U bevindt zich in:
LG OLED55C8P Reviews

LG OLED55C8P REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 539 reviews
1398,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Prachtig beeldkwaliteit, matig tv geluid
 | 10-10-2018
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • nette prijs bij plattetv
  • duidelijk menu
  • Minpunten
  • glimmend scherm
  • HDMI 4 haaks op achterkant
Dit scherm gekocht omdat mijn oude tv stuk is gegaan. Bestemming tv kijken, gamen op xbox one-x en ps4-pro, Nintendo Switch en AppleTV 4K. Ik ben heel tevreden met de tv, toch ben ik altijd erg kritisch. Hieronder vind u dus enige kleine puntjes die altijd beter hadden gekunnen. :) Geluid- De tv is aangesloten op een goede surround receiver, het geluid van de tv zelf is niet slecht maar ook niet bijzonder. Gezien mijn receiver geen 4k beeld door kan zetten van mijn apparaten naar de tv is het geluid met een optische kabel aangesloten van tv naar receiver en de hdmi kabels direct naar de tv. Niet de schoonheidsprijs maar het werkt wel. Is natuurlijk ook niet de schuld van LG :P Beeld- Het beeld van 4K materiaal is ontzettend mooi. Het OLED scherm is niet te vergelijken met een traditioneel LCD scherm. Maar waarschijnlijk heeft u dat al een keer in een winkel gezien. Vormgeving- Mooie dunne tv. HDMI poort nummer 4 zit haaks op de achterkant van de tv. Als u hem aan de muur gaat hangen is deze poort moeilijk/niet te bereiken. Verder had de tv iets minder glimmend gemogen, iets waar bijna alle tv's last van hebben dus ook dit is niet echt een punt. De voet is lekker stevig en heeft de functie om het geluid van de tv mooi naar voren te kaatsen. Bedienigsgemak- De afstandsbediening werkt erg fijn. Een zogenaamde magic remote. De smartfuncties zien er netjes uit en de instellingen menu's zijn makkelijk op te roepen en door te bladeren. Let op!! Om gebruik te maken van HDR moet je dit per HDMI poort aanzetten. Als er een game of film gespeeld word wat HDR ondersteund krijg je een mooie notificatie in beeld. Altijd fijn een bevestiging. Toch een nadeel gevonden. De afstandbediening zou al je apparaten moeten kunnen bedienen. Als je gebruik maakt van een KPN Arris interactieve tv ontvanger werkt het niet optimaal. Je kunt de ontvanger instellen als motorola type 3, je kunt dan basis functies gebruiken maar je hebt altijd nog je kpn afstandbediening nodig. https://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1877497 Al met al ben ik erg tevreden.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Fantastische beeld weergave
 | 10-10-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Design
  • Gebruik
  • Minpunten
  • Nog drie afstandsbed. nodig
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Fantastisch (bijna) randloos beeld
 | 09-10-2018
  • Pluspunten
  • Beeldscherm
  • Minpunten
  • Geluid
Scherp en goed beeld. Geluidskwaliteit valt niet tegen maar soundbar klinkt toch beter.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een hele fijne TV
 | 09-10-2018
  • Pluspunten
  • Beeldscherm
  • Geluid
  • Design
  • Bediening
  • Snelheid van TV
Wat een geweldig scherm, een fijne user interface en goed, ruimtelijk geluid. Uiteindelijk gekozen voor dit model want de ingebouwde soundbar in de E was naar mijn mening niet echt een meerwaarde. Het OS van LG is super en zeer gebruiksvriendelijk. Ik had al tv’s met ingebouwde app’s maar de snelheid waarmee deze TV maakt dat je er veel meer gebruik van maakt. Erg tevreden met deze aankoop.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige TV met fantastisch beeld en geluid!
 | 08-10-2018
  • Pluspunten
  • fantastisch beeld
  • mooi geluid
  • prima service vanuit de winkel
  • eenvoudige bediening
Prima aankoop! Ook een zeer goede service vanuit de winkel (Platte TV Arnhem). Goede uitleg gekregen en daardoor bij deze TV uitgekomen. Hij voldoet zeker aan de verwachtingen, hij is wel wat prijzig maar daar krijg je dan ook zeker wel een mooie TV voor.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige tv met haarscherp beeld en fantastisch geluid
 | 08-10-2018
  • Pluspunten
  • Fantastisch beeld
  • Geweldig geluid
  • Eenvoudige bediening
  • Prima service van Platte TV
Na lang zoeken en na een prima voorlichting van het personeel van Platte TV in Arnhem, deze tv aangeschaft. Geen moment spijt van. Het beeld is echt fantastisch en het geluid is perfect.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige tv
 | 05-10-2018
  • Pluspunten
  • Snelheid
  • Beeldkwaliteit
  • Geluidskwaliteit
  • Webos
  • Minpunten
  • Geen
Ik ben van een lg oled b6 overgestapt naar de c8 beeldkwaliteit is voor beide geweldig c8 is net wat beter en zeer zeker beter als het gaat om geluidskwaliteit. Smart features geweldig veel sneller als dan bij de b6.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische tv met zeer goede beeldkwaliteit
 | 04-10-2018
  • Pluspunten
  • Strak beeld
  • Goed geluid
  • Webos 3.5
  • Minpunten
  • Geen
Beeld is zeer goed. Geluidskwaliteit valt zeker niet tegen voor een tv!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
een schitterende televisie met een uitstekende beeldkwaliteit.
