U bevindt zich in:
LG OLED55C8P Reviews

LG OLED55C8P REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 544 reviews
1178,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top Tv aan scherpe prijs
 | 09-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeldscherm oled
  • 4K
  • HDR
  • design
  • geluid blijkbaar goed maar gebruik wel soundbar
  • Minpunten
  • enkel minpunt is een opening vooraan aan voet voor kabels soundbar
Beste TV ooit aangekocht!!! Super beeld , geluid is wel via mijn soundbar want een soundbar is een meerwaarde voor elke TV, netflix op deze TV is prachtig met beste beeld ooit gezien, TV kijken met zo een prachtbeeld is pas genieten! Gaming via xbox one x 4k via HDR is echt ongelooflijk prachtig
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Super!
 | 09-01-2019
Zeer mooie en strakke tv! Gemakkelijk te installeren en de beeldkwaliteit is top! Het geluid valt mij ook zeker niet tegen! Super!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldig beeld met diepe zwartwaardes
 | 09-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bediening van de afstandbediening
  • Zwartwaardes
  • Minpunten
  • Geluidskwaliteit
Te tv voldoet volledig aan de verwachting. Helaas is het geluid tegenwoordig ondergeschikt waardoor het aanschaffen van een soundbar of andere oplossing noodzakelijk is. De kwaliteit van het beeld maakt dit echter ruimschoots goed en is het beeld geweldig.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastische beeld voor een betaalbare prijs
 | 09-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • WebOS
  • 4 HDMI kabels aan zijkant
  • Minpunten
  • Korte stroomkabel
  • Ethernet en toslink aan de achterkant
Net voor de kerstavond de C7 besteld, kreeg ik een mooie aanbieding om met cashback voordelig de C8 te kopen. Er werd snel gereageerd en het werd na een paar dagen geleverd. De beeldkwaliteit is uitstekend en het geluid is ook prima. WebOS werkt uitstekend en snel. Ik heb het op de muur gemonteerd en ik vind het geluid eigenlijk prima zonder de golvende poot. Een aantal tips voor de volgende koper: het doos is aan de onderkant open, zet de doos plat voordat je de binders doorknipt! En het stroomkabel is eigenlijk te kort om het te bundelen met de HDMI kabels. De HDMI kabels voor dezelfde poort kun je zowel aan de achterkant (haaks) of aan de zijkant koppelen. Dit geldt helaas niet voor de optische geluidspoort en de ethernet aansluiting.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super televisie
 | 08-01-2019
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Goede geluidskwaliteit
  • Minpunten
  • geen
Na een zeer goed advies door verkoper Jim in de vestiging Eindhoven hebben we deze tv nu ruim 2 weken in gebruik. De tv bevalt erg goed en tijdens het bezoek aan de winkel nam Jim alle tijd voor ons. We hadden zelf een usb stick meegenomen met filmpjes. Deze filmpjes op verschillende merken bekeken en deze LG TV kwam er als beste uit. In de 2 weken dat hij nu bij ons staat worden we niet teleurgesteld, het is een verademing t.ov. onze Philips smart TV die na 5,5 jaar kapot ging. Hopelijk heeft deze TV een stuk langere levensduur.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Helemaal geweldig
 | 07-01-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • bediening
  • mogelijkheden
  • Minpunten
  • reflectie
De vorige TV was erg klein, dus zo'n 55inch is dan enorm groot. Door de OLED technologie is het beeld heel contrastrijk en ook onder een hoek is het beeld nog steeds goed te zien. Het geluid valt voor zo'n dunne TV heel erg mee. De installatie was zeer eenvoudig. Het enige wat ik kan aanmerken is dat het scherm wel flink spiegelt, dus lampjes in de woonkamer kunnen 's avonds vervelend reflecteren. Jammer dat miracast niet werkt op deze tv, maar met de apps van LG kun je content naar de tv streamen vanaf een android apparaat. Apple heb ik niet geprobeerd. De web browser werkt ook goed, de kinderen kijk veel youtube via deze interface
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastisch!
