U bevindt zich in:
LG OLED55C8P Reviews

LG OLED55C8P REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 539 reviews
1398,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Top tv
 | 30-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • bediening
  • vormgeving
  • kijkhoek
  • Minpunten
  • geluid zou iets beter kunnnen
Ben super blij met deze tv. Waanzinnig mooi beeld. Contrast is super en zwart is echt zwart. Bij iedere kijkhoek blijft het beeld super. Bediening is heel eenvoudig.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Snelle levering
 | 30-12-2018
  • Minpunten
  • Prijs
Zeer mooi beeld
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
geweldige tv waarwe veel plezier van hebben
 | 29-12-2018
dik tevreden tot nu toe veel kijkplezier van geweldig beeld
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Er is geen betere tv als deze
 | 29-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • bediening
  • uitstraling
  • formaat
  • Minpunten
  • geen
Het product is top wat een mooi beeld
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Vrijwel randloze OLED-tv met een prachtige beeldkwaliteit
 | 29-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • De bediening van de afstandsbediening
  • Vormgeving
Ik ben zeer tevreden met deze tv. Bij het tv kijken en het kijken van Netflix series geeft deze tv een extra ervaring. Ook als je van gamen houdt is deze tv zeker een aanrader.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
The best of the best
 | 29-12-2018
  • Pluspunten
  • Goede beeld kwaliteit
  • Mooi design
  • gebruiksvriendelijk
  • prachtig geluid
  • Minpunten
  • Niks
Echt een geweldige tv, super mooi beeld en geluid
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Geweldige OLED tv met fijne smart remote bediening
 | 29-12-2018
  • Pluspunten
  • Bediening
  • Beeldkwaliteit
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Minpunten
  • Stekker niet gemakkelijk los te koppelen
  • Nog te weinig 4K uitzendingen om optimaal van de beeldkwaliteit te kunnen genieten
Deze tv geeff werkelijk een heerlijk kijkgenot. De bediening met smart remote is super. Nu nog meer uitzendingen in 4K want dan pas heb je echt de beeldkwaliteit die je zo graag wilt! Vormgeving is mooi strak. Erg dun scherm. Nadeel is dat de stekker niet gemakkelijk uit de tv gehaald kan worden om deze door de buis in de muur te trekken. Nu moet de stekker eraf knippen en later een nieuwe erop zetten. Bovendien is hij vrij kort (1,5m) Al met al blij met deze OLED tv!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-30 6 / 10
Geweldig toestel
 | 28-12-2018
  • Minpunten
  • Afstandsbediening is niet te koppelen aan mijn horizon box van ziggo dus twee afstandsbedieningen nodig erg lastig!!!
Goed beeld!!!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
deze tv is echt een aanrader
 | 28-12-2018
  • Pluspunten
  • maklelijk in gebruik
  • goed beeld
  • goed geluid
  • Minpunten
  • geen minpunten
geweldig beeld en geluid . en heel gemakkelijk in bediening
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Geweldige tv met super beeld!
 | 27-12-2018
  • Pluspunten
  • Goede beeld kwaliteit
  • Goede prijs
  • Mooi design
  • Goed te integreren met andere apparatuur
  • Minpunten
  • Bij in elkaar zetten kwetsbaar
  • Korte steker
  • LG 99.9% pixel garantie
Heeft een heel mooi scherp en gedetailleerd beeld met diepte, super contrast, mooie zwartwaarden en kleuren. Besturingssysteem werkt prettig (Webos 4.0) en de verschillend apps starten erg snel op, besturingssysteem werkt prettig, dolby vision. Okay. als ik dan 1 puntje van kritiek mag hebben. Het is een megadunne TV aan de bovenkant. Onderaan is hij best dik. Op het onderste stuk monteer je de beugel. Als je er dus een beugel achter doet komt hij eigenlijk best ver van de muur.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Beeldkwaliteit extreem goed!
 | 27-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Design
Erg mooi beeld. Afstandsbediening is in staat om de KPN afstandsbediening over te nemen waardoor je alleen de afstandsbediening van de televisie hoeft te gebruiken. 4K op Netflix is extreem mooi! Erg blij mee.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Voortreffelijk groot beeldscherm
 | 27-12-2018
  • Pluspunten
  • Schitterend beeld
  • Design
  • Prijs
  • Geluidskwaliteit
  • Minpunten
  • Geen scartaansluiting
Het was even wennen toen ik de tv in mijn woonkamer had staan, want onze vorige tv was enkele maten kleiner. Op advies van Marco in Eindhoven hebben we gekozen voor de 65" en daar hebben we geen seconde spijt van gehad. We hadden al een Bose soundbar en die werkt ook samen met deze tv, maar wat ik wel merkte is dat het geluid via de tv-boxen ook erg goed is. De aansluitingen zijn voldoende, Chromecast werkt goed en de LG geeft zo'n mooi beeld daar kan je gewoon naar blijven kijken, ik had geen betere keuze kunnen maken. Ik ben een van de weinige die nog een dvd brander heeft met een scart aansluiting en die zit er helaas niet meer op. Maar, ik blijf het herhalen, wat een schitterend beeld. Deze tv heb ik gekocht bij plattetv.nl voor een heel scherpe prijs, met A-Z garantie en HDMI kabel. Kortom, helemaal tevreden met de winkel in Eindhoven en de LG televisie.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooi en scherp beeld
 | 25-12-2018
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Goed geluid
  • Een mooie zwarte kleur
Ik vind het beeld mooi en scherp. Het geluid is ook heel goed .
