U bevindt zich in:
LG OLED55C8P Reviews

LG OLED55C8P REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 544 reviews
1178,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top product, zeer blij met deze aankoop!
 | 05-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit (Zwart, kleuren)
  • Geluidskwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • verpakking / installatie
  • service platte Tv
  • Minpunten
  • geen
Zeer tevreden met de LG OLED55C8P! Beeldkwaliteit is verbluffend, heb wat 4K Youtube filmpjes bekeken en zwart is echt zwart, de kleuren spatten van het scherm. Bedieningsgemak dankzij WebOS is helemaal goed, eerste keer dat ik er mee aan de slag ging en ging allemaal zonder problemen. Het design vind ik ook erg mooi. De geluidskwaliteit is prima voor de doorsnee gebruiker. Dus in een woord Top!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Dicht bij Perfectie!
 | 05-01-2019
  • Pluspunten
  • Beelkwaliteit
  • Contrast
  • Smartservices
  • Minpunten
  • Prijs
De LG OLEDC8P is echt een perfecte aanrader! Afgezien hoe de tv er super strak uit ziet met een schermdikte waar je echt van verbaasd, is het beeldkwaliteit nog veel heftiger. Het contrast is niet normaal, de kleuren zijn echt intens en de resolutie die je krijgt tijdens het gamen/netflixen of film kijken is echt bizar. Mocht je nog wat geld ergens hebben liggen waar je niks mee doet is dit een aanrader :-).
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
perfect tv had deze veel eerder al moeten kopen
 | 05-01-2019
  • Pluspunten
  • beeldscherpte
  • goede afstellingsmogelijkheid
  • goed geluid
  • snelle opstart
enorme beeldkwaliteit met een perfecte helderheid.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtige tv, super beeld!!
 | 05-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Makkelijk te installeren
  • Geluid
  • Prijs /kwaliteit
Mooi vormgegeven tv. Makkelijk te installeren. Prima geluid en super mooi beeld!!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
veel te lang gewacht met het kopen van een nieuwe tv
 | 04-01-2019
  • Pluspunten
  • prima geluid voor een flatscreen, zou nog beter zijn met een soundbar
  • prachtig beeld, ook met als bron 480i of 1080i
  • eenvoudige bediening en installatie
  • netflix en youtube apps werken snel
  • goede onboard photo en videoplayer
  • Minpunten
  • niet verwacht dat het beeld bij een grotere tv zo mooi zou blijven
  • volgende tv zal ik zeker groter kopen
ik had een topmodel panasonic plasma. tv netjes op tijd bezorgd, oude plasma naast mijn nieuwe tv gezet, wat een verschil in beeldkwaliteit, veel te lang gewacht met een nieuwe tv kopen, Uhd en Hdr prachtig beeld de kleuren spatten van het scherm.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Beste aankoop sinds 10 jaar
 | 04-01-2019
  • Pluspunten
  • Super scherp beeld
  • Makkelijk in gebruik
  • Smart afstandsbediening
  • Zonder soundbar ook geweldig geluid
  • Fijne ecostand
  • Minpunten
  • screensaver is niet naar eigen wens in te stellen
  • Stroomkabel te kort voor tv pilaar (zou bij een tv meubel ook het geval zijn
Ik ben erg tevreden over de nieuwe smart TV. De huidige plasma tv was 10 jaar oud en toe aan vervanging. Tot nu toe ben ik nog niet een mooiere, heldere en perfect werkende televisie tegengekomen. Ik was aan het twijfelen tussen een B&O en Loewe tv maar enorm blij dat ik hiervan heb afgezien.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
prachtig beeld
 | 04-01-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • Minpunten
  • geluid
TV voldoet volledig aan (hoge) verwachtingen. Terug naar TV schakelen vanuit bv. Netflix is omslachtig, geen rechtstreekse knop voor opafstnadsbediening
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Perfecte tv mooi geluid en strak beeld
 | 04-01-2019
  • Pluspunten
  • Smakelijk te bedienen
  • Mooi desing
  • Veel opties voor beeld en geluid instellingen
  • Minpunten
  • Afstandsbediening is moeilijk te synchroniseren met KPN ontvanger
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Perfect price quality OLED TV
 | 03-01-2019
  • Pluspunten
  • Picture quality
  • Build
  • Weight
  • Design
  • WebOS
  • Minpunten
  • Sound. Would best regards nice to have a subwoofer
Excellent build quality. Unimaginably thin and light and hangs perfectly like a picture in the wall. The sound is also great but it you hang it on the wall then you miss out the physical stand redirection of the sound directly to you as the speakers points down so maybe a nice sound bar like the Polk audio or the Bose would be a great addition although not a must. The picture is crystal clear although it take time to get used to how dark the black Labrador are. I hade added brightness manually in the advanced settings and now it’s bright and detailed similar to my old plasma Panasonic. The WebOS is a very intuitive UI and the remote is easy to use. Much better then android TV! All and all and great TV and I highly recommend it.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een topkwaliteit tv met perfect beeld en geluid, eenvoudig te installeren. Echte AANRADER!!!
