U bevindt zich in:
LG OLED55C8P Reviews

LG OLED55C8P REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 539 reviews
1398,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een thuis bioscoop beleving
 | 29-11-2018
  • Pluspunten
  • Formaat
  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Minpunten
  • Geen
Beste prijs/kwaliteit verhouding, geweldige thuis bioscoop ervaring. Raad het zeker aan
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een genot om naar te kijken
 | 28-11-2018
Het is een prachtige tv met veel mogelijkheden. Het beeld is haarscherp en heeft prachtige kleuren. De monteur heeft de tv perfect opgehangen, aangesloten en ingesteld. (D).
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super TV
 | 28-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
  • Kwaliteit
  • Geluid
  • Software
Wij hadden n plasma, indertijd gekocht ivm beeldkwaliteit. LCD was voor mij geen optie. Alleen Oled kwam in de buurt van de voor mijn gewenste kwaliteit. Verder heeft het bedieningsgemak van LG mij overgehaald. Simpel maar geweldig. Samengevat helemaal prima koop.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
mooi kleur beeld, detail en diepte in zwart
 | 28-11-2018
  • Pluspunten
  • kleuren
  • detail in zwart
  • prijs/kwaliteit
strakke vormgeving, snelle processor, mooie kleuren, detail in donkere scenes, handige user interface
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prachtige tv met een hele goede beeldkwaliteit
 | 27-11-2018
  • Pluspunten
  • Prachtig, diep zwart
  • Behoorlijk geluid
  • Goede uniformiteit
  • Minpunten
  • Heel lichte waas aan de zijkant, bij sommige heel lichte beelden
De diepe zwartwaarden van de Oled zorgen voor hele mooie kleuren. Het geluid is behoorlijk goed voor een dunne televisie. Het beeld is behoorlijk uniform, en dat is fijn voor het kijken van bijvoorbeeld voetbal. Soms lijkt er aan de zijkanten een soort van hele lichte groenige waas op 't scherm te zitten. Maar dat is eigenlijk zo licht dat 't nauwelijks opvalt.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtig beeld
 | 26-11-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • zwart
  • diepte
  • afstandsbediening
Prachtig beeld, enorme diepte en zwart is zwart. Aansluiten op tv box gaat automatisch. Maar 1 afstandbediening nodig
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
wat een geweldig mooi beeld super aankoop kan hem iedereen aanraden
 | 26-11-2018
een hele mooie Tv met een prachtig beeld en een heel goed geluid. kan geen - punten vinden
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top-tv , prachtig en helder beeld
 | 25-11-2018
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • heldere kleuren
  • bedieningsgemak
zie bovenstaand
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldig beeld
 | 25-11-2018
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Slank van vorm
  • Geluid is prima
  • Bediening met cursor werk goed
De handleiding was onduidelijk over de montage van de voet. Via You tube een duidelijke video. Zo was de montage eenvoudig. Geweldig beeld en goed geluid. Bij plattetv in Eindhoven goed geholpen.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
super aanschaf
 | 25-11-2018
  • Pluspunten
  • mooie kleuren
  • strakke vormgeving
De Oled LG voldoet aan de verwachtingen. Super kijkgemak.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top tv
 | 25-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bediening
  • Minpunten
  • Opnemen ci+ module moet ik aparte usb voor kopen
Werkt erg makkelijk allemaal
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fenomenaal beeld met diepe contrasten
 | 25-11-2018
Ik heb deze tv gekocht speciaal voor het gamen. Door de lage input lag is het een uitermategeschikt beeldscherm met diepe kleuren.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtige televisie.
 | 24-11-2018
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • grote kijkhoek
  • goed geluid
  • bedieningsgemak
OLED geeft een schitterend beeld. Ben er erg blij mee.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Geweldige televisie
 | 24-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Minpunten
  • Niet ontdekt
Stop maar met zoeken en koop deze televisie. Supermooi beeld en geluid.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Nooit meer iets anders!
 | 24-11-2018
Echt een super televisie en met de top service van platte tv was deze kanjer snel in mijn bezit!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prima TV voldoet op alle punten aan verwachting
 | 24-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeld (rust)
  • Vormgeving
  • Bediening
Mooi beeld en goed geluid, super geholpen doormiddel van chat met adviseur
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige TV
 | 23-11-2018
  • Pluspunten
  • Perfect beeld
  • Snel
TV besteld icm inruil op mijn oude TV. Er zat iets meer levertijd op maar uiteindelijk een geweldige TV aan mijn muur.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
TOP aankoop!
 | 21-11-2018
  • Pluspunten
  • Fantastische beeldkwaliteit
  • Eenvoudig te bedienen
  • Veel opties
  • Prachtige vormgeving
  • Geen enkel minpunt
Ik heb deze TV nu anderhalve maand ongeveer en ben echt zo blij met deze aankoop. Wat een geweldige televisie is dit!!! Het beeld is absoluut subliem. Echt hele mooie heldere kleuren en een diep contrast. Zwart is ook echt pikzwart. Dit model heeft dezelfde beeld technologie als de veel luxere OLED modellen van LG uit 2018. Ik heb al aardig wat films opnieuw bekeken vanwege de werkelijk fantastische kwaliteit. Ook gamen via gamingPC ziet er schitterend uit. Het geluid is ook erg goed want zelfs zonder 5.1 set of soundbar komt er een uitstekend geluid uit de tv zelf, mede door de gebogen voet waar de TV op staat die er voor zorgt dat het geluid naar voren toe wordt 'gebogen', Slim gedaan. De TV is erg gemakkelijk in de bediening, overzichtelijk en makkelijk menu, veel opties voor de kenners maar ook goede standaard instellingen. De afstandbediening werkt zeer fijn met cursor en de voice command werkt ook zeer goed (ook in het Nederlands). Qua vormgeving erg strak en super dun beeldscherm. Alles is van een zeer goede bouw kwaliteit.Ik heb eigenlijk nog geen enkel minpunt kunnen ontdekken. Ook zeer tevreden met de goede voorlichting en service van PlatteTV. Echt een aanrader! Hier ga ik nog vele jaren plezier aan beleven.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Een Topper!!
 | 21-11-2018
  • Pluspunten
  • Schitterend beeld
  • Helder geluid
  • Prachtige vormgeving
  • Minpunten
  • Geen
In alle opzichten een geweldige TV, zeker een aanrader!! Wij kwamen voor een andere maar zijn super blij dat wij gekozen hebben voor deze! Gewoon gaan kijken bij Platte TV en je ziet het zelf wel!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldig beeld dat je helemaal meeneemt in de films en series die je kijkt
 | 21-11-2018
  • Pluspunten
  • beeldkwalitiet
  • bedieningsgemak
  • vormgeving
  • Minpunten
  • geluid kan beter
De TV geeft een totaalbeleving van de series en films die je kijkt. Je zit er midden in. De tv is makkelijk te bedienen en reageert supersnel op de afstandsbediening.