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Uitstekend
 | 24-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluidskwaliteit
  • Vormgeving
  • Momentele cashback aktie
  • Minpunten
  • Menu's niet overal even duidelijk
  • App Store bij LG niet omvangrijk
Voor mening over het product zie gekozen sterren. Maar over de medewerkers van PlatteTV nog dit: - De uitleg over de verschillende tv technieken was prima. - Door grote assortiment veel verschillende technieken en formaten te vergelijken. - Medewerker nam de tijd voor uitleg en additionele info. - Geprinte offerte - Bij ophalen verdere uitleg over garantiezaken, onderhoud, etcetera - Meehelpen bij naar auto brengen. Kortom: van begin tot eind uitstekend.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige TV met heel erg mooi beeld en veel instellingsmogelijkheden
 | 23-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bediening
  • Mediaondersteuning
  • Aansluitingen
  • Geluid
  • Minpunten
  • Het ontbreken van de voet bij wandmontage
  • Vast netsnoer
Ik heb de C8 bij plattetv gekocht na een belrondje en zij kwamen er gunstig uit ook als het gaat om de voorwaarden en service. Ik kreeg een combi-deal met de Vogels thin 546 muurbeugel. De TV heeft geweldig beeld. We zien nu details in het beeld die we voorheen absoluut niet konden onderscheiden. De bediening is bijzonder vlot en het menu zeer up-to-date. Youtube en Netflix werken ook prima en eigen media afspelen vanaf mijn Synology NAS werkt ook vlekkeloos. Het formaat is voor ons nog wel even wennen, aangezien we hiervoor een 37" TV hadden... Het geluid is prima, onder andere door de voet die het geluid de kamer in reflecteert. Dat is trouwens ook direct zo'n beetje het enige nadeel. Als je de voet eraf haalt om de TV aan de muurt te hangen, dan ben je die geluidsfunctie van de voet dus kwijt en moet je haast wel een soundbar of iets dergelijks erbij kopen. Het geluid wordt dan namelijk naar beneden gericht weergegeven. Ik heb hem nog niet opgehangen, dus ik kan nog niet zeggen hoe het geluid dan precies klinkt, maar het kan niet even goed zijn als met voet. Aansluitingen zijn er plenty en hij ondersteunt zo'n beetje alle standaarden die je zo kunt bedenken. De afstandsbediening werkt trouwens ook errug goed. Nog 1 dingetje, het netsnoer zit vast aan de TV en dat is niet heel slim geweest van LG. NB: Het uitpakken en monteren en plaatsen kun je echt niet in je eentje doen!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Mooie TV, goede service
 | 22-12-2018
Ik had eigenlijk een ouder model besteld maar ik werd opgebeld. Nu dan met de cashback en een goede deal voor een fractie meer nog meer kijkplezier. Mooi beeld. Geluid gaat bij mij over de stereo. Blij dat hier nog gewoon een koptelefoon aansluiting op zit ;)
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
zeer tevreden
 | 21-12-2018
LG tv kijken is een bioscoop ervaring.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
waanzinnig product
 | 21-12-2018
Zeer mooi toestel met waanzinnig beeld en specificaties, super tevreden.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Zoals vermeld, de beste OLED TV van 2018!
 | 21-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Design
  • Goed geluid
  • Veel HDR opties waaronder Dolby Vision
  • Veel instellingsmogelijkheden
  • Minpunten
  • Wat fragiel tijdens het monteren
  • Dolby Atmos is meer een marketingterm
Na heel wat research gedaan te hebben naar wat momenteel de beste OLED TV was, kwam ik al snel uit bij deze TV. Ik was meteen verbluft over hoe scherp en mooi het beeld is. Zwart is ook echt zwart en met de "Levendig" kleur instelling spat het echt van je scherm! Uiteraard wordt er geadverteerd met Dolby Atmos maar dat is meer een marketingterm voor deze TV. Dit neemt niet weg dat het geluid echt goed is van deze TV, zeker omdat de C8 zonder soundbar komt. Ik kan deze TV aanraden als je opzoek bent naar het beste beeld op dit moment in combinatie met een prachtige geluidsweergave!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Mooie aankoop voor nu en in de toekomst met 4k !!
 | 20-12-2018
  • Pluspunten
  • briljant & heldere kleuren
  • Diep contrast
  • Mooi Design
  • handige afstandsbediening
  • gebruikers gemak
  • Minpunten
  • Ghosting
  • Budjet look & feel
Met het plan de LG C7 aan te schaffen kwam plotseling de C8 in beeld doordat deze met de black friday aanbiedingen op of zelfs onder de prijs van de C7 uit kwam. Met nieuwere techniek als alfa 9 processor, HDR enz. was de keuze snel gemaakt. Toen de C8 geleverd en uitgepakt was merkte ik al snel dat er toch wel degelijk verschil tussen de twee modellen was. De C8 oogt en voelt wat meer budget aan dan zijn voorganger die toch wat meer premium oogt en degelijker aanvoelt. En ja ook de C8 heeft helaas last van ghosting. Al met al is deze C8 een prima moderne goed uitziende tv met briljante kleurweergave en een diep contrast die zelfs redelijk goed geluid produceert voor een super plat design. Mede door de meegeleverde fijn bedienbare afstandbediening is het geheel ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk.