U bevindt zich in:
LG OLED55C8P Reviews

LG OLED55C8P REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 539 reviews
1398,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een geweldige tv, harscherp, rustig beeld, mooie kleurcontrasten.
 | 14-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeldscherpte
  • Rustig beeld
  • Bedieningsgemak
  • Geluid
  • Vormgeving
Ik ben zeer tevreden over de aanschaf van deze tv. Mooi vormgegeven, prettig en rustig, haarscherp beeld. Je krijgt een bioscoop ervaring bij het kijken naar films en het gamen. Dankzij de verschillende beeldinstelling kun je naar eigen smaak alles makkelijk aanpassen. Een zeer mooi product!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
DE tv van 2018
 | 14-12-2018
  • Pluspunten
  • Super dun
  • Prachtig scherp 4k
  • Ingebouwde apps
  • Zwart is echt zwart
  • Minpunten
  • De cursor vinden de katten leuk om achterna te gaan
Het is echt een top televisie! Prachtig beeld. Hij is zo dun. Ik geloof het bijna niet... De OLED is echt prachtig. Het contrast is zo levensecht.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Op dit moment is dit denk ik de beste beeldkwaliteit die je kunt hebben.
 | 13-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Zwartwaardes
  • Er zit zelfs een mousepointer op de afstandbediening,
  • WebOS is lekker snel en overzichtelijk
  • Minpunten
  • best prijzig
Superblij met de nieuwe tv. Prachtig beeld en het geluid wat standaard bij de tv zit is goed. Uiteraard is een soundbar bij zo'n tv eigenlijk een must.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldig apparaat voor een goede prijs
 | 13-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Afstandbediening
  • Aansluitmogelijkheden
  • Minpunten
  • Snoer had wat langer gemogen
Ik heb deze TV nu 3 weken in m'n bezit, en nog geen moment spijt van gehad. Het beeld is haarscherp, zelfs als je via de Ziggo horizonbox kijkt en voor zo'n platte tv valt het geluid ook niet tegen. Daarnaast ook heel erg goed geholpen bij Platte TV!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een lust voor het oog.
 | 12-12-2018
  • Pluspunten
  • 4k
  • HDR
  • Zwart is echt zwart
  • Mooie interface
  • Minpunten
  • Bediening is wennen
Wat is dit een prachtige tv. Het beeld is ongelofelijk mooi en de 4k met HDR laat mijn mond regelmatig open vallen. Het geluid is wat je ervan kan verwachten, maar voor zo'n platte tv klinkt het zeker niet slecht. Maar de echte film liefhebber heeft hier natuurlijk een ander geluidsetje op aangesloten. De bediening is erg wennen, de "beweging afstandsbediening" is erg gevoelig, maar die heb ik nu wat milder ingesteld. Voor mij was dit de meest logische stap na 10 jaar plasma. Ben zelf nooit fan geweest van de normale led televisies. Oled is voor mij de opvolger van plasma. Niet qua techniek, maar als beeld. Zwart is echt zwart en niet donkergrijs zoals bij veel tv's tegenwoordig. Ik ben echt ontzettend blij met deze televisie. Ik raad het iedereen aan. Het is een sieraad aan de muur.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtig beeld op een flinterdun scherm
 | 12-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Beeld
  • Beeld
  • Minpunten
  • Hoge prijs
Dit is mijn eerste OLED TV en ik wist bij het uitpakken niet wat ik zag: wat een dun scherm! Na installeren blijkt het scherm nog mooier te zijn dan ik had verwacht, en de kijkhoek is ook super. Ik heb nog geen minpunt kunnen ontdekken, afgezien van de relatief hoge prijs.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastische TV
 | 12-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geen
Scherpe prijs voor fantastische TV! We hadden een 7 jaar oude 40" TV aan de muur, dus dat maakt wel een verschil zowel in formaat als beeldkwaliteit. Ook bedieningsgemak is heel intuitief en je kan heel snel schakelen naar apps, Netflix (1 druk op knop afstandsbediening), etc. Vormgeving is ook heel strak met hele dunne omlijsting. Geluid is voor ons gebruik prima. Kan aanschaf iedereen aanraden.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Grandioos en indrukwekkend
 | 11-12-2018
  • Pluspunten
  • Spatzuiver beeld
  • Tv geluid
  • Vormgeving
  • Instelling opties
  • Minpunten
  • Ontbreken uitgebreide gebruiksaanwijzing
Als sport en film liefhebber bespaar ik met deze tv uiteindelijk geld. Film kijken is een ware bioscoop ervaring en sport wedstrijden is een ware beleving. Spatzuiver beeld, veel mogelijkheden en instellen gaat vrij eenvoudig, een goede uitgebreide gebruiksaanwijzing ontbreekt als naslagwerk waardoor je de vele mogelijkheden zelf moet uitvinden. Gelijktijdig gekocht met Denon Heos bar en subwoofer om het af te maken. Ook de vrouw heeft voor het eerst iets met audio en video en een verademing voor de inrichting. Niet voor niets de beste uit de vele testen oa Consumentenbond.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
prima produkt
 | 11-12-2018
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • vriendelijk in gebruik
  • apps goed toegankelijk
  • goed geluid
de bediening is makkelijker dan ik dacht,Ik ben er dan ook erg blij mee
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Grandioos beeld, elke dag weer een genot om te kijken
 | 11-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluidskwaliteit
  • Design
  • Bedieningsgemak
Erg tevreden met dit product, voldoet aan al onze verwachtingen. Goede prijs kwaliteitsverhouding.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Schitterend beeld!
