U bevindt zich in:
LG OLED55C8P Reviews

LG OLED55C8P REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 544 reviews
1178,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prachtige televisie met veel gebruiksgemak
 | 08-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Vormgeving
  • Geen rand
  • Bedieningssysteem
  • Veel apps beechikbaar
Voor mijn moeder op Black Friday deze OledTV gekocht, mooie prijs kunnen maken. Snel alles geregeld via e-mail. Ook nog voor half geld een jaar extra garantie gekregen. Levering was binnen 3 dagen, iets langer dan vooraf aangegeven, maar had er vanwege Black Friday hier op voorhand al rekening mee gehouden. De Tv hangt bij mijn moeder aan de muur, ophangen aan de bestaande beugel was geen probleem, maar moet je wel met 2 man doen. Het installeren is heel erg eenvoudig (al zou mijn moeder van 75 er zelf niet uitgekomen zijn). De shortcut naar Netflix is ideaal, en met de apps van NpoStart en RtlXL is alles met dezelfde afstandsbediening te regelen. Na een week oefenen heeft ze ook het gebruiken van de magic remote goed onder de knie. Zelf moest ik hier ook even aan wennen, maar als je het door hebt, werkt het heel snel. De beeldkwaliteit is echt fantastisch en het geluid is voor zo’n platte tv ook echt niet slecht, maar een los surroundsetje maakt het geheel wel af. Al met al, heel veel kwaliteit met een hele mooie prijs echte aanrader.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een prachtig stukje techniek met ongeevenaarde beeldkwaliteit!
 | 08-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Kleurweergave
  • Gebruiksgemak
  • Connectiviteit
  • Contrast!!!
  • Minpunten
  • Geluidsweergave is goed maar niet perfect
In alles merk je dat deze tv een kwaliteitsproduct is. Mijn vorige tv was een normale Philips lcd-tv. Met de LG oled C8 spatten de kleuren en het contrast bijna letterlijk van het scherm. Wat mij betreft mijn beste aankoop sinds lange tijd. Op beeldkwaliteit doet deze tv niet onder voor zijn duurdere broertjes en zusjes van LG. Het enige verschil zijn de specificaties rond de audioweergave. Voor wie van plan is om deze tv te gebruiken in combinatie met een soundbar of surroundset is deze tv dus verreweg de beste keuze uit de productlijn van LG. Ook het gebruik van de magic remote werkt heel intuïtief. Je schakelt snel tussen bronnen en zenders. Ook speelt deze tv vrijwel alle filmbestanden van een USB-stick of externe hardeschijf. Ik kan deze tv dus van harte aanbevelen.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Fantastische TV, heerlijk van films genieten in 4K
 | 08-12-2018
  • Pluspunten
  • Formaat
  • Design
  • Kleur/contrast
  • Fijne interface
  • Minpunten
  • Tv geluid
De LG OLED65C8P tv is van hoge kwaliteit, de afwerking is mooi gedaan en hij staat mooi in de kamer. De standaard eronder voelt wat onstabiel aan. Ik heb geen minpunten, behalve dat het geluid van de tv zelf wat flauw is. Gelukkig gebruik ik zelf een surround systeem, dus heb ik hier geen last van. De interface werkt goed, zo heb je al je apps in het menu en Kun je al je apparatuur zonder moeite aansluiten. De kwaliteit van het beeld is heerlijk, zelfs bij de normale tv is het stukker scherper. Nu is het extra genieten om Netflix te kijken, en de aangeboden 4K content. Daarnaast zet ik regelmatig een 4K-blu-ray aan waardoor de kwaliteit, de kleuren en het contrast van je scherm afspat! Ik verdwijn helemaal in de film. De tv is zeker een aanrader voor film liefhebbers zoals ik, zorg dan wel dat je zelf een soundbar oid hebt voor een betere geluidsbeleving aan het beeld zal het zeker niet liggen! Extra tip voor de filmkijkers onder ons: Zet de TruMotion uit, de film beleving zal beter worden.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super mooi beeld
