U bevindt zich in:
LG OLED55C8P Reviews

LG OLED55C8P REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 544 reviews
1178,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prima TV voldoet op alle punten aan verwachting
 | 24-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeld (rust)
  • Vormgeving
  • Bediening
Mooi beeld en goed geluid, super geholpen doormiddel van chat met adviseur
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige TV
 | 23-11-2018
  • Pluspunten
  • Perfect beeld
  • Snel
TV besteld icm inruil op mijn oude TV. Er zat iets meer levertijd op maar uiteindelijk een geweldige TV aan mijn muur.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
TOP aankoop!
 | 21-11-2018
  • Pluspunten
  • Fantastische beeldkwaliteit
  • Eenvoudig te bedienen
  • Veel opties
  • Prachtige vormgeving
  • Geen enkel minpunt
Ik heb deze TV nu anderhalve maand ongeveer en ben echt zo blij met deze aankoop. Wat een geweldige televisie is dit!!! Het beeld is absoluut subliem. Echt hele mooie heldere kleuren en een diep contrast. Zwart is ook echt pikzwart. Dit model heeft dezelfde beeld technologie als de veel luxere OLED modellen van LG uit 2018. Ik heb al aardig wat films opnieuw bekeken vanwege de werkelijk fantastische kwaliteit. Ook gamen via gamingPC ziet er schitterend uit. Het geluid is ook erg goed want zelfs zonder 5.1 set of soundbar komt er een uitstekend geluid uit de tv zelf, mede door de gebogen voet waar de TV op staat die er voor zorgt dat het geluid naar voren toe wordt 'gebogen', Slim gedaan. De TV is erg gemakkelijk in de bediening, overzichtelijk en makkelijk menu, veel opties voor de kenners maar ook goede standaard instellingen. De afstandbediening werkt zeer fijn met cursor en de voice command werkt ook zeer goed (ook in het Nederlands). Qua vormgeving erg strak en super dun beeldscherm. Alles is van een zeer goede bouw kwaliteit.Ik heb eigenlijk nog geen enkel minpunt kunnen ontdekken. Ook zeer tevreden met de goede voorlichting en service van PlatteTV. Echt een aanrader! Hier ga ik nog vele jaren plezier aan beleven.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Een Topper!!
 | 21-11-2018
  • Pluspunten
  • Schitterend beeld
  • Helder geluid
  • Prachtige vormgeving
  • Minpunten
  • Geen
In alle opzichten een geweldige TV, zeker een aanrader!! Wij kwamen voor een andere maar zijn super blij dat wij gekozen hebben voor deze! Gewoon gaan kijken bij Platte TV en je ziet het zelf wel!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldig beeld dat je helemaal meeneemt in de films en series die je kijkt
 | 21-11-2018
  • Pluspunten
  • beeldkwalitiet
  • bedieningsgemak
  • vormgeving
  • Minpunten
  • geluid kan beter
De TV geeft een totaalbeleving van de series en films die je kijkt. Je zit er midden in. De tv is makkelijk te bedienen en reageert supersnel op de afstandsbediening.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch apparaat. Goede service.
 | 20-11-2018
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Absolute Top!
 | 20-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Minpunten
  • Geen
Wij zijn zeer content met deze TV. Schitterend beeld en dito vormgeving Ook een voortreffelijk geluid.Geen soundbar nodig.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Mooi helder beeld, mooie vormgeving
 | 20-11-2018
  • Pluspunten
  • Helder beeld
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Top product!
 | 19-11-2018
  • Pluspunten
  • Fantastisch beeld
  • Mooie vormgeving
  • Reageert snel
  • Prettige bediening
  • Minpunten
  • Hij had nog groter mogen zijn
Beeld is super, vormgeving is mooi. Ben zeer blij met deze aankoop. Ook de bediening van de tv is erg prettig meg de magic remote.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Erg tevreden met de aankoop
 | 19-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Magic remote
  • Minpunten
  • Geen
Voldoet aan alle (hoge) verwachtingen.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Schitterend beeld
 | 19-11-2018
In combinatie met Sonos gekocht, maar zeker geen slecht geluid voor de TV. Het beeld is waanzinnig scherp, ziet er prachtig uit.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtig beeld.
 | 19-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Kleuren
  • Bedieningsgemak
Prachtig beeld. Mooie, natuurgetrouwe kleuren en heel makkelijk en intuïtief te bedienen.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige kijkervaring
 | 19-11-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • bediening
  • geluid
  • vormgeving
  • afstandbediening
Geweldige TV met een ongelofelijk bedieningsgemak. Goed advies over de juiste kabels gekregen in de shop in Doetinchem. Heel erg tevreden dus.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
een super TV
 | 19-11-2018
  • Pluspunten
  • prijs
  • vorm
  • beeld kwaliteit
  • Minpunten
  • start scherm grote 55 inch
mooie tv en super beeld, nog nooit gezien zo scherp.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
In 1 woord TOP
 | 18-11-2018
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • Kleuren
Zijn heel tevreden met onze nieuwe TV Super goed beeld
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Heerlijke rustige beeldbuis!
 | 17-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Gebruikersgemakt
  • Design
Top TV van LG. Gewoonweg genieten!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
MooieTV en goede service
 | 16-11-2018
Zeer tevreden. Nu nog een bijpassende soundbar
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
prachtig beeld
 | 15-11-2018
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • goede vorm
  • prijs
  • Minpunten
  • geluid is iets minder
deze tv is een prachtig stuk techniek met een super beeld. geluid is iets minder maar door de aanschaf van een 5.1 is dit snel verholpen.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi product
 | 14-11-2018
Top kwaliteit en een goede service van plattetv
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Geweldige beeldkwaliteit
 | 14-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Kleurweergave
  • Interface
  • Snel
  • Minpunten
  • Design
  • Geluid
Tv met mooie beeldkwaliteit en even mooie kleuren. Enige wat op te merken is dat het beeld in gamemodus niet optimaal is, dus je moet dan zelf de instellingen invoeren voor optimaal beeld. Tevens vind ik de afstandsbediening heel fijn werken,waarbij je het als een muis kunt gebruiken.Ook handig dat je het kan connecten met je KPN tv kastje zodat je niet 2 afstandsbediening nodig hebt voor het zappen van zenders.