 | 03-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Installatie gemak
  • Minpunten
  • Geen
Erg blij met het uitstekende advies over de LG aanschaf.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Top product
 | 02-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
  • Handelbaarheid
  • Geringe inbouw diepte
  • Minpunten
  • Geluid
Voldoet volledig aan de verwachting
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Beste aankoop tv tot nog toe.
 | 02-01-2019
  • Pluspunten
  • Zeer zuiver beeld
  • Heel goed geluid
  • Heel veel mogelijkheden
  • Ziet er heel goed uit
  • Aanwinst voor woonkamer
  • Minpunten
  • Nog niet kunnen ontdekken
Heel tevreden over deze tv. Het beeld en geluid zijn super.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Strakke OledTV met waanzinnige kleuren op stevige voet.
 | 02-01-2019
  • Pluspunten
  • Waanzinnig mooie kleuren
  • Scherp beeld
  • Minpunten
  • nog geen gevonden
Ben super blij met de aanschaf van deze TV. Niet alleen vanwege de prachtige kleuren en het strakke design maar ook omdat op deze TV een koptelefoon aangesloten kan worden.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige tv; ik heb nog geen negatieve dingen ontdekt.
 | 02-01-2019
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Mooie zwart = zwart
 | 02-01-2019
  • Pluspunten
  • zwart
  • scherp beeld
  • Minpunten
  • geluid
Eindelijk een nieuwe TV na 10 jaar, als ik het dan moet vergelijken met mn 10 jaar oudere full-HD tv is deze 10 keer beter. Ik heb nog wel een extra speakersetje nodig.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Super TV van hoge kwaliteit
 | 02-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Handig
  • gemakkelijk te bedienen
  • Minpunten
  • Geluid is iets minder
Dit is echt een super TV, prachtig beeld met veel instel mogelijkheden.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Pracht beeld geweldig toestel
 | 01-01-2019
  • Pluspunten
  • Handig menu
  • Geweldig beeld
  • Goed geluid voor een platte tv veel beter dan mijn plasma
  • En platte tv . nl is een aanrader
  • Zeer goede prijs
  • Minpunten
  • Geen
  • Geen
  • Geen
  • Geen
  • Geen
Dit is een aanrader wat een geweldig beeld elk detail word prachtig weergegeven , wat een super beeld helder en duidelijk . Ik ga van plasma naar OLED er gaat een nieuwe wereld voor mij open. Een aanrader.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
super tv wat, een mooi beeld
 | 01-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bediening
  • Uitstraling
  • formaat
  • Minpunten
  • geen
LG is wel de topper .wat een techniek
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastische TV
 | 01-01-2019
  • Pluspunten
  • fantatisch beeld
  • echt waar voor je geld
Ik moest even wennen aan het bedieningssysteem, maar het is een fantastische tv en voor mij is de beeldgrote ook perfect. Ik ben er gewoon super blij mee.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtige TV
 | 01-01-2019
  • Pluspunten
  • Alles
  • Minpunten
  • Geen
13 jaar een Panasonic plasma TV in huis gehad. Geen enkel ander toestel kwam ook maar in de buurt van de beeldkwaliteit. Tot ik deze OLED mocht ontdekken ... Superieure kleuren, geweldig contrast. Zeer levendige beelden zonder "vegen". Jammer dat niet alle zenders dezelfde "uitzend"-kwaliteit hanteren. Maar zeer aangename en verfrissende beelden van zenders die wél in de beoogde kwaliteit uitzenden.