U bevindt zich in:
LG OLED55C8P Reviews

LG OLED55C8P REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 544 reviews
1178,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een fantastische TV
 | 12-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeld is fantastisch
  • Erg veel inputs
  • Fijne afstandsbediening
  • Prima game TV
  • Minpunten
  • Geluid is niet super
Na gedegen voorbereiding, reviews gelezen en bekeken, en goed overleg met de verkoper uiteindelijk gekozen voor de LG OLED65C8P. Nog even getwijfeld tussen de 55 en 65 inch, maar met het oog op de toekomst toch voor de 65 inch gekozen. Na een vrij eenvoudige installatie is het ongelofelijk genieten begonnen en het duurt nog steeds voort. Een super beeld. In HD is het al prachtig, maar de 4k beleving is gewoon fantastisch. De afstandsbediening is lekker makkelijk, en ook de stembediening erg handig. Al met al een hele dikke aanrader.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Beeld ziet er zeer goed uit.
 | 12-11-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • kleurweergave
  • design
  • HDMI ARC integratie
  • Minpunten
  • Lichte kleurverschillen in donkere grijstinten. Niet helemaal egaal helaas.
  • Als de tv uitstaat, dan zie je vervormingen van de spiegelingen in het scherm - het is niet 100% plat lijkt het.
Beeldkwaliteit is erg goed. Haal hem wel van de store mode en vivid, etc. settings af :-) Gebruiksgemak is ok, maar wennen met de wii-remote achtige besturing (wijzen/klikken) met de lg smart remote. En onze kat is ook dol op dat pijltje dat gebruikt wordt om veel van de besturing/instellingen te doen. Ingebouwde players voor Netflix en Amazon prime spelen alles goed af en zijn vlot. De ingebouwde media player werkt ook wel goed voor 4k/hdr content. De rest niet getest. HDMI ARC werkt goed met de Denon versterker en ztz. ook met de apple-TV en kodi bv.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Dik tevreden over PlatteTV en de aangeschafte tv.
 | 12-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Installatieprocedure
  • Minpunten
  • Voet paste niet op de sound-base
De kwaliteit van het beeld en geluid is prima! Het installeren gaat heel gemakkelijk. Ik heb wel wat problemen gehad omdat ik een ziggo-box gebruik. Het menu gaf steeds de melding "geen kanalen gevonden" Dan hoef je geen kanalen te zoeken blijkbaar. Op het laatst maar mijn vrouw gevraagd om het aan de praat te krijgen. Zij doet altijd maar wat en die kreeg hem aan de praat. Alleen jammer dat ze niet meer weet hoe..... Of dit aan een gebrekkige instructie ligt of aan mijn gebrek aan kennis dat weet ik niet. Al met al dik tevreden over de aankoop bij Platte TV! Nog een tip. Omdat de voet van de tv niet op onze Sonos Soundbase paste, hij was n.l. breder dan dat de klantenservice me vertelde, heb ik een paar kunststofpootjes besteld bij meubelpootjes.nl (zwarte plastic vierkante meubelpoot 5,5 cm) die ik onder de uiteinden heb gelijmd en nu zit het er perfect uit.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prima beeld en geluid weergave
 | 11-11-2018
  • Pluspunten
  • Haarscherp beeld
  • Grote kijkhoek
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Te groot scherm
Voorkeur is voor 49 inch en grote kijkhoek i.v.m. zit posities Dus OLED(kijkhoek) en dan maar 55 inch(natuurlijk geen vraag naar 49 inch als geen enkele firma die in OLED in productie heeft). Zeer tevreden met deze TV, echter toch liever een kleiner scherm.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Uitstekend, waarom geen uitgebreide handleiding?
 | 10-11-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • aansluitingen
  • Minpunten
  • handleiding
Perfect beeld en geluid. Esthetisch apparaat. Uitgebreide handleiding helaas alleen via internet te zien.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Beter dan verwacht
 | 09-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Levering
  • Kalmte service platte tv
  • Minpunten
  • Tv is erg dun, mooi maar voorzichtig behandelen.
Ondanks dat het product online niet te bestellen was heb ik telefonisch contact opgenomen. Zeer vriendelijke te woord grstaag en er was toch nog een tv op voorraad. Deze kon ook nog snel geleverd worden! Prachtige tv, mooi beeld en verrassend goed geluid! Geen soundbar nodig!(tip even door de instellinste van de tv gaan, er zijn veel verschillende nuttige opties!)
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Geweldige tv
 | 09-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Design
  • Minpunten
  • Geen gebruikers gids
Mooi beeld.prima geluid..
