U bevindt zich in:
LG OLED55C8P Reviews

LG OLED55C8P REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 539 reviews
1398,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
 
 | 09-07-2019
Prima tv van uitstekende kwaliteit
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Waanzinnige oled-beeldkwaliteit nu betaalbaar
 | 01-07-2019
  • Pluspunten
  • Oled: zwart is echt zwart
  • 4K Ultra HD: superscherp beeld
  • Prima Smart TV apps
  • Op voet of aan de muur
  • Werkt goed met AVR via HDMI-ARC
  • Minpunten
  • Het geluid is niet geweldig
  • Sommige menuopties zitten wat 'diep'
  • Afstandsbediening is vrij dik
  • Twee man (m/v) nodig voor installatie
  • Verslavend
Tien jaar heb ik met plezier gekeken naar Panasonic plasma tv's. Lcd vond ik geen optie omdat zwart echt zwart moet zijn en ik geen prijs stel op allerhande kunstgrepen om het beeld nog enigszins kijkbaar te maken. Oled is superieur, maar daarvoor moest je tot voor kort zeer diep in de buidel tasten. LG maakt het nu enigszins betaalbaar met dit geweldige toestel. 65 inch lijkt groot, maar went snel is is vervolgens zeer aangenaam kijken. De tv heeft fijne apps voor onder meer YouTube en Netflix, die prima werken. Neem even de tijd om in de menu's te duiken en alle instellingen voor beeld'verbetering' uit te zetten. Wel erg mooi is Dolby Vision, een HDR-techniek die bijvoorbeeld door Netflix wordt gebruikt. Zo ben ik helemaal klaar voor het nieuwe seizoen van Stranger Things. Laat maar komen!
LG OLED55C8P Reviews
LG OLED55C8P Reviews
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige tv
 | 01-07-2019
  • Pluspunten
  • Formaat
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Bediening
Prachtig beeld en geluid zeer tevreden.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Unieke TV
 | 01-07-2019
  • Pluspunten
  • Scherpte
  • Gebruiksgemak
  • Apps
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • nog niet gevonden...
Werkelijk fantastische TV voor redelijke prijs
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prima service, prachtig tv zowel beeld en vormgeving, geluid helemaal oké voor een platte tv
 | 30-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeld perfect
  • Zwart is zwart
  • Dunne beeldscherm, dunner dan mij. iPhone X
  • Geluid is helemaal top en dat voor een platte tv
  • Snel ingesteld
  • Minpunten
  • Geen tot nu toe
Ik vind het een schitterend tv, vooronderzoek voor mijn aankoop gedaan, het klopt helemaal wat er wordt gezegd over de C8. Beeld perfect, zwart is zwart. Geluid is kwalitatief goed voor een platte tv. Veel opmerkingen gekregen over mijn aankoop. Geen spijt van, gekregen wb aankoop bij platte tv, goede service en een mooie korting, helemaal top!!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastisch beeld en vormgeving
 | 30-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Afstandsbediening
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geen
Het beeld is super, alleen jammer dat er nog niet veel zenders in 4k uitzenden. Het geluid is boven verwachting voor een platte TV Afstandbediening is geweldig!! met een curser gaat je snel door de menu
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een prachtige tv
 | 30-06-2019
  • Pluspunten
  • Super strak beeld in 4k
  • Super dun
  • Erg snel door het menu
  • Minpunten
  • Geen
Wat een plaatje van een tv is dit! Het is net een schilderij. Ik kan op dit moment geen negatieve punten vinden. Beeld is super strak en ook nog eens super mooi geluid. Zelfs zo mooi dat ik mijn soundbar heb verkocht.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Indrukwekkend beeld
 | 29-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Instellen
  • Minpunten
  • Ziggo horizon wordt niet ondersteunt op de afstandbediening
Zal nog wel even duren voordat ik alle mogelijkheden heb gevonden
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Fantastisch beeld.
 | 28-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bediengemak (magic remote)
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • geen kunnen vinden
En mooie strakke televisie . Dun scherm maar door z'n toch wat bredere onderkant een goede behuizing voor het geluid. Zal dan wat minder mooi tegen een muur te hangen zijn, maar dat is mijn geval niet aan de orde. De eerste platte TV waar ook een degelijk geluid in zit. Alles supersnel een eenvoudig aangesloten op mijn bestaande systeem en een beeld waar je U tegen zegt. Door de echte zwarte kleuren is het HD beeld vele malen mooier geworden. Super blij mee! ook met service en uitleg van Platte TV.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Schitterend
 | 26-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Zwart is echt Zwart (typisch aan OLED)
  • Web OS van LG is echt gemakkelijk
  • Geen dikke bazel rondom
  • Geluid is prima voor zo'n flinterdunne tv al klinkt het nog beter met een Receiver met speakers/Soundbar
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Ik heb deze TV nu 3 weken en telkens verrast het mij nog goed de beeldkwaliteit van deze TV is. Hij wordt vooral gebruikt voor Gaming, Netflix en livestreaming van Ziggo go via Chromecast en alles is beter dan mijn verwachting. Het contrast op een OLED is echt vele malen beter dan een gewone LED TV.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige oled televisie voor een nette prijs.
