U bevindt zich in:
LG OLED55C8P Reviews

LG OLED55C8P REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 539 reviews
1398,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prima keuze.
 | 20-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Apps (internet)
  • Design
  • Minpunten
  • Tot nu nog geen.
Oude Plasma na lang aarzelen ingeruild (beeldkwaliteit) nieuwe tv tot op het moment nog geen spijt van gehad beeldkwaliteit en geluid is super . Conclusie een goede aankoop !
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Fantastisch TV
 | 19-12-2018
  • Pluspunten
  • OLed kleuren
  • Mooi en super dun design
  • WebOS en afstandbediening werken goed
  • Goede levering
  • Minpunten
  • Standaard staat het beeld 110% ingezoomd, dit is wel uit te zetten
  • Prijs
Er zijn inmiddels 55 inch tv's voor de helft van de prijs te vinden, maar voor mij was het design en de OLed kleuren de meer prijs zeker waard !
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top Service en tv
 | 18-12-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • webos
  • snelheid
  • gemak
  • design
  • Minpunten
  • geen
Mijn beste tv tot nu toe en betaalbaar bij platte tv
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
een pracht van een tv
 | 17-12-2018
  • Pluspunten
  • scherp beeld
  • goed geluid
  • gebruiksvriendelijk
  • echte aanrader
  • geen min punt
prachtig scherpbeeld heel gebruiksvriendelijk. Platte tv heeft mij een heel goed alternatief en prijs aan geboden voor een andere LG Oled tv ,omdat de LG oled tv die ik besteld had niet snel te leveren was .
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Het beste van het beste
 | 17-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
  • Geluid
  • Minpunten
  • Geen
Wat mij vooral opvalt, is het perfecte geluid. Dat ervaar je vooral thuis. Met handige instellingen voor elk geluid. En ja de grassprietjes zijn te tellen. En zwarter dan zwart. Ben nu benieuwd naar het nieuwe F1 seizoen.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prachtig en realistisch beeld
 | 16-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Webos werkt heel smooth
  • Minpunten
  • Audiodorvoer van Spotify niet geschikt voor audiophielen
Supermooie tv qua design, beeld is perfect, apps werken goed en bediening is intuïtief .
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig
 | 16-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Aansluitingen
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Prijs
Geweldige tv! Je hebt de gebruiksaanwijzing niet eens nodig. Zit er trouwens ook niet bij. Op te vragen via internet. Beeld is uitmuntend zeker als je het op levendig zet. Ook het geluid is boven verwachting. Deze heb ik op bioscoop gezet. Het is behoorlijk wat geld maar zeker in combinatie met Netflix is het een plaatje
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Veelzijdig en waanzinnig beeld!
 | 16-12-2018
  • Pluspunten
  • Super mooi scherp beeld!
  • Mooi design
  • Gebruikersgemak is snel en eenvoudig
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Netflix functie
  • Minpunten
  • 220v Stekker vast aan tv
  • Geluid wat minder, in combi met soundbar weer top!
Echt een geweldige tv, super mooi beeld en de webos en bediening is zeer snel en eenvoudig. Werkt ook super goed met mijn bose soundtouch 300 systeem. Al met al bij elkaar top product!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Mooie tv, af en toe digitale oneffenheden
 | 15-12-2018
  • Pluspunten
  • Kleuren
  • Bediening
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Beeldverwerking
Een schitterende televisie, mooie kleuren en echt zwart. Het enige minpunt is de beeldkwaliteit die af en toe niet goed is. Alsof de tv problemen heeft om het beeld te verwerken.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Indrukwekkende TV, Absoluut geweldige aanwinst.