 | 07-01-2019
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Vormgeving
  • Aansluitingen aan de zijkant
  • Smart remote
  • Minpunten
  • Scherm erg dun
Oprecht een fantastische TV. Beeld is prachtig en het geluid (op surround) valt zeker niet tegen. Heb lange tijd getwijfeld tussen 55 en 65 inch. De 65 hangt nu thuis en zeker niet te groot. De vormgeving is erg mooi: dun scherm en bijna geen randjes. Dit is ook het enige nadeel: scherm is zo dun wat hem ook fragiel maakt. Het scherm hangt met een originele LG beugel welke het mogelijk maakt het scherm iets van de muur te halen, te kantelen en te draaien. Om hem te kunnen draaien moet de tv naar voren worden gehaald. De beugel gaat erg zwaar en er kan nauwelijks geen kracht op het scherm worden uitgeoefend om hem terug op zijn plek te krijgen.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Prima TV
 | 07-01-2019
Prima TV ,alleen aansluiting kabels links en de stekker wand aansluiting links
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Fantastische t..v., een genot om naar te kijken, had ik veel eerder moten aanschaffen!Fantastische t..v., een genot om naar te kijken, had ik veel eerder moten aanschaffen!
 | 07-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Vormgeving
  • Duurzaamheid
  • Kleurenweergave
  • Minpunten
  • Gebruiksaanwijzing kan duidelijker
Fantastische t..v.,, een genot om naar te kijken, had ik veel eerder moeten aanschaffen.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fijne tv met goede bediening & perfect beeld!
 | 07-01-2019
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • Fijne afstandbediening
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Aansluitingen hadden meer achter het scherm mogen zitten ipv aan de zijkanten (kabels zijn zo moeilijk weg te werken)
Heel blij met mijn aankoop. Het beeld is perfect, de bediening met de afstandbediening (inclusief aanwijzen) werkt erg prettig en snel. Het beeld is echt heel mooi en bevalt goed! Ben van 40 inch naar 55 inch gegaan: grote overstap, maar ik wil niet meer terug...
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top TV
 | 07-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluidskwaliteit
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
Super fijne oled TV, haarscherp beeld en opvallend goed geluid!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Netjes mooi veel opties
 | 07-01-2019
  • Pluspunten
  • Dun
  • Mooi beeld
  • Minder input lag
  • Helder zwart is zwart
  • Minpunten
  • Kosten
  • Afstandbediening decoder niet te koppelen aan tv
Mooie tv mooi beeld super dun
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Zeer goed
 | 06-01-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Minpunten
  • Geen
Mijn zoon er een gekocht en mijn klein zoon de zelfde bij platte TV gekocht en hij voldoet aan onze eisen en een mooi beeld en heel goede service. Hartelijk dank
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Fantastisch beel
 | 06-01-2019
  • Pluspunten
  • Scherpte beeld
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Zonder audio systeem geeft de tv zelf een mager geluid
Even wennen aan het grote formaat, maar dat went snel. Prachtig contrast
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfecte tv
 | 06-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Vormgeving
  • Eigenlijk alles
  • Minpunten
  • De wall mount bevestiging zit laag op deze tv, waardoor hij hoger komt hangen dan een andere
Beeldkwaliteit van een OLED is echt ongeëvenaard! Ik heb ook een weekje een 65" Qled tv (Q8D) gehad, maar het beeld van de LG is echt superieur. Ik ben absoluut geen expert maar het is echt een merkbaar verschil.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldig, stoutste verwachting overtroffen
 | 06-01-2019
  • Pluspunten
  • Kleuren ongekend mooi
  • Geluid is gewoon erg goed
  • Design
  • Bediening
  • Bezorging
  • Minpunten
  • Matige gebruiksaanwijzing
Geeft een mooi rustig beeld met ongekend mooi en kleurrijk beeld zonder opvallend te zijn
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfecte service!!!
 | 06-01-2019
Perfecte service!!!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
In een woord : Geweldig
 | 06-01-2019
  • Pluspunten
  • Bezorging
  • Design
  • Geluid
  • Beeld
  • Bediening
  • Minpunten
  • Matige gebruiksaanwijzing
  • Cashback is niet makkelijk
  • Pointer op beeld loopt langzamer dan beweging van mijn hand
Overtreft mijn verwachtingen. Bezorging was uitstekend en die kleuren is niet uit te leggen, moet je gewoon zelf zien
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige tv
 | 06-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Design
  • Minpunten
  • Prijzig
Zekerveen vooruitgang tegenover mijn oude tv. Beeldkwaliteit is uitstekend. Ook schakelt de tv snel tussen apps. Geluidskwaliteit kan ik niet beoordelen aangezien de tv is aangesloten op externe speakers. Zeker een aanrader.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
positief verassend.
 | 06-01-2019
  • Pluspunten
  • mogelijkheden
  • Minpunten
  • geen
Zowel geluid als de beeldkwaliteit komen goed tot zijn recht