U bevindt zich in:
LG OLED55C8P Reviews

LG OLED55C8P REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 544 reviews
1178,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Mooie TV, goede service
 | 22-12-2018
Ik had eigenlijk een ouder model besteld maar ik werd opgebeld. Nu dan met de cashback en een goede deal voor een fractie meer nog meer kijkplezier. Mooi beeld. Geluid gaat bij mij over de stereo. Blij dat hier nog gewoon een koptelefoon aansluiting op zit ;)
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
zeer tevreden
 | 21-12-2018
LG tv kijken is een bioscoop ervaring.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
waanzinnig product
 | 21-12-2018
Zeer mooi toestel met waanzinnig beeld en specificaties, super tevreden.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Zoals vermeld, de beste OLED TV van 2018!
 | 21-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Design
  • Goed geluid
  • Veel HDR opties waaronder Dolby Vision
  • Veel instellingsmogelijkheden
  • Minpunten
  • Wat fragiel tijdens het monteren
  • Dolby Atmos is meer een marketingterm
Na heel wat research gedaan te hebben naar wat momenteel de beste OLED TV was, kwam ik al snel uit bij deze TV. Ik was meteen verbluft over hoe scherp en mooi het beeld is. Zwart is ook echt zwart en met de "Levendig" kleur instelling spat het echt van je scherm! Uiteraard wordt er geadverteerd met Dolby Atmos maar dat is meer een marketingterm voor deze TV. Dit neemt niet weg dat het geluid echt goed is van deze TV, zeker omdat de C8 zonder soundbar komt. Ik kan deze TV aanraden als je opzoek bent naar het beste beeld op dit moment in combinatie met een prachtige geluidsweergave!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Mooie aankoop voor nu en in de toekomst met 4k !!
 | 20-12-2018
  • Pluspunten
  • briljant & heldere kleuren
  • Diep contrast
  • Mooi Design
  • handige afstandsbediening
  • gebruikers gemak
  • Minpunten
  • Ghosting
  • Budjet look & feel
Met het plan de LG C7 aan te schaffen kwam plotseling de C8 in beeld doordat deze met de black friday aanbiedingen op of zelfs onder de prijs van de C7 uit kwam. Met nieuwere techniek als alfa 9 processor, HDR enz. was de keuze snel gemaakt. Toen de C8 geleverd en uitgepakt was merkte ik al snel dat er toch wel degelijk verschil tussen de twee modellen was. De C8 oogt en voelt wat meer budget aan dan zijn voorganger die toch wat meer premium oogt en degelijker aanvoelt. En ja ook de C8 heeft helaas last van ghosting. Al met al is deze C8 een prima moderne goed uitziende tv met briljante kleurweergave en een diep contrast die zelfs redelijk goed geluid produceert voor een super plat design. Mede door de meegeleverde fijn bedienbare afstandbediening is het geheel ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prima keuze.
 | 20-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Apps (internet)
  • Design
  • Minpunten
  • Tot nu nog geen.
Oude Plasma na lang aarzelen ingeruild (beeldkwaliteit) nieuwe tv tot op het moment nog geen spijt van gehad beeldkwaliteit en geluid is super . Conclusie een goede aankoop !
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Fantastisch TV
 | 19-12-2018
  • Pluspunten
  • OLed kleuren
  • Mooi en super dun design
  • WebOS en afstandbediening werken goed
  • Goede levering
  • Minpunten
  • Standaard staat het beeld 110% ingezoomd, dit is wel uit te zetten
  • Prijs
Er zijn inmiddels 55 inch tv's voor de helft van de prijs te vinden, maar voor mij was het design en de OLed kleuren de meer prijs zeker waard !
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top Service en tv
 | 18-12-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • webos
  • snelheid
  • gemak
  • design
  • Minpunten
  • geen
Mijn beste tv tot nu toe en betaalbaar bij platte tv
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
een pracht van een tv
 | 17-12-2018
  • Pluspunten
  • scherp beeld
  • goed geluid
  • gebruiksvriendelijk
  • echte aanrader
  • geen min punt
prachtig scherpbeeld heel gebruiksvriendelijk. Platte tv heeft mij een heel goed alternatief en prijs aan geboden voor een andere LG Oled tv ,omdat de LG oled tv die ik besteld had niet snel te leveren was .
