U bevindt zich in:
LG OLED55C8P Reviews

LG OLED55C8P REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 539 reviews
1398,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige TV
 | 10-12-2018
  • Pluspunten
  • Mooi helder beeld
  • Afstandsbediening
  • Geluid is degelijk
  • Prijs kwaliteit
Ik heb heel lang liggen twijfelen over wat voor TV ik zou kopen, een gewone LCD tv, QLED of OLED. Uiteindelijk dan toch maar voor OLED gegaan en heb hier nog geen spijt van gehad. De TV is bovendien zeer makkelijk te bedienen.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastische oled tv qua beeldkwaliteit, vormgeving en bedieningsgemak!
 | 10-12-2018
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
geweldige tv en een prima service van plattetv.nl
 | 10-12-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • bediening
  • vormgevng
  • mogelijkheden randapparatuur
zeer mooie beeldkwaliteit, gemakkelijk te bedienen, aansluiten van randapparatuur werkt perfect
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige beeldkwaliteit met mooi geluid
 | 09-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Kijkhoek
  • Smart gedeelte (WebOS)
  • Minpunten
  • Prijs
  • Ontbreken van een SCART aansluitng
De LG OLED55C8P geeft met het OLED panel een geweldige beeldkwaliteit. Tevens zit er toch behoorlijk goed geluid in voor een TV. Samen met de zeer dunne bovenste helft van de TV maakt dit een mooi vormgegeven TV. De enorm grote kijkhoek is ook een echte aanwinst voor in de woonkamer! Het is natuurlijk wel behoorlijk uit de tijd, maar helaas zit er geen SCART aansluiting op deze TV waardoor aansluiten van een oudere DVD speler onmogelijk is.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top TV
 | 09-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Gebruikersgemak
  • Prijs
Werkelijk een prachtige TV. De beeldkwaliteit is ook in HD kwaliteit formidabel. Helaas snapt mijn Denon AV 1713 versterker het Dolby Digital Plus geluid niet wat de Netflix APP van deze TV levert.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Top TV
 | 09-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Gemak van instellen
Echt een top TV, zeer makkelijk in te stellen naar je eigen smaak. Beeld is een beleving om na te kijken
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Sublieme tv
 | 09-12-2018
  • Pluspunten
  • Dun scherm
  • Kleuren
  • Connectie andere apparaten
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geluid
Goede prijs kwaliteit verhouding die doorslaat naar kwaliteit. Connectie met computer mogelijk
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtige tv mooi geluid en kids kunnen ook goed bedienen
 | 09-12-2018
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Mooi geluid
  • Makkelijk afstandsbediening
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Een mooie tv, prachtig scherp beeld, de afstandsbediejening is makkelijk te gebruiken zeker ook ket de pointer, al druk je soms net even eronder.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
het is een goede keuze geweest
 | 09-12-2018
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • veel instellingen
  • energie zuinig
  • mooi design
  • Minpunten
  • tot op heden geen
zeer tevreden
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Superstrak beeld, goed geluid en heel gebruikersvriendelik
 | 09-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Snelheid internet
Heel tevreden, over de tv. Beeld is superstrak, geluid prima voor een platte tv, afstandbediening met muis werkt prettig. Menu zelf in te stellen. Internetbrowser is snel genoeg om fatsoenlijk te kunnen internetten.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige tv
 | 09-12-2018
  • Pluspunten
  • Contrast
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Beeld materiaal zonder HDR geeft een donkerder beeld
Prachtige tv met geweldige kleurcontrasten
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Zeer mooie tv met uitstekend geluid maar een iets te dikke kont ten opzicht van de rest.
 | 08-12-2018
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • beeld
  • geluid
  • bedieningsgemak
  • mediaplayer
  • Minpunten
  • dikke achterkant.
