U bevindt zich in:
LG OLED55C8P Reviews

LG OLED55C8P REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 539 reviews
1398,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Helemaal geweldig
 | 07-01-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • bediening
  • mogelijkheden
  • Minpunten
  • reflectie
De vorige TV was erg klein, dus zo'n 55inch is dan enorm groot. Door de OLED technologie is het beeld heel contrastrijk en ook onder een hoek is het beeld nog steeds goed te zien. Het geluid valt voor zo'n dunne TV heel erg mee. De installatie was zeer eenvoudig. Het enige wat ik kan aanmerken is dat het scherm wel flink spiegelt, dus lampjes in de woonkamer kunnen 's avonds vervelend reflecteren. Jammer dat miracast niet werkt op deze tv, maar met de apps van LG kun je content naar de tv streamen vanaf een android apparaat. Apple heb ik niet geprobeerd. De web browser werkt ook goed, de kinderen kijk veel youtube via deze interface
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastisch!
 | 07-01-2019
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Vormgeving
  • Aansluitingen aan de zijkant
  • Smart remote
  • Minpunten
  • Scherm erg dun
Oprecht een fantastische TV. Beeld is prachtig en het geluid (op surround) valt zeker niet tegen. Heb lange tijd getwijfeld tussen 55 en 65 inch. De 65 hangt nu thuis en zeker niet te groot. De vormgeving is erg mooi: dun scherm en bijna geen randjes. Dit is ook het enige nadeel: scherm is zo dun wat hem ook fragiel maakt. Het scherm hangt met een originele LG beugel welke het mogelijk maakt het scherm iets van de muur te halen, te kantelen en te draaien. Om hem te kunnen draaien moet de tv naar voren worden gehaald. De beugel gaat erg zwaar en er kan nauwelijks geen kracht op het scherm worden uitgeoefend om hem terug op zijn plek te krijgen.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Prima TV
 | 07-01-2019
Prima TV ,alleen aansluiting kabels links en de stekker wand aansluiting links
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Fantastische t..v., een genot om naar te kijken, had ik veel eerder moten aanschaffen!Fantastische t..v., een genot om naar te kijken, had ik veel eerder moten aanschaffen!
 | 07-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Vormgeving
  • Duurzaamheid
  • Kleurenweergave
  • Minpunten
  • Gebruiksaanwijzing kan duidelijker
Fantastische t..v.,, een genot om naar te kijken, had ik veel eerder moeten aanschaffen.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fijne tv met goede bediening & perfect beeld!
 | 07-01-2019
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • Fijne afstandbediening
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Aansluitingen hadden meer achter het scherm mogen zitten ipv aan de zijkanten (kabels zijn zo moeilijk weg te werken)
Heel blij met mijn aankoop. Het beeld is perfect, de bediening met de afstandbediening (inclusief aanwijzen) werkt erg prettig en snel. Het beeld is echt heel mooi en bevalt goed! Ben van 40 inch naar 55 inch gegaan: grote overstap, maar ik wil niet meer terug...
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top TV
 | 07-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluidskwaliteit
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
Super fijne oled TV, haarscherp beeld en opvallend goed geluid!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Netjes mooi veel opties
 | 07-01-2019
  • Pluspunten
  • Dun
  • Mooi beeld
  • Minder input lag
  • Helder zwart is zwart
  • Minpunten
  • Kosten
  • Afstandbediening decoder niet te koppelen aan tv
Mooie tv mooi beeld super dun
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Zeer goed
 | 06-01-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Minpunten
  • Geen
Mijn zoon er een gekocht en mijn klein zoon de zelfde bij platte TV gekocht en hij voldoet aan onze eisen en een mooi beeld en heel goede service. Hartelijk dank
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Fantastisch beel
 | 06-01-2019
  • Pluspunten
  • Scherpte beeld
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Zonder audio systeem geeft de tv zelf een mager geluid
Even wennen aan het grote formaat, maar dat went snel. Prachtig contrast
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfecte tv
 | 06-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Vormgeving
  • Eigenlijk alles
  • Minpunten
  • De wall mount bevestiging zit laag op deze tv, waardoor hij hoger komt hangen dan een andere
Beeldkwaliteit van een OLED is echt ongeëvenaard! Ik heb ook een weekje een 65" Qled tv (Q8D) gehad, maar het beeld van de LG is echt superieur. Ik ben absoluut geen expert maar het is echt een merkbaar verschil.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldig, stoutste verwachting overtroffen
 | 06-01-2019
  • Pluspunten
  • Kleuren ongekend mooi
  • Geluid is gewoon erg goed
  • Design
  • Bediening
  • Bezorging
  • Minpunten
  • Matige gebruiksaanwijzing
Geeft een mooi rustig beeld met ongekend mooi en kleurrijk beeld zonder opvallend te zijn
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfecte service!!!
