U bevindt zich in:
LG OLED55C8P Reviews

LG OLED55C8P REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 539 reviews
1398,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Beter dan verwacht
 | 09-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Levering
  • Kalmte service platte tv
  • Minpunten
  • Tv is erg dun, mooi maar voorzichtig behandelen.
Ondanks dat het product online niet te bestellen was heb ik telefonisch contact opgenomen. Zeer vriendelijke te woord grstaag en er was toch nog een tv op voorraad. Deze kon ook nog snel geleverd worden! Prachtige tv, mooi beeld en verrassend goed geluid! Geen soundbar nodig!(tip even door de instellinste van de tv gaan, er zijn veel verschillende nuttige opties!)
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Geweldige tv
 | 09-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Design
  • Minpunten
  • Geen gebruikers gids
Mooi beeld.prima geluid..
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch
 | 08-11-2018
  • Pluspunten
  • Mooi model
  • Makkelijke bediening
  • Mooie kleuren
  • Goed geluid
Het is een prachtig toestel en hij werkt perfect,Mooi scherp beeld. Een lust om naar te kijken.Een goede aankoop geweest.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooi Tv met verbluffen zwart
 | 05-11-2018
  • Pluspunten
  • Mooi Kleuren
  • zwart is ook echt zwart
  • Tv is lekker snel
  • Minpunten
  • Kans op inbranden
  • Duur
  • Wit is soms wat grouw
Mooi Tv mooi kleuren mooi verbluffen zwart Mooi vorm gegeven Ook het menu werkt lekker snel Samen met LG SK9Y is het genot.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Net als Ajax, topkwaliteit
 | 05-11-2018
In elk opzicht een fijne TV. Ik had nog iets scherper en sprankelder beeld verwacht
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Superservice!
 | 05-11-2018
Echt een aanrader. Heel blij met de geleverde service.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtig beeld en prima geluid
 | 03-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Geluid
  • Eenvoudige installatie
  • Snel besturingssysteem
Bij PlatteTV kwam het advies op deze TV uit. Uitstekende kwaliteit en passend in mijn budget.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Een hele mooi strak vormgegeven tv.
 | 02-11-2018
  • Pluspunten
  • Kleur
  • Vormgeving
  • Wifi
  • Beeld
  • Geluid.
Mooie vormgeving, strak beeld met geweldige kleur tinten. Snelle processor. Fijn wat betreft bedieningsgemak. Top toestel.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Mooie TV.
 | 02-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid.
  • Vormgeving.
  • Minpunten
  • Installatiehandleiding
  • Twee afstandsbedieningen nodig.
Lg Oled55C8P is een mooie TV,. Beeldkwaliteit is goed tot zeer goed. Geluidskwaliteit is goed. Alleen de samenwerking tussen Horizon-set box en LG laat te wensen over. Moet nu opeens twee afstandsbedieningen hanteren. De bediening van het apparaat kan ook iets intuïtiever Wat wel zeer onduidelijk was de installatiehandleiding. Werkelijk dat kunnen ze beter! .
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een fantastische tv!
 | 02-11-2018
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Beeldkwaliteit
  • Design
  • Minpunten
  • Geen
Ik ben super blij met deze aankoop. Hij is mooi qua design en de beeldkwaliteit is prachtig. Waar ik het meest blij mee ben is de geweldige geluidskwaliteit. Wat een mooie sound. De mooie voet maakt het apparaat een mooi sieraad in de woonkamer. Eenvoudig te bedienen.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima TV beeld, Moest wennen aan formaat maar dat gaat snel
 | 30-10-2018
  • Pluspunten
  • scherp beeld
  • strak ontwerp
  • goed geluid
  • Minpunten
  • lijkt wat groot
Uitstekende koop
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Superscherp beeld en eenvoudig te bedienen
 | 30-10-2018
  • Pluspunten
  • Beeld!!!
  • Dun/plat
  • Vrijwel geen randen
  • Bediening
  • Minpunten
  • Heeft soms wat moeite met herkennen van onze soundbar (sony).
Mooie dunne TV met amper randen er omheen, wat een geweldige kijkervaring oplevert. Het beeld is superscherp en vol. De bediening is eenvoudig, de magicremote werkt wonderbaarlijk prettig. Het geluid is prima voor een tv, maar haalt het toch niet bij extern geluid (bij ons een soundbar). Instellen ging erg soepel en we konden snel genieten van deze tv.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
geweldige tv
 | 28-10-2018
is een geweldige tv ,
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Uitstekend beeld
 | 26-10-2018
  • Pluspunten
  • Prima beeld
  • eenvoudige bediening
  • eenvoudige installatie
  • Minpunten
  • Beetje prijzig
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Heel erg tevreden
 | 24-10-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Vormgeving
  • Bediening
  • Minpunten
  • Fabrieksinstellingen
  • geen sub out
ik ben heel erg tevreden met de LG cp8. Bedieningsgemak is heel eenvoudig en de beeldkwaliteit is zoals LG beloofd gewoon geweldig(wel even de fabriekinstellingen iets beter calibreren om een wat rustieker beeld te creeren). Ook het geluid valt helemaal niet tegen.. Ik heb geen externe installatie aangesloten maar dat is ook helemaal niet nodig. De ingebouwde speaker doen het uitstekend. Natuurlijk geen superbas maar dat is prima op te lossen door de externe audio uitgangen. Een subaansluiting was wel handig geweest. Vormgeving is ook gewoon heel erg goed voor elkaar. Ik heb de TV niet opgehangen maar de voet heeft niet veel ruimte nodig. Kortom heel blij met mijin keuze. PlatteTV.nl overigens ook hele goede service. Ik wilde na afloop toch voor de zekerheid het servicepakket erbij en ook dat was binnen paar minuten weer geregeld.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Heel goed advies gekregen in Amsterdam
 | 24-10-2018
Het is de juiste keuze geweest om deze oledtv van LG te kopen. Wij hebben er geen spijt van en de oledtv voldoet aan onze wensen.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Wonderen bestaan, wát een mooi beeld!!!
 | 24-10-2018
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • geluidskwaliteit
  • vormgeving
  • stroomverbruik
LG heeft met deze TV echt wonderen verricht. Het beeld is superscherp en met prachtige kleuren. Er was hier even twijfel over een 55" of 65" maar het is uiteindelijk de 65" geworden en hier hebben we geen spijt van! Films die we in het verleden al gezien hadden ervaren we nu opeens als "nieuwe" films........ We hebben een Bose geluidssysteem, maar of we deze gaan gebruiken? Het geluid van deze TV is verrassend goed. Het WebOS van LG werkt ook snel en goed.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Het beeld is geweldig!
 | 23-10-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • vormgeving
  • Minpunten
  • afstandsbediening
Jammer dat ik nog steeds twee afstandsbedieningen nodig heb, omdat mijn provider (KPN) niet herkend wordt. Daardoor kan ik ook niet de tv bedienen met de app op mijn telefoon, dit vooral met bedienen van internet op tv.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische beeldkwaliteit voor goede prijs
 | 23-10-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Afstandsbediening
  • Intuitieve OS
  • Minpunten
  • Geen
Ik was eerlijk gezegd nooit zo'n fan van LG, maar toen ik de reviews online zag en 'm in de winkel zag, was ik overtuigd. Heb 'm nu bijna een maand en ben er nog steeds heel erg blij mee!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtig beeld en geluid
 | 23-10-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • geluid
  • vormgeving
  • Minpunten
  • geen schriftelijke gebruiksaanwijzing
Even uitzoeken en ontdekken