De tv is echt top, legio aan revieuws die dit kunnen bevestigen. Wat wel jammer is de dikke achterkant, dit was toch mooier geweest als losse module of in ieder geval platter. Dan had die nog strakker tegen de muur gezeten.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
bioscoopwaardig beeld vanuit je eigen woonkamer
 | 08-12-2018
  • Pluspunten
  • zwartweergave
  • hdr
  • kleurechtheid
  • strak design
  • geluid
  • Minpunten
  • truemotion is onrealistisch
  • zonder voet wordt het geluid niet goed geprojecteerd
Wil je thuis een bioscoopwaardige ervaring, kijk dan niet verder. De tv geeft een perfecte zwart weergave en een hoog contrast waardoor super mooie beeldweergave mogelijk is. De standaard netflix en youtube apps bieden bovendien de mogelijkheid om hdr 4k content af te spelen, dit laat pas echt goed zien waar deze tv toe in staat is. In de meeste gevallen van dit soort platte tv's is de audio weergave belabberd. De c8 is hierop een fijne uitzondering, mits de tv op de meegeleverde voet staat. De audio wordt mooi stereo de ruimte in geprojecteerd en er is voldoende laag. Ik zou iedereen deze tv aanraden.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige tv prachtig beeld!
 | 08-12-2018
  • Pluspunten
  • Kleuren
  • Magic remote
  • Gebruiksgemak
  • Minpunten
  • Geen gevonden
Dit is mijn 1e oled en wil nooit meer wat anders ik zie nu pas wat ik gemist heb al die jaren! De kleuren en de zwart waardes prachtig. De magic remote is ook een top uitvinding werkt super. En de apps op de tv werken top! Al met al gebruiks gemak een dikke 10. Ook de tv qua model is mooi om te zien! Geluid is opzich prima denk ik, maar ik gebruik altijd een home cinema set voor geluid voor de echte beleving dus kan daar weinig over zeggen.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Bij twijfel zeker kopen
 | 08-12-2018
  • Pluspunten
  • Super beeld door oled
  • Makkelijk te instaleren
  • Makkelijk menu /smart
  • Snel (Netflix e.d.)
  • Mooie vorm
  • Minpunten
  • Geluid.. Maar heb een sonos
Waar een geweldige tv.. Geen geintje spijt
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prachtige televisie met veel gebruiksgemak
 | 08-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Vormgeving
  • Geen rand
  • Bedieningssysteem
  • Veel apps beechikbaar
Voor mijn moeder op Black Friday deze OledTV gekocht, mooie prijs kunnen maken. Snel alles geregeld via e-mail. Ook nog voor half geld een jaar extra garantie gekregen. Levering was binnen 3 dagen, iets langer dan vooraf aangegeven, maar had er vanwege Black Friday hier op voorhand al rekening mee gehouden. De Tv hangt bij mijn moeder aan de muur, ophangen aan de bestaande beugel was geen probleem, maar moet je wel met 2 man doen. Het installeren is heel erg eenvoudig (al zou mijn moeder van 75 er zelf niet uitgekomen zijn). De shortcut naar Netflix is ideaal, en met de apps van NpoStart en RtlXL is alles met dezelfde afstandsbediening te regelen. Na een week oefenen heeft ze ook het gebruiken van de magic remote goed onder de knie. Zelf moest ik hier ook even aan wennen, maar als je het door hebt, werkt het heel snel. De beeldkwaliteit is echt fantastisch en het geluid is voor zo’n platte tv ook echt niet slecht, maar een los surroundsetje maakt het geheel wel af. Al met al, heel veel kwaliteit met een hele mooie prijs echte aanrader.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een prachtig stukje techniek met ongeevenaarde beeldkwaliteit!
 | 08-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Kleurweergave
  • Gebruiksgemak
  • Connectiviteit
  • Contrast!!!
