U bevindt zich in:
LG OLED55C8P Reviews

LG OLED55C8P REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 544 reviews
1178,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Fantastisch beeld
 | 10-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Dunne randen
  • Afstandsbediening
  • Minpunten
  • Papieren handleiding
  • Kabels niet mooi weg te werken
Geweldige tv met een fantastisch beeld. Geluid voor een tv is goed, maar met een soundbar eraan gekoppeld klinkt het een stuk beter. Installatie is erg eenvoudig, alleen jammer dat er geen papieren handleiding is meegeleverd. Helaas stroomkabel en andere kabels niet netjes bij elkaar om weg te werken. Tv ziet er geweldig uit als deze aan de muur hangt.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Mooie tv!
 | 10-12-2018
  • Pluspunten
  • Groot scherm (oled)
  • Geluid
  • Afstandsbediening
  • Minpunten
  • Geen scart aansluiting
Mooie tv en upgrade ten opzichte van een 32 HD ready tv.!! Geluid is zeer mooi, je ziet de speakers niet zitten omdat deze aan de onderzijde zitten. Afstandsbediening is wennen, maar lukt nu al beter met aanwijzen.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Goede TV voor een scherpe prijs
 | 10-12-2018
  • Pluspunten
  • Mooi beeld met goede zwartwaardes
  • Instellen gaat gemakkelijk
  • Goed geluid uit een platte tv
  • Prijs kwaliteit verhouding is prima
  • Minpunten
  • Scherm is wel fragiel bij het ophangen
  • De reflecterende laag op het scherm kan storend zijn
Een mooie tv met veel mogelijkheden en makkelijke besturing. Om het meeste uit je scherm te halen ben je wel aangewezen op (beperkte) Netflix content of een spelcomputer zoals de Xbox one X of de Playstation 4 Pro. een de tv box die ik op het moment heb staan blijft steken op 1080p en ondersteunt lang niet alle funcionaliteit die het scherm te bieden heeft.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prachtige OLED tv super in gebruik!
 | 10-12-2018
  • Pluspunten
  • OLED
  • Geluid
  • Magic remote
  • Besturingssysteem
  • Minpunten
  • Kan niet helemaal plat tegen de wand aan gemonteerd worden
Heb de LG tv ondertussen aan de muur bevestigd, en het is echt een mooie tv aan de muur. Eerst dacht ik nog dat het geluid wat minder zou zijn doordat ik de tv opgehangen heb, maar dat is iets minder (de voet heeft een gootje waardoor het geluid naar je toekomt, en deze vervalt bij het ophangen). Ook de bediening met de Magic remote is echt een uitkomst, en levert veel bedieningsgemak op!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch beeld
 | 10-12-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • bedieningsgemak
  • vormgeving
  • Minpunten
  • geen
Fantastisch beeld en makkelijk te installeren.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige TV
 | 10-12-2018
  • Pluspunten
  • Mooi helder beeld
  • Afstandsbediening
  • Geluid is degelijk
  • Prijs kwaliteit
Ik heb heel lang liggen twijfelen over wat voor TV ik zou kopen, een gewone LCD tv, QLED of OLED. Uiteindelijk dan toch maar voor OLED gegaan en heb hier nog geen spijt van gehad. De TV is bovendien zeer makkelijk te bedienen.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastische oled tv qua beeldkwaliteit, vormgeving en bedieningsgemak!
