U bevindt zich in:
LG OLED55C8P Reviews

LG OLED55C8P REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 539 reviews
1398,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Superstrak beeld en veelzijdig
 | 12-01-2019
  • Pluspunten
  • HDR en dolby vision
  • snelle interface
  • gebruiksvriendelijk
  • SUPER beeldkwaliteit
  • Prijs
  • Minpunten
  • Dikte
Zeer tevreden met deze TV. Groot verschil merkbaar met de 48" 4K LED TV die we hiervoor hadden. De bediening is intuïtief en bij het bekijken van de 4K HDR youtube filmpjes echt onder de indruk van het beeld. Dolby vision netflix filmpjes zeer indrukwekkend! Wel jammer dat het scherm onder aan de achterzijde nog redelijk dik is, waardoor hij niet strak tegen de muur kan. Maar goed, dan moet je LG signature kopen en die zijn een stuk duurder..
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
geweldig
 | 11-01-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • vormgeving
  • gebruiks gemak
  • pointer
  • Minpunten
  • geluid
Schrok in eerste instantie van het formaat (55 inch)maar nu ik het aan de muur heb hangen valt het reuze mee. Geen spijt van beeld is werkelijk prachtig.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Geweldige TV!
 | 11-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Afstandsbediening
  • Goede selectie app's maar kan beter
  • Minpunten
  • Programma info bij zappen
  • Menuopties zijn wat beperkt
De LG OLED55C8P is een hele fijne televisie! Zeer veel diepte en detail bij 4k content. Maar ook bij gewoon tv kijken in full HD, haalt deze tv zoveel meer uit het beeld! Zeker vergeleken mijn oude Panasonic full HD LED tv. De afstandsbediening werkt intuïtief en is wat mij betreft een grote stap voorwaarts in vergelijking met een conventionele IR afstandsbediening. Bij het zappen mis ik wel een tijd weergave en info van het programma op zender! En persoonlijk vind ik de opties in het menu wat beperkt. Dit zal bij de duurdere series waarschijnlijk wel beter zijn. Verder een super TV in zijn prijsklase!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Misverstand bij bezorging/installatie werd keurig opgelost.Wij kijken met bijzonder veel plezier naar pachtig beeld in hele mooie kleuren.
 | 11-01-2019
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastisch toestel met fenomenaal beeld
 | 11-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Design
  • Snelheid WebOS4
  • Formaat
  • Minpunten
  • Geen
Zeer goede beeldkwaliteit (mits de bron goed is natuurlijk). De bediening is makkelijk met de magic remote. Erg handig dat deze grotendeels met radiosignaal werkt (je hoeft dus niet te richten). Ondersteunde apps en bestandsformaten is top! Wij zijn heel blij met deze aankoop.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Schitterende TV
 | 11-01-2019
Goede prijs kwaliteit verhouding. Kregen nog cashback van 300 euro. Gewoon super
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Voldoet prima aan onze verwachting
 | 11-01-2019
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • Gebruiksvriendelijk
Prima toestel.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Mooie Tv met prachtig beeld
 | 10-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Design
  • Minpunten
  • opnemen niet mogelijk
  • besturingssysteem
Mooie TV met prachtig beeld. Echter mis ik enkel functies zoals opnemen en pauzeren. Ook jammer dat het aantal beschikbare apps beperkt is. Wat dat betreft had ik liever een tv met android besturing gekozen. Het is wel een eyecatcher.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
goede en mooie TV
 | 10-01-2019
Mooie en goede TV. Ik had me misschien iets beter moeten orienteren op het nogal glimmende karakter van de het scherm. Maar verder prachtig beeld en geluid. Erg tevreden.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Ge-wel-dig beeld
 | 10-01-2019
  • Pluspunten
  • heldere kleuren weergave
  • snelheid van smart gedeelte
  • prijs
  • Minpunten
  • positionering van aansluitingen had handiger gekund, maar is met haakse kabels goed op te lossen
Elke dag weer een genot om naar te kijken, fantastische kleuren weergave dit scherm. Geluid is prima voor dit formaat schermen. Extra diensten als Netflix & youtube werken supersnel, ook in 4K. Scherm gekocht tijdens cashback actie wat het helemaal leuk maakt.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super beeld kwaliteit!