 | 15-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeldscherm kwaliteit
  • Cursor van de afstandbediening
  • Snelle apps
  • Netflix knop op AB
  • heel smal zwart randje om scherm
  • Minpunten
  • AB (nog?) niet goed met Ziggo horizon te koppelen
Zeer tevreden met aankoop. Prachtig scherp en groot scherm, ook met "gewone" HD uitzendingen. 4K YouTube filmpjes zijn soms adembenemend. Veel mogelijkheden met apps. Super AB met schermcursor die beweging gestuurd is. Na even oefenen gaat dit prima. Om matige Ziggo Horizon koppeling te omzeilen er een CI+ bij genomen. Alles gaat nu prima via de LG AB. Wij zijn zeer tevreden met het geluid.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Beste TV van 2018
 | 15-12-2018
  • Pluspunten
  • Mooie OLED display
  • Prachtige HDR weergave
  • Goed geluid voor een TV
  • Strak design
  • Snel en makkelijk te gebruiken
  • Minpunten
  • Geen HDMI 2.1
  • Energieverbruik
  • Niet heel veel apps in store
Een prachtige met die alles heeft wat je nodig hebt.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Een dijk van een tv
 | 14-12-2018
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • WebOs
  • Beeldkwaliteit
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geen 3D
  • Prijs
Na de Samsung 4K UHD die voor mij 5 jaar een mooi beeld te voor schijn toverde, heb ik toch besloten om over te gaan naar de LG Oled65C8PLA dit product kwam ook goed uit diverse testen, ik ben toch even bezig geweest met de juiste instellingen op internet kun je hier je voordeel mee doen en komt uit eindelijk het beeld ten goede, makkelijk menu om door te lopen en in te stellen
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
perfect
 | 14-12-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • menu’s
  • geluid
  • prijs
  • internet apps
Een schitterende TV voor een mega goede prijs. Zo goedkoop heb ik hem niet kunnen vinden, behalve bij platte TV. In combinatie met mijn nieuwe KPN abonnement een fantastisch team.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
schitterend beeld
 | 14-12-2018
  • Pluspunten
  • bedienings gemak
  • geluid
  • prachtig beeld
Schitterend toestel. mooie vormgeving. Het geluid van de TV is boven verwachting goed.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top mooie tv.
 | 14-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
  • Geluid
  • Mogelijkheden
  • Minpunten
  • Kost wat
Geweldige aankoop en elke keer weer genieten. Ideaal bedieningsgemak met de magic remote. Beeldkwaliteit onwerkelijk goed. Stijgt boven alle tv’s uit.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastisch Beeld
 | 14-12-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • koppeling lg soundbar
  • design
  • Minpunten
  • koppeling universele afstandsbediening
Erg goede tv met subliem beeld en het interne geluid is beter als verwacht. Ik heb een LG soundbar waar deze goed mee koppelt en makkelijk het volume mee wordt geregeld. Enkel werkt de universele afstandsbediening niet optimaal met de mediabox van ziggo. Hier is blijkbaar geen oplossing voor. Dat is wel jammer.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
geweldige TV
 | 14-12-2018
Ik sta versteld van het mooie beeld en de vormgeving
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prachtige tv, tilt kijken naar een nieuw niveau
 | 14-12-2018
  • Pluspunten
  • Diep zwart
  • Hoog contrast
  • Dolby Vision
  • Design
  • Veel instelmogelijkheden
  • Minpunten
  • Tijd nodig om perfect instellingen te behalen
  • Scherm is wel erg dun bovenaan (voelt wat fragiel)
Wanneer je overgaat van een LCD/Led-TV gaat er een wereld voor je open wanneer je een OLED zoals deze tv aanschaft. Wat een prachtige kleuren en diep zwart! Als je deze tv online opzoekt zie je ook overal lovende reviews. Het paneel is vanaf deze serie ook net zo goed als de modellen hierboven. Wat ik wel heb gemerkt, is dat dit een tv is voor mensen die echt het perfecte plaatje willen, maar ook bereid zijn hier wat tijd in te stoppen. Het kost je dus wel wat moeite, maar er zijn genoeg tools voor handen, om de kleur, witbalans, zwart waarden enz helemaal naar eigen smaak in te richten. Uit de doos zitten er natuurlijk al wel aardig wat voorgeprogrammeerde instellingen in, maar ik vond over het algemeen het beeld te groen. Dit kan ook per paneel verschillen.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top toestel!!
 | 14-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Design
Altijd al fan geweest van de LG modellen tv's Mooi beeld en strak design Dolby atmos op de tv (ik doe dit persoonlijk liever de versterker)
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
super beeld en geweldige service
 | 14-12-2018
  • Pluspunten
  • scherp beeld
  • makkelijk in bediening
ik ben heel erg blij dat ik mijn 55" heb omgeruild voor de 65" wat een beeldkwaliteit. ook mijn complimenten naar de chauffeur (Danny) perfect geholpen met uitleg nam de ruim de tijd voor alles reclame voor het bedrijf!!