U bevindt zich in:
LG OLED55C8P Reviews

LG OLED55C8P REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 539 reviews
1398,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch apparaat. Goede service.
 | 20-11-2018
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Absolute Top!
 | 20-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Minpunten
  • Geen
Wij zijn zeer content met deze TV. Schitterend beeld en dito vormgeving Ook een voortreffelijk geluid.Geen soundbar nodig.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Mooi helder beeld, mooie vormgeving
 | 20-11-2018
  • Pluspunten
  • Helder beeld
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Top product!
 | 19-11-2018
  • Pluspunten
  • Fantastisch beeld
  • Mooie vormgeving
  • Reageert snel
  • Prettige bediening
  • Minpunten
  • Hij had nog groter mogen zijn
Beeld is super, vormgeving is mooi. Ben zeer blij met deze aankoop. Ook de bediening van de tv is erg prettig meg de magic remote.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Erg tevreden met de aankoop
 | 19-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Magic remote
  • Minpunten
  • Geen
Voldoet aan alle (hoge) verwachtingen.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Schitterend beeld
 | 19-11-2018
In combinatie met Sonos gekocht, maar zeker geen slecht geluid voor de TV. Het beeld is waanzinnig scherp, ziet er prachtig uit.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtig beeld.
 | 19-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Kleuren
  • Bedieningsgemak
Prachtig beeld. Mooie, natuurgetrouwe kleuren en heel makkelijk en intuïtief te bedienen.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige kijkervaring
 | 19-11-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • bediening
  • geluid
  • vormgeving
  • afstandbediening
Geweldige TV met een ongelofelijk bedieningsgemak. Goed advies over de juiste kabels gekregen in de shop in Doetinchem. Heel erg tevreden dus.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
een super TV
 | 19-11-2018
  • Pluspunten
  • prijs
  • vorm
  • beeld kwaliteit
  • Minpunten
  • start scherm grote 55 inch
mooie tv en super beeld, nog nooit gezien zo scherp.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
In 1 woord TOP
 | 18-11-2018
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • Kleuren
Zijn heel tevreden met onze nieuwe TV Super goed beeld
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Heerlijke rustige beeldbuis!
 | 17-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Gebruikersgemakt
  • Design
Top TV van LG. Gewoonweg genieten!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
MooieTV en goede service
 | 16-11-2018
Zeer tevreden. Nu nog een bijpassende soundbar
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
prachtig beeld
 | 15-11-2018
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • goede vorm
  • prijs
  • Minpunten
  • geluid is iets minder
deze tv is een prachtig stuk techniek met een super beeld. geluid is iets minder maar door de aanschaf van een 5.1 is dit snel verholpen.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi product
 | 14-11-2018
Top kwaliteit en een goede service van plattetv
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Geweldige beeldkwaliteit
 | 14-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Kleurweergave
  • Interface
  • Snel
  • Minpunten
  • Design
  • Geluid
Tv met mooie beeldkwaliteit en even mooie kleuren. Enige wat op te merken is dat het beeld in gamemodus niet optimaal is, dus je moet dan zelf de instellingen invoeren voor optimaal beeld. Tevens vind ik de afstandsbediening heel fijn werken,waarbij je het als een muis kunt gebruiken.Ook handig dat je het kan connecten met je KPN tv kastje zodat je niet 2 afstandsbediening nodig hebt voor het zappen van zenders.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een fantastische TV
 | 12-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeld is fantastisch
  • Erg veel inputs
  • Fijne afstandsbediening
  • Prima game TV
  • Minpunten
  • Geluid is niet super
Na gedegen voorbereiding, reviews gelezen en bekeken, en goed overleg met de verkoper uiteindelijk gekozen voor de LG OLED65C8P. Nog even getwijfeld tussen de 55 en 65 inch, maar met het oog op de toekomst toch voor de 65 inch gekozen. Na een vrij eenvoudige installatie is het ongelofelijk genieten begonnen en het duurt nog steeds voort. Een super beeld. In HD is het al prachtig, maar de 4k beleving is gewoon fantastisch. De afstandsbediening is lekker makkelijk, en ook de stembediening erg handig. Al met al een hele dikke aanrader.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Beeld ziet er zeer goed uit.
 | 12-11-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • kleurweergave
  • design
  • HDMI ARC integratie
  • Minpunten
  • Lichte kleurverschillen in donkere grijstinten. Niet helemaal egaal helaas.
  • Als de tv uitstaat, dan zie je vervormingen van de spiegelingen in het scherm - het is niet 100% plat lijkt het.
Beeldkwaliteit is erg goed. Haal hem wel van de store mode en vivid, etc. settings af :-) Gebruiksgemak is ok, maar wennen met de wii-remote achtige besturing (wijzen/klikken) met de lg smart remote. En onze kat is ook dol op dat pijltje dat gebruikt wordt om veel van de besturing/instellingen te doen. Ingebouwde players voor Netflix en Amazon prime spelen alles goed af en zijn vlot. De ingebouwde media player werkt ook wel goed voor 4k/hdr content. De rest niet getest. HDMI ARC werkt goed met de Denon versterker en ztz. ook met de apple-TV en kodi bv.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Dik tevreden over PlatteTV en de aangeschafte tv.
 | 12-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Installatieprocedure
  • Minpunten
  • Voet paste niet op de sound-base
De kwaliteit van het beeld en geluid is prima! Het installeren gaat heel gemakkelijk. Ik heb wel wat problemen gehad omdat ik een ziggo-box gebruik. Het menu gaf steeds de melding "geen kanalen gevonden" Dan hoef je geen kanalen te zoeken blijkbaar. Op het laatst maar mijn vrouw gevraagd om het aan de praat te krijgen. Zij doet altijd maar wat en die kreeg hem aan de praat. Alleen jammer dat ze niet meer weet hoe..... Of dit aan een gebrekkige instructie ligt of aan mijn gebrek aan kennis dat weet ik niet. Al met al dik tevreden over de aankoop bij Platte TV! Nog een tip. Omdat de voet van de tv niet op onze Sonos Soundbase paste, hij was n.l. breder dan dat de klantenservice me vertelde, heb ik een paar kunststofpootjes besteld bij meubelpootjes.nl (zwarte plastic vierkante meubelpoot 5,5 cm) die ik onder de uiteinden heb gelijmd en nu zit het er perfect uit.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prima beeld en geluid weergave
 | 11-11-2018
  • Pluspunten
  • Haarscherp beeld
  • Grote kijkhoek
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Te groot scherm
Voorkeur is voor 49 inch en grote kijkhoek i.v.m. zit posities Dus OLED(kijkhoek) en dan maar 55 inch(natuurlijk geen vraag naar 49 inch als geen enkele firma die in OLED in productie heeft). Zeer tevreden met deze TV, echter toch liever een kleiner scherm.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Uitstekend, waarom geen uitgebreide handleiding?
 | 10-11-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • aansluitingen
  • Minpunten
  • handleiding
Perfect beeld en geluid. Esthetisch apparaat. Uitgebreide handleiding helaas alleen via internet te zien.