U bevindt zich in:
LG OLED55C8P Reviews

LG OLED55C8P REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 544 reviews
1178,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Perfecte TV voor ons!
 | 26-09-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Snelheid processor
  • Afstandsbediening
  • Minpunten
  • Geen
Zeer tevreden over de beeldkwaliteit. Geluid is goed als men dit vergelijkt met andere platte tv’s. Prijs is fors, echter met de cashback van LG was dit voor ons toch aantrekkelijk.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastisch beeld en verrassend goed geluid
 | 25-09-2018
  • Pluspunten
  • Fantastisch beeld
  • Strakke vormgeving
  • Goed geluid
Na wat onderzoek en goed advies van Hans ben ik voor deze tv gegaan. Ik wist al dat LG de beste OLED schermen produceert en dat werd vanaf moment 1 bevestigd: wat een geweldig en vooral rustig beeld. Vooral 4K en HDR content spat letterijk van het scherm af. Ook het geluid wat de tv produceert is opvallend goed (voor een tv).
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
We hebben nog nooit zo'n goede TV gehad!
 | 23-09-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Design
  • Aansluitmogelijkheden
  • Afstandsbediening
Kan tot dusver geen enkel minpunt bedenken, zelfs het geluid is geweldig. Met deze TV hebben wij geen sounbar meer nodig.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Gewoon TOP
 | 22-09-2018
  • Pluspunten
  • Beeld is super
  • Vormgeving
  • Bedienings gemak
  • Prettig wekende afstandsbediening
  • Top tv
  • Minpunten
  • Weet niks
Top tv de bediening makkelijk Spreekt voor zich
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige aankoop!
 | 21-09-2018
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Scherpe prijs
  • Goed geluid
  • Prima service
  • Mooie vormgeving
Prima geholpen en zeer tevreden met de aankoop.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige TV
 | 20-09-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • Mis wat kleine dingen in de bediening
Fantastsiche aankoop. Beeld is geweldig.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
De beste in zijn klasse
 | 20-09-2018
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • bediening
  • vormgeving
  • voelt degelijk aan
  • Minpunten
  • universele afstandbediening niet optimaal
Ongelooflijk scherp beeld. Zwart is ook echt zwart. Upscaling van ouder beeldmateriaal is zeer goed. Bediening soepel en snel. De beste aankoop in jaren. Goede prijs voor een 55" OLED TV Enige opmerking: de universele afstandbediening biedt niet de volledige functionaliteit (Telfort ontvanger)
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Mooi toestel met uitstekend beeld
 | 20-09-2018
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Eenvoudige installatie
  • Minpunten
  • Handleiding
Dit is een mooi toestel met een uitstekend beeld. Vooral in 4k films is het beeld erg scherp. De kleuren zijn mi wel erg scherp. Moet nog kijken of ik dit iets kan dempen. De instellingen zijn eenvoudig te regelen. De handleiding is erg summier. Mis de mogelijkheid om de menu sturing in het Nederlands te doen voor mijn ouders.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een klasse tv !
 | 18-09-2018
  • Pluspunten
  • Kleur
  • Geluid
LG OLED is een Perfecte Tv. Vooral de kleuren zijn fantastisch. Geen enkele kritiek.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super mooi beeld!!!!
 | 14-09-2018
  • Pluspunten
  • super scherp beeld
  • prachtige kleuren, zwart is ook echt zwart
  • LG is eenvoudig te bedienen
  • Platte TV goede service
  • inruil en cash back actie
  • Minpunten
  • nog niet ontdekt
Een uitblinker in z"n soort. Haarfijn scherp beeld, een geweldige kleurbeleving, mooi geluid en een flinterdun design. In combinatie met onze Bose soundbar en Bose subwoover weet je niet wat je overkomt. De bioscoop bij je thuis!!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een fantastische TV
 | 11-09-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Vrij duur
  • Glanst overdag
Geen goedkope TV maar zijn geld meer dan waart.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Genot voor het ook
