U bevindt zich in:
LG OLED55C8P Reviews

LG OLED55C8P REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 539 reviews
1398,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Beste aankoop sinds 10 jaar
 | 04-01-2019
  • Pluspunten
  • Super scherp beeld
  • Makkelijk in gebruik
  • Smart afstandsbediening
  • Zonder soundbar ook geweldig geluid
  • Fijne ecostand
  • Minpunten
  • screensaver is niet naar eigen wens in te stellen
  • Stroomkabel te kort voor tv pilaar (zou bij een tv meubel ook het geval zijn
Ik ben erg tevreden over de nieuwe smart TV. De huidige plasma tv was 10 jaar oud en toe aan vervanging. Tot nu toe ben ik nog niet een mooiere, heldere en perfect werkende televisie tegengekomen. Ik was aan het twijfelen tussen een B&O en Loewe tv maar enorm blij dat ik hiervan heb afgezien.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
prachtig beeld
 | 04-01-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • Minpunten
  • geluid
TV voldoet volledig aan (hoge) verwachtingen. Terug naar TV schakelen vanuit bv. Netflix is omslachtig, geen rechtstreekse knop voor opafstnadsbediening
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Perfecte tv mooi geluid en strak beeld
 | 04-01-2019
  • Pluspunten
  • Smakelijk te bedienen
  • Mooi desing
  • Veel opties voor beeld en geluid instellingen
  • Minpunten
  • Afstandsbediening is moeilijk te synchroniseren met KPN ontvanger
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Perfect price quality OLED TV
 | 03-01-2019
  • Pluspunten
  • Picture quality
  • Build
  • Weight
  • Design
  • WebOS
  • Minpunten
  • Sound. Would best regards nice to have a subwoofer
Excellent build quality. Unimaginably thin and light and hangs perfectly like a picture in the wall. The sound is also great but it you hang it on the wall then you miss out the physical stand redirection of the sound directly to you as the speakers points down so maybe a nice sound bar like the Polk audio or the Bose would be a great addition although not a must. The picture is crystal clear although it take time to get used to how dark the black Labrador are. I hade added brightness manually in the advanced settings and now it’s bright and detailed similar to my old plasma Panasonic. The WebOS is a very intuitive UI and the remote is easy to use. Much better then android TV! All and all and great TV and I highly recommend it.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een topkwaliteit tv met perfect beeld en geluid, eenvoudig te installeren. Echte AANRADER!!!
 | 03-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Installatie gemak
  • Minpunten
  • Geen
Erg blij met het uitstekende advies over de LG aanschaf.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Top product
 | 02-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
  • Handelbaarheid
  • Geringe inbouw diepte
  • Minpunten
  • Geluid
Voldoet volledig aan de verwachting
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Beste aankoop tv tot nog toe.
 | 02-01-2019
  • Pluspunten
  • Zeer zuiver beeld
  • Heel goed geluid
  • Heel veel mogelijkheden
  • Ziet er heel goed uit
  • Aanwinst voor woonkamer
  • Minpunten
  • Nog niet kunnen ontdekken
Heel tevreden over deze tv. Het beeld en geluid zijn super.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Strakke OledTV met waanzinnige kleuren op stevige voet.
 | 02-01-2019
  • Pluspunten
  • Waanzinnig mooie kleuren
  • Scherp beeld
  • Minpunten
  • nog geen gevonden
Ben super blij met de aanschaf van deze TV. Niet alleen vanwege de prachtige kleuren en het strakke design maar ook omdat op deze TV een koptelefoon aangesloten kan worden.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige tv; ik heb nog geen negatieve dingen ontdekt.