 | 11-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Vorgemving
  • Bedieningsgemak
  • 4k
  • Webos
  • Minpunten
  • Guide optie
  • Geluid maar heb je soundbar voor
De LG is niet voor niks tot een van de beste tv’s uitgekozen in het jaar 2018. Heb hier daadwerkelijk nog geen moment spijt van gebad. De beeldkwaliteit is verbluffend goed. Het bediengsgemak, de vormgeving echt alles is goed aan dit toestel. Alleen de guide optie werkt niet geheel goed maar dat zou ook aan mijn kabelmaatschappij kunnen liggen Het geluid is ook niet denderend maar ik ben van mening dat daar andere oplossingen voor zijn. Tv is voor je beeld en niet het geluid. Al met al een top aankoop
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastisch beeld en geluid
 | 11-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Aansluitingen
  • Gebruiksgemak
Eerste OLED TV en heel tevreden over beeld en geluid. Gebruiksgemak via makkelijke afstandsbediening. Makkelijke aan te sluiten aan PC of USB harde schijf.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
bioscoopwaardig beeld in eigen huiskamer
 | 11-12-2018
  • Pluspunten
  • zwart is ook echt zwart
  • HDR
  • kleurechtheid
  • geluid is prima met voet
  • smartremote
  • Minpunten
  • zonder voet wordt het geluid wat minder verspreid
  • truemotion is iet te gemaakt
Geweldige beeldkwaliteit, zwart is ook echt zwart en de kleuren spatten van het scherm. Het geluid is ook erg fijn voor een flatscreen. De tv heeft een aardige lijst aan beeldverbeteraars, mocht je dit in willen stellen.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Goede opvolger van mijn Plasma tv
 | 11-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeld uiteraard.
  • Geluid
  • Prijs op Black Friday
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Tot op heden niet.
De tv's die na plasma kwamen, hebben mij nooit kunnen bekoren. Beeldkwaliteiet en beeldhoek waren altijd slechter. Met oled kwamen we echt in de buurt. Deze tv nu enkele weken hangen aan een vaste muurbeugel op de perfecte kijkhoogte. Het gedeelte wat het geluid de ruimte instuurt heb ik eraan laten zitten. Hierdoor is het geluid echt wel wat beter. Geluid wat me overigens niet tegenvalt. Het beeld heb ik na wat zoeken op internet en mijn eigen gevoel toch nagenoeg op plasmakwaliteit kunnen brengen. Kortom, erg tevreden hiermee. Ook de grootte is mooi voor een woonkamer. En door de hele scherpe prijs op Black Friday was het snel beslist.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Voldoet perfect aan mijn verwachtingen!
 | 11-12-2018
  • Pluspunten
  • Zwart is pikzwart
  • Goed gelijk
  • Mooi Disign
  • Gebruiksgemak magic
  • Snel internetten
  • Minpunten
  • Met avr reiciever puzzel met afstandsbediening
Beeld is echt fantastisch met gamen op de ps4 pro. Ik heb mijn Netflix gelijk naar ultra 4 K opgewaardeerd en het is echt super mooi beeld ongelofelijk!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Fantastisch beeld
 | 10-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Dunne randen
  • Afstandsbediening
  • Minpunten
  • Papieren handleiding
  • Kabels niet mooi weg te werken
Geweldige tv met een fantastisch beeld. Geluid voor een tv is goed, maar met een soundbar eraan gekoppeld klinkt het een stuk beter. Installatie is erg eenvoudig, alleen jammer dat er geen papieren handleiding is meegeleverd. Helaas stroomkabel en andere kabels niet netjes bij elkaar om weg te werken. Tv ziet er geweldig uit als deze aan de muur hangt.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Mooie tv!
 | 10-12-2018
  • Pluspunten
  • Groot scherm (oled)
  • Geluid
  • Afstandsbediening
  • Minpunten
  • Geen scart aansluiting
Mooie tv en upgrade ten opzichte van een 32 HD ready tv.!! Geluid is zeer mooi, je ziet de speakers niet zitten omdat deze aan de onderzijde zitten. Afstandsbediening is wennen, maar lukt nu al beter met aanwijzen.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Goede TV voor een scherpe prijs
 | 10-12-2018
  • Pluspunten
  • Mooi beeld met goede zwartwaardes
  • Instellen gaat gemakkelijk
  • Goed geluid uit een platte tv
  • Prijs kwaliteit verhouding is prima
  • Minpunten
  • Scherm is wel fragiel bij het ophangen
  • De reflecterende laag op het scherm kan storend zijn
Een mooie tv met veel mogelijkheden en makkelijke besturing. Om het meeste uit je scherm te halen ben je wel aangewezen op (beperkte) Netflix content of een spelcomputer zoals de Xbox one X of de Playstation 4 Pro. een de tv box die ik op het moment heb staan blijft steken op 1080p en ondersteunt lang niet alle funcionaliteit die het scherm te bieden heeft.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prachtige OLED tv super in gebruik!
 | 10-12-2018
  • Pluspunten
  • OLED
  • Geluid
  • Magic remote
  • Besturingssysteem
  • Minpunten
  • Kan niet helemaal plat tegen de wand aan gemonteerd worden
Heb de LG tv ondertussen aan de muur bevestigd, en het is echt een mooie tv aan de muur. Eerst dacht ik nog dat het geluid wat minder zou zijn doordat ik de tv opgehangen heb, maar dat is iets minder (de voet heeft een gootje waardoor het geluid naar je toekomt, en deze vervalt bij het ophangen). Ook de bediening met de Magic remote is echt een uitkomst, en levert veel bedieningsgemak op!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch beeld
 | 10-12-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • bedieningsgemak
  • vormgeving
  • Minpunten
  • geen
Fantastisch beeld en makkelijk te installeren.