 | 24-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • HDR
  • Bediening
  • Geluid
  • Geen last van inputlag
  • Minpunten
  • Ik mis een play, pauze en stop knop op de afstandsbediening
  • Geen chromecast
Ik heb mijn oled nu enkele weken en ik ben dik tevreden. Het beeldkwaliteit is echt fantastisch, de zwartwaardes zijn erg mooi en de HDR voegt ook echt wat toe. Vooral voor gamen is deze televisie een grote stap vooruit als je van een 1080p led tv komt. Daarnaast heb ik geen last van inputlag. Het geluid is voor een platte tv als deze erg goed, en de bediening is erg gemakkelijk. Ik mis wel op de afstandsbediening een play, pauze en stop knop en had graag een ingebouwde chromecast gehad.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Waanzinnig goed
 | 23-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Vormgeving
  • Zeer platte scherm
  • Gebruikersgemak
  • Relatief laag gewicht
  • Minpunten
  • Nauwelijks concurrentie
Oled stelt niet teleur, sterker nog de beeldkwaliteit qua contrast, scherpte en kleuren is ongeëvenaard. Ondanks enorme afmetingen valt het toestel door het zeer platte scherm niet uit de toon in het interieur. Bespaar je de bioscoopkaartjes!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Perfecte tv die aan de wensen voldoet al helemaal voor dit bedrag!
 | 23-06-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Makkelijk te bedienen
  • Goede samenwerking met soundbar etc
  • Genoeg aansluitmogelijkheden
  • Minpunten
  • Voet niet mijn smaak
Het geluid van de tv heb ik niet heel lang bewonderd omdat de LG SK10Y soundbar er aan hangt Inc LG SPK8-S ! Ooh wat een genot deze setup! De voet van de tv vind ik het minst mooi, maar die is toch maar in de doos gebeleven.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Voldoet aan alle verwachtingen en meer
 | 22-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Afstandsbediening werkt erg fijn
  • Goed OS, werkt erg snel
Schitterend beeld. Ik heb lang getwijfeld over 55 of 65 inch, maar geen moment spijt van mijn keuze. Levering ook netjes volgens afspraak. Apps werken snel en makkelijk. Geen laadtijden.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een fantastische TV!
 | 22-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Bediening
  • Vormgeving
  • Prijs
  • Minpunten
  • Geen
Ik heb lang zitten twijfelen tussen Qled en Oled maar wat ben ik blij dat ik voor deze LG Oled TV heb gekozen. Wat een fantastische TV!! Niet twijfelen, gewoon kopen krijg je absoluut geen spijt van.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
geweldig toestel....een aanwinst!
 | 21-06-2019
  • Pluspunten
  • diepzwart
  • hoog contrast
  • fijne afstandsbediening
  • goed geluid
  • uiterlijk
  • Minpunten
  • geen tot nu toe
Diepzwart en natuurlijk kleuren die van het scherm afspatten. Mooie vormgeving en verrassend goed geluid. Contrast is perfect en een fijne afstandsbediening. Supertevreden met deze TV.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastische tv
 | 21-06-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Snelle levering
  • Perfect voor Gaming
  • Minpunten
  • Tot nu toe nog niet gevonden.
Ik gebruik deze tv vooral voor gaming en sport kijken, en ik heb daar maar 1 woord voor fantastisch. Online besteld bij plattetv.nl de volgende dag in huis . Super service en klant vriendelijk.,
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Beter bestaat niet !
 | 20-06-2019
  • Pluspunten
  • Super warm geluid vol bas
  • Ontzettend mooi design
  • Super intuïtieve bediening
  • Alles komt heel degelijk en stevig over
LG maakt naar mijn mening de beste flatscreens die er bestaan. De beeldkwaliteit is superieur, het scherm is schat ik 4 mm dik wat heel modern staat. Het geluid is zo goed, zo warm en zo veel bas erin dat wij onze soundbar weggedaan hebben. Het tv geluid was beter dan de soundbar !! Echt een superaankoop.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
strakke vormgeving
 | 20-06-2019
prima combinatie met Ziggo Next
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Prachtige televisie voor een scherpe prijs
 | 20-06-2019
  • Pluspunten
  • Goede prijs
  • Fijne monteur
  • Prachtige televisie
  • Minpunten
  • Levering duurde meer dan 2 weken
  • Meer gaten geboord dan nodig
Ik kreeg een mooi aanbod van PlatteTV nadat ik al weken de prijzen in de gaten aan houden was op andere websites. De televisie is ook netjes gemonteerd, al waren de gaten eerst op de verkeerde plek geboord. De monteur verontschuldigde zich wel hiervoor en nu hangt de tv wel op de juiste plek. Wat ik wel jammer vond is dat het iets langer dan 2 weken duurde voordat de tv gemonteerd kon worden. Ook heeft de klantenservice van PlatteTV geen inzage in de planning van de monteurs. Daarom kunnen ze je niet altijd verder helpen als je vragen hebt over de leverdatum of iets dergelijks.
LG OLED55C8P Reviews