 | 10-12-2018
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
geweldige tv en een prima service van plattetv.nl
 | 10-12-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • bediening
  • vormgevng
  • mogelijkheden randapparatuur
zeer mooie beeldkwaliteit, gemakkelijk te bedienen, aansluiten van randapparatuur werkt perfect
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige beeldkwaliteit met mooi geluid
 | 09-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Kijkhoek
  • Smart gedeelte (WebOS)
  • Minpunten
  • Prijs
  • Ontbreken van een SCART aansluitng
De LG OLED55C8P geeft met het OLED panel een geweldige beeldkwaliteit. Tevens zit er toch behoorlijk goed geluid in voor een TV. Samen met de zeer dunne bovenste helft van de TV maakt dit een mooi vormgegeven TV. De enorm grote kijkhoek is ook een echte aanwinst voor in de woonkamer! Het is natuurlijk wel behoorlijk uit de tijd, maar helaas zit er geen SCART aansluiting op deze TV waardoor aansluiten van een oudere DVD speler onmogelijk is.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top TV
 | 09-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Gebruikersgemak
  • Prijs
Werkelijk een prachtige TV. De beeldkwaliteit is ook in HD kwaliteit formidabel. Helaas snapt mijn Denon AV 1713 versterker het Dolby Digital Plus geluid niet wat de Netflix APP van deze TV levert.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Top TV
 | 09-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Gemak van instellen
Echt een top TV, zeer makkelijk in te stellen naar je eigen smaak. Beeld is een beleving om na te kijken
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Sublieme tv
 | 09-12-2018
  • Pluspunten
  • Dun scherm
  • Kleuren
  • Connectie andere apparaten
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geluid
Goede prijs kwaliteit verhouding die doorslaat naar kwaliteit. Connectie met computer mogelijk
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtige tv mooi geluid en kids kunnen ook goed bedienen
 | 09-12-2018
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Mooi geluid
  • Makkelijk afstandsbediening
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Een mooie tv, prachtig scherp beeld, de afstandsbediejening is makkelijk te gebruiken zeker ook ket de pointer, al druk je soms net even eronder.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
het is een goede keuze geweest
 | 09-12-2018
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • veel instellingen
  • energie zuinig
  • mooi design
  • Minpunten
  • tot op heden geen
zeer tevreden
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Superstrak beeld, goed geluid en heel gebruikersvriendelik
 | 09-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Snelheid internet
Heel tevreden, over de tv. Beeld is superstrak, geluid prima voor een platte tv, afstandbediening met muis werkt prettig. Menu zelf in te stellen. Internetbrowser is snel genoeg om fatsoenlijk te kunnen internetten.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige tv
 | 09-12-2018
  • Pluspunten
  • Contrast
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Beeld materiaal zonder HDR geeft een donkerder beeld
Prachtige tv met geweldige kleurcontrasten
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Zeer mooie tv met uitstekend geluid maar een iets te dikke kont ten opzicht van de rest.
 | 08-12-2018
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • beeld
  • geluid
  • bedieningsgemak
  • mediaplayer
  • Minpunten
  • dikke achterkant.
De tv is echt top, legio aan revieuws die dit kunnen bevestigen. Wat wel jammer is de dikke achterkant, dit was toch mooier geweest als losse module of in ieder geval platter. Dan had die nog strakker tegen de muur gezeten.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
bioscoopwaardig beeld vanuit je eigen woonkamer
 | 08-12-2018
  • Pluspunten
  • zwartweergave
  • hdr
  • kleurechtheid
  • strak design
  • geluid
  • Minpunten
  • truemotion is onrealistisch
  • zonder voet wordt het geluid niet goed geprojecteerd
Wil je thuis een bioscoopwaardige ervaring, kijk dan niet verder. De tv geeft een perfecte zwart weergave en een hoog contrast waardoor super mooie beeldweergave mogelijk is. De standaard netflix en youtube apps bieden bovendien de mogelijkheid om hdr 4k content af te spelen, dit laat pas echt goed zien waar deze tv toe in staat is. In de meeste gevallen van dit soort platte tv's is de audio weergave belabberd. De c8 is hierop een fijne uitzondering, mits de tv op de meegeleverde voet staat. De audio wordt mooi stereo de ruimte in geprojecteerd en er is voldoende laag. Ik zou iedereen deze tv aanraden.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige tv prachtig beeld!
 | 08-12-2018
  • Pluspunten
  • Kleuren
  • Magic remote
  • Gebruiksgemak
  • Minpunten
  • Geen gevonden
Dit is mijn 1e oled en wil nooit meer wat anders ik zie nu pas wat ik gemist heb al die jaren! De kleuren en de zwart waardes prachtig. De magic remote is ook een top uitvinding werkt super. En de apps op de tv werken top! Al met al gebruiks gemak een dikke 10. Ook de tv qua model is mooi om te zien! Geluid is opzich prima denk ik, maar ik gebruik altijd een home cinema set voor geluid voor de echte beleving dus kan daar weinig over zeggen.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Bij twijfel zeker kopen
 | 08-12-2018
  • Pluspunten
  • Super beeld door oled
  • Makkelijk te instaleren
  • Makkelijk menu /smart
  • Snel (Netflix e.d.)
  • Mooie vorm
  • Minpunten
  • Geluid.. Maar heb een sonos
Waar een geweldige tv.. Geen geintje spijt