  • Minpunten
  • Geluidsweergave is goed maar niet perfect
In alles merk je dat deze tv een kwaliteitsproduct is. Mijn vorige tv was een normale Philips lcd-tv. Met de LG oled C8 spatten de kleuren en het contrast bijna letterlijk van het scherm. Wat mij betreft mijn beste aankoop sinds lange tijd. Op beeldkwaliteit doet deze tv niet onder voor zijn duurdere broertjes en zusjes van LG. Het enige verschil zijn de specificaties rond de audioweergave. Voor wie van plan is om deze tv te gebruiken in combinatie met een soundbar of surroundset is deze tv dus verreweg de beste keuze uit de productlijn van LG. Ook het gebruik van de magic remote werkt heel intuïtief. Je schakelt snel tussen bronnen en zenders. Ook speelt deze tv vrijwel alle filmbestanden van een USB-stick of externe hardeschijf. Ik kan deze tv dus van harte aanbevelen.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Fantastische TV, heerlijk van films genieten in 4K
 | 08-12-2018
  • Pluspunten
  • Formaat
  • Design
  • Kleur/contrast
  • Fijne interface
  • Minpunten
  • Tv geluid
De LG OLED65C8P tv is van hoge kwaliteit, de afwerking is mooi gedaan en hij staat mooi in de kamer. De standaard eronder voelt wat onstabiel aan. Ik heb geen minpunten, behalve dat het geluid van de tv zelf wat flauw is. Gelukkig gebruik ik zelf een surround systeem, dus heb ik hier geen last van. De interface werkt goed, zo heb je al je apps in het menu en Kun je al je apparatuur zonder moeite aansluiten. De kwaliteit van het beeld is heerlijk, zelfs bij de normale tv is het stukker scherper. Nu is het extra genieten om Netflix te kijken, en de aangeboden 4K content. Daarnaast zet ik regelmatig een 4K-blu-ray aan waardoor de kwaliteit, de kleuren en het contrast van je scherm afspat! Ik verdwijn helemaal in de film. De tv is zeker een aanrader voor film liefhebbers zoals ik, zorg dan wel dat je zelf een soundbar oid hebt voor een betere geluidsbeleving aan het beeld zal het zeker niet liggen! Extra tip voor de filmkijkers onder ons: Zet de TruMotion uit, de film beleving zal beter worden.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super mooi beeld
 | 08-12-2018
  • Pluspunten
  • 4k
  • Hdr
  • Oled
  • Snel
  • dun scherm
Deze TV geeft echt heel mooi beeld. zwart is echt zwart kleuren zijn natuurlijk en in 4k is alles nog scherper .hdr werkt goed door de Hooge helderheid . De afstandsbediening met muis werkt ook soepel. De aps zoals YouTube en netflix werken perfect. Je kan veel instellingen aan passen voor elke bron kan je een andere voorkeur in stellen. Trumotion zou ik op gebruiker zetten en dan De-jugger op 4 en De-blur op 10 zo voorkom je het opera soap effect maar blijft het beeld wel vloeiend. Voor de rest zou ik bij somigge beeldmodus instellingen het contrast op 68 zetten voor een wat rustigere kijk ervaring dit is natuurlijk voor iedereen verschillend .ik raad deze TV zeker aan en platte TV ook om m hier te kopen goede service snelle levering goede prijs Top!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Beste tv voor deze prijs
 | 08-12-2018
  • Pluspunten
  • Geweldig beeld
  • Bediening (webOS en magic remote)
  • Beste prijs/kwaliteit
  • Wow! factor
  • Alles te bedienen met 1 afstandbediening
  • Minpunten
  • Kwaliteit beeld standaard nederlandse zenders
  • Tv is 'eng' om uit te pakken omdat die zo dun is
  • Geluid al snel beter via een setje andere speakers
De OLED C8 is simpelweg de beste tv voor deze prijs . Het beeld is echt geweldig, alhoewel dit erg afhankelijk is wat de bron is . Netflix is prachtig, maar reguliere tv ziet er nauwelijks beter uit dan op een veel goedkopere tv. De bediening is door de magic remote de beste in de markt . Het geluid is goed, maar een setje speakers er bij geeft al snel een mooier geluid .