 | 07-09-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Prijs
Super tv metfantastisch beeld en goed geluid voor zo een platte tv.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Goed
 | 06-09-2018
Afstandsbediening lastig of niet in te stellen
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Volledig tevreden
 | 06-09-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
  • Geluid
Mooie vormgeving, eenvoudige bediening, mooi beeld.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
TV kijken zoals TV kijken bedoeld is!
 | 05-09-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Handige verpakking
  • Afstandbediening
  • Leuk ecashback actie LG
Een nieuwe TV…. Voor de één een lelijk zwart scherm voor de ander een prachtig speeltje Wat een genot om naar een OLED scherm te kijken! Na een paar jaar een 55 inch Ultra HD TV van Samsung te hebben te hebben gehad, viel mijn oog per ongeluk op een OLED opstelling in een TV winkel. Na mijzelf overtuigd te hebben van de “noodzaak” voor de aanschaf van een nieuwe TV heb ik contact gezocht met PlatteTV Nijmegen. Zoals voorgaande keren ook nu weer vriendelijke en kundige medewerkers, nette inruilprijs voor mijn oude TV en duidelijke afspraken kunnen maken over de omruil/afhandeling. Het is de LG OLED65C8P geworden. Zelf was ik een beetje bang dat 65 inch te groot zou zijn, maar na 5 minuten kijken ben ik er al helemaal aan gewend;-). Onze kijkafstand is 4 meter en de 65 inch is daarmee prettiger dan de oude 55 inch. Beeld: Wat betreft de beeld kwaliteit kan ik alleen maar zeggen dat het geweldig is. Het beeld is veel rustige en voller qua kleuren en de donkere beelden zijn echt super. Zwart is dan ook zwart! De via Canal Digital aangeleverde beelden zijn helder en strak, maar de Netflix en Amazon content zijn echt geweldig. Geluid: Zelf gebruik ik het geluid van de TV niet (surround set), maar ook het signaal wat deze TV doorgeeft is een stuk beter dan mijn oude TV. Veel helderder en ook de gesproken gedeeltes zijn veel duidelijker en gevuld met alle details. Extra: Voor de Netflix/Amazon Prime kijkers zitten er twee buttons op de remote die meteen toegang geven tot deze applicaties. Erg handig en snel. Bij het starten van de AppleTV switcht de TV automatisch naar de juiste source en wil je terug naar de live TV dan kan dat zonder extra handelingen even snel via de remote. Tot zo ver super tevreden met mijn keuze en hoop er nog lang plezier van te hebben. PlatteTV bedankt!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Als je rimpels en haren kunt tellen zegt dat iets over scherpte, contrast en kleur, wat een waanzinnig scherm
 | 03-09-2018
  • Pluspunten
  • Scherpte
  • Contrast
  • Geluid uit zo,n dun scherm
  • Vormgeving
  • Mogelijkheden
  • Minpunten
  • Nog niet ervaren
Na een Panasonic plasma is dit scherm toch weer een paar stapjes hoger in kwaliteit, wat een perfectie!!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
 
 | 26-08-2018
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • geluid
  • beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • ??
Tot op heden zeer tevreden met mijn LG OLED. Mijn vorige Tv een plasma Panasonic had al voor de 2x een balk in beeld, dus voor mij geen Panasonic meer.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig
 | 24-08-2018
zeer mooie TV met een geweldige beeld kwaliteit
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Voor ons een perfecte t.v.
 | 21-08-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
  • Afstand bediening
Zeer goed beeld. Gemakkelijk bediening. Wij zijn super tevreden met dit product. Goed ingelicht in de winkel voldoed aan alles wat we in de winkel hebben gezien. Zeer klantgericht en ze hebben de tijd voor je.b
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
 
 | 20-08-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • vormgeving
  • geluid
  • bediening
  • service
We gingen voor een andere tv , maar zijn door goed advies uitgekomen bij deze tv en geen spijt. wat is dit een prachtige tv. We hebben de tv aangesloten aan de Heos Bar je weet niet wat je hoort zo mooi.