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch
 | 08-11-2018
  • Pluspunten
  • Mooi model
  • Makkelijke bediening
  • Mooie kleuren
  • Goed geluid
Het is een prachtig toestel en hij werkt perfect,Mooi scherp beeld. Een lust om naar te kijken.Een goede aankoop geweest.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooi Tv met verbluffen zwart
 | 05-11-2018
  • Pluspunten
  • Mooi Kleuren
  • zwart is ook echt zwart
  • Tv is lekker snel
  • Minpunten
  • Kans op inbranden
  • Duur
  • Wit is soms wat grouw
Mooi Tv mooi kleuren mooi verbluffen zwart Mooi vorm gegeven Ook het menu werkt lekker snel Samen met LG SK9Y is het genot.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Net als Ajax, topkwaliteit
 | 05-11-2018
In elk opzicht een fijne TV. Ik had nog iets scherper en sprankelder beeld verwacht
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Superservice!
 | 05-11-2018
Echt een aanrader. Heel blij met de geleverde service.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtig beeld en prima geluid
 | 03-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Geluid
  • Eenvoudige installatie
  • Snel besturingssysteem
Bij PlatteTV kwam het advies op deze TV uit. Uitstekende kwaliteit en passend in mijn budget.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Een hele mooi strak vormgegeven tv.
 | 02-11-2018
  • Pluspunten
  • Kleur
  • Vormgeving
  • Wifi
  • Beeld
  • Geluid.
Mooie vormgeving, strak beeld met geweldige kleur tinten. Snelle processor. Fijn wat betreft bedieningsgemak. Top toestel.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Mooie TV.
 | 02-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid.
  • Vormgeving.
  • Minpunten
  • Installatiehandleiding
  • Twee afstandsbedieningen nodig.
Lg Oled55C8P is een mooie TV,. Beeldkwaliteit is goed tot zeer goed. Geluidskwaliteit is goed. Alleen de samenwerking tussen Horizon-set box en LG laat te wensen over. Moet nu opeens twee afstandsbedieningen hanteren. De bediening van het apparaat kan ook iets intuïtiever Wat wel zeer onduidelijk was de installatiehandleiding. Werkelijk dat kunnen ze beter! .
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een fantastische tv!
 | 02-11-2018
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Beeldkwaliteit
  • Design
  • Minpunten
  • Geen
Ik ben super blij met deze aankoop. Hij is mooi qua design en de beeldkwaliteit is prachtig. Waar ik het meest blij mee ben is de geweldige geluidskwaliteit. Wat een mooie sound. De mooie voet maakt het apparaat een mooi sieraad in de woonkamer. Eenvoudig te bedienen.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima TV beeld, Moest wennen aan formaat maar dat gaat snel
 | 30-10-2018
  • Pluspunten
  • scherp beeld
  • strak ontwerp
  • goed geluid
  • Minpunten
  • lijkt wat groot
Uitstekende koop
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Superscherp beeld en eenvoudig te bedienen
 | 30-10-2018
  • Pluspunten
  • Beeld!!!
  • Dun/plat
  • Vrijwel geen randen
  • Bediening
  • Minpunten
  • Heeft soms wat moeite met herkennen van onze soundbar (sony).
Mooie dunne TV met amper randen er omheen, wat een geweldige kijkervaring oplevert. Het beeld is superscherp en vol. De bediening is eenvoudig, de magicremote werkt wonderbaarlijk prettig. Het geluid is prima voor een tv, maar haalt het toch niet bij extern geluid (bij ons een soundbar). Instellen ging erg soepel en we konden snel genieten van deze tv.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
geweldige tv
 | 28-10-2018
is een geweldige tv ,
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Uitstekend beeld
 | 26-10-2018
  • Pluspunten
  • Prima beeld
  • eenvoudige bediening
  • eenvoudige installatie
  • Minpunten
  • Beetje prijzig
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Heel erg tevreden
 | 24-10-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Vormgeving
  • Bediening
  • Minpunten
  • Fabrieksinstellingen
  • geen sub out
ik ben heel erg tevreden met de LG cp8. Bedieningsgemak is heel eenvoudig en de beeldkwaliteit is zoals LG beloofd gewoon geweldig(wel even de fabriekinstellingen iets beter calibreren om een wat rustieker beeld te creeren). Ook het geluid valt helemaal niet tegen.. Ik heb geen externe installatie aangesloten maar dat is ook helemaal niet nodig. De ingebouwde speaker doen het uitstekend. Natuurlijk geen superbas maar dat is prima op te lossen door de externe audio uitgangen. Een subaansluiting was wel handig geweest. Vormgeving is ook gewoon heel erg goed voor elkaar. Ik heb de TV niet opgehangen maar de voet heeft niet veel ruimte nodig. Kortom heel blij met mijin keuze. PlatteTV.nl overigens ook hele goede service. Ik wilde na afloop toch voor de zekerheid het servicepakket erbij en ook dat was binnen paar minuten weer geregeld.