 | 03-10-2018
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • bedieningsgemak
  • afstandsediening
  • mooie kleuren, ook in het zwart
  • Minpunten
  • de prijs
We hebben deze televisie nu sinds 2 weken in gebruik en genieten volop van de opvallend mooie beeldkwaliteit. Na onze goede ervaringen met een plasma Panasonic overstijgt deze OLED tv deze prestaties. Iets wat ik bij andere LED tv's nog niet eerder heb gezien. De geluidskwaliteit is goed te noemen, maar kan natuurlijk beter door de TV aan te sluiten op onze stereo geluidsinstallatie.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Ben erg blij met deze aankoop
 | 02-10-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Functionele afstandsbediening
  • Eenvoudig te installeren
  • Aanwinst
Inmiddels hangt de TV. Plattetv wist me te overtuigen om voor dit product te gaan. Tot een prima prijs overeen gekomen. Ben erg tevreden over het beeldkwaliteit. De geluidskwaliteit is ook prima. Ook de scrol functie op de afstandsbediening is zeer prettig. Ook de microfoon in de afstandsbediening doet zijn werk perfect. Nadeel is wel dat het een rib uit mijn lijf was.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
heel mooi beeld'geluid via mijn audio
 | 01-10-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • bedieningsgemak
  • contrast
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top
 | 30-09-2018
mooi product, de winter mag beginnen!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Een scherm dat voor de ogen ontspannen kijkt
 | 28-09-2018
  • Pluspunten
  • helder en scherp beeld
  • rustig aan de ogen
  • contrast
  • levendige kleuren
  • veel extra opties waar ik nog niks van begrijp
  • Minpunten
  • details in zwart
  • handleiding legt functies niet uit
Natuurlijk kijk je erg kritisch als je zo'n tv koopt. Ik heb mijn oude tv er naast laten spelen om de beeldkwaliteit te vergelijken. De scherpte van het beeld valt op. De kleuren intens. Het beeld is echter niet altijd betoverend. Het zwart is mag wel echt zwart zijn, het lijkt erop dat Oled de zwarte details opvreet die op de andere tv wel in donkere scenes te zien zijn. Wellicht dat omgevingslicht hier nog een rol speelt. Mijn enige referentie is overigens Netflix. Een tv-abonnement heb ik niet.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een topper met bovendien topgeluid.
 | 26-09-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Beeld
  • Service
  • Kortom een 10
Wat kan er nu nog beter??
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Echt een super tv met mooi geluid en beeld
 | 26-09-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geen
Deze tv is echt een plaatje met een super kwaliteit, Ben er erg blij mee en zeker een aanrader.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Perfecte TV voor ons!
 | 26-09-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Snelheid processor
  • Afstandsbediening
  • Minpunten
  • Geen
Zeer tevreden over de beeldkwaliteit. Geluid is goed als men dit vergelijkt met andere platte tv’s. Prijs is fors, echter met de cashback van LG was dit voor ons toch aantrekkelijk.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastisch beeld en verrassend goed geluid
 | 25-09-2018
  • Pluspunten
  • Fantastisch beeld
  • Strakke vormgeving
  • Goed geluid
Na wat onderzoek en goed advies van Hans ben ik voor deze tv gegaan. Ik wist al dat LG de beste OLED schermen produceert en dat werd vanaf moment 1 bevestigd: wat een geweldig en vooral rustig beeld. Vooral 4K en HDR content spat letterijk van het scherm af. Ook het geluid wat de tv produceert is opvallend goed (voor een tv).
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
We hebben nog nooit zo'n goede TV gehad!
 | 23-09-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Design
  • Aansluitmogelijkheden
  • Afstandsbediening
Kan tot dusver geen enkel minpunt bedenken, zelfs het geluid is geweldig. Met deze TV hebben wij geen sounbar meer nodig.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Gewoon TOP
 | 22-09-2018
  • Pluspunten
  • Beeld is super
  • Vormgeving
  • Bedienings gemak
  • Prettig wekende afstandsbediening
  • Top tv
  • Minpunten
  • Weet niks
Top tv de bediening makkelijk Spreekt voor zich
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige aankoop!
 | 21-09-2018
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Scherpe prijs
  • Goed geluid
  • Prima service
  • Mooie vormgeving
Prima geholpen en zeer tevreden met de aankoop.