 | 10-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Zwart echt zwart
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Klein beetje last van judder/blur
We hebben nu zoon drie weken de oled65c8 in bezot en bevalt prima! Super mooi beeld en heel snel in zijn smart menu, plattetv is wel de tv omkomen ruilen omdat er een dode pixel in zat super service!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
De beste oled van 2018
 | 10-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit ongekend
  • Perfect zwart
  • Perfecte kleuren
  • Minpunten
  • Geen
Wat een geweldige tv. Voorheen om het bezit van de 55inch versie, maar de stap naar 65 inch is echt een aanrader. Kijk voor de juiste instellingen wel even op de website van rthing. Na deze instellingen dan is het beeld echt ongekend. Het zwart lijkt net of de televisie uit staat zo mooi dat het is en de kleuren zijn zo accuraat niet te geloven. Om het beste uit de beeldkwaliteit uit deze televisie te halen is het van belang in het volledig verduisterde omgeving te kijken. Ook is het van belang wel echte bluray en 4k uhd bluray via een degelijke blurayspeler te bekijken. Netflix is leuk maar dan laat deze televisie niet zien wat die allemaal kan. Een Oppo bluray speler met dolby vision ondersteuning is echt een aanrader. Indien dit te prijzig is dan iedergeval een bluray speler die hdr goed uit last komen. Je zit fan wel snel tussen de 1 a 2 duizend euro.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch
 | 09-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Formgeving
  • Bedienings gemak
  • Keuze mogelijkheden
Geen min punt kunnen vinden.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer tevreden , mooi beeld
 | 09-01-2019
strak beeld ,veel mogelijkheden
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig
 | 09-01-2019
Perfecte TV met strak beeld
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top Tv aan scherpe prijs
 | 09-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeldscherm oled
  • 4K
  • HDR
  • design
  • geluid blijkbaar goed maar gebruik wel soundbar
  • Minpunten
  • enkel minpunt is een opening vooraan aan voet voor kabels soundbar
Beste TV ooit aangekocht!!! Super beeld , geluid is wel via mijn soundbar want een soundbar is een meerwaarde voor elke TV, netflix op deze TV is prachtig met beste beeld ooit gezien, TV kijken met zo een prachtbeeld is pas genieten! Gaming via xbox one x 4k via HDR is echt ongelooflijk prachtig
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Super!
 | 09-01-2019
Zeer mooie en strakke tv! Gemakkelijk te installeren en de beeldkwaliteit is top! Het geluid valt mij ook zeker niet tegen! Super!
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldig beeld met diepe zwartwaardes
 | 09-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bediening van de afstandbediening
  • Zwartwaardes
  • Minpunten
  • Geluidskwaliteit
Te tv voldoet volledig aan de verwachting. Helaas is het geluid tegenwoordig ondergeschikt waardoor het aanschaffen van een soundbar of andere oplossing noodzakelijk is. De kwaliteit van het beeld maakt dit echter ruimschoots goed en is het beeld geweldig.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastische beeld voor een betaalbare prijs
 | 09-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • WebOS
  • 4 HDMI kabels aan zijkant
  • Minpunten
  • Korte stroomkabel
  • Ethernet en toslink aan de achterkant
Net voor de kerstavond de C7 besteld, kreeg ik een mooie aanbieding om met cashback voordelig de C8 te kopen. Er werd snel gereageerd en het werd na een paar dagen geleverd. De beeldkwaliteit is uitstekend en het geluid is ook prima. WebOS werkt uitstekend en snel. Ik heb het op de muur gemonteerd en ik vind het geluid eigenlijk prima zonder de golvende poot. Een aantal tips voor de volgende koper: het doos is aan de onderkant open, zet de doos plat voordat je de binders doorknipt! En het stroomkabel is eigenlijk te kort om het te bundelen met de HDMI kabels. De HDMI kabels voor dezelfde poort kun je zowel aan de achterkant (haaks) of aan de zijkant koppelen. Dit geldt helaas niet voor de optische geluidspoort en de ethernet aansluiting.
LG OLED55C8P REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super televisie
 | 08-01-2019
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Goede geluidskwaliteit
  • Minpunten
  • geen
Na een zeer goed advies door verkoper Jim in de vestiging Eindhoven hebben we deze tv nu ruim 2 weken in gebruik. De tv bevalt erg goed en tijdens het bezoek aan de winkel nam Jim alle tijd voor ons. We hadden zelf een usb stick meegenomen met filmpjes. Deze filmpjes op verschillende merken bekeken en deze LG TV kwam er als beste uit. In de 2 weken dat hij nu bij ons staat worden we niet teleurgesteld, het is een verademing t.ov. onze Philips smart TV die na 5,5 jaar kapot ging. Hopelijk heeft deze TV een stuk langere levensduur.