 | 06-01-2019
Perfecte service!!!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
In een woord : Geweldig
 | 06-01-2019
  • Pluspunten
  • Bezorging
  • Design
  • Geluid
  • Beeld
  • Bediening
  • Minpunten
  • Matige gebruiksaanwijzing
  • Cashback is niet makkelijk
  • Pointer op beeld loopt langzamer dan beweging van mijn hand
Overtreft mijn verwachtingen. Bezorging was uitstekend en die kleuren is niet uit te leggen, moet je gewoon zelf zien
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige tv
 | 06-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Design
  • Minpunten
  • Prijzig
Zekerveen vooruitgang tegenover mijn oude tv. Beeldkwaliteit is uitstekend. Ook schakelt de tv snel tussen apps. Geluidskwaliteit kan ik niet beoordelen aangezien de tv is aangesloten op externe speakers. Zeker een aanrader.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
positief verassend.
 | 06-01-2019
  • Pluspunten
  • mogelijkheden
  • Minpunten
  • geen
Zowel geluid als de beeldkwaliteit komen goed tot zijn recht
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top product, zeer blij met deze aankoop!
 | 05-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit (Zwart, kleuren)
  • Geluidskwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • verpakking / installatie
  • service platte Tv
  • Minpunten
  • geen
Zeer tevreden met de LG OLED55C8P! Beeldkwaliteit is verbluffend, heb wat 4K Youtube filmpjes bekeken en zwart is echt zwart, de kleuren spatten van het scherm. Bedieningsgemak dankzij WebOS is helemaal goed, eerste keer dat ik er mee aan de slag ging en ging allemaal zonder problemen. Het design vind ik ook erg mooi. De geluidskwaliteit is prima voor de doorsnee gebruiker. Dus in een woord Top!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Dicht bij Perfectie!
 | 05-01-2019
  • Pluspunten
  • Beelkwaliteit
  • Contrast
  • Smartservices
  • Minpunten
  • Prijs
De LG OLEDC8P is echt een perfecte aanrader! Afgezien hoe de tv er super strak uit ziet met een schermdikte waar je echt van verbaasd, is het beeldkwaliteit nog veel heftiger. Het contrast is niet normaal, de kleuren zijn echt intens en de resolutie die je krijgt tijdens het gamen/netflixen of film kijken is echt bizar. Mocht je nog wat geld ergens hebben liggen waar je niks mee doet is dit een aanrader :-).
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
perfect tv had deze veel eerder al moeten kopen
 | 05-01-2019
  • Pluspunten
  • beeldscherpte
  • goede afstellingsmogelijkheid
  • goed geluid
  • snelle opstart
enorme beeldkwaliteit met een perfecte helderheid.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtige tv, super beeld!!
 | 05-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Makkelijk te installeren
  • Geluid
  • Prijs /kwaliteit
Mooi vormgegeven tv. Makkelijk te installeren. Prima geluid en super mooi beeld!!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
veel te lang gewacht met het kopen van een nieuwe tv
 | 04-01-2019
  • Pluspunten
  • prima geluid voor een flatscreen, zou nog beter zijn met een soundbar
  • prachtig beeld, ook met als bron 480i of 1080i
  • eenvoudige bediening en installatie
  • netflix en youtube apps werken snel
  • goede onboard photo en videoplayer
  • Minpunten
  • niet verwacht dat het beeld bij een grotere tv zo mooi zou blijven
  • volgende tv zal ik zeker groter kopen
ik had een topmodel panasonic plasma. tv netjes op tijd bezorgd, oude plasma naast mijn nieuwe tv gezet, wat een verschil in beeldkwaliteit, veel te lang gewacht met een nieuwe tv kopen, Uhd en Hdr prachtig beeld de kleuren spatten van het scherm.