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Het beste van het beste
 | 17-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
  • Geluid
  • Minpunten
  • Geen
Wat mij vooral opvalt, is het perfecte geluid. Dat ervaar je vooral thuis. Met handige instellingen voor elk geluid. En ja de grassprietjes zijn te tellen. En zwarter dan zwart. Ben nu benieuwd naar het nieuwe F1 seizoen.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prachtig en realistisch beeld
 | 16-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Webos werkt heel smooth
  • Minpunten
  • Audiodorvoer van Spotify niet geschikt voor audiophielen
Supermooie tv qua design, beeld is perfect, apps werken goed en bediening is intuïtief .
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig
 | 16-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Aansluitingen
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Prijs
Geweldige tv! Je hebt de gebruiksaanwijzing niet eens nodig. Zit er trouwens ook niet bij. Op te vragen via internet. Beeld is uitmuntend zeker als je het op levendig zet. Ook het geluid is boven verwachting. Deze heb ik op bioscoop gezet. Het is behoorlijk wat geld maar zeker in combinatie met Netflix is het een plaatje
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Veelzijdig en waanzinnig beeld!
 | 16-12-2018
  • Pluspunten
  • Super mooi scherp beeld!
  • Mooi design
  • Gebruikersgemak is snel en eenvoudig
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Netflix functie
  • Minpunten
  • 220v Stekker vast aan tv
  • Geluid wat minder, in combi met soundbar weer top!
Echt een geweldige tv, super mooi beeld en de webos en bediening is zeer snel en eenvoudig. Werkt ook super goed met mijn bose soundtouch 300 systeem. Al met al bij elkaar top product!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Mooie tv, af en toe digitale oneffenheden
 | 15-12-2018
  • Pluspunten
  • Kleuren
  • Bediening
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Beeldverwerking
Een schitterende televisie, mooie kleuren en echt zwart. Het enige minpunt is de beeldkwaliteit die af en toe niet goed is. Alsof de tv problemen heeft om het beeld te verwerken.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Indrukwekkende TV, Absoluut geweldige aanwinst.
 | 15-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeldscherm kwaliteit
  • Cursor van de afstandbediening
  • Snelle apps
  • Netflix knop op AB
  • heel smal zwart randje om scherm
  • Minpunten
  • AB (nog?) niet goed met Ziggo horizon te koppelen
Zeer tevreden met aankoop. Prachtig scherp en groot scherm, ook met "gewone" HD uitzendingen. 4K YouTube filmpjes zijn soms adembenemend. Veel mogelijkheden met apps. Super AB met schermcursor die beweging gestuurd is. Na even oefenen gaat dit prima. Om matige Ziggo Horizon koppeling te omzeilen er een CI+ bij genomen. Alles gaat nu prima via de LG AB. Wij zijn zeer tevreden met het geluid.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Beste TV van 2018
 | 15-12-2018
  • Pluspunten
  • Mooie OLED display
  • Prachtige HDR weergave
  • Goed geluid voor een TV
  • Strak design
  • Snel en makkelijk te gebruiken
  • Minpunten
  • Geen HDMI 2.1
  • Energieverbruik
  • Niet heel veel apps in store
Een prachtige met die alles heeft wat je nodig hebt.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Een dijk van een tv
 | 14-12-2018
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • WebOs
  • Beeldkwaliteit
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geen 3D
  • Prijs
Na de Samsung 4K UHD die voor mij 5 jaar een mooi beeld te voor schijn toverde, heb ik toch besloten om over te gaan naar de LG Oled65C8PLA dit product kwam ook goed uit diverse testen, ik ben toch even bezig geweest met de juiste instellingen op internet kun je hier je voordeel mee doen en komt uit eindelijk het beeld ten goede, makkelijk menu om door te lopen en in te stellen
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
perfect
 | 14-12-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • menu’s
  • geluid
  • prijs
  • internet apps
Een schitterende TV voor een mega goede prijs. Zo goedkoop heb ik hem niet kunnen vinden, behalve bij platte TV. In combinatie met mijn nieuwe KPN abonnement een fantastisch team.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
schitterend beeld
 | 14-12-2018
  • Pluspunten
  • bedienings gemak
  • geluid
  • prachtig beeld
Schitterend toestel. mooie vormgeving. Het geluid van de TV is boven verwachting goed.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top mooie tv.
 | 14-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
  • Geluid
  • Mogelijkheden
  • Minpunten
  • Kost wat
Geweldige aankoop en elke keer weer genieten. Ideaal bedieningsgemak met de magic remote. Beeldkwaliteit onwerkelijk goed. Stijgt boven alle tv’s uit.