 | 08-12-2018
  • Pluspunten
  • 4k
  • Hdr
  • Oled
  • Snel
  • dun scherm
Deze TV geeft echt heel mooi beeld. zwart is echt zwart kleuren zijn natuurlijk en in 4k is alles nog scherper .hdr werkt goed door de Hooge helderheid . De afstandsbediening met muis werkt ook soepel. De aps zoals YouTube en netflix werken perfect. Je kan veel instellingen aan passen voor elke bron kan je een andere voorkeur in stellen. Trumotion zou ik op gebruiker zetten en dan De-jugger op 4 en De-blur op 10 zo voorkom je het opera soap effect maar blijft het beeld wel vloeiend. Voor de rest zou ik bij somigge beeldmodus instellingen het contrast op 68 zetten voor een wat rustigere kijk ervaring dit is natuurlijk voor iedereen verschillend .ik raad deze TV zeker aan en platte TV ook om m hier te kopen goede service snelle levering goede prijs Top!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Beste tv voor deze prijs
 | 08-12-2018
  • Pluspunten
  • Geweldig beeld
  • Bediening (webOS en magic remote)
  • Beste prijs/kwaliteit
  • Wow! factor
  • Alles te bedienen met 1 afstandbediening
  • Minpunten
  • Kwaliteit beeld standaard nederlandse zenders
  • Tv is 'eng' om uit te pakken omdat die zo dun is
  • Geluid al snel beter via een setje andere speakers
De OLED C8 is simpelweg de beste tv voor deze prijs . Het beeld is echt geweldig, alhoewel dit erg afhankelijk is wat de bron is . Netflix is prachtig, maar reguliere tv ziet er nauwelijks beter uit dan op een veel goedkopere tv. De bediening is door de magic remote de beste in de markt . Het geluid is goed, maar een setje speakers er bij geeft al snel een mooier geluid .
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Subliem beeld!
 | 08-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Makkelijke installatie
  • Minpunten
  • Ziggo kastje kan niet met de smart remote bediend worden
  • Boven heel plat, maar onderin wel dikker
Bij de aanschaf van een nieuwe tv, was de keuze op Oled gevallen. Geen enkel ander scherm komt in de buurt bij deze kwaliteit. Deze oled tv kwam heel goed uit allerlei testen en reviews. Super blij met deze aanschaf! Het geluid valt erg mee voor een tv, maar samen met de sonos playbar is het echt genieten!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super TV
 | 08-12-2018
  • Pluspunten
  • goede beeldkwaliteit
  • makkelijk te gebruiken
geen moment spijt gehad bij de aankoop van deze tv. gaat nog jaren plezier geven
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Hele goede televisie, zowel beeld als geluid
 | 08-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Eenvoudige installatie
  • Minpunten
  • Casten van pc is wat omslachtig
De televisie is eenvoudig te installeren. Heeft prachtig beeld en goed geluid. Ik was eerst bang dat het beeld te groot zou zijn maar dat is niet het geval. Zeker een aanrader!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een echte upgrade
 | 07-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Zwart is zwart
  • Stabiele setup
  • Speelt alles af
  • Minpunten
  • Slechtere beeldkwaliteit wordt sneller zichtbaar
Deze televisie is echt een verbetering ten opzichte van mijn vorige tv. De beeldkwaliteit is simpelweg fantastisch. Zwart is zwart en de kleuren zijn levensecht. Het enige minpunt daarbij is dat je beelden van mindere kwaliteit ook gelijk doorhebt. Dat is zelfs voor de HD beelden via Netflix of tv-uitzendingen soms jammer. Gelukkig heeft Netflix ook 4K.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Uitstekend product
 | 07-12-2018
  • Pluspunten
  • beeld kwaliteit
  • vorm
  • Minpunten
  • toch weer 2 stuks afstandsbedieningen
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastische tv!
