zullen alleen wel wat aanpassingen gedaan moeten worden, met name het dynamisch contrast en kleur moeten aangezet worden, zo uit de doos is het beeld anders wat saai. De grote voet van de tv is subjectief wat aan de lompe kant, echter heeft deze de functie om het geluid van de speakers goed naar voren de geleiden. Dit werkt uitstekend maar het feit is natuurlijk dat anno 2018 een groot gedeelte van de mensen een soundbar of iets dergelijks zullen hebben. En hoewel de speakers van de tv verassend goed klinken missen ze begrijpelijk de capaciteit voor een goede bass, iets waar een relatief goedkope soundbar met sub-woofer al snel beter in is. Waar ook op gelet moet worden is probleem wat inherent is aan de OLED techniek. Namelijk "vertical Banding" wat inhoud dat er bij ongeveer 5% grijs beelden er verticale lijnen te zien zij. In de meeste gevallen zal je er geen last van hebben tijden normaal gebruik., maar het is wel iets om te controleren of jouw exemplaar er buitenproportioneel veel last van heeft. Als je een, 2018 OLED zoekt kan je met een gerust hart de C8 aanschaffen. Met name het besturingstysteem en de lage input lag zijn redenen om deze boven de conurrentie te kopen. Maar heb je belang bij alle verbetringen die HDMI 2.1 met zich mee brengt dan zou ik wachten tot 2019.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
prachtig beeld direct vanaf fabrieks instelligen
 | 06-07-2018
nog een beetje bijgesteld, iets zachter dat vinden wij prettige. voetbal wk wat ‘n belevenis nu! mooie vormgeving en staat stevig op devoet, goede remote. zover top
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Wat een super televisie , absoluut ongeevenaard.
 | 21-06-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • styling
Prachtig beeld en styling. In een woord super !!!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Gewoon een fantastische tv, de beste op de markt.
 | 20-06-2018
  • Pluspunten
  • Veel lichter in gewicht
  • Lager in energie verbruik
  • Waanzinnig beeld
  • Gebruiks vriendelijk
  • Minpunten
  • Angstig dun scherm
  • Toch wel veel geld
Overstap gemaakt van een 10 jaar oude 50inch 9e en laatste generatie plasma, en ik zou niet meer anders willen. Wereld van verschil in beleving, gewoon top product.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Beste beeld ever niet normaal meer
 | 18-06-2018
  • Pluspunten
  • geweldig goede beeldkwaliteit
  • 65 inch
  • zuinig met energie
  • Minpunten
  • geluidskwaliteit
  • prijs
Ik kom van een plasma panasonic vt 60 geweldig goede beeldkwaliteit maar de LG OLED65C8P slaat alles loepzuiver beeld schitterende kleuren. Geluid is minder maar dat kan ook niet anders met zo een platte tv opgelost door een sonos playbar met sub de ultime combinatie
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtig beeld, mooi geluid,sierraad in huis.
 | 18-06-2018
Prima prijs/kwaliteit verhouding, zeker met de cash back.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Top TV
 | 17-06-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Eenvoud
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Coax ingang
Zeer mooi TV. Eenvoudige bediening. Voor geluid extra soundbar aanschaffen. Het wasvoorschrift ophangen handiger geweest als netwerkaansluiting en coax ingang net zo als HDMI ingangen naar opzij zouden zitten.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Helemaal top, vooral met Dolby Vision
 | 16-06-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bedieningsgemak
  • Functionaliteiten
  • Minpunten
  • hangt wel eens
Erg tevreden. Wil wel een ergens blijven hangen. Maar een software update gaat dit wellicht verhelpen.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super geweldige tv
 | 15-06-2018
  • Pluspunten
  • Super beeld
  • Mooi geluid
  • Mooie vormgeving
  • Makkeljk te bedienen
  • Sieraad in huis
Het beeld is in 1 woord zo echt .Het geluid super .en nog mooier met de minisoundbar die we er extra bij gekocht hebben .Het is een echte beleving en een eer om naar zo n mooi beeld te kunnen kijken
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Perfecte tv met super beeld
 | 10-06-2018
  • Pluspunten
  • super beeld
  • goed geluid
  • en echt plat
  • Minpunten
  • geen
Geweldig mooie tv met puntgaaf beeld. Gemakkelijk te bedienen.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Heel mooi
 | 02-06-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bediening
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Horizon box ziggo
Zeer mooi beeld en geluid Makkelijk te bedienen en te instaleren !!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Zeer tevreden
 | 27-05-2018
  • Minpunten
  • Geluid
Vele opties en makkelijk te bedienen. Prachtig scherp beeld. Geen spijt van deze aanschaf.