 | 02-01-2019
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Mooie zwart = zwart
 | 02-01-2019
  • Pluspunten
  • zwart
  • scherp beeld
  • Minpunten
  • geluid
Eindelijk een nieuwe TV na 10 jaar, als ik het dan moet vergelijken met mn 10 jaar oudere full-HD tv is deze 10 keer beter. Ik heb nog wel een extra speakersetje nodig.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Super TV van hoge kwaliteit
 | 02-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Handig
  • gemakkelijk te bedienen
  • Minpunten
  • Geluid is iets minder
Dit is echt een super TV, prachtig beeld met veel instel mogelijkheden.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Pracht beeld geweldig toestel
 | 01-01-2019
  • Pluspunten
  • Handig menu
  • Geweldig beeld
  • Goed geluid voor een platte tv veel beter dan mijn plasma
  • En platte tv . nl is een aanrader
  • Zeer goede prijs
  • Minpunten
  • Geen
  • Geen
  • Geen
  • Geen
  • Geen
Dit is een aanrader wat een geweldig beeld elk detail word prachtig weergegeven , wat een super beeld helder en duidelijk . Ik ga van plasma naar OLED er gaat een nieuwe wereld voor mij open. Een aanrader.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
super tv wat, een mooi beeld
 | 01-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bediening
  • Uitstraling
  • formaat
  • Minpunten
  • geen
LG is wel de topper .wat een techniek
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastische TV
 | 01-01-2019
  • Pluspunten
  • fantatisch beeld
  • echt waar voor je geld
Ik moest even wennen aan het bedieningssysteem, maar het is een fantastische tv en voor mij is de beeldgrote ook perfect. Ik ben er gewoon super blij mee.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtige TV
 | 01-01-2019
  • Pluspunten
  • Alles
  • Minpunten
  • Geen
13 jaar een Panasonic plasma TV in huis gehad. Geen enkel ander toestel kwam ook maar in de buurt van de beeldkwaliteit. Tot ik deze OLED mocht ontdekken ... Superieure kleuren, geweldig contrast. Zeer levendige beelden zonder "vegen". Jammer dat niet alle zenders dezelfde "uitzend"-kwaliteit hanteren. Maar zeer aangename en verfrissende beelden van zenders die wél in de beoogde kwaliteit uitzenden.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
prachtige TV met een mooie beeldwaliteit maar zeker ook het geluid is prima
 | 01-01-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
mooie TV super mooi scherp beeld heel mooi geluid
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top tv
 | 30-12-2018
Strak beeld, scherp en nog een mooi geluid ook! Fijne tv
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Mooiste TV die ik tot heden heb gezien
 | 30-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluidskwaliteit
  • Vormgeving
  • Degelijkheid
  • Minpunten
  • Afstandbediening kwetsbaar
  • Geen 3D
Een hele goede aankoop. Mooiste TV die ik tot nu toe heb gezien. O-Led TV is echt geweldig. Zwart is echt zwart. Geluid is erg goed voor een platte TV, alleen als kleine opmerking klinkt het een beetje hol. Geluid komt niet van voren maar van onderen, zodat het logisch is. Deze TV is een echte aanrader.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Mooie en betaalbare TV met veel mogelijkheden
 | 30-12-2018
  • Pluspunten
  • gebruikersgemak
  • mooi design
  • aanwijzer
  • Minpunten
  • beeld kan beter
DE TV komt in een verpakking waarbij duidelijk rekening gehouden is met hoe je het uiteindelijk gaat plaatsen, dat is prettig. Eerst de standaard en de doos kan je vervolgens makkelijk omhoog trekken waardoor je het scherm veilig uit het piepschuim kan halen. Alles wijst zich vanzelf. De installatie gaat echt bijzonder makkelijk. Ik kwam van een Aurea uit 2008 en dan is de overgang behoorlijk groot. Wat een mogelijkheden met het smart menu, youtube, netflix, videoland allemaal heel snel en makkelijk te bereiken via het overzichtelijke menu. Ook de aanwijzer werkt heel intuitief. Na alle reviews over deze TV te hebben gelezen is de beeldkwaliteit niet zo overrompelend als ik had verwacht. Het is mooi, strak en helder, maar ook niet meer dan dat. Hou er rekening mee dat je in de instellingen behoorlijk wat kan wijzigen, hij staat standaard in de ECO stand en dat is niet de mooiste qua beeld en ook de audio kan je opkrikken in een andere stand dan de standaard stand. Al met al een mooie en betaalbare TV met veel mogelijkheden
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch
 | 30-12-2018
  • Pluspunten
  • Fantastisch beeld
  • Fantastisch geluid
  • Super dun
  • Magic remote
  • Minpunten
  • Geen!
Twijfelde enorm omdat het boven mijn budget was, maar knoop doorgehakt en geen seconde spijt! Fantastisch beeld en dito geluid, voor mij is geen soundbar nodig! Elke avond zitten we tv te kijken en zeg ik weer: wat een mooie tv hebben we toch (mijn oudste zoon kan het niet meer horen). Ook goede chat mogelijkheid van plattetv.nl: deskundig advies en snel antwoord.