 | 07-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Uiterlijk
  • Software besturing
  • Minpunten
  • Geen
Beeld is waanzinnig bij 4k hdr content. Vormgeving top. Waanzinnige tv.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
fantastisch
 | 07-12-2018
  • Pluspunten
  • veel
  • Minpunten
  • geen
geweldig
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige tv
 | 07-12-2018
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
GE-WEL-DIG
 | 06-12-2018
  • Pluspunten
  • scherp beeld
  • goed geluid
  • mooie vormgeving
  • makkelijke bediening
  • Minpunten
  • soundbar niet te gebruiken via apps
TOP tv van LG
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
super beeld en snel met wisseling van apps
 | 04-12-2018
  • Pluspunten
  • super beeld
  • mooi design
  • stevige voet
  • optische aansluiting
  • 4xhdmi
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastisch
 | 04-12-2018
  • Pluspunten
  • Zwart = zwart
  • Geluid is verrassend goed/diep
  • Hervat na standby gelijk waar je was gebleven
  • Geen LG logo zichtbaar
  • Minpunten
  • Universele afstandbediening ondersteun ontvanger van Youfone niet
  • Dunne scherm is wel spanned bij 'versjouwen'
Nu een aantal weken trotse eigenaar van deze tv. Hij valt in alle opzichten positief uit. Twijfelde zelf in eerste instantie over de compatibiliteit van de muurbeugel die ikzelf had. In plaats van een nieuwe aan te smeren dacht men dat het waarschijnlijk net ging passen. Dat het dus in ieder geval de moeite waard was om het eerst thuis te proberen. Dit bleek te kloppen! Gebruikersgemak is enorm hoog. Nu nog hopen op meer 4K content!!!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
zéér de moeite waard
 | 01-12-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • zwarttinten
  • gebruik instellingen
  • apps
  • Minpunten
  • geen superdesign voetje
Deze TV is geeft echt goed beeld. Heel fijn, natuurlijk dus rustgevend. Zwart tinten zijn geweldig en de kleuren niet overdreven scherp. Eenvoudig te installeren (zowel in plaatsen als set-up). Keuze tussen muur of staand (wij dit laatste). Wel bekijken of we de hard-disc box blijven gebruiken of dat we een interactie CI+ kaart kopen voor het gebruikt van één afstandsbediening. Kortom zeer tevreden met deze aanschaf, we zullen er veel plezier aan beleven.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top TV
 | 30-11-2018
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • geluid
  • smart tv
  • design
  • Minpunten
  • snoer stekker vast aan tv
Hele mooie TV. Wel belangrijk een aantal instellingen aan te passen, maar dan heb je wel een hele mooie beeldkwaliteit. Ook de smart tv functie werkt erg goed (nog fijner dan mijn vorige Samsung tv). Ook met de connectiviteit niets te klagen (oa. bluetooth koptelefoon werkt probleemloos). Enige nadeel is dat de (ronde) stekker vast aan de tv zit (dus niet los te koppelen), hierdoor kan je in de problemen komen met een kabelgoot.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Perfecte beeldkwaliteit met een goed geluid. (Met sonos speakers perfect)
 | 30-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteid
  • Bedieningsgemak
  • Perfect geluid met sonos 5.1
  • Zeer goede monteur
  • Minpunten
  • Nog niet kunnen vinden
Zeer tevreden met mijn aankoop, samen met de sonos geluidsapparatuur die het geheel afmaakt. Perfect beeld en geluid
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Schitterende TV met geweldig beeld!
 | 30-11-2018
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Afstandsbediening
  • Web OS
  • Minpunten
  • Koppeling afstandsbediening nog niet gelukt
Het installeren, via WebOS, is erg eenvoudig en werkte meteen. Ook het toevoegen van andere apps, zoals Netflix en YouTube, was zo gedaan. TV geeft via optische uitgang o.a. Dolby/ DTS (5.1) door en zo goed te koppelen met mijn home cinema set. De voet schijnt het directe geluid wel beter te maken, maar heb de tv inmiddels aan de muur hangen (en dus aangesloten op met Home Cinema). Ook het (de)monteren van de voet is eenvoudig te doen. Advies bij aan de muur hangen; haakse ethernet, optische en coax kabels! (laatste heb ik niet gebruikt ivm Horizon Box) Goede informatie verkregen van PlatteTV om te komen tot deze aankoop! Heb alleen de Horizon box afstandsbediening nog niet kunnen koppelen aan de TV (en andersom). Hopelijk komt daar een oplossing voor (nieuwe code/ firmware)