U bevindt zich in:
LG OLED55C8P Reviews

LG OLED55C8P REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 539 reviews
1398,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige TV
 | 20-09-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • Mis wat kleine dingen in de bediening
Fantastsiche aankoop. Beeld is geweldig.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
De beste in zijn klasse
 | 20-09-2018
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • bediening
  • vormgeving
  • voelt degelijk aan
  • Minpunten
  • universele afstandbediening niet optimaal
Ongelooflijk scherp beeld. Zwart is ook echt zwart. Upscaling van ouder beeldmateriaal is zeer goed. Bediening soepel en snel. De beste aankoop in jaren. Goede prijs voor een 55" OLED TV Enige opmerking: de universele afstandbediening biedt niet de volledige functionaliteit (Telfort ontvanger)
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Mooi toestel met uitstekend beeld
 | 20-09-2018
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Eenvoudige installatie
  • Minpunten
  • Handleiding
Dit is een mooi toestel met een uitstekend beeld. Vooral in 4k films is het beeld erg scherp. De kleuren zijn mi wel erg scherp. Moet nog kijken of ik dit iets kan dempen. De instellingen zijn eenvoudig te regelen. De handleiding is erg summier. Mis de mogelijkheid om de menu sturing in het Nederlands te doen voor mijn ouders.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een klasse tv !
 | 18-09-2018
  • Pluspunten
  • Kleur
  • Geluid
LG OLED is een Perfecte Tv. Vooral de kleuren zijn fantastisch. Geen enkele kritiek.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super mooi beeld!!!!
 | 14-09-2018
  • Pluspunten
  • super scherp beeld
  • prachtige kleuren, zwart is ook echt zwart
  • LG is eenvoudig te bedienen
  • Platte TV goede service
  • inruil en cash back actie
  • Minpunten
  • nog niet ontdekt
Een uitblinker in z"n soort. Haarfijn scherp beeld, een geweldige kleurbeleving, mooi geluid en een flinterdun design. In combinatie met onze Bose soundbar en Bose subwoover weet je niet wat je overkomt. De bioscoop bij je thuis!!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een fantastische TV
 | 11-09-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Vrij duur
  • Glanst overdag
Geen goedkope TV maar zijn geld meer dan waart.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Genot voor het ook
 | 07-09-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Prijs
Super tv metfantastisch beeld en goed geluid voor zo een platte tv.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Goed
 | 06-09-2018
Afstandsbediening lastig of niet in te stellen
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Volledig tevreden
 | 06-09-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
  • Geluid
Mooie vormgeving, eenvoudige bediening, mooi beeld.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
TV kijken zoals TV kijken bedoeld is!
 | 05-09-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Handige verpakking
  • Afstandbediening
  • Leuk ecashback actie LG
Een nieuwe TV…. Voor de één een lelijk zwart scherm voor de ander een prachtig speeltje Wat een genot om naar een OLED scherm te kijken! Na een paar jaar een 55 inch Ultra HD TV van Samsung te hebben te hebben gehad, viel mijn oog per ongeluk op een OLED opstelling in een TV winkel. Na mijzelf overtuigd te hebben van de “noodzaak” voor de aanschaf van een nieuwe TV heb ik contact gezocht met PlatteTV Nijmegen. Zoals voorgaande keren ook nu weer vriendelijke en kundige medewerkers, nette inruilprijs voor mijn oude TV en duidelijke afspraken kunnen maken over de omruil/afhandeling. Het is de LG OLED65C8P geworden. Zelf was ik een beetje bang dat 65 inch te groot zou zijn, maar na 5 minuten kijken ben ik er al helemaal aan gewend;-). Onze kijkafstand is 4 meter en de 65 inch is daarmee prettiger dan de oude 55 inch. Beeld: Wat betreft de beeld kwaliteit kan ik alleen maar zeggen dat het geweldig is. Het beeld is veel rustige en voller qua kleuren en de donkere beelden zijn echt super. Zwart is dan ook zwart! De via Canal Digital aangeleverde beelden zijn helder en strak, maar de Netflix en Amazon content zijn echt geweldig. Geluid: Zelf gebruik ik het geluid van de TV niet (surround set), maar ook het signaal wat deze TV doorgeeft is een stuk beter dan mijn oude TV. Veel helderder en ook de gesproken gedeeltes zijn veel duidelijker en gevuld met alle details. Extra: Voor de Netflix/Amazon Prime kijkers zitten er twee buttons op de remote die meteen toegang geven tot deze applicaties. Erg handig en snel. Bij het starten van de AppleTV switcht de TV automatisch naar de juiste source en wil je terug naar de live TV dan kan dat zonder extra handelingen even snel via de remote. Tot zo ver super tevreden met mijn keuze en hoop er nog lang plezier van te hebben. PlatteTV bedankt!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Als je rimpels en haren kunt tellen zegt dat iets over scherpte, contrast en kleur, wat een waanzinnig scherm
 | 03-09-2018
  • Pluspunten
  • Scherpte
  • Contrast
  • Geluid uit zo,n dun scherm
  • Vormgeving
  • Mogelijkheden
  • Minpunten
  • Nog niet ervaren
Na een Panasonic plasma is dit scherm toch weer een paar stapjes hoger in kwaliteit, wat een perfectie!!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
 
 | 26-08-2018
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • geluid
  • beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • ??
Tot op heden zeer tevreden met mijn LG OLED. Mijn vorige Tv een plasma Panasonic had al voor de 2x een balk in beeld, dus voor mij geen Panasonic meer.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig
 | 24-08-2018
zeer mooie TV met een geweldige beeld kwaliteit
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Voor ons een perfecte t.v.
 | 21-08-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
  • Afstand bediening
Zeer goed beeld. Gemakkelijk bediening. Wij zijn super tevreden met dit product. Goed ingelicht in de winkel voldoed aan alles wat we in de winkel hebben gezien. Zeer klantgericht en ze hebben de tijd voor je.b
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
 
 | 20-08-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • vormgeving
  • geluid
  • bediening
  • service
We gingen voor een andere tv , maar zijn door goed advies uitgekomen bij deze tv en geen spijt. wat is dit een prachtige tv. We hebben de tv aangesloten aan de Heos Bar je weet niet wat je hoort zo mooi.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Awesome tv - features and screen quality!
 | 18-08-2018
  • Pluspunten
  • Screen quality
  • LG remote
  • Easy to setup
  • Minpunten
  • Channel button up
The only issue I found is while using the LG remot with my Ziggo decoder, i cannot move up with the channels using the program button. I believe this can be handled with software upgrade.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Duur, maar zijn geld waard!
 | 15-08-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Koppeling oude apparatuur soms lastig
  • Prijs
  • Code om bijvoorbeeld ook juist een mediabedrijf (ziggo) te koppelen aan de ab ontbreekt
Gekocht vanwege de snelle processor (lees: normaal naar sport kunnen kijken en dus geen naijlen). En dat doet hij perfect. Het menu is even puzzelen, maar eenmaal gewend gaat dan vanzelf. Ook het gebruiken van de muis is wennen, maar gaat snel heel gemakkelijk. Kortom, een prima TV met uitstekende kwaliteiten.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Mooie en goede TV
 | 13-08-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • input lag
  • Geluid goed
  • Snelle bediening
  • Minpunten
  • kan de ingangen niet een eigen naam geven
  • RTL app werkt niet
  • Xbox one X ziet geen HDR 10
  • Mist ondersteuning voor HDR 10+
De TV is een goede TV, zwart is echt zwart. Soms iets te zwart bij zeer donkere beelden, is wel beter te krijgen door de energie instellingen uit te schakelen.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Alles is kwaliteit dat Zie je en dat Hoor je
 | 13-08-2018
  • Pluspunten
  • mooie kleuren
  • strak beeld
  • zwart is echt zwart
  • makkelijk te bedienen
  • goed geluid
  • Minpunten
  • niet
Goed geluid .mooie kleuren super makkelijk te bedienen. mooie strakke uitstraling. erg blij mee
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fenomenaal!!
 | 09-08-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Vormgeving
  • Bediening
Wat een tv! Buitengewoon!! Superplat en de beeldkwaliteit is niet te geloven. Heel erg blij mee